2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada tospiğimin göbeği 9.günde düştü çok şükür, o da bitti, sarılık tahlilinin artık yapılmayacağına çok seviniyorum çünkü çok zor ya minicik ellerinden defalarca kan aldılar içim gitti.. bugün de topuk kaninın ikincisj alındı esas bugün zordu, kuzum çok ağladı, besmele çeke çeke dua ede ede bi hal oldum, çok şükür Allah ım başka dert sıkıntı vermezse 20 gün daha hastane kontrol falan yok :)

Bu arada hamile hatunlar, biliyorum zor , bliyorum herkes aynı şeyi söyledi, size de böğğ gelmiş olabilir bu muhabbetten ama fırsat bulduğunuz her dk uyuyun, noluurr :))))
Maşllah size. Umarım bizimde sarılığımız düşer. Uzamış sarılık dediler ve türlü türlü test istediler. Yaptırdık 4 tüp kan aldılar yavrumdan. Çok ağladı. Mosmor oldu. O ağladı, ben ağladım. Bugün 1 aylık oldu. 25 günlükken değerimiz 14.4 dü. Beyin, kalp, ciğer, safra kesesi herşeyine bakıldı. Cok sukur temiz cıktı. Şimdi idrar sonucumuz kaldı birtek. Biran önce geçsin istiyorum. Çok kafaya takıyorum.

Bu arada tospiğimin göbeği 9.günde düştü çok şükür, o da bitti, sarılık tahlilinin artık yapılmayacağına çok seviniyorum çünkü çok zor ya minicik ellerinden defalarca kan aldılar içim gitti.. bugün de topuk kaninın ikincisj alındı esas bugün zordu, kuzum çok ağladı, besmele çeke çeke dua ede ede bi hal oldum, çok şükür Allah ım başka dert sıkıntı vermezse 20 gün daha hastane kontrol falan yok :)

Bu arada hamile hatunlar, biliyorum zor , bliyorum herkes aynı şeyi söyledi, size de böğğ gelmiş olabilir bu muhabbetten ama fırsat bulduğunuz her dk uyuyun, noluurr :))))
Tebrik ederim Gasolinecim, doğurmuşsun da büyütmüşsün bile oğlunu, hayırlı olsun, güle güle büyütün...

Ayy cnm yazık sana Allah yardımcın olsun eşinle konuşsan o bişe demezmi yada sen bebeği emzircem uyutcam diye odaya geçip yatsan sorun olurmu
eşime söylüyorum bu ne böyle sabah gelip gece yarılarına kadar oturulurmu doğum yapmış kadının yanında ayıp ya 1-2 kişi değilki gelenler çoluk çocuk karı koca sülalece geliyorlar eşimde millet seni seviyo ondan geliyo sesini çıkarma ayıp diyo. Gelenler çocuklarının peşindede dolaşmıyo oğlumun emziğini almış bi çocuk bi baktım ağzında bayılacaktım sinirden anneleride dedikodu peşinde ilgilenmiyolar çocuklarıyla kayınvalide desen oda aynı. Oğlumın 2 beşiği var biri yatak odasında biri oturma odasında oturma odasındaki beşikte uyudu gaz sancısı vardı zor uyudu ordan kımıldatamadım. Sinir sistemim çöktü resmen

Kızlar en kıdemli ben mi kaldım aranızda :KK53: 40+3 ten selamlar olsun. Evde temizlikçi var bugün, iyiki daha erken almamışım tavuk gibi dolanıyorum ortalarda,sanki 30 haftalık falanım :KK70:yarın son kontrolümüz var, hanımefendi daha da gelmezse cuma hastanemize yatış yapıcaz. Gelsin suniler :KK53:
Açılma var mı sizde. Suni sancı verilecek. Daha bende hiç açılma da yok. Nasıl olacak meraklardayım. Günümün dolmasına bir gün kaldı benimde.

Açılma var mı sizde. Suni sancı verilecek. Daha bende hiç açılma da yok. Nasıl olacak meraklardayım. Günümün dolmasına bir gün kaldı benimde.
Suni sancı için açılma olmasına gerek yok. Suniyle birlikte açılma olabiliyor, tabi suyunu da patlatıyorlar öyle başlıyor. Benim o şekilde doğum yapan arkadaşım var, inşallah biz de yapabiliriz

3 gün kaldı benımde takvımın bıtmesıne adet sancısı ve ıshal dısında herhangı belirtim yok hala bi de cok yavas oynuyordu bebegım dun gece cok guclendı harketlerı yıne gumbur gumbur vurdu uyutmadı gelıyo sandm ama gelmedı :KK43: son gunler ne zormus 1 gün 1 hafta gibi geliyo artık kokusunu içime çekmek için sabırsızlanıyorum

Herkeslere iyi aksamlar....bende hala dogurmayanlardanim...simdi bi gecmisi okiycam bakalim doguranlar var mi?Herkese rabbim saglikli dogumlar nasip etsin ins.
takvimin bitmiş nerelerdesin ? cok merak edıyorum canım senı inşallah sağlıkla kucagına almıssındır ...

Canim ya gozunaydin kavusmussun oglusuna ne guzel.Normal dogumu cok istedigini bende biliyordum .ama kismetimizde ne varsa onu yasiycaz otesi yok.Allah saglikli dogumlar nasip etsin sonucu guzel olsun da dogumun seklini bosver takma kafana.eminim sen elinden geleni yapmissindir.Sen kurtuldun sukur simdi sira bizde benim de son 11 gunum kaldi.Bakalim bizim kismetimizde neler var.
Kız fatoş doğurdun mu ses ver?

Perşembe akşamı nişan gelmişti.Cuma günü valizi alıp gittim .Doktor alttan baktı açılma yok bebek kanalda.Bebek kilolu zorlanbilirsin.İstersen riske atma dedi sezeryan yapalım.Salak gibi korkup sezeyana girdim .Herşey çok ani gelişti.Oğlum 3700 doğdu.Sezeryan mahvetti beni sütüm gelmedi.Az şuan sütüm.Mama veriyoruz.Her kafadan bir ses.Bebekle ilgilenmiyorum.Ayakatayım ama rahat eğilemiyorum.Bi an düşünemememin yanımda muayaneye gelen kayınvalidemin gazııyla sezeryan oldum .

Perşembe akşamı nişan gelmişti.Cuma günü valizi alıp gittim .Doktor alttan baktı açılma yok bebek kanalda.Bebek kilolu zorlanbilirsin.İstersen riske atma dedi sezeryan yapalım.Salak gibi korkup sezeyana girdim .Herşey çok ani gelişti.Oğlum 3700 doğdu.Sezeryan mahvetti beni sütüm gelmedi.Az şuan sütüm.Mama veriyoruz.Her kafadan bir ses.Bebekle ilgilenmiyorum.Ayakatayım ama rahat eğilemiyorum.Bi an düşünemememin yanımda muayaneye gelen kayınvalidemin gazııyla sezeryan oldum .
Cabm ama 3500 sonra tıbben rahim içten yırtılmaya başlıyor, ve bu anne ölümü demek. Saglıklısını yapmışssnz hayırlı olsun

Cabm ama 3500 sonra tıbben rahim içten yırtılmaya başlıyor, ve bu anne ölümü demek. Saglıklısını yapmışssnz hayırlı olsun
Ben bunu ilk kez duyuyorum, okuduğum normal doğum yanlısı prof lar ve gittiğim eğitimlerde 4750 ye kadar kilonun normal doğuma engel olmadığını biliyorum. Dediğiniz gibi bir şey olsa bir çok anne doğumda ölürdü çünkü genelde 3500 üstü doğum oluyor. O bilgi yanlış bence. Bence emin olmadan böyle şeyler paylaşılmamalı. İnsanlar gereksiz korkuya kapılabilir.

X