2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ne kadar güzel yazmışsınız. Allah razı olsun sizden yapmaya çalışacağım söylediklerinizi. Cok teşekkür ederim.

Benim saat sabah 10.00 da canım.eşim de oglenci.ona söyledim bakalım gelecek mi :)onbeş karne tatilinde tartışmıştik gelmedi.ben aglaya sağlayan gitmistim tek başına randevuya.sonra da böbreklerim agriyor ondan gelmedim. Yokse gelecektim demişti inşallah her şey yolunda gider...ben de evi temizliuorum.normalde yarın birlikte temizleyecektik.eşim de kizilaya arkadaşlarıyla buluşmaya gitti.ben de boş boş oturmaktansa evi temizyeyim dedim.iki saatlik temizliği 3saat oldu hala bitiremedim kaplumbaga gibi hareket ediyom ne yapayım ayy bi Dr akşam yemeği yapacam ,keşke erkek olsaydım :)

İnşallah tek dileğim bu zaten. Rabbim sağlıklı sıhatli kucağıma almayı nasip etsin inşallah.
Amiiiin amiiiiiin amiiiiiiiiinnn ...alacaksin Allahın izniyle.hatta mesaj atacaksin sayfaya :kızlar bebeğimi kucagima aldım.her şey çok güzel.çok sağlıklı diye yazacaksin insallaaaaaahhh

Hayatta kimsenin ,kendim dahil çiğnediğim şeyi bebeğime veremem ben bu adet benlik değil. Anne sütünden başka bişey de veremem .sütüm olmazsa da mama veririm
Bende senin gibi ne birinin yediğini yerim ne yediririm kendim dahil.. Ama bu durum farklı sen Yapmazsanız kayinvaliden yada annen yapar.. Ben kendince başka yol buldum.. Hurmayi parmagimla iyice ezip öyle vercem. Sonuç da koca hurmayi yicek hali yok tadini alsin yeter

Canim ankarada misin sen hangi hast gidiyotsun

Hayatta kimsenin ,kendim dahil çiğnediğim şeyi bebeğime veremem ben bu adet benlik değil. Anne sütünden başka bişey de veremem .sütüm olmazsa da mama veririm
BİR KAPTA ÇATALLA EZEBİLİRSİNİZ YA DA YUMUŞAK HURMA OLURSA İÇİNİ AÇIP BİR PARÇA PARMAĞINIZLA ALIP DAMAĞINDA GEZDİREBİLİRSİNİZ, PEYGAMBER EFENDİMİZ (S.A V) YENİ DOĞAN BEBEKLERE YAPMIŞ, BİLİMSEL AÇIKLAMASI DA ANNE SÜTÜ KANA DAHA GEÇ KARIŞIYOR HURMA İSE DAHA HIZLI BU DA BEBEĞİNİZİN YENİDOĞAN SARILIĞI OLMASINI ENGELLİYOR BEN AĞZA ALMADAN YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM SİZ DE BENİM GİBİ HASSASSINIZ BELLİ BU ŞEKİLDE YAPABİLİRSİNİZ.

Hadi bakalım senin daha erkenmiş güzel haberler yazarsin inşallah babası da gelir belki mi bu sefer bobregi ağrımaz da inşallah :) sen de yorma kendini canım kendine vakit ayirsaydin biraz gerçi söyleye ne bak ben de hafta sonu esim evde diye yapmıyorum tezi için harıl harıl çalışıyor hic bitmiyor kendi mesgalesi ben de artik pazartesi yapcam senin gibi otura kalka aman yanlışlık la bi ise yaramasın hep bizim isguzarligimiz alıştırmadık su beyleri ev isine

Hayırlısı olsun canım benim darısı bizim başımıza

İns canım benim bakalım benim yaramaz daha neler yapcak

Canim ankarada misin sen hangi hast gidiyotsun
Evet canım ankaradayim.Hacettepe nin özel muayanesine gidiyorum.sen nerdesin ?

günde en az yarım saat 40 dk yürüyorum. bugün biraz abartmışım sanırım, 7000 adım yürümüşüm

kızlar hurma olayı öyle çiğneyip verme değil bide hurma özellikle umreden mekke medine hurması olsa daha makbul onlar küçük yumuşak bi hurma kendiniz yapın ben kendim yapıcam minik bi parçayı iki parmağınızla ezip krem haline getirip damağında gezdiriyorsunuz sonra parmağınızı zemzem suyuna dokundurup bi damla ağzına damlatıyorsunuz sünnet olduğu için ikisinide koydum çantama sizde kendiniz öyle yapın içiniz rahat etsin

:) :) :) bobreginin agrimamasi için her şeyi yapacam valla doğru söylüyorsun biz alistirdik kocaları.evliligimizin ilk zamanlarında ben çok hevesliydim kadın iş yapar yemek ütü yapar modundaydim.eşime ara ara yaptirirdim. Sağolsun anası hiç iş yaptırmamış ogluna... Daha sonraları kalk birlikte yapalım dediğimde ev çok temiz.sen temizlik hastasisin psipsikolojin bozulmuş kim geliyor bize boş ver diyip sonra da tartışır dik.tartismalarimi zi koz olarak kullanıp kustum yapmıyorum moduna girerdi ayy bi de temizlik yaptığı zaman yarım yamalak yapar paylaşmamak için kendimi zor tutarim.supersinuz harikasin canım kocacim sayende iş erkek bitti deyip gazı veriyom sonra da o bi yere gittiğinde ardından tekrar temizliyom halıları supurgeye verir ,yerleri vermez zaten silinecek der

Canim bayıltmadilar Ayık girdim Ayık çıktım kızımı ilk ben gördüm o an paha biçilemez tabii dikilirkende ayiktim biraz sersemlettiler ilaçla rahat edeyim diye ama kendimdeydim 3 saat sonra geçiyor uyuşukluk sütüm grldi hemen ogleden sonra yuruttuler 3 4 defa yürüdüm akşam gazimi cikarttim o şart çünkü sabahta doktor geldi öğlen çıktık evimize geldik :))dikiş ağrım çok az var ama eve geldiğimizden beri ben ilgileniyorum kizimla allah sabrini veriyor bütün agrini unutuyorsun :)hadi bakalım sende sağ saglim kucağına al prensini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…