• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tesekkürler biraz rahatladıö..
Benimde korkulu rüyam diyebilirim.. Birde gecmişimde vajinusmus hastalıgım var..
Normal dogumda istiyorum..
Cok sıkıntılı gunler geçiriyorum desem yeri..
Olayları akışına bırakın, ama gerçekten korkulacak bir şey yok. Ben normalde şimdiye kadar kan aldiramayan, hayatında hiç serum taktirmamis bir insanım. Ama eşim bile şaşırdı, sen cesaretliymissin diyor:KK52:5 sn lik bi şey için kendimizi ne kadar zaman sıkıntıya sokuyoruz düşününce. Allah yardımcımız olsun hepimizin :anneadayı:

yarın kocam şehir dışına çıkıyo iş için, eğer yarın doğurursam sen yanımda yokken bi daha dönme sakın oraya yerleş diyorum gülüyo :))) zaten iş yerinde de gırgırını yapmışlar ya yarın doğurursam diye, şaka bi yana gerçekten doğurursam yarın bi süre gözüme gözükmesin :KK11:
bu arada da anne babasıyla akşam olağan telefon konuşmalarında babası yine hastasıyım falan dedi heralde veya sesini kısarak falan konuştu belli ki, benimki de hemen kalktı gitti babasına bakmaya, annesi de tembihledi halbuki baban iyi bişeyi yok sakın kalkıp gelme diye, ama tabiki huyunu biliyolar babası bazen bilerek böyle şeyler yapıyo, evi süpürdü yorgun argın gitti babasının gönlünü yapmaya sakın ben yokken doğurma diyerek, sabah da 5de kalkıp uçağa yetişecek bir de, çok tuhaf bi kocam var yaa, oğlumu Allah ın izniyle böyle ana baba kuzusu olarak yetiştirmicem..
benim ki de gidecek perşembe den pazartesiye kadar da dönmiyecek umarım erken doğurmam o yokken.

Kizlar çok şükür oğlumu kucagima aldim 3900 gr doğdu spinal sezeryan olduk ağrı sızı yok tek sorunumuz emzirme henüz süt yok onun dışında size söyleyebileceğim tek şey harika bir duygu:KK16:
gözün aydın canım süt de gelicek 'nşallah emzirmeye devam allah analı babalı büyütmek nasip etsin

hımm poğaca ve elmalı kurabıye ıyı fıkır canım tesekkurler.

kuaforde hıc agda yaptırmadım yaa dogum ıcın ıstıyorum ama nasıl yapıyolar kızlar bıraz anlatsanız.

Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın canım

40.haftayıda bulabılır her an da gelebelır canım.sen hazırlıklı ol.ben rahımde acıkklık vardı o sekılde uzun sure bekledım ama gelmemıstı.belli olmaz yanı doktorun senı uyarmıs sadece tedbırlı ol dıye
Canm bn agda salonuna 10 yıldır aynı yere gıdıyorum.seni sedyeye uzandrıyolar yada hamile oldugum için yan uzatıyor beni sonra suruyo cekıyo en son da yaglıyor bu kadar yanii

Kizlar çok şükür oğlumu kucagima aldim 3900 gr doğdu spinal sezeryan olduk ağrı sızı yok tek sorunumuz emzirme henüz süt yok onun dışında size söyleyebileceğim tek şey harika bir duygu:KK16:
gözün aydıınn, maşallah kuzuya gelmiş sağlıkla :)
sütün de gelir en kısa zamanda merak etme, iyi olmanıza çok sevindim, darısı başımıza :)

benim ki de gidecek perşembe den pazartesiye kadar da dönmiyecek umarım erken doğurmam o yokken.
oyy seninki bi de birkaç gün :KK47:
benimki yarından sonra bir daha gitmicek ben doğum yapana kadar, seninkine de söyle gitmesin o kadar uzun yaa veya en azından geldikten sonra bir daha gitmesin sen doğurana kadar:KK53:

evet canım benimkinin kafası 30 .haftadan sanırım aşağıda hala aşağıdaydı son kontrolde, bu haftadan sonra nadiren de olsa bebek dönebilirmiş inş seninn de gönlüne göre olur doktor sezeryan mı diyor sana.
Bekleyeceğiz büyük ihtimal sezeryan olur dedi.

Iyi geceler tatli dilli anniş adaylariiii:KK200::KK15::KK19: doguranlar gozunuz aydin sütünuz bololsunnnnnn:KK54: eli kulaginda bekleyen hamislerr tek nefesde ins. Doguruz ins. :KK76: agrilarim oluyo acayip sekilde bi akintim var pembemsi ve jel seklinde olmadigi icin d.r gitmedim henuz bu persembe muayene olucam :21:sonra annemlere her an dogurabilirizz artikk :KK75: iyi rahat guzel uykular arkadaslar:21:

Mecburu durumdan ötürü ilkinde de genel anestezi oldum şimdi de olacam bebeğe geçiyor derken ilaç ?
O kadar insan var öyle doğum yapan biri de benn illa onunda bir önlemi alınıyordur yoksa hiç bir doktor ne bebeği riske atar nede kendini ve anneyi diye düşünüyorum
Canim bende cok arastirdim ama o eskiden beri kulaktan kulaga yayilan birseymis...
Simdiki ilaclar kolay kolay gecmezmis bebege...
Diger turlu dogumdan cikar cikmaz emziriliyor bebekler , emzirirkende gecer bebege o ilac her turlu yani geneli epidurali farketmez diye dusunuyorum...
Oyle bir risk olsa bu sekilde milyonlarca bebek dogdu yani...
Cok sukur genelle saglikli bir evlada kavustum darisi basina :-*

gözün aydıınn, maşallah kuzuya gelmiş sağlıkla :)
sütün de gelir en kısa zamanda merak etme, iyi olmanıza çok sevindim, darısı başımıza :)

oyy seninki bi de birkaç gün :KK47:
benimki yarından sonra bir daha gitmicek ben doğum yapana kadar, seninkine de söyle gitmesin o kadar uzun yaa veya en azından geldikten sonra bir daha gitmesin sen doğurana kadar:KK53:
Maalesef ki is için gidecek canım yapabilecegi birşey yok bundan sonra uzun şehir dışı yolculuğu görünmüyor inşallah ama yine de belli olmaz tüm nöbetleri de 7- 15 mart arasına gün aşırı sıkıştırmış ama neyse ki çok uzakta olmayacak ben 15 i 38 haftalık oluyorum her an gelebilir demiştim ya daha annemler de gelmemiş olucak ne yaparım yoksa tek başıma. Hadi allah korusun ambulans çağırıp giderim acil bi şey olursa da çıkışta nasıl dönerim ki hem bebe hem esyalar :) birileri yetişir heralde öyle bi durumds

Kızlar çok az suyum geldi sanki koltukta uzanırken bi sancı gb oldu anlık Nasıl desem yarım çay bardağı kadar çamaşırım pijamamı ıslattı ama çok olmayınca da şüphede kaldım. Bugüne kadar hiç afedersiniz çiş kaçırmadım. Ne yapsam

Back