2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Meme kampı yapıp sütünüzü getirebilirsiniz. Bi deneyin bence.

Lansinoh elektrikli pompa kullaniyorum cok memnunum 3 biberon hediyesiyle gelmisti onlardanda memnunum Kizim biberon alinca memeyi birakmadi

Pompaya alisik olmadigi icin oyle olurmus canim.ben de 12 gun once basladim sagmaya aynen oyle cikiyodu.simdi biraz daha iyi gittikce cogaliyo yani.powerpomp diye bi yontemle sagdim bi bak istersen googledan.

Dedigin yontemi denedim az once.. 3 saat once emzirmistim bebisi,buna ragmen 140 cc cikti cok sukur. Belki biraz daha cikardi 10-20 cc kadar daha ama ben yoruldum da biraktim. Teşekkür ederim bu guzel onerin için :)

Kızlar bebeğimin kaka lekesi olan giysilerinden lekeleri çıkartamıyorum ben. Sizinkiler çıkıyor mu? Na yapıyosunuz çıkartmak için?
bende gunes alan yerde kurutuyorum lekelerı alıyo gercekten.unı baby sıvı bebek deterjanı kullnaıyorum

Lansinoh elektrikli pompa kullaniyorum cok memnunum 3 biberon hediyesiyle gelmisti onlardanda memnunum Kizim biberon alinca memeyi birakmadi
tesekkur ederım canım sagolasın

Kızlar hemoroid sıkıntısı olan var mı doğumdan sonra ne yaptınız benim var ve resmen tuvalete gitmeye korkuyorum Ağrı'm ve kanamam oluyor

bizde de var doğduğundan beri horlama ve burun tıkanıklıgı genzinden hık hık diye nefes alıyor ve her emişte 3 4 kez genzine sıcrayıp boğulma tehlikesi atlatıuor. her kontrolde soruyorum burnu tukanıktır aç diyorlar. pek açmamıştım bu güne kadar ama mesela bugun üç dört kez serum fizlojik yaptım açtık burnunu ama horlama yine devam. belki bizimkinde de vardır böyle bişey. bilgiler için teşkkürler. bi daha ki kontrolde doktroa sorabilirim.

Çok saol.. Ne yaptın peki Nasıl geçti senin
Ben de de oldu oturamadım ilk günler internetten okudum dayanabildiğin kadar sıcak suyla o Bölgeyi yıkayıp masaj yaparak içeriye doğru ittiriyorsun iğrenç ama baska türlü Geçmedi benim bi de dere otu cok tüketin diyordu tükettim

Bende de oldu ilaç kullanmadan geçti mi sizin benimki geçti gibi bi kere kanama oldu sadece

Çok saol bende içeriye girdi dediğin gibi çok kötüydü dikişim değil o beni çok korkutup Canımı acıtıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…