• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet en önemlisi hayırlısıni istemek. Hurma yemeye başladım faydasını biliyordum zaten doktorum da önerdi aynı zamanda. Yürüyüş yapmak da lazim ama çok fazla imkanım yok malesef
Canm az kalmış doğumuna.peki hurma günde kac tane yiyorsun?bi de kacinci haftada yemeye başladn?ben de su anda günde 5 tane yiyorum.37.haftam bitince daha fazla yemeyi düşününüyorm

Ben sormuştum doktora sadece tuz değilmiş ödem yapan şey. Fazla kilo almakta ödem yapıyormuş. Fazla karbonhidrat hamurişi tüketmek falan.Aklınızda bulunsun.
Bu arada hani son haftalarda iştah kesiliyordu kilo alımı duruyordu. Ben hep açım :KK43:
Aynen tuzu kestim ama bacaklar eller burnum şiş , çok fazla kilo almaktan.3.litre su tüketiyorum bi ayağım tuvalletten çıkmıyr.İştahım azaldı ne yesem midem yanıyo.

Bende sizin gibiyim cok korkuyorum yaa artik bebisimizi kucagima almak istiyorum bisi olucak orda die cok korkuyorum :KK43:

Can'ım bende öyleydim ama korkma hiç korkun oldukça dua et iyi geliyor ..

Ben sormuştum doktora sadece tuz değilmiş ödem yapan şey. Fazla kilo almakta ödem yapıyormuş. Fazla karbonhidrat hamurişi tüketmek falan.Aklınızda bulunsun.
Bu arada hani son haftalarda iştah kesiliyordu kilo alımı duruyordu. Ben hep açım :KK43:

Valla bende bazı günler bulantım oldu iştahım olmadı hiç, ama bazen de acıkıyodum sürekli, son Bi kaç gündür hiç iştah yok ama heyecandan :))

Canm az kalmış doğumuna.peki hurma günde kac tane yiyorsun?bi de kacinci haftada yemeye başladn?ben de su anda günde 5 tane yiyorum.37.haftam bitince daha fazla yemeyi düşününüyorm
Bir şey demek istiyorum size eğer bulabilirseniz acve hurması yiyin

Bide bebeğin dudaklarına Zemzem ve acve hurması suruluyormus ama dudaklarına sadece çok şifası var diyorlar

Canim bende cok arastirdim ama o eskiden beri kulaktan kulaga yayilan birseymis...
Simdiki ilaclar kolay kolay gecmezmis bebege...
Diger turlu dogumdan cikar cikmaz emziriliyor bebekler , emzirirkende gecer bebege o ilac her turlu yani geneli epidurali farketmez diye dusunuyorum...
Oyle bir risk olsa bu sekilde milyonlarca bebek dogdu yani...
Cok sukur genelle saglikli bir evlada kavustum darisi basina :-*

Aynen bende senin gibi düşünüyorum zararı olsa bu yöntem yasaklanır bende ilk kızımda sağlıkla kavuştum şimdi darısı bu bebeğime

Ya şubat başında daha birkaç kez yazmıştık hadi artık tamamlayalım diye ama en son @basaktanesi eklediğinde listeyi 3cüz eksik kalmıştı galiba, inşallah bitmiştir Dicem ama bitse başaktanesi haberdar ederdi bizi, keşke herkes dikkatli davranabilseydi de bitseydi..

Can'ım ben nst de sancı çıktığı için 34 den bu yana 2 kez çatı muayenesi oldum zaten,örahim ağzında yumuşama var, dr heran gelebilir deyip duruyor ama gelen giden yok :)) ayrıca dr.da biz de bu hafta gelsin istiyoruz çünkü bebikim biraz iri, 37+2 de 53cm 3500gr dı.
Kasılmaya gelince ben aralık ayından beri zaten kasım kasım kasılıyorum, son 1 aydır da mütemadiyen taş gibiyim karnım hep kasılıyor, alıştım artık ama karnım normalden biraz büyük olduğu için beni zorluyo artık bıdığım gelsin istiyorum, bir de ayağa kalktığımda yürüdüğümde genelde alttan bıçak Batıyo çok fena ama dr.um gelmesini istediği için olsun dinlene dinlene de olsa yürümen gerek diyo, 3-4 gündür de adet gibi bel Ağrı'm var özellikle akşamları..
Benim durumumun özeti Budur :KK53::KK70:
Aynı şeyler bendede var bebek gelsin diye hergün bisaat yürüyorum ama yok gelmiyo kızım geceleri ağrılarım oluyo şimdi geliyo diyorum ama yok

1 buçuk santim açılmam nst de sancım var. gece ara ara adet sancısı gibi geldi ama düzenli değildi. sabaha doğuracam dedim kendi kendime ama şimdi tık yok. şimdi gelse emmede sorun yaşar mı ki bebeğim o_O

Kızlar doktordan geldik. Son haftam 2 kere gitmeme rağmen doktor ölçüm yapmadı. Artık yapmayacağıni söyledi yani ne son kilosunu ne de boyunu biliyorum. Sizin doktorlar da son hafta ölçüm yapmıyor mu.
Bir de son haftamdayim ve d vitamini sonucum 10 çıktı sinir 25 Oysaki. D vitamini kapsülü verdi açıkçası bunun son hafta ortaya çıkması ne kadar doğru bana hamileligim boyunca vitamine gerek yok demisti. Şimdi ise çok düşük diye son hafta d Vit. Takviyesi yapıyor. Ustelik d vitamini bebeklerde kemik gelişimi için çok onemliyken bunun son hafta farkına varması beni uzdu. Siz d vitamini ölçümü yaptınız mı hiç aynı durumda olan var mı benim gibi.

Kızlar 1 cm açıklık var denildi, yine de tarih söylemedi, sizde ne çıktı , açıklığı nu şekilde olup da kaç gün sonra doğum yaptınız ?

Can'ım bende öyleydim ama korkma hiç korkun oldukça dua et iyi geliyor ..

Valla bende bazı günler bulantım oldu iştahım olmadı hiç, ama bazen de acıkıyodum sürekli, son Bi kaç gündür hiç iştah yok ama heyecandan :))
Senin iştah olmaması normal. Heyecan dorukta:21:

Kızlar doktordan geldik. Son haftam 2 kere gitmeme rağmen doktor ölçüm yapmadı. Artık yapmayacağıni söyledi yani ne son kilosunu ne de boyunu biliyorum. Sizin doktorlar da son hafta ölçüm yapmıyor mu.
Bir de son haftamdayim ve d vitamini sonucum 10 çıktı sinir 25 Oysaki. D vitamini kapsülü verdi açıkçası bunun son hafta ortaya çıkması ne kadar doğru bana hamileligim boyunca vitamine gerek yok demisti. Şimdi ise çok düşük diye son hafta d Vit. Takviyesi yapıyor. Ustelik d vitamini bebeklerde kemik gelişimi için çok onemliyken bunun son hafta farkına varması beni uzdu. Siz d vitamini ölçümü yaptınız mı hiç aynı durumda olan var mı benim gibi.
Benim testlerim hep düzenli yapıldı şimdiye kadar. Eksikliğim çıkmadı hiçbir testte. 3 tane ilacım var hergün kullandığım.doktorun son anda tutuşmuş sanki anlamadım:( ama doktordur yani vardır heralde bir bildiği bile bile riske atamaz sonuçta. Rahat ol sen

Kizlar dün akşam acildeydim iki kez çatı muayenesi yapildi dr kanama olabilir dedi dun aksamdan beri hafif kanli kahverengi kanamam var ağrım çok yoğun degil ama devam eder mi ki kanama da korkutuyor bni:KK1:

Kizlar dün akşam acildeydim iki kez çatı muayenesi yapildi dr kanama olabilir dedi dun aksamdan beri hafif kanli kahverengi kanamam var ağrım çok yoğun degil ama devam eder mi ki kanama da korkutuyor bni:KK1:
Canım bence nişan gelmiş Dr na bildir bende benimde 2 hafta önce oldu son randevumda Dr bi daha olursa artık doğuma alırız direk dedi nişan gelmiş olur çünkü dedi

Canım bence nişan gelmiş Dr na bildir bende benimde 2 hafta önce oldu son randevumda Dr bi daha olursa artık doğuma alırız direk dedi nişan gelmiş olur çünkü dedi
Bu muayeneden kaynakli bi kanama degil midir dr olabilir dedi ama aksamdan beri az az geliyo ayy heyecan yaptm simdi nişan olabilir mi ki:(

Back