• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar göğüs kalkanı aldınız mı acaba lazım mı
chıcco yada aventın kı ıyıymıs bende yara olacak gıbı olursa hemen almayı dusunuyırum.goğus ucu yarası kadar korkunc bısy yokk.allahım kımseye yasatmasın.lohusa depresyonu yasattı resmen bana annelıkden sogutmustu:KK61::KK61:.ve bırbucuk ayda zor ıyılestı denemedıgım krem bıtkısel yontem kalmamıstı.yara olmasının en buyuk sebebı dogru emzırememek kızlar.ben gogus ucunu vermıstım agzına gogsun kahverengı kısmını bebısın agzına vermenız gerekıyor aklınızda bulunsun
Kızlar bir derdim var depresifim ara ara için için ağlıyorum hormonlardan mı ben mi kafamda büyütüyorum bilmiyorum ama dert sahibiyim hakkınızı helal edin paylaşmak istiyorum umarım çok uzun olmaz.
Derdimin konusu eşim oluyor. Beyefendi çok meşgul sürekli meşgul hiç kendi ile ilgili işleri bitmiyor. Evle ilgili hiç bir olaydan haberi yok ne temizliğinden ne eksiğinden gediğinden kendi halinde yaşayıp gidiyor. Tabi işleri yoğun olduğu için değil ona kızgınlığım sürekli işleri ile uğraşıyor ama boş vakitlerinde de yine kendine zaman ayırıp keyif aldığı şeyleri yapıyor demiyor ki bana bi şikayetin bi isteğin yardıma ihtiyacın var mı. Ya da hadi gel beraber yürüyüşe gidelim birşeyler yapalım felan da yok. Anca arada vi sıkılıyorsan dışarı çıksana kendine bi hobi bul arkadaşlarınla görüş diyor ama benim içimden hiç biri gelmiyor açıkçası. Bilmiyorum onu kırdığım birşey mi oldu da bana tavır yapıyor ama benim de içimden gelmiyor sormak ilişkimizi canlandırmak ortak birşeyler yapmak için bi fikir atmak da içimdem gelmiyor. Ondan bekliyorum ve bulamadıkça çok üzülüyorum. Bunları konuşmaya ise cesaretim yok zaten ağlak zırlak biriyim kesin ağlarım lafımı toplayamam. Bir derdim var topiğine uygun bir mesaj oldu ama başka takip ettiğim topik yok size yanmak istedim hakkınızı helal edin. Bana bi tavsiyeniz olursa severek dinlerim.
canım benı ve eşimi tarif etmişşsin sankı ben normaldede sulugozum ama hamılelıkte okadar astımkı kendımı cok fazla agladım ve aglıyorum.benım eşim değişmez ,oyuzden bolbol arkadas aıle ortamlarına gıdıyorum.ahhh ah konussam sıralasam aksama kadar bitmez:KK14::KK14:

malesef bende vajınal varıs olustu oyuzden sol bacagımdan kasıklara dogru agrım var canım senınkı varıs degıldır ınsallah:KK61:

O nasil oluyor ki başka belirtisi var mı ? :KK1:@gulsunoguz

Geçmiş olsun cnm sana. Ben de öyle bir şey yok şimdilik. Gerçi gobisten göremiyorum ama hissederdim olsaydı :anneadayı:
olsaydı farkederdın canım.bebek toplardamara baskı yaptıgı ıcın bacaktan varıslere gelen damar sısıyor morarıyor yada top top oluyor.pis bişey yaa olmasın valla:KK43::KK43:

genel de de pek bi paylaşımımız olmaz herkes kendi dünyasında kendi hayatı ile meşguldur arada bi ortak bişiler yaparız ama hamileliktn beri hiç ortak yaptığımız birşey kalmadı.aslında eskden bi meşgalesi olsa stresini atsa ne iyi olur diyordum şimdi bi hobi buldu kendine spor yapmak ve dağ bayır yürümek gibi ama çok sık yapınca rahatsız edici olmaya başladı açıkcası. belki normal olsam konuşurdum ama bu halde hiç konuşabilecek gibi değilim. dün akşam biraz beni ddışarı çıkarmıştı film felan seyretmiştik. bugun de yine kendi kendine pln yapıyor ama bana soruyor gideyim mi diye. ben de hiç vakit geçirmediğimizi söyledim dün çıktık ya işte diyor.
aynen bızımde ortak yapacagımız bısy yokmus.bende onu anladım.bızımkı dızı,fılm sevmez.futbol,basket,herturlu sporu ızler bıde spor yorumcularını dınler.kızım evde babasının sesınden cok rıdvan dılmenın sesını duyuyor yaa:confused::confused:ay sınırlerım bozuldu:KK70:

Günaydın annisler...bu gün doğum iznimi baslatiyorum :) normalde çarşamba günü başlayacaktı ama iki gün daha erkene cekeyim dedik .eşim de garibim hastaneye raporu almaya gitti :) ayyy süper bir kahvaltıdan sonra evi şöyle azıcık bi toparlayayim ,sonra da kızımın ortulerini utuleyip serip güzel teyzoslarina gostereyim :) kızlar inşallah herkes hayırlı mutlu güzel haberler verir.bebislerimizi saglicakla kucagimiza aliriz inssllah.günümüz güzel stres siz hayırlı geçer amin Allah im amiiiinnnn :) mazoshest mazoshest senden de güzel haberler bekliyoruz :) @drygs uyandın mk cankus ses ver :)
Ay inşallah Canım, 2 haftadır görmüyorum kızımı, inşallah her şey yolundadır :KK51: doktorum çatı kontrolümü haftaya pazartesi yapacağını söylemişti ama belki bugün yapar diyorum. Bir de bu sabah soluma dönmeye çalışırken vajinamın sol üstünde keskin bi acı oluştu, acaba diyorum kafayı yerleştirmeye mi çalışıyor kanala. İnşallah öyledir allahım normal doğum isteyen herkese versin :KK68:

Herkese gunaydin mutlu sabahlar :) minigimin hazirliklari tamam. Kendiminkiler hala eksik. Hastane terligi hirka yada sabahlik emzirme sutyeni .. Allahtan lohusa pijamalarimi aldim birde mesane pedimi:)

Herkese gunaydin mutlu sabahlar :) minigimin hazirliklari tamam. Kendiminkiler hala eksik. Hastane terligi hirka yada sabahlik emzirme sutyeni .. Allahtan lohusa pijamalarimi aldim birde mesane pedimi:)
bende sabahlıklı lohusa pıjaması almak ıstıyorum netten almaya guvenemedım bedenını tutturamazssam dıye.sizler hangı marka aldınız kızlar ya da tavsıye edecegınız bı urun varmı

Ay inşallah Canım, 2 haftadır görmüyorum kızımı, inşallah her şey yolundadır :KK51: doktorum çatı kontrolümü haftaya pazartesi yapacağını söylemişti ama belki bugün yapar diyorum. Bir de bu sabah soluma dönmeye çalışırken vajinamın sol üstünde keskin bi acı oluştu, acaba diyorum kafayı yerleştirmeye mi çalışıyor kanala. İnşallah öyledir allahım normal doğum isteyen herkese versin :KK68:
Benim de öyle oluyor canım.ben de acaba bebek kanala mi giriyor diyorum ama sonra bakıyorum başka yöne dönüyor :) benim de çarşamba randevum var.bakalım.ne diyecem inşallah hayırlı güzel şeyler der. gullllac123 gullllac123 nerdesin canım ? Hiç sesin çıkmıyor .sana bebeğine cooookkk dua ettim.ediyorum da.ikiniz de iyi misiniz ? janjakrusso janjakrusso ayy senin su rıdvan Dilmenli cumlene gül gül öldüm valla :D :D :D aynı sesten bizde de var.Erman Toroğlu mu demezsin ,sinan engin mi demezsin ,ümit karan mi demezsin ayyy bi de ertem Sener de vardı :D :D :D eşim bebeğinin tekme atışlarına heyecanlanacagina onların maç yorumlarına heyecanlaniyor :D:D :D ayyy benim de sinirlerim bozuldu :D

Benim de öyle oluyor canım.ben de acaba bebek kanala mi giriyor diyorum ama sonra bakıyorum başka yöne dönüyor :) benim de çarşamba randevum var.bakalım.ne diyecem inşallah hayırlı güzel şeyler der. gullllac123 gullllac123 nerdesin canım ? Hiç sesin çıkmıyor .sana bebeğine cooookkk dua ettim.ediyorum da.ikiniz de iyi misiniz ? janjakrusso janjakrusso ayy senin su rıdvan Dilmenli cumlene gül gül öldüm valla :KK70: :KK70: :KK70: aynı sesten bizde de var.Erman Toroğlu mu demezsin ,sinan engin mi demezsin ,ümit karan mi demezsin ayyy bi de ertem Sener de vardı :KK70: :KK70: :KK70: eşim bebeğinin tekme atışlarına heyecanlanacagina onların maç yorumlarına heyecanlaniyor :KK70::KK70: :KK70: ayyy benim de sinirlerim bozuldu :KK70:
:KK70::KK70::confused::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK71::KK71::KK71:yalnız degılmısımmm ,degılmısızzz @direnhhoneyy:KK66:

doğumdan ssorna hiç onun yüzüne bakarmıyım oğluşum varken:KK70: şimdi yokluktan yanlızlıktan ilgi bekliyorum ama bulamayınca üzülüyorum.

Hahahah aynı şeyleri düşünüyor herkes galiba ya psikoloji durumumuz aynı merak etme Can'ım :KK53:

Kizlar benim yine yalanci sancilarim oldu Bu sefer hastaneye gitmedim az daha dayanilabilirdi ama mide bulantisiyla basladi ve ishalle son buldu Bi de arada gitti geldi sonra uyuyakalmisim uyandigimda gecmisti Simdi de uykum kacti oturuyorum Bıktım bu yalanci sancilardan insallah bi daha olmaz korkutuyorlar beni :KK43:

Benimde geçen gece oldu resmen 2-3 saat sürdü gayeye düzenliydi son sancıyı bekledim tekrarlarsa gideriz doktora dedim ama uyuyakalmıştım :) gaz sancısıydı benimki de ama çok çok farklıydı çözemedim, dikkat et sakın üşütme canım ben 2 gündür sıcak türüyorum belimi özellikle ayaklarımı çok şükür tekrarlamadı gaz sancısı da yalancı sancı da, bazen sıcak basınca soyunup öyle kalıyorum o yüzden üşütüyorum ben sürekli galiba artık son günler dikkat ediyorum ..

Günaydın kızlar heyecan dorukta yarın oğlumu kucağıma alcam Allah izin verirse :KK49:

1 mart açılışı sen yapıcaksın canım :))
Hayırla sağlıkla gelsin bebişin inşallah acısızı sızısız, bol sütlü bir gün olsun yarın senin için :) dinlen bugün bol bol
bıde babynest yapan arkadas vardı resım eklemıstı bende anneme yaptrmak ıstıyorum da nasıl????

Ben yaptım bide birkaç arkadaş daha yapmıştı canım atıyim foto istersen

Benim de öyle oluyor canım.ben de acaba bebek kanala mi giriyor diyorum ama sonra bakıyorum başka yöne dönüyor :) benim de çarşamba randevum var.bakalım.ne diyecem inşallah hayırlı güzel şeyler der. gullllac123 gullllac123 nerdesin canım ? Hiç sesin çıkmıyor .sana bebeğine cooookkk dua ettim.ediyorum da.ikiniz de iyi misiniz ? janjakrusso janjakrusso ayy senin su rıdvan Dilmenli cumlene gül gül öldüm valla :KK70: :KK70: :KK70: aynı sesten bizde de var.Erman Toroğlu mu demezsin ,sinan engin mi demezsin ,ümit karan mi demezsin ayyy bi de ertem Sener de vardı :KK70: :KK70: :KK70: eşim bebeğinin tekme atışlarına heyecanlanacagina onların maç yorumlarına heyecanlaniyor :KK70::KK70: :KK70: ayyy benim de sinirlerim bozuldu :KK70:
İnsanın tanımadığı görmediği bilmediği bir insandan gelen dua... Rabbim sizden razı olsun. İçim içimi hala yiyor. Sanırım bebeğimi kucağıma sağlıklı Bi şekilde almadan da rahatlayamayacağım. Bugün kontrolümüz var. Umarım herşey yolunda olur. Tekrar cok teşekkür ederim ...

[QUOTE
Ben yaptım bide birkaç arkadaş daha yapmıştı canım atıyim foto istersen[/QUOTE]
cok ıyı olur canım sana zahmet.bıde nasıl yaptın kıo_Oo_O

:KK70::KK70::confused::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK71::KK71::KK71:yalnız degılmısımmm ,degılmısızzz @direnhhoneyy:KK66:
:D:D:D işte kadın dayanışması :D:D:D
İlgiii hakkimiz ,söke söke alırııııızzz.
Kadiniiiizzz ,herzamaaaannn biz hakliyiiizzz .
Tarlaaa degiliiiiiizzzz ,biz anayiiiizzz :D:D:D sabah sabah coştum valla :D:D:D

İnsanın tanımadığı görmediği bilmediği bir insandan gelen dua... Rabbim sizden razı olsun. İçim içimi hala yiyor. Sanırım bebeğimi kucağıma sağlıklı Bi şekilde almadan da rahatlayamayacağım. Bugün kontrolümüz var. Umarım herşey yolunda olur. Tekrar cok teşekkür ederim ...
Senden çok güzel hayırlı haberler bekliyoruz insallah ,kurban oldugum Allah in izniyle :KK200:

Back