- 21 Temmuz 2015
- 221
- 177
Sag 50 sol 35 40 cc kadar cikiyodu canim simdi ikisinden 120yi geciyo 15 dakikada.süre de kisaldi yani sagsam daha fazla da cikar..o kadari da yeterli benim icin su an cunku depolama yapiyorum henuz ise baslamadim.o sizi bende de olmadi hic sagarken ama sut geliyo artik epey..Oyle miymiş.. tamam ben de hemen pes etmiyim öyleyse.dedigin yonteme de bi bakayim. Senin ilk sagmaya basladiginda kac cikiyodu simdi kac çıkıyor?
Bi de bir sey daha sorcam. Bebegimizi emzirmeye baslayinca hani bi sızı gelir de sut akim refleksini tetikler ya. O hic olmuyor pompada nerdeyse. Normal mi?
Canımsın. Rahatlattın beni.büyüyor annesi korkma keyifli dururken bireye odaklanip katila katila bile aglicak kucağına al öp sakinlesir büyüme ataklari hele biraz daha büyüsün yaşlar nasil akicak cok tatli oluyolar :)
Sag 50 sol 35 40 cc kadar cikiyodu canim simdi ikisinden 120yi geciyo 15 dakikada.süre de kisaldi yani sagsam daha fazla da cikar..o kadari da yeterli benim icin su an cunku depolama yapiyorum henuz ise baslamadim.o sizi bende de olmadi hic sagarken ama sut geliyo artik epey..
Bende goguslerim yumusak diye sut az saniyodum emzirdikten sonra bile 30ml cikiyo ve yine Emzirmedigim zaman 60ml buluyo ve bu tek gogus yumusak olan Digeridaha buyuk ve sert Gunune gore degisiyo 160 ml sagdigimi bilirim ki ben sutum yetmiyo kaygisi cok yadayatak gunde 2 kere mama veriyodum Bizimki simdi mama istemiyo dun zorlayatak 30 ml verdim sadece Aslinda sutlerimiz yeterli ama yetmiycek kaygisi hep olucak sanirim Bir de ben sagdikca dahada artiyo onu farkettim Hep sagamiyorum ama gunde 1-2 kere sagmak bile yetiyoKizlar merhaba.. bebekler buyuyor izinler bitiyor. Dogum izni bitiminde ise donmeyi dusunen var mi?
Onceleri 3 ay kada ücretsiz izin kullanirimd diyordum ama sut izni olayini dusununce acaba baslasam mi dedim. Ve cok da aklima yatmisti. Bebegim 4 aylik olunca calismaya baslayacaktim. Hazirlik olsun diye süt pompasi aldim elektrikli. Gunde bir kere sagmam yetecekti. Ama sutum cok az cikiyor. Acaba makineden mi diyorum elimde deniyorum yine yok. Pompa bebekten daha az ceker biliyorum ama bu kadar da fazla fark olamaz yani,3 saatte tek taraftan 30 cc anca cikardim.Halbuki oglumun keyfi kötü degil,uykusu gelince mizirdanir ya da gazini cikaramayinca falan o kadar. Memelerim hakikaten pörsümüs gibi en basindan beri zaten. E gercekten süt yoksa bu cocuk neyle besleniyor?bugum tam 2.5 aylik. Ilk ay 1400 gr aldi ikinci ay ise 850 gr kadar. Bu ayi henuz bilmiyorum. Ama gozum korktu. Sizler neler düşünüyorsunuz bu konuda? Bana fikir verebilecek olan var mi?
Bende goguslerim yumusak diye sut az saniyodum emzirdikten sonra bile 30ml cikiyo ve yine Emzirmedigim zaman 60ml buluyo ve bu tek gogus yumusak olan Digeridaha buyuk ve sert Gunune gore degisiyo 160 ml sagdigimi bilirim ki ben sutum yetmiyo kaygisi cok yadayatak gunde 2 kere mama veriyodum Bizimki simdi mama istemiyo dun zorlayatak 30 ml verdim sadece Aslinda sutlerimiz yeterli ama yetmiycek kaygisi hep olucak sanirim Bir de ben sagdikca dahada artiyo onu farkettim Hep sagamiyorum ama gunde 1-2 kere sagmak bile yetiyo
13 gun oldu bugun.sadece sabah 9.30 10 gibi sagiyorum canim is yerinde olcam o saatte ona gore ayarlamaya calisiyorum memeleri.. :)Ne kadardir sagiyorsun?ne kadar surede boyle artisi yakaladin?bi de sagma araliklarin nasil?
13 gun oldu bugun.sadece sabah 9.30 10 gibi sagiyorum canim is yerinde olcam o saatte ona gore ayarlamaya calisiyorum memeleri.. :)
120 fln oluyo iste simdi oldugu gibi atiyorum.onu bi ogunde icer heralde benim kiz..Ben de devam edeyim bari sagmaya. Gunduz de ara ara sagip cikanlari biriktirmek lazim galiba.insallah zamanla artar. Kac cc olarak atiyosun buzluga? Ben hepsini tuketemez diye cok cikinca yariya bolmeyi dusunuyorum.
aynı seyı ılk dogumumdan sonra yasasdım okadar acı vermıstıkı doktorumun dogumda fazla dıkıs attıgını dusunuyordumBiz bugün 2 aylık olduk .. Bayadır bakamadım ... Cok yazılar Yazılmış donup okuyamadım .. İlişki ile ilgilisormak istediğim sorum var. Biz eşimle birlikte olamadık inanılmaz bi acı oluyor dogumun normal oldu Ama sanki içinde bi duvAr var doktora gitmelimiyim bu durum normal mi eşim cok anlayışlı hiç bi şekilde zorlamıyor 1 yıllık evliyiz hamileliğim boyunc da ilişki olmadı . Evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım . Doktora sormYa ve gitmeye de çekinmiyor Değilim acı çekmemek için bi önerisi olan var mi
Ben de devam edeyim bari sagmaya. Gunduz de ara ara sagip cikanlari biriktirmek lazim galiba.insallah zamanla artar. Kac cc olarak atiyosun buzluga? Ben hepsini tuketemez diye cok cikinca yariya bolmeyi dusunuyorum.
ben 5.ayını bıtırdıgınde baslayacagım ıse.annem bakacak ınsallah.bır ogun verse yetecek yarım gun calısıyorum.sut sagma makınesı tavsıyelerınızı beklıyorum.bıberona alıstırdınızmı ayrıca kızlar nasıl yapacagım hıc bılmıyorum.oglumda 1yıl ucretsız ızın almıstım problem olmamıstı1
120 fln oluyo iste simdi oldugu gibi atiyorum.onu bi ogunde icer heralde benim kiz..
en katkısız derken yıne katkı maddesı varmı guvenılır degıl mı canım.bende ısıyorum ucretı ne kadar kac ml mıs ben ınstagram kullanmıyorumda.tesekkurlerKizlar ne zamandir en iyi d vitaminini ariyodum.belki biliyosunuzdur trde satista olanlarda paraben ve şeker var.en katkisiz bulduğum carlson da amerikada satistaydi.bugun subat annelerinde paylasmislar instagramda satiyomus vitamincianne.hemen siparis versim.size de soyleyeyim dedim belki arayan vardir benim gibi..
1
120 fln oluyo iste simdi oldugu gibi atiyorum.onu bi ogunde icer heralde benim kiz..
Ben avent aldim daha dun geldi o yuzden henuz net bisey diyemicem.ben 5.ayını bıtırdıgınde baslayacagım ıse.annem bakacak ınsallah.bır ogun verse yetecek yarım gun calısıyorum.sut sagma makınesı tavsıyelerınızı beklıyorum.bıberona alıstırdınızmı ayrıca kızlar nasıl yapacagım hıc bılmıyorum.oglumda 1yıl ucretsız ızın almıstım problem olmamıstı
22 martti benim dogumum memurum sen de memur musunMartin kaci acaba sizin?benim 27si dogum 29unda verdik evraklari..anca mi acaba?
Evet canim gumruk bakanligina bagli calisiyorum..22 martti benim dogumum memurum sen de memur musun
Kızlar bebeğimin kaka lekesi olan giysilerinden lekeleri çıkartamıyorum ben. Sizinkiler çıkıyor mu? Na yapıyosunuz çıkartmak için?
Güneş kaka lekesini alır canım. Direkt güneşe koy çamaşırı.Kızlar bebeğimin kaka lekesi olan giysilerinden lekeleri çıkartamıyorum ben. Sizinkiler çıkıyor mu? Na yapıyosunuz çıkartmak için?