Zaman geçmiyor bebeğim sağlıcakla gelsin istiyorum artık...
GElicek canm sabret gelince de uykusuz saatler günler seni bekliyor olacak
Suan tek yapman dinlenmek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaman geçmiyor bebeğim sağlıcakla gelsin istiyorum artık...
1 cm acilmam var cnm pazartesi tekrar bakilacak umarim ilerleme vardır ondan sonrasi Allaha kaldi umarim normal olurallah kolaylık versın canım dogum sonrası zaten apayrı bı donem.bol sutun olsun bol sabır dılıyorum ama cevrendekılerede akıl fıkır dılıyorum.lohusalıkta kımse uzmesın bızı yaa ınsallah hepımız tadını cıkarırız
ay ne guzel canım kavusmussun bebısıne saglıklıca.gözünaydın.bol sutlu gazssız huzurlu geceler
canım yukarda yazana gore nısan gelmıs gıbı.renklı kanlı olacak dıye bısy yok sanırım.sen doktora gıt bence bızıde haberdar et.allah kolaylık versin
acılman varmıydı canım.sunı sancı verılecekswede hıc korkma bak guzel ornekler var okuyoruz.ınsallah senınkı de cok kolay olur.
sana özelden yazdım tatlım.Canım ablamn önden gitmiyordu normaldi 38de doğdu.doktorum su ana kadar sezaryandan bahsetmedi.ama son ana kadar ne olacağı belli olmuyo sonucta.ben psikolojimi normal doguma hazırladm.ama aksilik cikarsa doktor sezaryan önerirse de sezaryan olurum.senin az kaldı desene.diktor gün verir belki.benim de c.tesi kontrolm var.ins olumlu seyler duyarz
Canim haretlrri yavassa dr. Git benimde oyledi yatısa aldilar kontrol altinda tutuyolar risk tasidigi icin bence gitmelisin ben bir gun yattim baktilar hareketleri bebek buyudugu icin azalmis dedi son haftalarda oldugumuz icin dikkat etmem gerektigi soylendi Ama bazi bebekle dogum kanalina girdigi icin yavas haretlerin sebebi dogmasi gerektirdigini gosteriyo sonucda son haftalarindasin gitmende fayda varDoğuran annisler gözünüz aydın bol sütlü gazsız günleriniz olsun sağlıkla büyütün inşallah ...
SiremimS benim Kızımın harketleri çok ağırlaştı canımı yakmıyor bazen hıssedemıyorum bıle o kadar yavas oynuyor ki bu durum normal mi doktoru aramalımıyım ? hareketlerını sayıyorum ama guclu olmadıgı ıcn tedırgınımde cok cok yavas cunku
Sağol Can'ım, okunması gerek 2 cüzle ilgili arkadaşlar dönemedi bir türlü, okudularsa ve haber vermedilerse sen de tekrar okusan olur mu Nasıl olur hiç bilmiyorum ki, basaktanesi belki fikir verir bize..doğum yapanların gözleri aydın olsun diğer bekleyenler için de hayırlı doğumlar diliyorum.zaman azalınca heyecan da artıyor Allah bu duyguyu tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.eğer okunacak cüz kaldıysa okuyabilirm bunuda belirtmek isterim.
Gözün aydın, sağlıkla büyüsün kuzucuk, sütün bol gazınız sıfır olsun inşallah :)kizlaaar 18.20 de normal dogumla Rüzgar'mi kucagima aldim, suni sanciyla dogum yaptim cunku sancim hic yoktu, sabahtan takildi serum acilma cok hizli oldu denemez sadece son 2 saat zorlayiciydi ama bebek ciktigi gibi ne var ne yok uctu gitti minik kuzum ve ben saglikliyiz darisi tum bekleyenlere
Nişan diyen de var ama, renksiz olduğu için nişandan bir önce gelen bişey varmış unuttum adını, belki odur, nişansa da diğeriyse de en azından işaretler gelmeye başlamış, hayırlısıyla gelsin bebiş :))Günaydın kızlar , afedrsiniz lavoboda bir peteçe dolusu jel kıvamında birşey geldi nedir bu nişan değil .Doğum başlıyor mu yoksa bende tık yok.
Doğuran annişler gözünüz aydın bol sütlü gazsız günleriniz olsun sağlıkla büyütün inşallah ...
SiremimS benim Kızımın harketleri çok ağırlaştı canımı yakmıyor bazen hıssedemıyorum bıle o kadar yavas oynuyor ki bu durum normal mi doktoru aramalımıyım ? hareketlerını sayıyorum ama guclu olmadıgı ıcn tedırgınımde cok cok yavas cunku
Benim doktorum her kontrolümde hareketleri Nasıl diye soruyor gayet iyi dediğim Zaman süper diyor
Dediğin gibi ciddi derecede azalmışsa doktoruna gitmelisin bence suyuna vs bakması adına malum son günler riske atmamak lazım
eşimi bekliyorum gelsin gidicem cok cok yavas harketlerı eskısı gucu yok sankı yorgun gıbı ınsallah bı sorun yoktur ...Canim haretlrri yavassa dr. Git benimde oyledi yatısa aldilar kontrol altinda tutuyolar risk tasidigi icin bence gitmelisin ben bir gun yattim baktilar hareketleri bebek buyudugu icin azalmis dedi son haftalarda oldugumuz icin dikkat etmem gerektigi soylendi Ama bazi bebekle dogum kanalina girdigi icin yavas haretlerin sebebi dogmasi gerektirdigini gosteriyo sonucda son haftalarindasin gitmende fayda var
Allah analı babalı büyütsünMrb kızlar iyi akşamlar ben de sezaryan ameliyatımı cuma günü oldum Allah ın izniyle. Çok küçük , minicik oğlumu kucağıma aldım sağlıklı bir şekilde çok şükür. Şu an tek sıkıntımız abisi çok kıskandı ve çocuğa rahat vermiyor. Onun haricinde bir sıkıntı yok ikimiz de iyiyiz . Rabbim doğumu bekleyen arkadaşlarımın yardımcı sı olsun ve kolay doğumlarınız olsun inşaallah.
Ya benimkide bugun cok fazla hareket etmio bende napsam bilemedimCanim haretlrri yavassa dr. Git benimde oyledi yatısa aldilar kontrol altinda tutuyolar risk tasidigi icin bence gitmelisin ben bir gun yattim baktilar hareketleri bebek buyudugu icin azalmis dedi son haftalarda oldugumuz icin dikkat etmem gerektigi soylendi Ama bazi bebekle dogum kanalina girdigi icin yavas haretlerin sebebi dogmasi gerektirdigini gosteriyo sonucda son haftalarindasin gitmende fayda var
Allah bebegine uzun saglikli omur versin canim ve insalla bol sutun olur yaa bisi sorucam dohumdan onceki gun nasil dehisiklikler vardi sende neler hisettin vaktin olunca anlatirmisin bizede ve diger anneler sizde anlatirmisiz rica etsem :-*merhaba kızlar doğumum 5 gün önce gerçekleşti :), gece 3.30 da suyum geldi, sancılar ilk başta hafifti saat dokuzda güçlenmeye başladı, 12.30 da normal doğumla dünyaya geldi ultrasonda 3.700 çıkmıştı doğumdan 5 gün önce ama 3.250 doğdu o yüzden ultrasonda söylenilenden dolayı normal doğumdan vazgeçmeyin doğana kadar çektiğiniz sancıyı bile doğumla unutuyorsunuz bir anda rahatlama oluyor , ama ağrı eşiğiniz düşükse epidural normal yapabilirsiniz, ben epidurali istediğimde geç kalmıştım. doğuramayan arkadaşlara kolay doğumlar diliyorum. kuran da 3 cüz kalmıştı sanırım gasoline arkadaşım onlara ulaşacaktı eğer okuyamayacaklarsa hemen isteyen 3 kişiye dağıtalım bitsin.evlatlarını kucağına alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum doğum yapacaklarında Allah yardımcısı olsun
Doktordan donunce bizede haber ver canimeşimi bekliyorum gelsin gidicem cok cok yavas harketlerı eskısı gucu yok sankı yorgun gıbı ınsallah bı sorun yoktur ...
Maşallah Allah bağışlasınKızlar dün gece yarısı normal doğum ile bebeğimi aldım. 5 cm açılmam vardı bekledik ama sancim gelmedi mecbur suni sanci aldım. Açılmam oldu ve normal doğurdum. Açıkcasi çok zordu ama sezeryan olmadığıma seviniyorum. Şu an biraz ağrım var ama bebek de ben de çok iyiyiz çok şükür. Cok yakisikli bir oğlum var artık.
Hayırlı olsun canımSelam kızlar bebegimi kucagıma aldım cok sukur darısı bekleyenlerin basına
Maşallah Allah analı babalı büyütsünDoğumum oldu kızım bana geldi sağlıkla normal doğum yaptım kızlar herşey yolunda
Bi meyve suyu icsene sen kan şekerin düşmüştür. Bebek de canlanir hemeşimi bekliyorum gelsin gidicem cok cok yavas harketlerı eskısı gucu yok sankı yorgun gıbı ınsallah bı sorun yoktur ...
bence sefa tek başına daha asil duruyor canım,son zaman değiştirme boşverKizlar bebegim daha ortalarda yokken ismi hazirdi. Erkek olursa esim Sefa istiyordu bende begendigim icin 9 ay kafam rahatti. Hic isim konusunu takmadim hep sefa diye sevdim oglusumu. Ama gecenlerde Cansefa ismini duydum cok daha hosuma gitti. Kafam allak bullak oldu. 9 ay kafama takmadigim konu doguma 5 gun kala aklimdan cikmaz oldu esime soyledim Sefa guzel diyor ama Cansefaya da soguk bakmiyor gibi biraz israr etsem kabul edecek ama biyanda da diyorum bunca zaman sefa diye sevdik bebegimizi simdi degistirmesek mi ? Esimde diyo hele bi dogsun o zaman karar veririz ne kadar rahat ya bu erkek milleti
çikolata yedım ama hala cok yavas yanı eskısı gucu yok harketı var ama cok cok yavas narın narın esımı beklıyorum yarım saat snra evde olcak gıdıcem hastaneyeBi meyve suyu icsene sen kan şekerin düşmüştür. Bebek de canlanir hem