2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

o_Oo_O
Bebişlerini kucagına alan anneler hayırlı olsun darısı bz bekleyenlere.bnde 36 dan sınra hafta 1 gıdıyorum kontrole lakin hıc alttan muayene etmedı.nst de sancıda yok.acaba adalat kullandım ondan mı gec gelcek bebegim?

Canım bende de durum aynı işin kötüsü bizim bi haftamız kaldı hala tık yok ne sancı ne kanala inme ne açılma iyice meraklanmaya başladım o_O

Bebişlerini kucagına alan anneler hayırlı olsun darısı bz bekleyenlere.bnde 36 dan sınra hafta 1 gıdıyorum kontrole lakin hıc alttan muayene etmedı.nst de sancıda yok.acaba adalat kullandım ondan mı gec gelcek bebegim?
Canım bilmem etkisi var mi ama gelecek olsa bebik hic bisey onu tutamaz ben hic.magnezyum adalat masalar hic bisey almadim ben de de yok sancı vakti zamanı gelince birden başlar inş dogumumuz diye düşünüyorum

:KK200:@SiremimS canım gözün aydın aynı gündü tahmini doğum tarihimiz senin doğumu duyunca Ayy keşke bende bugün doğursam dedim ve doğurdum :KK24:
Dün geceden beri Ağrı'm vardı ben hep onları yalancı ağrı sandım 14.00 de doktorumu aradım gel sen anlamıyosundur doğum olabilir dedi Bi geldim 8 cm açıklığım olmuş 16.43de bebeğim kucağımdaydı .. Resmen ilk doğum acemiliği işime yaradı:)))
Ay vay be 8 cm acılana kadar bişiy hissetmedin ve neyseki doktorun çağırmış ne güzel mis kokulunu almissin kucağına gözün aydın allah analı babalı büyütsün lnsallah

Minnacık Bi kızım oldu 3.100 gr :)) kordonu kısa olduğu için bebeğim aşağı İnmemiş suyum falan da gelmemiş ondan panik olmadığım için de sancıları bilmeden çekmişim evde epidural için geç dediler ondan olmadı..her doğum farklı yani nasipte ne varsa o oluyo :))
Maşallah prensese demek su gelmeden de bebek inmeden de doğum olabiliyormuş. Tekrar dan tebrikler gözünüz aydın

Merhabalar kızlar güzel bi haftasonu geçirelim inşallah:KK200:
Doğum yapan güzel anneler hepinizin gözü aydın darısı başımıza inşallah, bi arkadaş 8cm açıklıkla gitmiş Dr maşallah İnşallah bizimde açılmamız öyle olur.. Kızlar açılma olması için neler yapıyorsunuz, benim Dr yürüyüşü yasaklamıştı erken kanamam oldu diye doğumu başlatmasın diye dün tekrar başlaya bilirsin dedi, başladık yürüyüş hurma dışında ne yapabilirim başka:KK64:

Herkese iyi pazarlar biz bugun cok yogunuz. Once kardesimi sinava goturduk Allah herkesin yardimcisi olsun sinava girenlerinde yuzlerini guldursun. Sonra market kasap derken eve geldim aldiklarimi yerlestirdim. Camasirlar vardi yikanacak onlari yikiyorum sonrada esim evdeyken beraber evi supurup silmeyi dusunuyorum. Yarinda bir guzel dinlenip ertesi gun bebegime kavusacagim insallah :KK49: dogum yapanlarin gozleri aydin yapacaklarin Allah yardimcilari olsun kolay dogumlari olsun insallah :KK68:

sezaryen olan anneler benim dikişler estetik gizli dikismis tam kesinin basinda 2cm kadar bi ip var dikişler kendiliginden eriyor diyorlar peki bu baştaki ip ne zaman yok olacak yoksa aldirmak falan gerek mi doktor alinmasina dair bişey demedi

kızlar hastanede bebeğin beşiğine çarşaf falan götürdünüz mü? özel hastaneler bu konuda daha temiz oldukları için gerek ver mı acaba diye düşünüyorum? kendine nevresim bile götürenler oluyor siz ne yaptınız? bir de sezaryen yapıp depend tek kullanımlık külot kullanan var mı sıkıntı yarattı mı dikişlere acaba?

sezaryen olan anneler benim dikişler estetik gizli dikismis tam kesinin basinda 2cm kadar bi ip var dikişler kendiliginden eriyor diyorlar peki bu baştaki ip ne zaman yok olacak yoksa aldirmak falan gerek mi doktor alinmasina dair bişey demedi

Kendiliginden dusecek canim o da

Merhabalar kızlar güzel bi haftasonu geçirelim inşallah:KK200:
Doğum yapan güzel anneler hepinizin gözü aydın darısı başımıza inşallah, bi arkadaş 8cm açıklıkla gitmiş Dr maşallah İnşallah bizimde açılmamız öyle olur.. Kızlar açılma olması için neler yapıyorsunuz, benim Dr yürüyüşü yasaklamıştı erken kanamam oldu diye doğumu başlatmasın diye dün tekrar başlaya bilirsin dedi, başladık yürüyüş hurma dışında ne yapabilirim başka:KK64:
yürüyüş ve merdiven in çık :KK66:

neysol neysol tam Bi nişan olmadı sarımsı akıntım oldu sadece ne su ne bişey belim ağrıyodu adet Ağrı'sı gibi ama karakteristik olan tuvalet yapma hissi vardı hep onu deyince doktorum hemen gel dedi zaten.. O zaten senin ağrı eşiğin yüksek bence diyodu ondan hemen gel dedi iyiki de demiş ..

Yarın annem gelicek inş.çok fazlada kalamıcak yanımda
Eşimle ilişkiye girdiğimde ertesi gün sancılarım oluyodu ondan dolayı bıraktık ama doktorum yasak koymamıştı bu konuda
Yarın kontrolüm var zaten bu akşam ilişkiye gitsem doğumu tetiklermi acaba bebeğimde 2 haftadır kanalda bekliyor

Herkese iyi pazarlar biz bugun cok yogunuz. Once kardesimi sinava goturduk Allah herkesin yardimcisi olsun sinava girenlerinde yuzlerini guldursun. Sonra market kasap derken eve geldim aldiklarimi yerlestirdim. Camasirlar vardi yikanacak onlari yikiyorum sonrada esim evdeyken beraber evi supurup silmeyi dusunuyorum. Yarinda bir guzel dinlenip ertesi gun bebegime kavusacagim insallah :KK49: dogum yapanlarin gozleri aydin yapacaklarin Allah yardimcilari olsun kolay dogumlari olsun insallah :KK68:
Sezaryanmı olucaksın canım sen
Bende bi doğurssm artık 40. Haftayı beklemek istemiyırum

I ISIK27 canım pansumana gittiğinde söylerler ama belki de alınması gerekiyordur benim de boyun ameliyatından sonra estetik yapıştırma yapmışlardı bi başa bi sona da dikiş atmışlardı onu aldılar 10 sene önce ama artık bu nasıl bişey ise sormak en iyisi

:KK200:@SiremimS canım gözün aydın aynı gündü tahmini doğum tarihimiz senin doğumu duyunca Ayy keşke bende bugün doğursam dedim ve doğurdum :KK24:
Dün geceden beri Ağrı'm vardı ben hep onları yalancı ağrı sandım 14.00 de doktorumu aradım gel sen anlamıyosundur doğum olabilir dedi Bi geldim 8 cm açıklığım olmuş 16.43de bebeğim kucağımdaydı .. Resmen ilk doğum acemiliği işime yaradı:)))
hayırlı olsun canım :KK70:

X