- 30 Mart 2015
- 566
- 483
Meme kampı yapıp sütünüzü getirebilirsiniz. Bi deneyin bence.Bende 31 martta doğum yaptım kızlar. Çok zordu ama çok şükür bebeğim sağlıklı.
Şimdi çok üzüldüğüm birşey var bebeğim 53 günlük ve benim sütüm tamamen kesildi.
Çok stresli lohusalık dönemi geçirdim hemen hemen her gün ağladım.
Kızlar siz siz olun sakın stres yapmayın, sakın sizi üzmelerine müsade etmeyin
Rabbim hepinize yavrunuzu sağlıklı huzurlu mutlu güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin (amin)
Lansinoh elektrikli pompa kullaniyorum cok memnunum 3 biberon hediyesiyle gelmisti onlardanda memnunum Kizim biberon alinca memeyi birakmadiben 5.ayını bıtırdıgınde baslayacagım ıse.annem bakacak ınsallah.bır ogun verse yetecek yarım gun calısıyorum.sut sagma makınesı tavsıyelerınızı beklıyorum.bıberona alıstırdınızmı ayrıca kızlar nasıl yapacagım hıc bılmıyorum.oglumda 1yıl ucretsız ızın almıstım problem olmamıstı
nasıl yapicam meme kampını, anlatırsınız çok sevinirimMeme kampı yapıp sütünüzü getirebilirsiniz. Bi deneyin bence.
Pompaya alisik olmadigi icin oyle olurmus canim.ben de 12 gun once basladim sagmaya aynen oyle cikiyodu.simdi biraz daha iyi gittikce cogaliyo yani.powerpomp diye bi yontemle sagdim bi bak istersen googledan.
bende gunes alan yerde kurutuyorum lekelerı alıyo gercekten.unı baby sıvı bebek deterjanı kullnaıyorumKızlar bebeğimin kaka lekesi olan giysilerinden lekeleri çıkartamıyorum ben. Sizinkiler çıkıyor mu? Na yapıyosunuz çıkartmak için?
tesekkur ederım canım sagolasınLansinoh elektrikli pompa kullaniyorum cok memnunum 3 biberon hediyesiyle gelmisti onlardanda memnunum Kizim biberon alinca memeyi birakmadi
Kızlar hemoroid sıkıntısı olan var mı doğumdan sonra ne yaptınız benim var ve resmen tuvalete gitmeye korkuyorum Ağrı'm ve kanamam oluyor
saf yeşil sabunla yıkayıp güneşe asıyorum,çıkıyor rahat. ek gıdaya geçtiklerinde o lekeler zorluyor insanı, bakalım napacazKızlar bebeğimin kaka lekesi olan giysilerinden lekeleri çıkartamıyorum ben. Sizinkiler çıkıyor mu? Na yapıyosunuz çıkartmak için?
Daha iyi çok şükür sağol canimm, koklarim tabi teyzesi ☺Gasoline söz konusu evlat olunca böyle evhamlanıyoruz işte. Senin paşan nasıl? Düzeldi mi birazda olsa gaz sorununuz. Kokla benim yerime oğlunu
Peki bu dogum parasi disinda memurlara verilen herhangi bir yardim var mi biliyo musun. Sut parasi verilmiyomus memurlaraEvet canim gumruk bakanligina bagli calisiyorum..
Yok canim sut parasi yokmus bize.bi de maasa yansiyacak aylik cocuk yardimi var esin yada sen ikinizden biri alabiliyor sadece..Peki bu dogum parasi disinda memurlara verilen herhangi bir yardim var mi biliyo musun. Sut parasi verilmiyomus memurlara
bizde de var doğduğundan beri horlama ve burun tıkanıklıgı genzinden hık hık diye nefes alıyor ve her emişte 3 4 kez genzine sıcrayıp boğulma tehlikesi atlatıuor. her kontrolde soruyorum burnu tukanıktır aç diyorlar. pek açmamıştım bu güne kadar ama mesela bugun üç dört kez serum fizlojik yaptım açtık burnunu ama horlama yine devam. belki bizimkinde de vardır böyle bişey. bilgiler için teşkkürler. bi daha ki kontrolde doktroa sorabilirim.buarada burun tıkanıklı ıcın gıttık bız doktora kızlar.usuttugu ıcın degılmıs burun koku basık oldugu ıcınmıs 1 yasına kadar surer dedı doktorumuz.uyurkek falan horluyor resmen yavrukusum cok uzuluyorum.xlear kıds damla kullanıyoruz.fayda vermezsse nasorınse pedıatrık verdı ona baslamadım sımdılık.allahkorusun grıp olursa cok zor atlatır dedı.kımseye opturmeyın dedı.yun yatak yorgan,canlı cıcek,parfum,sıgara,pelus seylerden uzak tutun dedı.hoyyy ıcım sısıtııı
kirletir kirletmez elimde çitiliyorum sonra atıyorum makinaya. ancak öyle çıkıyor.Kızlar bebeğimin kaka lekesi olan giysilerinden lekeleri çıkartamıyorum ben. Sizinkiler çıkıyor mu? Na yapıyosunuz çıkartmak için?
Çok saol.. Ne yaptın peki Nasıl geçti seninO hemoroid degil canim fissur yani catlak. Cok kotu bir sey allah sifa versin ben iki dogumumdan sonra da yasadim.
Çok saol.. Ne yaptın peki Nasıl geçti senin
Ben de de oldu oturamadım ilk günler internetten okudum dayanabildiğin kadar sıcak suyla o Bölgeyi yıkayıp masaj yaparak içeriye doğru ittiriyorsun iğrenç ama baska türlü Geçmedi benim bi de dere otu cok tüketin diyordu tükettimÇok saol.. Ne yaptın peki Nasıl geçti senin
Bende de oldu ilaç kullanmadan geçti mi sizin benimki geçti gibi bi kere kanama oldu sadeceBen de de oldu oturamadım ilk günler internetten okudum dayanabildiğin kadar sıcak suyla o Bölgeyi yıkayıp masaj yaparak içeriye doğru ittiriyorsun iğrenç ama baska türlü Geçmedi benim bi de dere otu cok tüketin diyordu tükettim
Evet kısa sürede geçti cok şükür ilaç kullanmadım kanamam da bi kaç kez oldu ama cok değil damla şeklindeBende de oldu ilaç kullanmadan geçti mi sizin benimki geçti gibi bi kere kanama oldu sadece
Çok saol bende içeriye girdi dediğin gibi çok kötüydü dikişim değil o beni çok korkutup Canımı acıtıyorduBen de de oldu oturamadım ilk günler internetten okudum dayanabildiğin kadar sıcak suyla o Bölgeyi yıkayıp masaj yaparak içeriye doğru ittiriyorsun iğrenç ama baska türlü Geçmedi benim bi de dere otu cok tüketin diyordu tükettim