Canim dutlari hiç bi işlem yapmadan direk küçük tupper'lara koydum attım buzluğa, hoşaflık erikleri de sudan geçirdim bi börtü böceği gitsin diye, buzdolqbı poştlerine koydum attım, nasıl vereceğimi henüz bilmediğim için çiğden attım, yani az suyla kaynatıp suyunu mu içiricem komposto gibi yoksa erikleri püre yapıp püre halinde mi vericem, hiç bilmiyorum şuan dr.umuza da danışıcam ona göre artık, bir de zaten hepsini kaynatip komposto olarak veya püre halinde de atabilirdim ama çok olduğu için uğraşacak zamanım da yok şan o yüzden çiğden attım hepsini, malatyadan da kayısımız geliyo onu da atarım yine çiğden, şeftali ağacımız yok o da olmayiversin buzlukta, mevsimi gecmeden onun da tadina bakar kış gelince de kış meyvelerini yer biraz da :)
Ah keşkee, ama mümkün değil benim yapmam, benim sıpadan fırsat bulup çamaşırı zor topluyorum ben, sürekli oyun masal hikaye kitap çıngırak oyuncak
hiçbjrşeye vakit kalmıyo
E daha ne, herşeyi yapıyomuş işte annesi, 3 aylik bebeden 6aylik performansı bekleme sen de
Bu arada oyun halisi kosnusunda fikir veren herkese cok tesekkur ederim, sanirim ucuz bisey alicam cunku benimki herseyden cabuk sıkılıyo, 1 ay oynayip bikarsa yazik gunah olur 200-300lira vermiyim diyorum, 100lira civarinda bisey alirim yeter, ince olursa altina ananesi bi ped diker elyafli tamam işte
zaten cingirakli dis kasimali hayvancikli bir suru oyuncak aldik oyalansin diye yattigi yere takiyorum cani isterse 10-20dk oyalaniyo, bakalim hali ne kadar ise yarayacak annesinin kuzusunda