• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

teztez teztez canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Bende yarın sezeeyan olacaktım ama çok ağır grip geçiriyorum doktor bu halde alamam dedi şansımıza bebeğimde 3 kg olmuş. Biz normal süreci bekliyoruz artık.

Merhaba mart anneleri size hayatı önem taşıyan bir konudan bahsetmek istiyorum KORDON KANI bebeginize en değerli mirası bırakmak istemez misiniz

Kizlar rahmimde sizi oluyo arada bir yasayan varmi bunu acaba acilmami oluyo.dun dr kontrolumvardi acilma sanci yok cuma gunu bi daha gitcez zaten cumason gunumuz.

Kizlar bebeginiz surekli harwket edio mu ozellikle aksamdan sonra hic durmuo gecr ozellikle uyutmuo beni sizde nasil bir de sanci geldgnde dogum yaklastgnda bebek harwket eder mi

Kizlar bebeginiz surekli harwket edio mu ozellikle aksamdan sonra hic durmuo gecr ozellikle uyutmuo beni sizde nasil bir de sanci geldgnde dogum yaklastgnda bebek harwket eder mi
Canım benim de bazen yavaş yavaş hareket ediyor ama bazen bi enerjisi patlıyor ki sanki karnımı yırtıp dışarı çıkacak kasılma anında sanırım bebek hareketleri duruyor

Beş gündür hiç okuyamadım valla ne yazdığımı da unuttum 2 sinde normal doğumla geldi bebeğim Epidural da takıldı belki onu söylememişimdir açılmam çok hızlı oldu ama bebeğim kanala bir türlü girmedi sabah 9 da gitmiştim hastaneye akşam 7 gb doğdu bebeğim Çok Şükür onu verene son ana kadar doktorum bekledi Allah razı olsun ben de kendimi hiç salmadım son bir saat sancılarımı dorukta yaşadım doğumhaneye inerken hala ıkınıyordum faydası olsun diye doğum 10 dk falan sürdü benle aynı günü olan arkadaşlar vardı inşallah sağsalim kavuşmuşlardır.

Doğumum oldu kızım bana geldi sağlıkla normal doğum yaptım kızlar herşey yolunda

Herkese Günaydın iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Rabbim bekleyen herkese tattirsin bu duyguyu...saat 12 gibi spinal sezeryan oldum.sezeryan başladıktan 15 dk sonra bebeğimi gördüm şu an gaz ve süt sıkıntımiz var en çok korktuğum süt sikintisiydi zatn sezeryan da ama doktor yarına falan sütun gelir dedi dört gözle bekliyoruz:KK37:

Kizlar bebegim bu sabah geldi 1 bucuk saat oldu ikimiz de iyiyiz emisiyoruz simdi:)41 haftasını doldurdugu sabah normal dogumla geldi bebegim.

merhaba kızlar doğumum 5 gün önce gerçekleşti :), gece 3.30 da suyum geldi, sancılar ilk başta hafifti saat dokuzda güçlenmeye başladı, 12.30 da normal doğumla dünyaya geldi ultrasonda 3.700 çıkmıştı doğumdan 5 gün önce ama 3.250 doğdu o yüzden ultrasonda söylenilenden dolayı normal doğumdan vazgeçmeyin doğana kadar çektiğiniz sancıyı bile doğumla unutuyorsunuz bir anda rahatlama oluyor , ama ağrı eşiğiniz düşükse epidural normal yapabilirsiniz, ben epidurali istediğimde geç kalmıştım. doğuramayan arkadaşlara kolay doğumlar diliyorum. kuran da 3 cüz kalmıştı sanırım gasoline arkadaşım onlara ulaşacaktı eğer okuyamayacaklarsa hemen isteyen 3 kişiye dağıtalım bitsin.evlatlarını kucağına alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum doğum yapacaklarında Allah yardımcısı olsun
Ayy kızlar maşallah doğumlar peşpeşe geliyor ne mutlu size cennet kokularını çektiniz içinize :KK200: hepinizi tek tek tebrik ederim :KK9: gözünüz aydın sağlıkla mutlulukla büyütün inş.

Kızlar sabahtan beri azar azar ıslandı iç çamaşırım. Tuvalete gittim pembemsi bir akıntım oldu. Ve şu an ara ara adet sancısı çekiyorum. Sizce şimdi hastaneye gitmeli miyim? Yoksa suyun dolu dolu gelmesini mi bekleyeyim?
Canm muhakkak hastaneye git.vok az gelse bile gitmek gerekiyor.arkadaş mn da öyle az gelmisti ve dogum yapti

tatlım bu hafta senden bekliyorum ben bakalım belki gelir bebişin:)sezeryan düşünüyor mu doktorun?? hayırlısı tabi. benimki de haftaya 37 doluyor. bana dedikleri bu rahatsızlıkta 37 en geç 38 doğum olsa iyi olur diyorlar. bakalım 38e kalmayalım diyorlar ben de ne yapcağımı şaşırdım.aslında değerlerim normal ama kaşıntı biliyosun azalsa da geçmiyo. doktor 37de doğsa korkma diyor ama.38i beklemeye de korkar oldum doktorlardan dolayı:KK43:( hayırlısı Allah'tan bakalım.
Canım benim doktorum bundan sonra doğsa engellemeyiz dogsun artk erken dogum olmus olmaz dedi.benim de değerlerim de normale yakın haftalk kontrol ettiriyorum.ama benimde kaşntm devam ediyor.ablamn 38.haftada normal dogmustu ins benimde 38de dogar 40 a kadar gitmez.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

İlk iki gün zor geçti şimdi 6. Günümüz alışıyoruz çok şükür. Süt hemen gelmedi benimde 4. Günden sonra rahatlıyor insan mama takviye yaptık doymayınca uyumuyor Bebek zaten mama alınca da gazı oluyor yanım da annem kaldı o gitti kv geldi Allah razı olsun. Tek olanlara Allah güç kuvvet sabır sakin bebekler versin. Ama herkesin sütü sorması gerçekten çok sinir bozucu. İnsan ağlamak istiyor her sorulduğunda. Bir de sürekli bitki Çaylerı içirip çetik hırka giydirip terletiyorlar. Kırkımız çıkınca herşey daha güzel olacak. Herkese sağlık huzur diliyorum

Canım benim doktorum bundan sonra doğsa engellemeyiz dogsun artk erken dogum olmus olmaz dedi.benim de değerlerim de normale yakın haftalk kontrol ettiriyorum.ama benimde kaşntm devam ediyor.ablamn 38.haftada normal dogmustu ins benimde 38de dogar 40 a kadar gitmez.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
amin tatlım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.çok şükür bugünlere eriştik. ablanın bebeği de mi önden gidiyordu? senin bebek önden gidiyor ya o yüzden dedim bu hafta doğar belki diye. kontrolüm var bu hafta haftaya gün verebilir belki.bakalım hayırlısı.sezeryandan bahsediyor mu doktorun?

amin tatlım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.çok şükür bugünlere eriştik. ablanın bebeği de mi önden gidiyordu? senin bebek önden gidiyor ya o yüzden dedim bu hafta doğar belki diye. kontrolüm var bu hafta haftaya gün verebilir belki.bakalım hayırlısı.sezeryandan bahsediyor mu doktorun?
Canım ablamn önden gitmiyordu normaldi 38de doğdu.doktorum su ana kadar sezaryandan bahsetmedi.ama son ana kadar ne olacağı belli olmuyo sonucta.ben psikolojimi normal doguma hazırladm.ama aksilik cikarsa doktor sezaryan önerirse de sezaryan olurum.senin az kaldı desene.diktor gün verir belki.benim de c.tesi kontrolm var.ins olumlu seyler duyarz

Back