• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar çok şükür oğlumu kucagima aldim 3900 gr doğdu spinal sezeryan olduk ağrı sızı yok tek sorunumuz emzirme henüz süt yok onun dışında size söyleyebileceğim tek şey harika bir duygu:KK16:

Oy maşallah kuzucuğaaa :)) allahım bana da nasip et yarın böyle güzel mesajlar yazmayıııı :)

Niye yapamıyorsun. Çatı alakalı mı bir sıkıntı var. Benim yengem de sezeryan oldu mecburi sütü gelmedi cok zorluk cekti. Birde Üni de iken hemşirelerin Bi sunusuna katıldım katılmaz olaydım sezeryanı izledim ben maket üzerinde yapılıyor sanmıştım işlemi. Ama gerçek olduğunu öğrenince kaynar sular döküldü basımdan. Normal doğum sanki daha cazip geliyor.
benimde hala dönmedi martın 11ine randevum var dönerse eve gönderirim yoksa o gün alırım dedi , sabah aç gel duruma göre bakacaz dendi .. normal de zoe sezeryanda bana göre her ikisininde kendine göre zorlugu var .. hakkımızda hayırlısı olsun ne yapalım

takvimim bitiyor kuzumun yeri rahat ne belim agriyor ne kasigim ne nisan var ne bisey saglikla gel artik kuzucum diye dua ediyorum gunde 150 tane tekefon mesaj aliyorum daha ne zaman gelicek gelsin artik hadi ciksin bunaldim yeminle dr a gidip dicem sonunda beklemeyelim kes beni kitir kitir :KK70:

Aynı durumum :)))) tek fark inşallah benim artık son buğün çok şükür ..
Valla zaten iyice artık hamileliğin sıkıntılarının diplerindeyim, 1 hafta daha falan hayatta bekleyemezmişim ben :)))) kuzu gibi yatıcam bende yarın kesip biçicekler napalım :)))

Kızlar benim her yerim ödem oldu. Yüzüm ayaklarım fena :110: ayakkabıya zor sığdı ayaklarım acıyor sanki balona basıyormuşum gibi yürürken o_O çok tuzlu falanda yemiyorum. Bol su yürüyüş başka ne yapmalıyım

Kizlar cati muayenesi nasil yapiliyor bna cok itici geliyor ya aciyor mu yarin yapacak herhalde dr bilmiyorum 38 olcam yarin bn hic allttan muayene olmadim da hic bilmiyorum

37+1 de bebeğim 3500 gr 51.5 cm kilosu çok fazla gibi geldi korkuyorum :KK43:
37+2 de bebegim 3600 gramdi.doktor artik cok iyi beslenmene gerek yok dedi vitaminlerimide kesmisti.ki benim bebegim 30.haftadan beri hep hizli buyuyen iri bi bebekti doktor 4kg olursa sezaryanla alirim demisti ama 37+6da 3350 gram dogdu.yani kesinlikle +- 300gram yanilma paylari oluyor.

Kizlar cati muayenesi nasil yapiliyor bna cok itici geliyor ya aciyor mu yarin yapacak herhalde dr bilmiyorum 38 olcam yarin bn hic allttan muayene olmadim da hic bilmiyorum
Hiç korkma bende korkuyodumda korkulacak gibi bişey değilmiş çatala yatıp dr.parmağına jel döküp 2 parmağıyla bakıyo sakın kasma kendini acı vermiyor

Gunaydin kizlarr bebegini kucagina alanlar icin cok sevindim allah anali babali buyutsun bol sut olsun insallah darisi bizim basimiza hala bekliyoruz :D

Her hamilelik önemli ,ki ben o kadar ehvamlı nazlı biri değilim.Hiç bir zaman kapris yapmam sadece tek istediğim birazcık hassasiyet , belkide hamişliğin son dönemi diye böyle duygusalım dr. bile özel ilgi bekliyorum.Bir an önce sağ salim alıp oğluşumu evimize getirmek istiyorum .
ınsallah canım hepımız sag salım kolaylıkla kavusalım bebıslerımıze
Bu da bizim ilk anne kız kombinimiz kızlar ☺️ Umarım sizlerde beğenirsiniz bir an önce gelsin istiyorum artık bindiğim :) günden güne heycan artıyo :)
cok tatlıymıs canımmm gule gule gıyın anne kızz...bolbol fotolar hatıralar ohhh negguzel:KK68:
Kizlar çok şükür oğlumu kucagima aldim 3900 gr doğdu spinal sezeryan olduk ağrı sızı yok tek sorunumuz emzirme henüz süt yok onun dışında size söyleyebileceğim tek şey harika bir duygu:KK16:
gozunuz aydın allah analı babalı buyutsun canım maasallah kılosu ıyıymıs allah bızım yardımcımız olsun:KK17:

Canm bn agda salonuna 10 yıldır aynı yere gıdıyorum.seni sedyeye uzandrıyolar yada hamile oldugum için yan uzatıyor beni sonra suruyo cekıyo en son da yaglıyor bu kadar yanii
hıc cesaretım yok hem utanıyorum yaa:oops:bı kere yaptırsam vazgecemıycegmıde bılıyorum cok buyuk kolaylık
Kızlar çok az suyum geldi sanki koltukta uzanırken bi sancı gb oldu anlık Nasıl desem yarım çay bardağı kadar çamaşırım pijamamı ıslattı ama çok olmayınca da şüphede kaldım. Bugüne kadar hiç afedersiniz çiş kaçırmadım. Ne yapsam
canım çiş ile suyunu ayırt edebılırsın bence.rengınden kokusundan anlasılır.su ılık oluyo cışe göre.bence ıhmal etme.eger suyun geldıyse dogum baslamıstır :KK24::KK24:allah yardımcın olsun

Aynı durumum :)))) tek fark inşallah benim artık son buğün çok şükür ..
Valla zaten iyice artık hamileliğin sıkıntılarının diplerindeyim, 1 hafta daha falan hayatta bekleyemezmişim ben :)))) kuzu gibi yatıcam bende yarın kesip biçicekler napalım :)))

saglikli dogumlar olsun insallah biz de yarin gidicez dr teyzemize bakalim bize ne diyecek :) dun gece oturdum 40.haftadan sonra gebelik hikayeleri okudum durdum herkesinki kendine tabi de bakalim riskli yinede susayip tuvalete gidip gelmkten uyuyamamaksa bebiskom gelsin onla uykusuz kalayim bari

Kızlar bizim hatim olayı ne oldu acaba, doğumlar başladı biticek nerdeyse :) haberi olan var mı kim yapıyodu ne yaptı acaba??

Kızlar benim her yerim ödem oldu. Yüzüm ayaklarım fena :110: ayakkabıya zor sığdı ayaklarım acıyor sanki balona basıyormuşum gibi yürürken o_O çok tuzlu falanda yemiyorum. Bol su yürüyüş başka ne yapmalıyım

ben beyaz peynire baglamistim onu, tuzlu yememeye dikkat ettim hep ama kahvltifa tek tukkertigim tuz aldigimi dusundugum sey beyaz peynirdi, okula gittigimde ayyyyy yuzun cok sismis cok sismis yapiyodu arkadslar, ne zmnki beyaz peynir yerine light ucgen peynir yemeye basladim o soylemler bitti, bunyesel de olabilir hepimizin ki bambaska

Back