- 25 Kasım 2015
- 138
- 116
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bebegının burun koku nasıl sence bakınca anlasılıyo aslında ama tabı doktor dıyınce bızde demekkı oyleymıs dedık.ayrıca gırtlak tam kıkırdaklasmadıgındanda oluyomus o sesler.doktorumuz alanında cok ıyı cok guvenıyorum soyledıklerıne.nettende arastırdım.larıngomalizi miş adı.engec 2 yasa kadar suruyormus.hırıltı horlama tıkanıklık ayrıca kusma da var bızdesabırla beklıycez gecmesını.bizde de var doğduğundan beri horlama ve burun tıkanıklıgı genzinden hık hık diye nefes alıyor ve her emişte 3 4 kez genzine sıcrayıp boğulma tehlikesi atlatıuor. her kontrolde soruyorum burnu tukanıktır aç diyorlar. pek açmamıştım bu güne kadar ama mesela bugun üç dört kez serum fizlojik yaptım açtık burnunu ama horlama yine devam. belki bizimkinde de vardır böyle bişey. bilgiler için teşkkürler. bi daha ki kontrolde doktroa sorabilirim.
evet ya bende ıstıyorumKızlar burdan Bi arkadaş yazmıştı vitamincianneler ınstagramdan D Vitamini satıyor alan var mı alıcam bende Bi sorayım sizede o arkadaş kimdi onuda hatırlamıyorum.. Okursan Canım aldın mı sen alıyım mı bilemedim bende
Ben aldim canim vitamincianneden.ebaydan ya da iherb diye bi siteden alanlar da varmis ama ben cesaret edemedim kendim gumrukte calisiyorum ilac diye salmaz bizimkiler biliyorum.vitamincianne kevser hanimdan aldim.bi gunde gecti elime.yardimci oldu sağolsun..Kızlar burdan Bi arkadaş yazmıştı vitamincianneler ınstagramdan D Vitamini satıyor alan var mı alıcam bende Bi sorayım sizede o arkadaş kimdi onuda hatırlamıyorum.. Okursan Canım aldın mı sen alıyım mı bilemedim bende
saf yeşil sabunla yıkayıp güneşe asıyorum,çıkıyor rahat. ek gıdaya geçtiklerinde o lekeler zorluyor insanı, bakalım napacaz
Ben onu da denedim benim lekeleri çıkartamadım malesefkirletir kirletmez elimde çitiliyorum sonra atıyorum makinaya. ancak öyle çıkıyor.
Kizlar lekeler icin kosla leke cikarici kullaniyorum ben leke fln kalmiyor
Bende lekeyi kosla ile çıkarıp bebek deterjaniyla makineye atiyorum o kimyasaldan ariniyodur umarımAa Güneşte kak lekesinin çıktığını bilmiyordum. Öğrenmiş oldum teşekkür ederim.
Ben onu da denedim benim lekeleri çıkartamadım malesef
Canım ben kosla falan öyle deterjanlar kullanmıyorum özellikle bebeğimin giysilerinde. Fazlaca kimyasal var ya onlarda. Ekolojik deterjan kullandığım için çıkmıyor zaten lekeler
Anneler merhaba. Hamilelik süreci sonrasında bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza aldınız inşallah güle güle büyütün Allah bizlere de nasip etsin inşallah Ben 30 haftalık hamiş olarak kısmetse Ağustos annesi olacağım Sizler artık tecrübeli olduğunuz için birkaç konuda yardım isteyeceğim Bebişim için birkaç eksiğimiz kaldı ama hangilerini alacağımıza karar veremedik. Sizlerin yardımına ihtiyacım olan konulara gelirsem;
park yatak için hangi yatağı almalıyız? (sünger mi pamuk mu)
elektrikli süt sağma makinası gerekli mi hangisini tavsiye edersiniz?
ateş ölçer için piyasada çok marka model var sizler hangi markayı kullanıyorsunuz ve tavsiyeniz ne olur?
Biberon için aklımda 3 marka var. Madela calma-dr Brown-avent! Hangisini tercih etmeliyiz? Ayrıca biberon olarak bir arkadaşım şimdiden Suavinex Marka biberon ve emzik seti getirdi J bu markayı kullanan var mı nasıldır acaba!
Emzikte maalesef zebil gibi marka ve model var birde kullanım ayları var. Tercihimiz ne olmalı? (kauçuk mu silikon mu iyi olur yeni doğan için)
Biraz fazla sordum ama seçim yapabilmek için tecrübelerinize güveniyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim kızlar
Cnm öncelikle bebeğini hayırlısyla alırsın kucağına inş ben şöyle başlıyımAnneler merhaba. Hamilelik süreci sonrasında bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza aldınız inşallah güle güle büyütün Allah bizlere de nasip etsin inşallah Ben 30 haftalık hamiş olarak kısmetse Ağustos annesi olacağım Sizler artık tecrübeli olduğunuz için birkaç konuda yardım isteyeceğim Bebişim için birkaç eksiğimiz kaldı ama hangilerini alacağımıza karar veremedik. Sizlerin yardımına ihtiyacım olan konulara gelirsem;
ateş ölçer için piyasada çok marka model var sizler hangi markayı kullanıyorsunuz ve tavsiyeniz ne olur?
Biberon için aklımda 3 marka var. Madela calma-dr Brown-avent! Hangisini tercih etmeliyiz? Ayrıca biberon olarak bir arkadaşım şimdiden Suavinex Marka biberon ve emzik seti getirdi J bu markayı kullanan var mı nasıldır acaba!
Emzikte maalesef zebil gibi marka ve model var birde kullanım ayları var. Tercihimiz ne olmalı? (kauçuk mu silikon mu iyi olur yeni doğan için)
Biraz fazla sordum ama seçim yapabilmek için tecrübelerinize güveniyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim kızlar
Benim ki az mı yapıyo kaka ,hiç kıyafetin çıkmadı.Yapar yapmaz temizliyorum bezini.Kızlar bebeğimin kaka lekesi olan giysilerinden lekeleri çıkartamıyorum ben. Sizinkiler çıkıyor mu? Na yapıyosunuz çıkartmak için?
Bende hugges i beğenmedim ,prima en iyisi .Pamuk kullanıyorum kaka temizliği için.Pamuğu ılık suyla ıslatıp siliyorum.Bebek bezi ne kullanıyosunuz kızlar ben prima yı denedim güzel huggies in 3 numarası çok kalın geldi bana beğenmedim molfix nasıl kullanan var mı yada başka markalar nasıl bezleri karşılaştıralım
Islak mendil de huggies aldım ama çabuk kopuyo elimde kalıyo siz ne kullanıyosunuz
Insallah saglikla alirsin sen de kucagina :)Anneler merhaba. Hamilelik süreci sonrasında bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza aldınız inşallah güle güle büyütün Allah bizlere de nasip etsin inşallah Ben 30 haftalık hamiş olarak kısmetse Ağustos annesi olacağım Sizler artık tecrübeli olduğunuz için birkaç konuda yardım isteyeceğim Bebişim için birkaç eksiğimiz kaldı ama hangilerini alacağımıza karar veremedik. Sizlerin yardımına ihtiyacım olan konulara gelirsem;
'Emziren anneler' grubuna uye olun faceden.bir suru ornek var orada mamayi birakanSlm arkadaşlar oğlum çok şükür 3. Ayına girdi ve ben hem meme hem mama veriyorum.mamayı kesmek istiyorum aranızda mamayı kesen sadece anne sütü veren oldumu nasıl yaptınız yardımcı olursanız sevinirim