• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kizlaaar 18.20 de normal dogumla Rüzgar'mi kucagima aldim, suni sanciyla dogum yaptim cunku sancim hic yoktu, sabahtan takildi serum acilma cok hizli oldu denemez sadece son 2 saat zorlayiciydi ama bebek ciktigi gibi ne var ne yok uctu gitti minik kuzum ve ben saglikliyiz darisi tum bekleyenlere

kizlaaar 18.20 de normal dogumla Rüzgar'mi kucagima aldim, suni sanciyla dogum yaptim cunku sancim hic yoktu, sabahtan takildi serum acilma cok hizli oldu denemez sadece son 2 saat zorlayiciydi ama bebek ciktigi gibi ne var ne yok uctu gitti minik kuzum ve ben saglikliyiz darisi tum bekleyenlere
Masallahhhhh sizeee.darisi bize olsunn.sabirizlikla normal dogumu bekluyiruzzzzzz

Günaydın kızlar , afedrsiniz lavoboda bir peteçe dolusu jel kıvamında birşey geldi nedir bu nişan değil .Doğum başlıyor mu yoksa bende tık yok.

Nişan: Hamilelik boyunca kapalı olan rahim ağzında rahmi ve bebeği enfeksiyonlara karşı korumak amacıyla pelte gibi sümükümsü bir tıkaç oluşur buna mukus tıkaç denir. Rahimdeki kasılmaların etkisiyle genişleyen rahim ağzından bu tıkaç düşer, bu durum anne adayı tarafından akıntı şeklinde fark edilir. Halk arasında buna nişan denir. Nişan doğumun çok yaklaştığını gösterir ama hemen hastaneye gitmek gerekemez, hazırlıkları gözden geçirmek için zaman vardır.AMA RENKSİZDİ JEL GİBİYDİ İNŞALLAH DOĞURURUM BUGÜN :KK49:

Günaydın kızlar ayy bugün de doguramicam galiba oyle bi his var içimde paşam beni çok bekletecek sanırım sabirsizlaniyorumm Allah hepimizi kavuştursn inşallah bu arada artik son 6 güncuk kaldi :KK45:önümüzdeki hafta da gelmezse suni sanci verilcek o zamana kadr keyfi gelir umarim pasamin :anneadayı:

İlk iki gün zor geçti şimdi 6. Günümüz alışıyoruz çok şükür. Süt hemen gelmedi benimde 4. Günden sonra rahatlıyor insan mama takviye yaptık doymayınca uyumuyor Bebek zaten mama alınca da gazı oluyor yanım da annem kaldı o gitti kv geldi Allah razı olsun. Tek olanlara Allah güç kuvvet sabır sakin bebekler versin. Ama herkesin sütü sorması gerçekten çok sinir bozucu. İnsan ağlamak istiyor her sorulduğunda. Bir de sürekli bitki Çaylerı içirip çetik hırka giydirip terletiyorlar. Kırkımız çıkınca herşey daha güzel olacak. Herkese sağlık huzur diliyorum
allah kolaylık versın canım dogum sonrası zaten apayrı bı donem.bol sutun olsun bol sabır dılıyorum ama cevrendekılerede akıl fıkır dılıyorum.lohusalıkta kımse uzmesın bızı yaa :KK61::KK61:ınsallah hepımız tadını cıkarırız
Benim hala ama hala agrim yok

ay ne guzel canım kavusmussun bebısıne saglıklıca.gözünaydın.bol sutlu gazssız huzurlu geceler

Günaydın kızlar , afedrsiniz lavoboda bir peteçe dolusu jel kıvamında birşey geldi nedir bu nişan değil .Doğum başlıyor mu yoksa bende tık yok.

Nişan: Hamilelik boyunca kapalı olan rahim ağzında rahmi ve bebeği enfeksiyonlara karşı korumak amacıyla pelte gibi sümükümsü bir tıkaç oluşur buna mukus tıkaç denir. Rahimdeki kasılmaların etkisiyle genişleyen rahim ağzından bu tıkaç düşer, bu durum anne adayı tarafından akıntı şeklinde fark edilir. Halk arasında buna nişan denir. Nişan doğumun çok yaklaştığını gösterir ama hemen hastaneye gitmek gerekemez, hazırlıkları gözden geçirmek için zaman vardır.AMA RENKSİZDİ JEL GİBİYDİ İNŞALLAH DOĞURURUM BUGÜN :KK49:
canım yukarda yazana gore nısan gelmıs gıbı.renklı kanlı olacak dıye bısy yok sanırım.sen doktora gıt bence bızıde haberdar et.allah kolaylık versin

Günaydın kızlar ayy bugün de doguramicam galiba oyle bi his var içimde paşam beni çok bekletecek sanırım sabirsizlaniyorumm Allah hepimizi kavuştursn inşallah bu arada artik son 6 güncuk kaldi :KK45:önümüzdeki hafta da gelmezse suni sanci verilcek o zamana kadr keyfi gelir umarim pasamin :anneadayı:
acılman varmıydı canım.sunı sancı verılecekswede hıc korkma bak guzel ornekler var okuyoruz.ınsallah senınkı de cok kolay olur.:KK66::KK66:

İlk iki gün zor geçti şimdi 6. Günümüz alışıyoruz çok şükür. Süt hemen gelmedi benimde 4. Günden sonra rahatlıyor insan mama takviye yaptık doymayınca uyumuyor Bebek zaten mama alınca da gazı oluyor yanım da annem kaldı o gitti kv geldi Allah razı olsun. Tek olanlara Allah güç kuvvet sabır sakin bebekler versin. Ama herkesin sütü sorması gerçekten çok sinir bozucu. İnsan ağlamak istiyor her sorulduğunda. Bir de sürekli bitki Çaylerı içirip çetik hırka giydirip terletiyorlar. Kırkımız çıkınca herşey daha güzel olacak. Herkese sağlık huzur diliyorum
Slm arkadaşım benimde aynı mama takviyesi yaptık oda gaz sancısı yapıyo allah yardımcımız olsun. Ben kayınvalidemle birlikte yaşıyorum sürekli ye iç süt olsun diye ağzıma bişeyler tıkıp duruyo yemediğim için süt az geliyormuş falan filan fenalık geldi yelek ve çetik olayı bende de var bide gelen giden insanlar sinir bozucu habersiz gelmeler gelince akşama kadar oturmalar kendi doğumlarını anlatmalar geçmiş olsun hayırlı olsun de yarım saat otur git millet meraklı bide emziricem yatak odama gidiyorum demezlermi bizim yanımızda emzir benim derdim çok :KK43:

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar yaaa ben bugun cok iyiyim kendimi cok hafif hissediyorum uzun zamandir bukadar iyi hissetmemistim kendimi acaba dogurucammi artik dun doktordaydik bi kilo vermisim daha once okumustum doumdan once kilo kalybi oluyomis bide son gin insan kendini cok enerjik hissediomus doguran anisler sizde durumlar nasildi biraz acarmisiniz konuyu bu arada bebisine kavusanlari tebrik ediyorum allah uzun salikli omurler versin darisi bizim basimiza :)

Kızlarben çatlamaya başladım. Her gün biraz daha çok artıyor. Aksi gibi şimdiye kadar krem sürmüyordum en ufak bişey yoktu birkaç gündür sürmeye başladım. Ben krem sürmeye başlayınca çatlaklarım da çıkmaya başladı. :KK61:Sizde durumlarnedir
Ben de son 1,5 ayda filan catlamaya basladim. Krem devamli suruyordum ama bebek ahirlasip da asagi cekmeye baslayinca catlaklar da cikti.

Kizlar bebeginiz surekli harwket edio mu ozellikle aksamdan sonra hic durmuo gecr ozellikle uyutmuo beni sizde nasil bir de sanci geldgnde dogum yaklastgnda bebek harwket eder mi

Benim kızımda aynı gümbür gümbür maşallahı var bazen çok acıtıyor Can'ımı :nazar:

Nişanın gelmiş arkadaşım da aynısını söylemişti avuç içi kadar şeffaf jel kıvamında geldi diye. 2 gün sonra doğum yapmıştı. Eli kulağında demek :anneadayı: Allah kolay doğumlar versin

Slm arkadaşım benimde aynı mama takviyesi yaptık oda gaz sancısı yapıyo allah yardımcımız olsun. Ben kayınvalidemle birlikte yaşıyorum sürekli ye iç süt olsun diye ağzıma bişeyler tıkıp duruyo yemediğim için süt az geliyormuş falan filan fenalık geldi yelek ve çetik olayı bende de var bide gelen giden insanlar sinir bozucu habersiz gelmeler gelince akşama kadar oturmalar kendi doğumlarını anlatmalar geçmiş olsun hayırlı olsun de yarım saat otur git millet meraklı bide emziricem yatak odama gidiyorum demezlermi bizim yanımızda emzir benim derdim çok :KK43:
allah yardımcınız olsun canım,kımseyı takma bebegınle ılgılen boyle anlayıssız keyıf yapmaya gelen ınsanlara gıcık oluyorum yaa...pofff sımdıden stres oldum:KK62::KK62:

Gözünüz aydın canım :KK68: sağlıkla büyüt inş.

Doğuran annişler gözünüz aydın bol sütlü gazsız günleriniz olsun sağlıkla büyütün inşallah ...
SiremimS SiremimS benim Kızımın harketleri çok ağırlaştı canımı yakmıyor bazen hıssedemıyorum bıle o kadar yavas oynuyor ki bu durum normal mi doktoru aramalımıyım ? hareketlerını sayıyorum ama guclu olmadıgı ıcn tedırgınımde cok cok yavas cunku

Back