2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Onlar komplex vitaminler yani yeme içmeyle o acigi kapatamazsiniz.son aylarda depolariniz bosalir sikinti yasarsiniz allah korusun.ben de hap icememistim tiksinmistim hepsini sivi muadilleriyle degistirmistim doktoruma oyle icebildim.bi sorun isterseniz siz de..

ben 6. Aya kadar hiç birini kullanmadım. Doktorumda doğal yollardan al dedi. Her gün et yemeye dikkat et. Ben 6. Ayda demire başladım sadece.

Vitamin ben de kullanamadım ama kan hapı mutlaka kullan dedi doktorum sonra hap içemeyince minik şişelerde vişneli olan dan aldım yazdır doktoruna en azından Vişne suyu içiyor gibi içersin

http://www.hepsiburada.com/bondigo-seruven-ormani-oyun-halisi-p-OYUNBNDBP2014

bunu kullanıyorum, çok da memnunum. sadece biraz ince, altına birşey serince hiç sıkıntı olmuyor

kızlar merabalar nasılsınız inşallah siz ve bebişleriniz iyisinizdir, uzun zamandır giremiyorum malesef bebeğimin gündüz uykusu hiç yok 2/3 saate bir uykusu geliyor uyutmaya çalışıyorum kanını doyurup oda mücadele veriyor uyumak için elleriyle gözlerini kapatıyor bebeğim ama bi türlü uykuya dalamıyor bi tavsiyeniz varmı bana.... bide kızlar arabamızla tatile çıkmayı düşünüyoruz geze geze arabayla dolaşmak istiyor eşim ben tedirhinim açıkçası bebeğim için huzursuz olur ağlamaları olur diye ne yapsam sizce bugün 3 aylık oldu bebeğim

Bizimkide aynı uykusu geliyor fakat uyuyamıyor ağlıyoe sürekli şuan tatildeyiz annem ve babam da yanımda onlar olmasa tatil çekilmez bi hal alırdı çok büyük yorgunluk olurdu benim için bebekle herşey çok zor dakka başı acıkıyor kakasını yapıyor falan valla çok yoruldum yıkamak ayrı dert bizimki sürekli kusuyo çamaşorlar yetmiyo onları yıka ayrı dert valla yoruldum

Gündüz benim bebisim de öğleden önce bir saat öğleden sonra bir saat uyuyor.biz de geze geze tatil yapmayı düşünüyorduk ama vazgeçtik gibi.artık arabada uyumuyor ben çok perisan oluyorum.bizimki 3aylikken arabada uyuyordu.

madem tatile gideceksiniz tek yerde kalın. gezme işini seneye bıraksın eşiniz yazık bebeğinize zaten zor uyum sağlıyorlar hava ve ortam değişimi hele ki 3aylıkken bence uygun değil

Cok sağol, birsey rica edebilir miyim? Birkac yerer baktim ebatlari yazmiyor, bebisi koyduğun zaman sana zahmet enini boyunu ölçebilir misin? Eğer benim azmanıma uygunsa alayım bari sizinkinden :)
Canım 78-78 cm ben de bundan kullanıyorum benimki baya seviyor ama 1 ay sonra durmaz herhalde cok harketli çünkü benim ki 23 martta Dünya'ya geldi 4 aya yaklaştıysan az daha bekle hoppalalar var sonra yürüyeç oluyor onlardan bak derim Tabiki sen bilirsin

Bebekten beneğe değişir bu durum sen bilirsin huyunu suyunu bebek huysuzdur ama arabayı sever uyur rahat edersin beni. Ki cok seviyor mesela gayet rahat yola çıkıyoruz Ağustos'ta tatile de gidicem kısmetse oyalayacak seyler alırsın ilgisini çeken çıngırak vs bi şekilde geçer ama araba da da huysuz ve uyumuyorsa eğer riske atmaya değmez gidip bi yerde kalırsınız gezme işini de seneye bırakırsın

merabayıınn :)

ben 15 gün önce , 1-2 ay önce hiç işe yaramayan(çok denemiştim ama hiç etki etmemişti benim oğlumda) şu bebek sakinleştiren müziklerden deneyeyim dedim
çok işe yaradı, tavsiye ederim
uyutmaya başlamadan 1-2 dk önce açıyorum, ben de sesimi ve konuşmamı yavaşlatarak uyku zamanının geldiğini söylüyorum vs
bu arada ayakta sallayarak uyutuyorum ben ilk haftadan beri mecburen başka türlü uyumadığı için
ki, ayakta sallarken bile kavga ediyodu sanki yatıkla benimle ve uykuyla :)))
ama bu müzik olayından sonra sakin sakin uykuya dalmaya başladı şükür
bayram tatilinde bütün düzeni bozuldu, yine eski kavgaları gelmeye başlamıştı çok şükür 1 günde atlattık, bugün yine güzel güzel uyudu normale döndü müziğimizle :)

bu arada dr.umuz geçen ay bol müzik dinletmemizi tavsiye etmişti, ben de ne olursa dinletiyorum, şuan vivalti 4 mevsim dinliyoruz, bazen türkü dinliyoruz bazen sanat müziği :)
ayrıca ingilizce dizi ve film izlerken ona da dinletmemizi söylemişti dr, onu da yapmaya çalışıyorum :)
evin içinde ne yaparsam ona da anlatıyorum, bunu da dr tavsiye etti gerçi ben yapıyodum zaten
belki fikir olur size de :)

haklı olabilirsin canım ya, hafta sonu ebebekteydik almadım ben de, bu hafta sonu kontrolümüz var zaten listemde hoppala ve yürüteç soruları vardı, hem uygun mu hem de zamanı ne zaman diye sorucam bakalım ne diyecek :)

topikte bayram tatili bitmemiş, ben açayım dedim bari dükkanı :)

4ay kontrolüne giden hatunlar bilgi paylaşımı yapın ayol sevabına :) dr ne dedi vs..
diğer hatunlar sizin sıpalar ne yapıyor ne ediyor siz de anlatın birbirimizi bilgilendirelim

Herkese meraba arkadaşlar oğlum hastalanmıştı iyileşti çok şükür zor atlattık kuzum hasta olunca bende çok kötü oldum annelik meğer ne zormuş kıyamam ki hiç yavruma. Ben bi dr bulamadım adam akıllı bilgi vermiyor dr sorarsam söylüyor çok canım sıkılıyo ölçüyo tartıyo okadar 4 aylık kontrolünde sadece 5. Ayda ek gıdaya başlıcaz dedi alel acele muayene ediyo sorucamıda soramıyorum unutuyorum aceleden doktor değiştirmek istiyorum avrupa yakadında istanbul da iyi bi dr önerirmisiniz adam akıllı ilgilenen

15. haftayi geride biraktik bu pazar.en son 3. ay kontrolunde kizimin biraz tombalak olduguna karar verdi ebe teyzemiz..sadece anne sutu aliyor denizim.6 ay bitene kadar da boyle devam etmeyi düşünüyorum.
Ayaklarini havaya kaldirip saga sola yatirmaya basladi kendini bu hafta kuzu.bunun arkasi donmek gibi bakalim hic bi yerden yuvarlanmadan atlatabilecek miyiz bu sureci..
Ben calismaya basladim bu arada 3 hafta oldu.ananemiz bakiyo kuzuya.ise baslamadan once buzluga stokladigim sutlerden veriyo ben yokken.erken cikiyorum zaten memurum sut iznim var.simdilik o konuda da bi sikintimiz yok cok ozlemek disinda..
Ek gidaya 6. ay dolduktan sonra blw yontemiyle gecmeyi dusunuyorum.simdiden heyecanlaniyorum bakalim o surecte bizi neler bekliyo..
3 ay kontrolumuzde rota virus asisinin ilk dozunu da olduk bu arada.5. ayda 2. doz olacak.rabbim korusun kuzularimizi..bizden haberler simdilik boyle..

maşallah bi daha hastalanmasın inşallah kuzucuk, yakalar tutmuyo, anadolu yakası olsaydı ben bizim doktordan şimdilik memnunum ama o taraftan tanıdığım dr yok malesef :/

bu arada şu meşhur zeka kartlarından hazırlıyorum satınalmak yerine, inşallah anlattıkları kadar etkisi faydası vardır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…