2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

2 aydır 600 gr 600 gr alıyor bebişim. 6200 gr olmuş, az mı, bilemedim yaaa. mama da vermek istemiyorum
Benim kızım 23 Mart doğumlu din tarttım 6 kg olmus ben de Zayıf OLDUĞUNU düşünüyorum 3560 dogdu ilk ay 1200 Aldı 2. Ay 600 ve 3. Ay 400 mama kabul etmiyor sadece anne sütü alıyor ama bn 4 Ay sonunda yoğurt ve Muhallebi vermeye başlamayı düşünüyorum 6 ay bitince de blw yönetimi ni uygulamayı bu arada o tabak bitecek mi kitabı bunun için cok yardımcı bu yöntemi uygulayacak olanlar bilginiz olsun ben henüz almadım ama en kısa sürede temin edicem

Ben hazir aldim canim bi haftadir gosteriyoruz.konusuyoruz bol bol gosterirken.insallah faydasi olur gelisimlerine..
Aldığın siyah beyaz mı yoksa renkliler de var mı içerisinde? Olur mutlaka bence, şuan bilmeseler de herşeyi bir yerlere kaydediyorlar, ileri de faydasını göreceklerdir :)
Günde 5-10 dk egzersiz yapmak yeterlimyiş, doğru mu, sizin aldığınızın içinde bununla ilgili birşey yazıyor mu?

Benim kızımda tam 4aylık kilo alımı çok iyi değil reflüsü var o yüzden doktorumuz ek gıda önerdi bi öğün sebze püresi ile başlıycaz artık haftaya meyve pürelerine geçicem inşallah

Aldığın siyah beyaz mı yoksa renkliler de var mı içerisinde? Olur mutlaka bence, şuan bilmeseler de herşeyi bir yerlere kaydediyorlar, ileri de faydasını göreceklerdir :)
Günde 5-10 dk egzersiz yapmak yeterlimyiş, doğru mu, sizin aldığınızın içinde bununla ilgili birşey yazıyor mu?
Hem siyah beyazi hem siyah beyaz kirmizi olani aldim canim.evet icinde yonerge var.biz gunde 3 4 defa 5 dakika kadar gosteriyoruz.kadin ve erkek suratlarinda yuz ifadeleri var.gosterirken konusuyoruz da.abla cok mutlu annecim mutlu oldugu icin boyle gulmus hadi biz de gulelim ablayla gibi..

Kizzzlllarrr Merhaba uzun zamandır yazamadım ev çocuk is guc derken buguneymis kısmet... sizlere bişey sormak istiyorum eski sayfalara bakamadım belki sorulmustur ek gıdaya ne zaman geçmeyi dusunuyosunuz

Hem siyah beyazi hem siyah beyaz kirmizi olani aldim canim.evet icinde yonerge var.biz gunde 3 4 defa 5 dakika kadar gosteriyoruz.kadin ve erkek suratlarinda yuz ifadeleri var.gosterirken konusuyoruz da.abla cok mutlu annecim mutlu oldugu icin boyle gulmus hadi biz de gulelim ablayla gibi..
nerden aldınız peki bende alayım kızıma:)

Bu arada teyzeleri ben kızımı denize sokmuş bulunmaktayım çok sevdi fıstığım suyu:) şimdi de sevdiğini görünce babası tatile götürüyor:)

nerden aldınız peki bende alayım kızıma:)

Bu arada teyzeleri ben kızımı denize sokmuş bulunmaktayım çok sevdi fıstığım suyu:) şimdi de sevdiğini görünce babası tatile götürüyor:)
D&r in internet sitesinden aldim canim.biz cesmedeyiz zaten ben de soktum kizi denize.denizdeyken iyi zaten suyu cok seviyor da cikarinca kiyamet koptu bizde..:halay:

Selam kızlar ben Aralık 2015 annesiyim biraz abiyiz yani. Bizim forum dağıldı gibi bi bakayım buralara derken yazınızı gördüm bizim doktor Çağlayan florance Günay hanım gayet memnunum bilmiyorum sana yakın mı ama tavsiye ederim
Herkese meraba arkadaşlar oğlum hastalanmıştı iyileşti çok şükür zor atlattık kuzum hasta olunca bende çok kötü oldum annelik meğer ne zormuş kıyamam ki hiç yavruma. Ben bi dr bulamadım adam akıllı bilgi vermiyor dr sorarsam söylüyor çok canım sıkılıyo ölçüyo tartıyo okadar 4 aylık kontrolünde sadece 5. Ayda ek gıdaya başlıcaz dedi alel acele muayene ediyo sorucamıda soramıyorum unutuyorum aceleden doktor değiştirmek istiyorum avrupa yakadında istanbul da iyi bi dr önerirmisiniz adam akıllı ilgilenen

arkadaslar gunaydn sıze bır sey danısmak ıstıyorum ben de 3,5 aylık hamıleyım ılk cocugum olcak mıgde bulantılrıyla gecırdım bu donemı ve hap ıcmekten tıksındım doktorumun bana vermıs oldugu demır hapı ve decavıt ısımlı vıtamın hapı var ve ben bunları duzenlı ıcmıyorum cunku ıcemıyorum ıcmesem ne olur sımdı butun herseyden yıyorum onlardan sağlayamammı vıtamınlerı of napcam ben:KK43:
Eczane de satılan bileklikler var mide bulantısı için bana çok faydası oldu denedin mi

Slm arkadaşlar tatildeydim döndüm öncelikle hepimize geçmiş olsun darbe bitti şükür minik yavrularımızın istikbali kurtarıldı inşallah. 4. Ay aşısı olacağız yarın benim yavrum nisanda gelecekken erken geldi . Bizden önce doğan nisan yavruları 4. Ay aşısı olanlar ateş oluyormu kilolar ne durumda dr tavsiyeleri neler yazarmısınız

Slm arkadaşlar tatildeydim döndüm öncelikle hepimize geçmiş olsun darbe bitti şükür minik yavrularımızın istikbali kurtarıldı inşallah. 4. Ay aşısı olacağız yarın benim yavrum nisanda gelecekken erken geldi . Bizden önce doğan nisan yavruları 4. Ay aşısı olanlar ateş oluyormu kilolar ne durumda dr tavsiyeleri neler yazarmısınız
Aşı yi gecen hafta yaptirdik ogluma. Cok hafif atesi cikti. 2 tane yapildi zaten karma asiydi sanirim bitek o aglatti. Ilac falan kullanmadik.

Herkese merhaba kızım 5 aylık sütüm kesildi mama da yemiyor 1 haftadır. Doktor çok acil snne sütü temin etmem gerektiğini söyledi. Eğer bılamazsam hastaneye yatıcak. Aranızda sütü bol olup saklayan varsa satın almak isterim. Çok çok zor bir durumdayım bir anne olarak. Lütfen sütü fazla olanlar bana dönüş yapabilir mi? Çok teşekkürler

Kızlar moralim çok bozuk. Memurlar için Yıllık izinler iptal edilmiş rapor da verilmeyecekmiş. Benim raporun bitmsine de 1 hafta var sonra ne yapacak ben ya kim bakacak çocuğuma off. Ben daha 3-4ay gitmeyi düşünmüyordum çok plansız oldu offfffff

Kizzzlllarrr Merhaba uzun zamandır yazamadım ev çocuk is guc derken buguneymis kısmet... sizlere bişey sormak istiyorum eski sayfalara bakamadım belki sorulmustur ek gıdaya ne zaman geçmeyi dusunuyosunuz
Merhaba ☺ bizim dr 4. Ay bitiminde ev yogurdu ve meyve suyu püresi tattirabilirsin dedi, zaten iri oldugu icin eger istemezse zorlama dedi, gelisimi önde herseyi çok merak ediyo kesin diger tatlar da ilgisini çeker o yüzden baslayalım dedi

Benimkinin kilosu da boyu da iyi cok sukur, karma ve zaturre oldu iki bacaktan bir de agizdan rota, bi sorun yasamadik cok sükür

Herkese merhaba kızım 5 aylık sütüm kesildi mama da yemiyor 1 haftadır. Doktor çok acil snne sütü temin etmem gerektiğini söyledi. Eğer bılamazsam hastaneye yatıcak. Aranızda sütü bol olup saklayan varsa satın almak isterim. Çok çok zor bir durumdayım bir anne olarak. Lütfen sütü fazla olanlar bana dönüş yapabilir mi? Çok teşekkürler
Cok uzuldum.. hic o kadar fazla fazla sutum olmadi malesef cunju benimki kokune kadar icip bitiriyo genelde, keske fazla olsaydi da hemen gonderseydim, satmak ne demek..

Kızlar moralim çok bozuk. Memurlar için Yıllık izinler iptal edilmiş rapor da verilmeyecekmiş. Benim raporun bitmsine de 1 hafta var sonra ne yapacak ben ya kim bakacak çocuğuma off. Ben daha 3-4ay gitmeyi düşünmüyordum çok plansız oldu offfffff
Ayy sizi de mi kapsiyo o iş, üzüldum Allah yardimcin olsunn

Bizim kontrol guzel gecti, tabi darbenin ertesi sabahi olunca gidebilicek miyiz falan diye tedirgin olduk ama bismillah dedik ciktik, cok sukur sıkıntı olmadi :))
Boy kilo masallah gayet iyi, fiziksel nörolojik gelişimi önde gidiyo dedi, aşıları da yaptı aile hekimine gitmemize de gerek kalmadı sagolsun :)
Karmada az bağırdı ama Zatürre yaktıgı için onda biraz fazla ağladı, bir de 1 aydır artik yabanci birinin kucagina gittigi zaman ağlıyo, dr.un kucagina önce atladı gitti çağırınca sonra yüzüne baktı baktı aglamaya başladı :))
Rotanin da 2.dozunu olduk, kaldi bi doz, babasi diyo ki her seferinde vericez mi bu parayi yaa :))) dedim kaldi 1 tane merak etme :)
Aklima gelenler bunlar :)

X