• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

saglikli dogumlar olsun insallah biz de yarin gidicez dr teyzemize bakalim bize ne diyecek :) dun gece oturdum 40.haftadan sonra gebelik hikayeleri okudum durdum herkesinki kendine tabi de bakalim riskli yinede susayip tuvalete gidip gelmkten uyuyamamaksa bebiskom gelsin onla uykusuz kalayim bari

Kesinlikle Can'ım, ben bu haftayı bile Nasıl geçirdim bilmiyorum hep korktum, tamam risk her türlü var 30.haftada vardı 40 da da var ama işte karnımızda kaldıkça korku oluşuyo Bi süre sonra, bende senin gibi düşünüyorum 1 haftadır :) sende güzel haberler al yarın inşallah

Kızlar benim her yerim ödem oldu. Yüzüm ayaklarım fena :110: ayakkabıya zor sığdı ayaklarım acıyor sanki balona basıyormuşum gibi yürürken o_O çok tuzlu falanda yemiyorum. Bol su yürüyüş başka ne yapmalıyım

Bol bol su kesinliklee, 3-4 lt içiyorum ben valla çok şükür hiç aşırı ödem olmadı ..
Bide tuz hiç tüketme az da olsa bile koyma, yediğin peynire zeytine ekmeğe bile dikkat et içlerinde hep tuz var, yediğimiz çikolata da bile tuz var öyle düşün, az kalmış gerçi ama Yinede dikkat etmek lazım :)

Günaydın hatunlarr

Suyummuş gelen yatışım yapıldı sancılarım yeni dua edin ne olur sağlıkla kavuşalım
Hadi hayırlısııı:) inşallah kolaylıkla alırsın kucağına, Allah yardımcın olsun canım, bu arada öğrenmiş olduk illa foşur şarıl akmıyomuş bu su denen şey, az da gelebiliyomuş:))

ben beyaz peynire baglamistim onu, tuzlu yememeye dikkat ettim hep ama kahvltifa tek tukkertigim tuz aldigimi dusundugum sey beyaz peynirdi, okula gittigimde ayyyyy yuzun cok sismis cok sismis yapiyodu arkadslar, ne zmnki beyaz peynir yerine light ucgen peynir yemeye basladim o soylemler bitti, bunyesel de olabilir hepimizin ki bambaska

Bol bol su kesinliklee, 3-4 lt içiyorum ben valla çok şükür hiç aşırı ödem olmadı ..
Bide tuz hiç tüketme az da olsa bile koyma, yediğin peynire zeytine ekmeğe bile dikkat et içlerinde hep tuz var, yediğimiz çikolata da bile tuz var öyle düşün, az kalmış gerçi ama Yinede dikkat etmek lazım :)
Evet peynir ve zeytinden olabilir onları çok tüketiyorum dikkat ediyim sağolun kızlar:KK3:

Kesinlikle Can'ım, ben bu haftayı bile Nasıl geçirdim bilmiyorum hep korktum, tamam risk her türlü var 30.haftada vardı 40 da da var ama işte karnımızda kaldıkça korku oluşuyo Bi süre sonra, bende senin gibi düşünüyorum 1 haftadır :) sende güzel haberler al yarın inşallah
Bende sizin gibiyim cok korkuyorum yaa artik bebisimizi kucagima almak istiyorum bisi olucak orda die cok korkuyorum :(

Günaydın hatunlarr

Hadi hayırlısııı:) inşallah kolaylıkla alırsın kucağına, Allah yardımcın olsun canım, bu arada öğrenmiş olduk illa foşur şarıl akmıyomuş bu su denen şey, az da gelebiliyomuş:))
Canim merhaba bizim satimiz ayni ne durundasin cati muayenesi oldun mu hic bnm kontrol yarin dun gece kasilmalarim cok oldu ama uyuyamadim kasilmadan .hic bu kadar cok olmamiati Hayirlisyla kucgaimza alsak hepimiz son anlar sabitsiz oluo insan

Bu da bizim ilk anne kız kombinimiz kızlar ☺️ Umarım sizlerde beğenirsiniz bir an önce gelsin istiyorum artık bindiğim :) günden güne heycan artıyo :)
Çok güzeller cnm güle güle kullanın
Kizlar çok şükür oğlumu kucagima aldim 3900 gr doğdu spinal sezeryan olduk ağrı sızı yok tek sorunumuz emzirme henüz süt yok onun dışında size söyleyebileceğim tek şey harika bir duygu:KK16:
Gözün aydın cnm inş biran önce emzirme sorunu da çözülür allah kolaylıklar versin

Rica ederim canım inşallah çok rahat geçer seninde valla bizim gaz Sorunumuz var tatlım ama inşallah düzelecek. Krem mutlaka olsun göğüs kalkanı kesinlikle tavsiye ederim göğüs yarasına çok iyi geldi kurutmuyor.pompa evdeysen sürekli emzir emzirdim ce cogaliyor bu arada 3. Gün gerçek süt geliyor korkma sütüm az diye sonradan cogaliyor.çay içiyorum stil tea süt yapan rezene al iç muhakkak gaz yapmasın sanada bebege inşallah sende sağ saglim bebeğini alırsın kucağına :)
Ben bu göğüs kalkanı, süt pompasını kremini hep sonra gerek olursa alırım diye erteledim ama galiba nerdeyse her doğum yapan öneriyor gidip alayım ozaman son son sonra lazım olunca kendimde çıkamam almaya o_O bide ilk günler süt gelmedid iye mamaya başlasınız mı? Yoksa geldiği kadarıyla mı yetindi bebişin:KK48: mama vermek istemiyorum hiç hele ilk günler mecbur kalmadıkça almıcam ama sütüm olmaz diye korkuyorum göğüs uclarım küçük

bettunaz bettunaz bende aynıyım valla eksik yazmışım göbeğim açılmış ah vahh zaten hep var eşim bakıyor bişemi oldu diyor yok tuvaletim geldi diyorum dönüşte oldukça sağlıklı toparlanmış durumda oluyorum adamda şaşkın şaşkın bana bakıyor
:-) heheh aynen ya bi saçlarımı tarıyorum yüzümü yıkıyorum krem sürüyorum pijamamı düzeltiyorum spnra doğrı yatağa:confused:

takvimim bitiyor kuzumun yeri rahat ne belim agriyor ne kasigim ne nisan var ne bisey saglikla gel artik kuzucum diye dua ediyorum gunde 150 tane tekefon mesaj aliyorum daha ne zaman gelicek gelsin artik hadi ciksin bunaldim yeminle dr a gidip dicem sonunda beklemeyelim kes beni kitir kitir :KK70:
bende eşime diyorum bazen hadiii gidip alalım :confused:druma kalsa hemen yarına verir randevu ama ben bekletiyorım

Kızlar çok az suyum geldi sanki koltukta uzanırken bi sancı gb oldu anlık Nasıl desem yarım çay bardağı kadar çamaşırım pijamamı ıslattı ama çok olmayınca da şüphede kaldım. Bugüne kadar hiç afedersiniz çiş kaçırmadım. Ne yapsam

Suyummuş gelen yatışım yapıldı sancılarım yeni dua edin ne olur sağlıkla kavuşalım

Allah yardımcın olsun canım bol bol dua oku sancın geldikçe elini karnına koy 100 besmele çek inşallah çok kolay geçer doğumun bebeğine hayırlısıyla kavuşursun:KK36:

Kızlar bizim hatim olayı ne oldu acaba, doğumlar başladı biticek nerdeyse :) haberi olan var mı kim yapıyodu ne yaptı acaba??
Ya şubat başında daha birkaç kez yazmıştık hadi artık tamamlayalım diye ama en son basaktanesi basaktanesi eklediğinde listeyi 3cüz eksik kalmıştı galiba, inşallah bitmiştir Dicem ama bitse başaktanesi haberdar ederdi bizi, keşke herkes dikkatli davranabilseydi de bitseydi..

Canim merhaba bizim satimiz ayni ne durundasin cati muayenesi oldun mu hic bnm kontrol yarin dun gece kasilmalarim cok oldu ama uyuyamadim kasilmadan .hic bu kadar cok olmamiati Hayirlisyla kucgaimza alsak hepimiz son anlar sabitsiz oluo insan
Can'ım ben nst de sancı çıktığı için 34 den bu yana 2 kez çatı muayenesi oldum zaten,örahim ağzında yumuşama var, dr heran gelebilir deyip duruyor ama gelen giden yok :)) ayrıca dr.da biz de bu hafta gelsin istiyoruz çünkü bebikim biraz iri, 37+2 de 53cm 3500gr dı.
Kasılmaya gelince ben aralık ayından beri zaten kasım kasım kasılıyorum, son 1 aydır da mütemadiyen taş gibiyim karnım hep kasılıyor, alıştım artık ama karnım normalden biraz büyük olduğu için beni zorluyo artık bıdığım gelsin istiyorum, bir de ayağa kalktığımda yürüdüğümde genelde alttan bıçak Batıyo çok fena ama dr.um gelmesini istediği için olsun dinlene dinlene de olsa yürümen gerek diyo, 3-4 gündür de adet gibi bel Ağrı'm var özellikle akşamları..
Benim durumumun özeti Budur :KK53::KK70:

Selam annisler
Odem olayini konusmussunuz. Eger epidural olucaksaniz odeme dikkat ediyolar. Dun anestezi uzmani kontrol etti belimi cok odem var dedi kemige zor degdi yani☺ 1 hafta var ameliyatima tuzu kes bol su ic dedi yoksa zor olurmus

Ben sormuştum doktora sadece tuz değilmiş ödem yapan şey. Fazla kilo almakta ödem yapıyormuş. Fazla karbonhidrat hamurişi tüketmek falan.Aklınızda bulunsun.
Bu arada hani son haftalarda iştah kesiliyordu kilo alımı duruyordu. Ben hep açım :(

Back