- 21 Temmuz 2015
- 221
- 177
Onlar komplex vitaminler yani yeme içmeyle o acigi kapatamazsiniz.son aylarda depolariniz bosalir sikinti yasarsiniz allah korusun.ben de hap icememistim tiksinmistim hepsini sivi muadilleriyle degistirmistim doktoruma oyle icebildim.bi sorun isterseniz siz de..arkadaslar gunaydn sıze bır sey danısmak ıstıyorum ben de 3,5 aylık hamıleyım ılk cocugum olcak mıgde bulantılrıyla gecırdım bu donemı ve hap ıcmekten tıksındım doktorumun bana vermıs oldugu demır hapı ve decavıt ısımlı vıtamın hapı var ve ben bunları duzenlı ıcmıyorum cunku ıcemıyorum ıcmesem ne olur sımdı butun herseyden yıyorum onlardan sağlayamammı vıtamınlerı of napcam ben
ben 6. Aya kadar hiç birini kullanmadım. Doktorumda doğal yollardan al dedi. Her gün et yemeye dikkat et. Ben 6. Ayda demire başladım sadece.arkadaslar gunaydn sıze bır sey danısmak ıstıyorum ben de 3,5 aylık hamıleyım ılk cocugum olcak mıgde bulantılrıyla gecırdım bu donemı ve hap ıcmekten tıksındım doktorumun bana vermıs oldugu demır hapı ve decavıt ısımlı vıtamın hapı var ve ben bunları duzenlı ıcmıyorum cunku ıcemıyorum ıcmesem ne olur sımdı butun herseyden yıyorum onlardan sağlayamammı vıtamınlerı of napcam ben
Vitamin ben de kullanamadım ama kan hapı mutlaka kullan dedi doktorum sonra hap içemeyince minik şişelerde vişneli olan dan aldım yazdır doktoruna en azından Vişne suyu içiyor gibi içersinarkadaslar gunaydn sıze bır sey danısmak ıstıyorum ben de 3,5 aylık hamıleyım ılk cocugum olcak mıgde bulantılrıyla gecırdım bu donemı ve hap ıcmekten tıksındım doktorumun bana vermıs oldugu demır hapı ve decavıt ısımlı vıtamın hapı var ve ben bunları duzenlı ıcmıyorum cunku ıcemıyorum ıcmesem ne olur sımdı butun herseyden yıyorum onlardan sağlayamammı vıtamınlerı of napcam ben
vışne suyu dedıgın vıtamın mı cnmVitamin ben de kullanamadım ama kan hapı mutlaka kullan dedi doktorum sonra hap içemeyince minik şişelerde vişneli olan dan aldım yazdır doktoruna en azından Vişne suyu içiyor gibi içersin
Demir hapı yerine verilen minik şişelerde şurup Vişne aromalıvışne suyu dedıgın vıtamın mı cnm
Bu arada oyun halisi kosnusunda fikir veren herkese cok tesekkur ederim, sanirim ucuz bisey alicam cunku benimki herseyden cabuk sıkılıyo, 1 ay oynayip bikarsa yazik gunah olur 200-300lira vermiyim diyorum, 100lira civarinda bisey alirim yeter, ince olursa altina ananesi bi ped diker elyafli tamam iştezaten cingirakli dis kasimali hayvancikli bir suru oyuncak aldik oyalansin diye yattigi yere takiyorum cani isterse 10-20dk oyalaniyo, bakalim hali ne kadar ise yarayacak annesinin kuzusunda
Cok sağol, birsey rica edebilir miyim? Birkac yerer baktim ebatlari yazmiyor, bebisi koyduğun zaman sana zahmet enini boyunu ölçebilir misin? Eğer benim azmanıma uygunsa alayım bari sizinkinden :)http://www.hepsiburada.com/bondigo-seruven-ormani-oyun-halisi-p-OYUNBNDBP2014
bunu kullanıyorum, çok da memnunum. sadece biraz ince, altına birşey serince hiç sıkıntı olmuyor
Bizimkide aynı uykusu geliyor fakat uyuyamıyor ağlıyoe sürekli şuan tatildeyiz annem ve babam da yanımda onlar olmasa tatil çekilmez bi hal alırdı çok büyük yorgunluk olurdu benim için bebekle herşey çok zor dakka başı acıkıyor kakasını yapıyor falan valla çok yoruldum yıkamak ayrı dert bizimki sürekli kusuyo çamaşorlar yetmiyo onları yıka ayrı dert valla yoruldumkızlar merabalar nasılsınız inşallah siz ve bebişleriniz iyisinizdir, uzun zamandır giremiyorum malesef bebeğimin gündüz uykusu hiç yok 2/3 saate bir uykusu geliyor uyutmaya çalışıyorum kanını doyurup oda mücadele veriyor uyumak için elleriyle gözlerini kapatıyor bebeğim ama bi türlü uykuya dalamıyor bi tavsiyeniz varmı bana.... bide kızlar arabamızla tatile çıkmayı düşünüyoruz geze geze arabayla dolaşmak istiyor eşim ben tedirhinim açıkçası bebeğim için huzursuz olur ağlamaları olur diye ne yapsam sizce bugün 3 aylık oldu bebeğim
Gündüz benim bebisim de öğleden önce bir saat öğleden sonra bir saat uyuyor.biz de geze geze tatil yapmayı düşünüyorduk ama vazgeçtik gibi.artık arabada uyumuyor ben çok perisan oluyorum.bizimki 3aylikken arabada uyuyordu.kızlar merabalar nasılsınız inşallah siz ve bebişleriniz iyisinizdir, uzun zamandır giremiyorum malesef bebeğimin gündüz uykusu hiç yok 2/3 saate bir uykusu geliyor uyutmaya çalışıyorum kanını doyurup oda mücadele veriyor uyumak için elleriyle gözlerini kapatıyor bebeğim ama bi türlü uykuya dalamıyor bi tavsiyeniz varmı bana.... bide kızlar arabamızla tatile çıkmayı düşünüyoruz geze geze arabayla dolaşmak istiyor eşim ben tedirhinim açıkçası bebeğim için huzursuz olur ağlamaları olur diye ne yapsam sizce bugün 3 aylık oldu bebeğim
madem tatile gideceksiniz tek yerde kalın. gezme işini seneye bıraksın eşiniz yazık bebeğinize zaten zor uyum sağlıyorlar hava ve ortam değişimi hele ki 3aylıkken bence uygun değilkızlar merabalar nasılsınız inşallah siz ve bebişleriniz iyisinizdir, uzun zamandır giremiyorum malesef bebeğimin gündüz uykusu hiç yok 2/3 saate bir uykusu geliyor uyutmaya çalışıyorum kanını doyurup oda mücadele veriyor uyumak için elleriyle gözlerini kapatıyor bebeğim ama bi türlü uykuya dalamıyor bi tavsiyeniz varmı bana.... bide kızlar arabamızla tatile çıkmayı düşünüyoruz geze geze arabayla dolaşmak istiyor eşim ben tedirhinim açıkçası bebeğim için huzursuz olur ağlamaları olur diye ne yapsam sizce bugün 3 aylık oldu bebeğim
Canım 78-78 cm ben de bundan kullanıyorum benimki baya seviyor ama 1 ay sonra durmaz herhalde cok harketli çünkü benim ki 23 martta Dünya'ya geldi 4 aya yaklaştıysan az daha bekle hoppalalar var sonra yürüyeç oluyor onlardan bak derim Tabiki sen bilirsinCok sağol, birsey rica edebilir miyim? Birkac yerer baktim ebatlari yazmiyor, bebisi koyduğun zaman sana zahmet enini boyunu ölçebilir misin? Eğer benim azmanıma uygunsa alayım bari sizinkinden :)
Bebekten beneğe değişir bu durum sen bilirsin huyunu suyunu bebek huysuzdur ama arabayı sever uyur rahat edersin beni. Ki cok seviyor mesela gayet rahat yola çıkıyoruz Ağustos'ta tatile de gidicem kısmetse oyalayacak seyler alırsın ilgisini çeken çıngırak vs bi şekilde geçer ama araba da da huysuz ve uyumuyorsa eğer riske atmaya değmez gidip bi yerde kalırsınız gezme işini de seneye bırakırsınkızlar merabalar nasılsınız inşallah siz ve bebişleriniz iyisinizdir, uzun zamandır giremiyorum malesef bebeğimin gündüz uykusu hiç yok 2/3 saate bir uykusu geliyor uyutmaya çalışıyorum kanını doyurup oda mücadele veriyor uyumak için elleriyle gözlerini kapatıyor bebeğim ama bi türlü uykuya dalamıyor bi tavsiyeniz varmı bana.... bide kızlar arabamızla tatile çıkmayı düşünüyoruz geze geze arabayla dolaşmak istiyor eşim ben tedirhinim açıkçası bebeğim için huzursuz olur ağlamaları olur diye ne yapsam sizce bugün 3 aylık oldu bebeğim
ben 15 gün önce , 1-2 ay önce hiç işe yaramayan(çok denemiştim ama hiç etki etmemişti benim oğlumda) şu bebek sakinleştiren müziklerden deneyeyim dedimkızlar merabalar nasılsınız inşallah siz ve bebişleriniz iyisinizdir, uzun zamandır giremiyorum malesef bebeğimin gündüz uykusu hiç yok 2/3 saate bir uykusu geliyor uyutmaya çalışıyorum kanını doyurup oda mücadele veriyor uyumak için elleriyle gözlerini kapatıyor bebeğim ama bi türlü uykuya dalamıyor bi tavsiyeniz varmı bana.... bide kızlar arabamızla tatile çıkmayı düşünüyoruz geze geze arabayla dolaşmak istiyor eşim ben tedirhinim açıkçası bebeğim için huzursuz olur ağlamaları olur diye ne yapsam sizce bugün 3 aylık oldu bebeğim
haklı olabilirsin canım ya, hafta sonu ebebekteydik almadım ben de, bu hafta sonu kontrolümüz var zaten listemde hoppala ve yürüteç soruları vardı, hem uygun mu hem de zamanı ne zaman diye sorucam bakalım ne diyecek :)Canım 78-78 cm ben de bundan kullanıyorum benimki baya seviyor ama 1 ay sonra durmaz herhalde cok harketli çünkü benim ki 23 martta Dünya'ya geldi 4 aya yaklaştıysan az daha bekle hoppalalar var sonra yürüyeç oluyor onlardan bak derim Tabiki sen bilirsin
maşallah bi daha hastalanmasın inşallah kuzucuk, yakalar tutmuyo, anadolu yakası olsaydı ben bizim doktordan şimdilik memnunum ama o taraftan tanıdığım dr yok malesef :/Herkese meraba arkadaşlar oğlum hastalanmıştı iyileşti çok şükür zor atlattık kuzum hasta olunca bende çok kötü oldum annelik meğer ne zormuş kıyamam ki hiç yavruma. Ben bi dr bulamadım adam akıllı bilgi vermiyor dr sorarsam söylüyor çok canım sıkılıyo ölçüyo tartıyo okadar 4 aylık kontrolünde sadece 5. Ayda ek gıdaya başlıcaz dedi alel acele muayene ediyo sorucamıda soramıyorum unutuyorum aceleden doktor değiştirmek istiyorum avrupa yakadında istanbul da iyi bi dr önerirmisiniz adam akıllı ilgilenen
Neden az olsun canim benim kizim da ayni kilolarda..havalar isindi cok terliyo kuzular daha bol bol emzir bosver mamayi.hiic kafani karistirma..hem artik buyuduler daha az az almalari normal..2 aydır 600 gr 600 gr alıyor bebişim. 6200 gr olmuş, az mı, bilemedim yaaa. mama da vermek istemiyorum