2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Saat 11 e geliyo hala oruruyorlar allahım sinir krizi geçiricem uyku gözümden akıyo sinirlerim çok bozuldu gece gündüz uyumuyorum çocuğa bakmakta kayınvalidemde çok anlayışsız ağladım ağlıcam :KK43:

Canın bence bi daha böyle bi durum olduğunda ben müsadenizle uzanıcam bebekle diyip git diğer odaya kim alınırsa alınsın ki bu senin en doğal hakkın böylelerine böyle davranmak lazım

Saat 11 e geliyo hala oruruyorlar allahım sinir krizi geçiricem uyku gözümden akıyo sinirlerim çok bozuldu gece gündüz uyumuyorum çocuğa bakmakta kayınvalidemde çok anlayışsız ağladım ağlıcam :KK43:
Allah yardımcın olsun Can'ım. Düşüncesiz insanlar. Sen cevap vermediğin sürece de böyle devam edecek. Sevgili kayınvalide (!) bu kadar düşüncesiz. Olmak zorunda mı bilemedim ki. Hoş zaten bizde eşimle bundan Bi 20 gün öncesine kadar deliriyorduk. Hem bnm taraftan hem onun taraftan bu kız karnı burnunda demeden geliyor Bi de hizmet bekliyorlardı.
Bebeğin sağlıklı ya onu düşünüp Mutlu ol bence. Darısı da bana ins. O kadar korkuyurum ki. O sağlıklı olsun yeter diğer şeyler atlatılır inş.

merhaba herkese,

sürekli denk geldiğim ve herşeyin cevabını bulduğum bu siteye biraz önce üye olma ve kendi mutluluklarımı,sıkıntılarımı paylaşma kararı aldım,umarım beni aranıza alırsınız. :)

ben neredeyse 1buçuk aylık hamileyim.Sabah bulantısı?tam bi yalan.keşke adı bütün gün bulantısı falan olsaymış. Artık gerçekten birşey yiyemiyorum.(çubuk kraker,domates,salatalık dışında) Sürekli ağlama veya gülme krizi halindeyim(ortası yok). sürekli karın ağrısı,mide yanması ve bulantı arasında gidip geliyorum.şmdilik kusmam yok ama olur mu bundan sonra bilginiz var mı? bi de benimle aynı şeyleri yaşamış olanlar varsa duymayı çok isterim.ha bu arada dokturumun dediğine göre ikizlerim olacak,acaba bulantılarımın şiddetiyle bunun bir alakası var mı? :)

şu an beni rahatlatacak tek şey bu yollardan geçmiş kadınların yazdıkları.
şimdiden teşekkür ederim :)

Allah yardımcın olsun Can'ım. Düşüncesiz insanlar. Sen cevap vermediğin sürece de böyle devam edecek. Sevgili kayınvalide (!) bu kadar düşüncesiz. Olmak zorunda mı bilemedim ki. Hoş zaten bizde eşimle bundan Bi 20 gün öncesine kadar deliriyorduk. Hem bnm taraftan hem onun taraftan bu kız karnı burnunda demeden geliyor Bi de hizmet bekliyorlardı.
Bebeğin sağlıklı ya onu düşünüp Mutlu ol bence. Darısı da bana ins. O kadar korkuyurum ki. O sağlıklı olsun yeter diğer şeyler atlatılır inş.
Kayınvalidem çok anlayışsız bi kadın nefret geldi ona karşı bukadarda olmaz dedirtecek dereceye getirdi gece gündüz uyumuyorum neredeyse 2 saat ben bakarım git uyu demiyorda işi gücü birileri gelsin muhabbet edeyim onu bunu çekiştiriyim. Dün akşamki misafirler 23:30 da gittiler bide demezlermi bebek uyuyumca sende uyu terbiyesizler.

Kızlar en kıdemli ben mi kaldım aranızda :KK53: 40+3 ten selamlar olsun. Evde temizlikçi var bugün, iyiki daha erken almamışım tavuk gibi dolanıyorum ortalarda,sanki 30 haftalık falanım :KK70:yarın son kontrolümüz var, hanımefendi daha da gelmezse cuma hastanemize yatış yapıcaz. Gelsin suniler :KK53:

Kızlat hastanede imzayı attım cıkıyorum bugün kan değerlerim cok düşük . Ama cıkmıyoda. 8.3de kaldı. Şimdi eve gidicem bana kan yapıcı şeyler söyleyin :KK43:

Şuan neyin var canım kanın mı düşük
Üstü kapalı şöyle anlatayım canım plesentamın bi ksımını içeride unuttular. 2 gün boyunca da farketmediler. 3 kez bayılınca anlayabildiler . Sonrada kürtaja aladılar.kan değerim 6.3 olmuştu. Şimdi 8.3 hala kan takıcaz diyolar ama kabul etmedim . Kağıtları imzaladım cıkıyorum

Üstü kapalı şöyle anlatayım canım plesentamın bi ksımını içeride unuttular. 2 gün boyunca da farketmediler. 3 kez bayılınca anlayabildiler . Sonrada kürtaja aladılar.kan değerim 6.3 olmuştu. Şimdi 8.3 hala kan takıcaz diyolar ama kabul etmedim . Kağıtları imzaladım cıkıyorum
aklın varsa Dr.ları dinle kendi başına karar verme

Kayınvalidem çok anlayışsız bi kadın nefret geldi ona karşı bukadarda olmaz dedirtecek dereceye getirdi gece gündüz uyumuyorum neredeyse 2 saat ben bakarım git uyu demiyorda işi gücü birileri gelsin muhabbet edeyim onu bunu çekiştiriyim. Dün akşamki misafirler 23:30 da gittiler bide demezlermi bebek uyuyumca sende uyu terbiyesizler.
Ayy cnm yazık sana Allah yardımcın olsun eşinle konuşsan o bişe demezmi yada sen bebeği emzircem uyutcam diye odaya geçip yatsan sorun olurmu

Canım bence başka bir hastaneye git Allah korusun kanda tüm dengeni bozcak farklı değerlerde olabilir eve gitme başka bir yerde de muayene ol başına bişe gelse birde kağıt imzalatmışlar demekki riskli bir durum evde kanamayla kanın daha fazla düşer kan yapıcı yiyeceklerlede yükseltemezsin düzgün bir hastaneye gitsen 2-3 günde herşey düzelir bence ihmal etme bebeğini düşün tedbirli ol rabbim acil şifa versin nasıl iş yapıyorlar nasıl insanların hayatını böyle riske atıyorlar anlamıyorum

Sende takma kafana canım boşver millet çok meraklı herşeye. Bende sezeryanla doğum yaptım banada gelen giden sen şimdi doğum yaptığınımı zannediyorsun işin kolayına kaçıyorsun demeler gelen giden den fenalık geliyo gelen gitmiyo şuanda bile sabah gelen misafirler var saat kaç olmuş umurlarında değil. Tam diyorum bugün kimse gelmicek rahat rahat dinlenirim diyorum kayınvalidem sabah arıyo akrabaları gelin oturalım diyo onlarda utanmadan geliyo akşama kadar oturuyolar saat kaç olmuş hala yiyip içip oturuyorlar deliricem ya eşime dedim beni anneme götür hafta sonu alırsın deliricem dedim oda millet seni seviyo ondan geliyo sesini çıkarma diyo ay çenem düştü lohusa depresyonuna girmiş bulunmaktayım :KK43:
ay okudukca delırdım burda nasıl dusuncesız terbıyesızlermıs yaaa serbest kufur atısı yapmak ıstıyorum burdan:KK47::KK47::KK62:

Bu ilişki konusunu bana doktorum da tavsiye etti ama korunmasız mı girmemiz lazım tekrar hamile kalma riski olur mu korunmasız girsek
canım korunmasız tabıkı hamılesın vucudun yumurta uretmıyor hamıle kalmazssın yanı.ayrıca meni içindeki bı madde rahım agzının acılmasını saglıyomus.ılıskıden sonra bı muddet yatarak beklemek ıyı gelırmıs:KK39::KK39:

Kizlarrr bu sabah pasami kucagima aldim detaylari daha sonra anlatirim :)
gözün aydın canım ınsallah saglıklıca hayırlıca kavusmussunuzdur.darısı sıradakı arkadaslara

Kızlat hastanede imzayı attım cıkıyorum bugün kan değerlerim cok düşük . Ama cıkmıyoda. 8.3de kaldı. Şimdi eve gidicem bana kan yapıcı şeyler söyleyin :KK43:
cekırdeklı siyah üzüm,kecıboynuzu pekmezi,dalak......doktorunun verdıgı kan surupları hapları varsa ıhmal etme canım cok dusuk cunku kan degerın.allah tez vakıtte sıfa versın
cok gecmıs olsun yaa.allah kımseye yasatmasın.plesanta butun halınde degılmıkı nasıl bı kısmı ıcerde unutuluyo.hanı bebek cıkıyor bı bes dakıka sonrada bebegın eşi cıkıyor sanırım onu kastedıyosun dımı .neyse allah şifa versın canım:KK68:

Aynen Canım bende aynı günde olduklarımızı görünce kim önce Nasıl doğum yapıcak diye merak ediyorum :) ilişki giribilirsin canım bence açılma için çok faydalı 30 haftada bize yasaklamıştı şimdi söyledi bunu, arkadaşım hiç ara vermedi bende ona diyordum zararı olucak felan diye ama kız 8cm açıklıkla doğuma gittio_O
Bende salı kontrole gidicem, sabah akşam beline sıcak su tut dedi çömelip dedi bide bide balon şişir dedi :KK58:unutmuştum eşim hatırlattı onuda
balon şişir derken nasıl yani açıklayabilir misin canım anlamadım ?

X