2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar saat 5 de sancilandim hastaneye yatis yapildi 3 cm acilmam var sabaha kadar kendi acilmam beklenecek sabah suni sancı baslanacak dua edin bana inş normal olur yoksa sezeryan sağlıkla kavusalm inş heyecan dorukta yarin bi kavussam ah :KK54:
Allah bi avazda kurtarsin insallah :) hadi güZel haberlerini bekliyoruz

Kizlar saat 5 de sancilandim hastaneye yatis yapildi 3 cm acilmam var sabaha kadar kendi acilmam beklenecek sabah suni sancı baslanacak dua edin bana inş normal olur yoksa sezeryan sağlıkla kavusalm inş heyecan dorukta yarin bi kavussam ah :KK54:
Hadi hayırlıs haberlerini alırız , bekliyoruz detayları ve müjdeli haberini.:KK51:

Aha ben aldım bile. Az önce sipariş verdim canım o 136 tl olayı da pay pal ile ödeme yaparsan 20 tl indirim varmış ama.yararlanamadım ondan 156 tl ye pompayi 35 tl ye 50 li saklama poşeti aldım inş sorunsuzca elime geçer. Ben sanmıyorum dışarda daha ucuza olsun. Bulursan beni de haberdar et canım ya kahrolayım ya da sevineyim :KK17:
Neden hemen süt makinesine ihtiyaç duyuluyo , olmazsa olmaz birşey mi?Ben hiç araştırmadım :KK14:

Aha ben aldım bile. Az önce sipariş verdim canım o 136 tl olayı da pay pal ile ödeme yaparsan 20 tl indirim varmış ama.yararlanamadım ondan 156 tl ye pompayi 35 tl ye 50 li saklama poşeti aldım inş sorunsuzca elime geçer. Ben sanmıyorum dışarda daha ucuza olsun. Bulursan beni de haberdar et canım ya kahrolayım ya da sevineyim :KK17:
Sana söyleyemem kiyamam yaaa :KK54:bence arkadaşlar manuel ile karıştırmış olabilir o fiyat çok ucuz çünkü buna gore e bebek mağazasında ble daha pahalı :KK66:

Neden hemen süt makinesine ihtiyaç duyuluyo , olmazsa olmaz birşey mi?Ben hiç araştırmadım :KK14:
Ben çalışacağım 5 -6 aylıkken o zaman kullanırım, bebek emmezse de sut azalmasin diye sagiliyo filan :KK66: ya da bazılarında emmeyince kesi olurmuş goguste falan Filan :KK66: ihtiyaca gore sonra da alınabilir ama ben zaten çalışınca kullanacağım nasılsa gibi geliyo

Uyku tutmadı günaydın bekleyen heycanlı bebekler ve anneler.....

Canım senin de bebek kanala inmemişti di mi nolcak bizim halimiz bu saatten sonra iner mi benim hiç ümidim kalmadı doktor 28ine kadar bekliycek ama artık kanala inmez gibi geliyo sezeryan fikrine alıştırıyorum kendimi :KK12:

Yaaaa sabir sabah 4bucuk gibi emzirdim 5te koydum yatağına kv 6 olmadan geldi namaz kılmak için bebekte geriliyo uyuyo ikinio gozlerini açıp açıp kapatio ben biliyorum uyucak dünde öyle yapmıştı uyudu çok bilen kadin ya acikti uyandi emzır dio dedim daha yeni koydum uyucak gazini kendi çıkardı uyumaya calisio allahım sinir kadın çocuğu uyandirdi bak uyandi acikmis bu dio kucakladi verdi elime daha emmidigi sütü hazmetsin sonra gazlanio durmuo aksama kadar uyumuo herseye laf soyluo az kaldı evime gitmeme şafak 15:cool:

Doğumdan önceki aksam bel agrilarim şiddetlenince bebek arabasina yine yeniden bakmaya giderken yolda belli oldu ismi :))) ali e ren oldu teyzesi kuzumun adi, ama arabasi hala yok o ayri :))))) kucakta gidip geliyoruz hastaneye babasinjn kararsizligi yuzunden :)
adiyla yasasin cok guzel bi isim bulmussunuz bence darisi bize insallah
acilman gayet iyi canim insallah sagliklica kavusursun bebisine belkide suan kollarindadir:KK68:
Aksam izlerken bende aynisini dedim☺☺☺☺☺☺☺bu dilara dogurur ben daha beklerimmm☺☺☺☺
:-):-):rolleyes::rolleyes:
Yaaaa sabir sabah 4bucuk gibi emzirdim 5te koydum yatağına kv 6 olmadan geldi namaz kılmak için bebekte geriliyo uyuyo ikinio gozlerini açıp açıp kapatio ben biliyorum uyucak dünde öyle yapmıştı uyudu çok bilen kadin ya acikti uyandi emzır dio dedim daha yeni koydum uyucak gazini kendi çıkardı uyumaya calisio allahım sinir kadın çocuğu uyandirdi bak uyandi acikmis bu dio kucakladi verdi elime daha emmidigi sütü hazmetsin sonra gazlanio durmuo aksama kadar uyumuo herseye laf soyluo az kaldı evime gitmeme şafak 15:cool:
allah sabir versin canim kv yede akil fikir versin insallah cabucak gecer gunler evinize donersiniz

Canım sende durum nasıldı sancı var mı bebek inmiş mi
Bebişkom kanalda bekliyor bi müddettir, rahim de yumuşamıştı. Son durum ne bilmiyorum cumartesi gidicez. 2-3 gündür arada bi vajinadan elektrik veriliyormuş gibi oluyo, karnım sağlı sollu ağrıyo o kadar :KK49: sende durumlar Nasıl?

Merhaba kızlar doğumu bekleyen annelere kolaylıklar doğum yapmış annelere de bol sabırlar diliyorum. Biz bugün 10 günlük olduk bile. Doğumdan sonra zaman nasıl geçiyor anlamıyor insan şu misali sanki. Sizlerde böylemisiniz bilmiyorum ama benim gecem ile gündüzüm karışmış durumda. Uykuya Hasretim , banyodaki çamaşır sepetim bir yandan dolup bir yandan boşalıyor çamaşır makinesi sürekli çalışıyor. Evim deseniz çarşamba pazarına benzedi , yetişemiyorum artık hiçbir şeye. Sizlerde de aynı mı durumlar yoksa ben mi çok beceriksizim:KK43:(

kızlar hastanede bebeğin beşiğine çarşaf falan götürdünüz mü? özel hastaneler bu konuda daha temiz oldukları için gerek ver mı acaba diye düşünüyorum? kendine nevresim bile götürenler oluyor siz ne yaptınız? bir de sezaryen yapıp depend tek kullanımlık külot kullanan var mı sıkıntı yarattı mı dikişlere acaba?
Canım ben sezeryan oldum ve depend kullandım.çok rahat hiçbir sıkıntısı yok hatta eve gelince de kullandım. Daha dün normal çamaşıra geçtim. Dikişleri kesinlikle acıtmıyor

Herkese merhaba, ancak yazabiliyorum. Oğlumu 9 mart sabah saat 9 da beklenendenden bir gün önce sezeryanla kucağıma aldım. Sezeryan tarihinden bir gün önce sabah aniden suyum geldi ve acilen hastaneye gittik. Çok rahat bir sezeryan geçirdim. İlk bir iki gün biraz ağrı oluyor ama dayanılmayacak gibi değil. Oğluşuma bakınca geçiyor onlarda zaten. Darısı bekleyen herkesin başına. İnanın hamileliğin son günlerindeki ağrılar ve sıkıntılar doğumdan sonrakilerden daha zor. Bekleyen anne adayları da hayırla kurtulur inşallah. Şuan tek derdimiz süt. Doymadığı için takviye mama veriyorum ama napalım. İnşallah sütüm de artar. Bu arada eşimde inanılmaz değişti. Geceleri o da benimle birlikte bebeğe bakıyor. Dün gündün 5 defa eve geldi bebeği görmek için. Bana sürekli sevgi dolu sözler söylüyor.resmen yeniden aşık oldu bana. Çok mutluyuz. Darısı olmayanların başına . Hepinize sevgiler

X