2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ilk doğduklarında bebek bezi kaç numara kullanıcaz? Ben 1 numara aldım ama sıfır alsaydın keske diyen de oldu. 1 numara büyük mü geliyor mesela 3 kilo doğmuş bir bebeğe??
Bende 1 aldım Canım üzerlerinde kilo aralığı yazıyor zaten ben prima aldım 3-5 kilo için 1 yazıyordu 0 çok küçük olur bence

Kızlar ilk doğduklarında bebek bezi kaç numara kullanıcaz? Ben 1 numara aldım ama sıfır alsaydın keske diyen de oldu. 1 numara büyük mü geliyor mesela 3 kilo doğmuş bir bebeğe??
Ben bir numara prima care almıştım. Biraz büyükçe bir bez bence. Ama 3kilo doğmamıza rapmen dışarı çıkma gibi sorunumuz olmadı.
Eliöde olan bezlerin fotosunu koyuyorum kıyas yapmanız için :KK66:

image.jpeg
Prima care sarı paket 1numara
Prima yeşil paket 2 numara
Molfix 2 numara
Huggies 1 numara.

Şuan huggies 1numara kullnıyrouz. Kilomuz 4.150 kg. Bu bitince tabiki 2numara almamız şart :KK66:

Ben bir numara prima care almıştım. Biraz büyükçe bir bez bence. Ama 3kilo doğmamıza rapmen dışarı çıkma gibi sorunumuz olmadı.
Eliöde olan bezlerin fotosunu koyuyorum kıyas yapmanız için :KK66:

Eki Görüntüle 1796335
Prima care sarı paket 1numara
Prima yeşil paket 2 numara
Molfix 2 numara
Huggies 1 numara.

Şuan huggies 1numara kullnıyrouz. Kilomuz 4.150 kg. Bu bitince tabiki 2numara almamız şart :KK66:

Aaa prima premium care 1 numara en büyükleri duruyor. Vallahi çok sağol foto için..ben prima premium care 1 numara almıştım artık kullanıcam mecbur:110:

Aaa prima premium care 1 numara en büyükleri duruyor. Vallahi çok sağol foto için..ben prima premium care 1 numara almıştım artık kullanıcam mecbur:110:
Evet neredeyse iki numaraları da geçecek.
Prematüreye yakın olmadığı sürece sıkıntı olmuyor canım.
Ay biz nerdyse kürdan bacaktık teyzesi onda bile sızdırma kaçırma olmuyordu :KK66:

Pişik olmasanız bile pişik kremi kullanın arkadaşlar :KK43: ben çok çektim. Çekiyorum.
doğum sonrası dikişler için antibiyotik kullanmıştım. o bile hassaslaştırıuormuş pişiğe yatkın oluyormuş.
bilginiz olsun

Kızlar sabah 9:45 te nişanım geldi ama ağrım yok. Açılmada 1 cm varmış. Eve geldim ağrı bekliyorum. Adet ağrısı gibi geliyor şimdilik acaba bu akşam doğum başlar mı? Bebek kanala inmemiş.
Nisan geldikten sonra en gec 2 gun icinde doğum baslarmis hadi Allah kolaylik versin

Kızlar sabah 9:45 te nişanım geldi ama ağrım yok. Açılmada 1 cm varmış. Eve geldim ağrı bekliyorum. Adet ağrısı gibi geliyor şimdilik acaba bu akşam doğum başlar mı? Bebek kanala inmemiş.
dilerim allah bir avaz da kurtarsın arkadaşım. Nisan büyük bir belirti belki yarın belki yarından da yakın doğum başlayabilir ama bebegin inmesi konusunda bi fikrim yok maalesef inş doğum sancıları ve suyu ile birlikte kanala girer ve çabucak doğar bebiş in. Hakkında hayırlısı

:KK31:Hayırlı geceler kizlar heyecan uyuyamiyorum artik dogsunnn minik kizimmmm:KK55: her gun soruyolar gozumun icine bakiyolar sancim varmi diye:KK48: ne agri ne sanci var ufak tefek haricinde :KK51: amaaannn bi dogursaydimm iple cekiyorum :KK71: keske simdi dogsaaa ne guzel olur ama :KK6::KK51:
bende heycanla beklıyorum artık ıyıce gerıldım son gunlerde herseye aglıyorum :KK43: fazlasıyla kırılganım .. saglıkla alalım ınsallah kucagımıza 25 martta gelmezse yatısım yapılcak sunni denencek korkuyorumda ınsallah ona gerek kalmadan kendı sancımla dogururum

bende heycanla beklıyorum artık ıyıce gerıldım son gunlerde herseye aglıyorum :KK43: fazlasıyla kırılganım .. saglıkla alalım ınsallah kucagımıza 25 martta gelmezse yatısım yapılcak sunni denencek korkuyorumda ınsallah ona gerek kalmadan kendı sancımla dogururum
Neden beklemiyor doktorun Bizimkisi 41.haftaya kadar bekletcegini soyledi tabi hersey yolundaysa Basi bebekler 40+ da geliyor çünkü

Merak edıyorum;bebek hareket ederse eger dogum için bir belirti yok mu demek?bnmkı başı asagıda ve hareketli.eklıyorum artık gelsın o kadar evde iş yapıyırum gelmıyo:KK43: bugun ayakta cok kalmaktan belım agırdı biraz o kadar

Neden beklemiyor doktorun Bizimkisi 41.haftaya kadar bekletcegini soyledi tabi hersey yolundaysa Basi bebekler 40+ da geliyor çünkü
Hareketlerın de azalma var sürekli takip ediyoruz 40+ tehlikeli olabilir dedi yine duruma göre bebeğin hareketine suyuna bakarak karar verecek tabiki ama muhtemelen o güne gelmezse 25 i yatış verir cunku hareketleri aşırı derecede yavaşladı hersey normal görülüyor şimdilik ama sorun cıkmaz inşallah

Merak edıyorum;bebek hareket ederse eger dogum için bir belirti yok mu demek?bnmkı başı asagıda ve hareketli.eklıyorum artık gelsın o kadar evde iş yapıyırum gelmıyo:KK43: bugun ayakta cok kalmaktan belım agırdı biraz o kadar
Iyi de daha gününe var ki sıkıntı yapmayın sağlıkla gelsinler inşallah

X