- 25 Kasım 2015
- 138
- 116
- 36
Canım hayırlısıyla inş normal doğumla sağlıkla kovuşursun bebeğineKizlar saat 5 de sancilandim hastaneye yatis yapildi 3 cm acilmam var sabaha kadar kendi acilmam beklenecek sabah suni sancı baslanacak dua edin bana inş normal olur yoksa sezeryan sağlıkla kavusalm inş heyecan dorukta yarin bi kavussam ah
Bebişkom kanalda bekliyor bi müddettir, rahim de yumuşamıştı. Son durum ne bilmiyorum cumartesi gidicez. 2-3 gündür arada bi vajinadan elektrik veriliyormuş gibi oluyo, karnım sağlı sollu ağrıyo o kadarsende durumlar Nasıl?
Canım bebek boşaltamazsa mastit riski var ya da bi yere gidip gelmem gerektiğinde eve sut bırakırım diye düşündüm bi de emdikçe sağdıkça çoğalıyormuş sut. İse 6 aydan sonra başlıcam ama yine de anne sütü lazım olabilir diye düşündüm ben kime sorsam ihtiyaca göre bakarsın ama ben kullandım dedi o yüzden aldım.Neden hemen süt makinesine ihtiyaç duyuluyo , olmazsa olmaz birşey mi?Ben hiç araştırmadım
Canim bebegin kanala inmemesini cok fazla takma kafana benim bebis uc haftadir kanalda ama yinede gelmiyo
Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin. Ne guzel insallah biz de saglikla aliriz yavrularimizi kucagimizaHerkese merhaba, ancak yazabiliyorum. Oğlumu 9 mart sabah saat 9 da beklenendenden bir gün önce sezeryanla kucağıma aldım. Sezeryan tarihinden bir gün önce sabah aniden suyum geldi ve acilen hastaneye gittik. Çok rahat bir sezeryan geçirdim. İlk bir iki gün biraz ağrı oluyor ama dayanılmayacak gibi değil. Oğluşuma bakınca geçiyor onlarda zaten. Darısı bekleyen herkesin başına. İnanın hamileliğin son günlerindeki ağrılar ve sıkıntılar doğumdan sonrakilerden daha zor. Bekleyen anne adayları da hayırla kurtulur inşallah. Şuan tek derdimiz süt. Doymadığı için takviye mama veriyorum ama napalım. İnşallah sütüm de artar. Bu arada eşimde inanılmaz değişti. Geceleri o da benimle birlikte bebeğe bakıyor. Dün gündün 5 defa eve geldi bebeği görmek için. Bana sürekli sevgi dolu sözler söylüyor.resmen yeniden aşık oldu bana. Çok mutluyuz. Darısı olmayanların başına . Hepinize sevgiler
Eki Görüntüle 1795959 Eki Görüntüle 1795960 Eki Görüntüle 1795961 Teyzelerimiz biz huggiese geçmiştik.
vaktm varken Size fotoğraf atmak istiyorum dokusuna gerçekten bayıldım. Hatta kendime ped olarak huggies bebek bezi almayı düşünüyorum artık. Çnkü eskiden her reglimde pişik olurdum. Bu belki yapmaz
İlk foto temiz hali
İkincisi çizgisinin durumu.
Üçüncüsü ise o çizgili bezin çişli hali. Kup kuru.
Bir kar'ım yok. reklam değil tabiki amacım. Sadece her markadan numune alamyışımkz. Keşke alabilseydik görseydim. Prima care en iyisi dendi öyle başladık...
Her bez her bebeğe iyi gelmez sözünü görmüş oldum...
tesekkurler canim paylasimin icinKızlar şubat annelerinde bir paylaşımım var.
pişik ile ilgili sıkıntımız oldu. Geçmiyor bir türlü.
Bez değişimi yaptık tabi.
Dokusundan çok memnun kaldım. Sizde de sıkıtnı olursa diye paylaşmak istedim.
Altıya tıklarsanız görirsüniz mesajımı
Sağlıklı bol bbek kokulu günler :*
canım hayırlı uğurlu olsun,darısı başımıza inşallahHerkese merhaba, ancak yazabiliyorum. Oğlumu 9 mart sabah saat 9 da beklenendenden bir gün önce sezeryanla kucağıma aldım. Sezeryan tarihinden bir gün önce sabah aniden suyum geldi ve acilen hastaneye gittik. Çok rahat bir sezeryan geçirdim. İlk bir iki gün biraz ağrı oluyor ama dayanılmayacak gibi değil. Oğluşuma bakınca geçiyor onlarda zaten. Darısı bekleyen herkesin başına. İnanın hamileliğin son günlerindeki ağrılar ve sıkıntılar doğumdan sonrakilerden daha zor. Bekleyen anne adayları da hayırla kurtulur inşallah. Şuan tek derdimiz süt. Doymadığı için takviye mama veriyorum ama napalım. İnşallah sütüm de artar. Bu arada eşimde inanılmaz değişti. Geceleri o da benimle birlikte bebeğe bakıyor. Dün gündün 5 defa eve geldi bebeği görmek için. Bana sürekli sevgi dolu sözler söylüyor.resmen yeniden aşık oldu bana. Çok mutluyuz. Darısı olmayanların başına . Hepinize sevgiler
Doktor normal doğum poziyonunda dedi,kanaldan falan bahsetmedi.Benimki tontonik birazcık haftaya kadar gelmezse sezeryan olucam.Canım senin de bebek kanala inmemişti di mi nolcak bizim halimiz bu saatten sonra iner mi benim hiç ümidim kalmadı doktor 28ine kadar bekliycek ama artık kanala inmez gibi geliyo sezeryan fikrine alıştırıyorum kendimi
normal pozisyonda dediyse kafası aşşağıda olduğundan bahsetmiş banada kanala girsin diye yürümemi söyledi ki benden çok ayakta olan yoktur hiç yatmadım desem yeridir ama yok gelmeye niyeeti yokDoktor normal doğum poziyonunda dedi,kanaldan falan bahsetmedi.Benimki tontonik birazcık haftaya kadar gelmezse sezeryan olucam.
Kesinlikle bende ayni durumdayim.bizde 27 gunluguz.20gun annemler yanimdaydi ve hersey harikaydi ama gidince dolu camasir sepetleriyle basbasa kaldimMerhaba kızlar doğumu bekleyen annelere kolaylıklar doğum yapmış annelere de bol sabırlar diliyorum. Biz bugün 10 günlük olduk bile. Doğumdan sonra zaman nasıl geçiyor anlamıyor insan şu misali sanki. Sizlerde böylemisiniz bilmiyorum ama benim gecem ile gündüzüm karışmış durumda. Uykuya Hasretim , banyodaki çamaşır sepetim bir yandan dolup bir yandan boşalıyor çamaşır makinesi sürekli çalışıyor. Evim deseniz çarşamba pazarına benzedi , yetişemiyorum artık hiçbir şeye. Sizlerde de aynı mı durumlar yoksa ben mi çok beceriksizim(
Bence 1 numara iyi canim bende oyle aldimKızlar ilk doğduklarında bebek bezi kaç numara kullanıcaz? Ben 1 numara aldım ama sıfır alsaydın keske diyen de oldu. 1 numara büyük mü geliyor mesela 3 kilo doğmuş bir bebeğe??
Teşekkür ederim canım. Bana da 1 numara iyi gibi geliyorBence 1 numara iyi canim bende oyle aldim
0 mu varmış ki canım 1 numara zaten yeni doğan 0 varsa da prematüre bebişler için olmalı. Ben iki paket 1 no aldım bile hatta bi paket de 2 no aldım o da 3 kilodan başlıyormuş mesela.Kızlar ilk doğduklarında bebek bezi kaç numara kullanıcaz? Ben 1 numara aldım ama sıfır alsaydın keske diyen de oldu. 1 numara büyük mü geliyor mesela 3 kilo doğmuş bir bebeğe??