- 20 Ocak 2011
- 594
- 336
bebekler fazla beslenince kusuyor 2 saatten önce emzirmeyin emzirme süresini kısaltınbızde tıkanıklık var canım dogumhaneden cıkıp kucagıma aldım aglıyordu nasıl gozyası akıyodu anlatamam.gozlerını acamıyodu ama gozyasları akıyodu.eve cıktık bu kez hafıfce acmaya basladı capaklanmalar sarı akıntılar oldu.5.gun doktora gıttık gozyası tıkanıklıgı oldugunu masaj yapmamızı soyledı doktru. allaha bın sukur 15 gunlukken gectı sımdı aglayınca kırpıklerınde toz tuy varmıs gıbı capaklanma oluyo sadece.bence sızınkı normal olan
fazla ya da az emdıgını bılemıyuoruz kı o doyunca emmeyı bırakıyo zaten.bu kadar ıctın yeter dıyıp memeyı agzından cekemem kı kıyamam.emzık verıyorum ıkı gundur sankı emzık alınca kusmuyo.ama bebklerde mıde kapagı tam gelısmemıs oldugndan oluyomus 6.ayı bulurmus kusmanın gecmesı
ne guzel kusmuyomus canım sevınmelısın doymasıyla alakası yok kılo alımı normal ıse. gunde kac tane kıyafet onluk degıstırıyoruz anlatamam.bır yere gezmeye gıtmeye korkuyorum kusup mılletın evını batıracak dıye .bana gelen mısafırım kucagındaydı tam bana verdı boydan boya uzerıme kustu halı falan heryer battı cok zor yaa saglıklı olsunlarda ıdare edecegız artık