2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hayırlısıyla inş normal doğumla sağlıkla kovuşursun bebeğine

Canım beni hiç sorma sanki doğurcak olan ben değilim o dediklerinin hiçbiri yok bende ne inmiş ne sancı ne yumuşama ne açılma sonum nolcak bilmiyorum arada bi vajinama baskı oluyo bi de adet olcakmış gibi oluyorum o kadar

Neden hemen süt makinesine ihtiyaç duyuluyo , olmazsa olmaz birşey mi?Ben hiç araştırmadım
Canım bebek boşaltamazsa mastit riski var ya da bi yere gidip gelmem gerektiğinde eve sut bırakırım diye düşündüm bi de emdikçe sağdıkça çoğalıyormuş sut. İse 6 aydan sonra başlıcam ama yine de anne sütü lazım olabilir diye düşündüm ben kime sorsam ihtiyaca göre bakarsın ama ben kullandım dedi o yüzden aldım.

Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin. Ne guzel insallah biz de saglikla aliriz yavrularimizi kucagimiza

Dogum yapanlara gule gule hayirla saglikla buyutmelerini dilerim.
(Haha, bu da milleti selamlayan politikaci konusmasi gibi oldu)
Hadi ama ya, sira bize de gelsin insallah.
Butun gun kendimi dinliyorum, ne agrim var ne sancim.
Psikopat gibi azicik agri girse seviniyorum
Hadi be cocugum hadi be

Kızlar şubat annelerinde bir paylaşımım var.
pişik ile ilgili sıkıntımız oldu. Geçmiyor bir türlü.
Bez değişimi yaptık tabi.
Dokusundan çok memnun kaldım. Sizde de sıkıtnı olursa diye paylaşmak istedim.
Altıya tıklarsanız görirsüniz mesajımı

Sağlıklı bol bbek kokulu günler :*

tesekkurler canim paylasimin icin
bende oglumda ilk zamnlar premium care kullanmistim ama isra'l urunleri ile ilgili okudugum yazidan sonra vazgectim canbebe kullandim cok memnun kaldim/numarasini bulamadigim zamanlarda molfiks almistim hugies denmedim hic

canım hayırlı uğurlu olsun,darısı başımıza inşallah

Canım senin de bebek kanala inmemişti di mi nolcak bizim halimiz bu saatten sonra iner mi benim hiç ümidim kalmadı doktor 28ine kadar bekliycek ama artık kanala inmez gibi geliyo sezeryan fikrine alıştırıyorum kendimi
Doktor normal doğum poziyonunda dedi,kanaldan falan bahsetmedi.Benimki tontonik birazcık haftaya kadar gelmezse sezeryan olucam.

Kayınvalidemler geldi , bekliyolar doğurmamı ki .Diğer gelinleri yani eltim 36 haftalık gece suyu gelmiş sabah sezeryana aldılar .Kime niyet kime kısmet oldu.Hemen sütüde gelmiş , darısı bizimkilere kızlar.Onlarda çok şaşkınlar .Sanki bence benimde suyum geliyo ama doktora göre su değil .Ama neden bu kadar fazlalaştı bu akıntılar kızlar.

Doktor normal doğum poziyonunda dedi,kanaldan falan bahsetmedi.Benimki tontonik birazcık haftaya kadar gelmezse sezeryan olucam.
normal pozisyonda dediyse kafası aşşağıda olduğundan bahsetmiş banada kanala girsin diye yürümemi söyledi ki benden çok ayakta olan yoktur hiç yatmadım desem yeridir ama yok gelmeye niyeeti yok

Çocuk uyumuş, kalk bi iş yap, veya kalkma yat uyu. Olmadı kalk totonu eritmeye çalış

Sana ne,kim tarz kim stil

Edit: şubat anneleri değilmiydi burası

Kesinlikle bende ayni durumdayim.bizde 27 gunluguz.20gun annemler yanimdaydi ve hersey harikaydi ama gidince dolu camasir sepetleriyle basbasa kaldim

Kızlar ilk doğduklarında bebek bezi kaç numara kullanıcaz? Ben 1 numara aldım ama sıfır alsaydın keske diyen de oldu. 1 numara büyük mü geliyor mesela 3 kilo doğmuş bir bebeğe??

doğum yapanların bebeklerine Allah sağlıklı uzun ömürler versin. Darısı başımıza. Yarın benim de 40 haftam doluyor. cuma kontrolüm var. kendiliğinden gelmezse eğer 5 gün daha bekleriz en fazla dedi doktor. hiçbir belirtim yok ağrı, sancı vs.. nstde çıkıyor ama ben hiç hissetmiyorum. hayırlısı olsun herkes için.

Kızlar ilk doğduklarında bebek bezi kaç numara kullanıcaz? Ben 1 numara aldım ama sıfır alsaydın keske diyen de oldu. 1 numara büyük mü geliyor mesela 3 kilo doğmuş bir bebeğe??
0 mu varmış ki canım 1 numara zaten yeni doğan 0 varsa da prematüre bebişler için olmalı. Ben iki paket 1 no aldım bile hatta bi paket de 2 no aldım o da 3 kilodan başlıyormuş mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…