Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar çok şükür oğlumu kucagima aldim 3900 gr doğdu spinal sezeryan olduk ağrı sızı yok tek sorunumuz emzirme henüz süt yok onun dışında size söyleyebileceğim tek şey harika bir duygu
benimde hala dönmedi martın 11ine randevum var dönerse eve gönderirim yoksa o gün alırım dedi , sabah aç gel duruma göre bakacaz dendi .. normal de zoe sezeryanda bana göre her ikisininde kendine göre zorlugu var .. hakkımızda hayırlısı olsun ne yapalımNiye yapamıyorsun. Çatı alakalı mı bir sıkıntı var. Benim yengem de sezeryan oldu mecburi sütü gelmedi cok zorluk cekti. Birde Üni de iken hemşirelerin Bi sunusuna katıldım katılmaz olaydım sezeryanı izledim ben maket üzerinde yapılıyor sanmıştım işlemi. Ama gerçek olduğunu öğrenince kaynar sular döküldü basımdan. Normal doğum sanki daha cazip geliyor.
takvimim bitiyor kuzumun yeri rahat ne belim agriyor ne kasigim ne nisan var ne bisey saglikla gel artik kuzucum diye dua ediyorum gunde 150 tane tekefon mesaj aliyorum daha ne zaman gelicek gelsin artik hadi ciksin bunaldim yeminle dr a gidip dicem sonunda beklemeyelim kes beni kitir kitir
acaba suysa hemen devamı gelir mi
Geçen hafta gittiğimde kanala inmiş dedi. Ama daha şimdilik bir şey yok bakalımkızlar bebeği kanala inen var mı 36 37 haftada yavaş yavaş inmeye de başlayabilir miş ya da son anda da inebilirmiş. benim yarın kontrolüm doktora sorucam bakalım
37+2 de bebegim 3600 gramdi.doktor artik cok iyi beslenmene gerek yok dedi vitaminlerimide kesmisti.ki benim bebegim 30.haftadan beri hep hizli buyuyen iri bi bebekti doktor 4kg olursa sezaryanla alirim demisti ama 37+6da 3350 gram dogdu.yani kesinlikle +- 300gram yanilma paylari oluyor.37+1 de bebeğim 3500 gr 51.5 cm kilosu çok fazla gibi geldi korkuyorum
Hiç korkma bende korkuyodumda korkulacak gibi bişey değilmiş çatala yatıp dr.parmağına jel döküp 2 parmağıyla bakıyo sakın kasma kendini acı vermiyorKizlar cati muayenesi nasil yapiliyor bna cok itici geliyor ya aciyor mu yarin yapacak herhalde dr bilmiyorum 38 olcam yarin bn hic allttan muayene olmadim da hic bilmiyorum
ınsallah canım hepımız sag salım kolaylıkla kavusalım bebıslerımızeHer hamilelik önemli ,ki ben o kadar ehvamlı nazlı biri değilim.Hiç bir zaman kapris yapmam sadece tek istediğim birazcık hassasiyet , belkide hamişliğin son dönemi diye böyle duygusalım dr. bile özel ilgi bekliyorum.Bir an önce sağ salim alıp oğluşumu evimize getirmek istiyorum .
cok tatlıymıs canımmm gule gule gıyın anne kızz...bolbol fotolar hatıralar ohhh negguzelBu da bizim ilk anne kız kombinimiz kızlar Umarım sizlerde beğenirsiniz bir an önce gelsin istiyorum artık bindiğim :) günden güne heycan artıyo :)
gozunuz aydın allah analı babalı buyutsun canım maasallah kılosu ıyıymıs allah bızım yardımcımız olsunKizlar çok şükür oğlumu kucagima aldim 3900 gr doğdu spinal sezeryan olduk ağrı sızı yok tek sorunumuz emzirme henüz süt yok onun dışında size söyleyebileceğim tek şey harika bir duygu
hıc cesaretım yok hem utanıyorum yaabı kere yaptırsam vazgecemıycegmıde bılıyorum cok buyuk kolaylıkCanm bn agda salonuna 10 yıldır aynı yere gıdıyorum.seni sedyeye uzandrıyolar yada hamile oldugum için yan uzatıyor beni sonra suruyo cekıyo en son da yaglıyor bu kadar yanii
canım çiş ile suyunu ayırt edebılırsın bence.rengınden kokusundan anlasılır.su ılık oluyo cışe göre.bence ıhmal etme.eger suyun geldıyse dogum baslamıstır allah yardımcın olsunKızlar çok az suyum geldi sanki koltukta uzanırken bi sancı gb oldu anlık Nasıl desem yarım çay bardağı kadar çamaşırım pijamamı ıslattı ama çok olmayınca da şüphede kaldım. Bugüne kadar hiç afedersiniz çiş kaçırmadım. Ne yapsam
Aynı durumum :)))) tek fark inşallah benim artık son buğün çok şükür ..
Valla zaten iyice artık hamileliğin sıkıntılarının diplerindeyim, 1 hafta daha falan hayatta bekleyemezmişim ben :)))) kuzu gibi yatıcam bende yarın kesip biçicekler napalım :)))
Rabbim yardimcin olsun insallahSuyummuş gelen yatışım yapıldı sancılarım yeni dua edin ne olur sağlıkla kavuşalım
Suyummuş gelen yatışım yapıldı sancılarım yeni dua edin ne olur sağlıkla kavuşalım
Kızlar benim her yerim ödem oldu. Yüzüm ayaklarım fena ayakkabıya zor sığdı ayaklarım acıyor sanki balona basıyormuşum gibi yürürken çok tuzlu falanda yemiyorum. Bol su yürüyüş başka ne yapmalıyım
cok kısa surede cok kolay bı sekılde kavusursun ınsallah bebısıne canım.Bizlerede dua et canımSuyummuş gelen yatışım yapıldı sancılarım yeni dua edin ne olur sağlıkla kavuşalım