• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sabahtan beri azar azar ıslandı iç çamaşırım. Tuvalete gittim pembemsi bir akıntım oldu. Ve şu an ara ara adet sancısı çekiyorum. Sizce şimdi hastaneye gitmeli miyim? Yoksa suyun dolu dolu gelmesini mi bekleyeyim?
tatlım bence içinin rahat etmesi açısından bir doktora görün derim. sanki doğum belirtileri başlamış gibi pembe akıntı falan demişsin.bilemedim ama danış doktora istersen

Kızlar etiketliyemedim ama hepinizin gözü aydın çok sevindim sağ salim kavuşmanıza :KK76:sizlerin yazdıklarını okudukça heyecanım tavan yapiyor bizlere de dua edin anneler inşallah normal normal kavuşuruz meleklere:anneadayı::KK19:

Canım sağlıkla büyüt inşallah bol sütle..
Gece 3.30 da suyun az mı geldi Canım sonra suyun gelmedi mi öğlene kadar Nasıl dayandın hastaneye gitmedin
yok baya geldi suyum hemen hastaneye gittik hastanede çektim sancımı kontrol altındaydım son saatlere doğru artıyor hatta ben uykusuzdum baya bi sancı aralarında 1-2 defa uyuyakaldım tabi sancılar hafifken

Kizlar yardim edin iki gündür çok kötü midem yanıyor gece hele hic keyfim yok resmen sicak bisey icemez oldum bıçak gibi batiyo mideme ne yapmam lazim ki :(

Kizlar yardim edin iki gündür çok kötü midem yanıyor gece hele hic keyfim yok resmen sicak bisey icemez oldum bıçak gibi batiyo mideme ne yapmam lazim ki :KK43:
ıkı hamılelıgımdede basından sonuna kadar mıde yanması yasıyorum cok kotu bısy.gavıscon ya da renıne surup ıcıyorum.doktrum vermıstı eczaneden alabılırsın cok ıyı gelıyo

Kizlar bebegim bu sabah geldi 1 bucuk saat oldu ikimiz de iyiyiz emisiyoruz simdi:)41 haftasını doldurdugu sabah normal dogumla geldi bebegim.

merhaba kızlar doğumum 5 gün önce gerçekleşti :), gece 3.30 da suyum geldi, sancılar ilk başta hafifti saat dokuzda güçlenmeye başladı, 12.30 da normal doğumla dünyaya geldi ultrasonda 3.700 çıkmıştı doğumdan 5 gün önce ama 3.250 doğdu o yüzden ultrasonda söylenilenden dolayı normal doğumdan vazgeçmeyin doğana kadar çektiğiniz sancıyı bile doğumla unutuyorsunuz bir anda rahatlama oluyor , ama ağrı eşiğiniz düşükse epidural normal yapabilirsiniz, ben epidurali istediğimde geç kalmıştım. doğuramayan arkadaşlara kolay doğumlar diliyorum. kuran da 3 cüz kalmıştı sanırım gasoline arkadaşım onlara ulaşacaktı eğer okuyamayacaklarsa hemen isteyen 3 kişiye dağıtalım bitsin.evlatlarını kucağına alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum doğum yapacaklarında Allah yardımcısı olsun

Haydi gözünü aydın bol sütlü gazsız günleriniz olsun darısı başımıza inşallah

İlk defa bu kadar yoğun yaşıyorum karnimin içinde kıpırdandıkça ağlamaya başlıyorum noldu anlamadım çok özledim onu :KK61::KK46: evlat sevgisi çok çok güzel birşey mis mevlam bütün kullarına tattirsin bu duyguyu inş kimseyi evlatlıksızla sinamasin rabbim
Kavusucaz allahın izniyle. Bu kadar büyüttük içimizde inşallah kucağımiza alacağız. Bugün lerin keyfini çıkart. :anneadayı:

Kızlar aranızda hiç akıntı yaşayan varmı?Benim sürekli geliyor akıntım normal mi sizdede oluyor mu

merhaba kızlar doğumum 5 gün önce gerçekleşti :), gece 3.30 da suyum geldi, sancılar ilk başta hafifti saat dokuzda güçlenmeye başladı, 12.30 da normal doğumla dünyaya geldi ultrasonda 3.700 çıkmıştı doğumdan 5 gün önce ama 3.250 doğdu o yüzden ultrasonda söylenilenden dolayı normal doğumdan vazgeçmeyin doğana kadar çektiğiniz sancıyı bile doğumla unutuyorsunuz bir anda rahatlama oluyor , ama ağrı eşiğiniz düşükse epidural normal yapabilirsiniz, ben epidurali istediğimde geç kalmıştım. doğuramayan arkadaşlara kolay doğumlar diliyorum. kuran da 3 cüz kalmıştı sanırım gasoline arkadaşım onlara ulaşacaktı eğer okuyamayacaklarsa hemen isteyen 3 kişiye dağıtalım bitsin.evlatlarını kucağına alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum doğum yapacaklarında Allah yardımcısı olsun
Canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün maşallah ve tebrikler size. Kilo konusunda haklısın ultrasonda fazla ölçülüyor sırf o yüzden sezeryan isteyip de bi de doğurabileceğim bi kilo çıkarsa ona üzülürüm sanırım doktor ile iyice bi konuşmak lazım bu konuyu bakayım yarın randevum

yok tatlım ya öyle düşünme iyi kilosu bence maşallah. her bebek kilolu olcak diye bir şey yok.önemli olan sağlıklı olması.hep büyük bebek,çocuk varsa etrafında ondan sana öyle küçük gibi gelir. kıyafetleri aldığımda çok küçük gelmişti gözüme bir de demezler mi bunun içinde kayboluyor bebekler diye. artık alıştırdım gözümü:) çünkü benim bebiş de sağlık problemlerim var o yüzden 37 dolunca doğum olabilir. inşallah biz de sağlıklı oluruz
Ya 0-3 ay aldığım kıyafetler bile büyük geliyor. 2. Bebeğim olduğu halde acemi gibiyim bu bebekte. Umarım çabuk toparlarız . Seninde sağlık sorunların sıkıntı çıkarmaz ve zamanı dolunca hayırlı bir şekilde alırsın kucağına inşaallah oğlunu ya da kızını cinsiyeti neyse. Rabbim kolaylıklar versin inşaallah canım sana da.

Back