Canım sızıntı bilmem ama nutella yı bana sor. Ben de bi ara kaşık kaşık yedim baktım abartıyorum bıraktım ama her gün çikolata felan yiyorum muhakkak ben de 13 14 kilo aldım doktor kilo konusunda beni uyarmadı daha hicKızlar ben toplamda 8 kilo aldım ama doktorum sürekli tatlıdan uzak dur diyor şekerimde oldukça düşüktü yalnız bu aralar inanılmaz nutella çekiyor canım akşamları kaşık kaşık nutella yiyorum kilo sorunu yok şekermde yok sizede diyormu doktorlarınız uzak dur diye birde 3-4 gündür üşüyünce göğüs uçlarım inanılmaz sızlıyor hani üşüyünce daha belirgin olurya o durumdayken sanki içi bile oyulcak gibi uca doğru sızı oluyor ayyy anlatamadım sanırım şimdiden böyle sızı varsa emzirince ne olcak acaba
canım ben de 13 kilo aldım.hamilelik şekerim var.benim doktor da hamurişi yeme diyorKızlar ben toplamda 8 kilo aldım ama doktorum sürekli tatlıdan uzak dur diyor şekerimde oldukça düşüktü yalnız bu aralar inanılmaz nutella çekiyor canım akşamları kaşık kaşık nutella yiyorum kilo sorunu yok şekermde yok sizede diyormu doktorlarınız uzak dur diye birde 3-4 gündür üşüyünce göğüs uçlarım inanılmaz sızlıyor hani üşüyünce daha belirgin olurya o durumdayken sanki içi bile oyulcak gibi uca doğru sızı oluyor ayyy anlatamadım sanırım şimdiden böyle sızı varsa emzirince ne olcak acaba
Bebek ne zaman gelir hic belli olmuyor demek ki allah bir avaz da kurtarsın inş senin doğum yakın o zaman.Kızlar bugün kanamam durmayınca doktorumu aradım ve muayneye çağırdı. Gelen nişanımmış, rahmim baya yumuşamış ve doğum sancısıymış çektiklerim. Bebeğim geçen haftadan beri hiç kg almamış 2600 şuanperşembe yine çağırdı tabi o güne kadar doğum olmazsa eğer bebek yne kg almazsa mecburi sezeryanla bebek alınacak.çünkü vücut doğum sürecini başlatmış plesantadan yeteri kadar bebeğe kan gitmiyormuş sağlıkla doğar inşallah
Evet canım yakın suyum azalmış rahim boyu kısalmış. Sağlıklı gelsin tek korkum bu. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah.Bebek ne zaman gelir hic belli olmuyor demek ki allah bir avaz da kurtarsın inş senin doğum yakın o zaman.
amiinn hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin inşallah :)bana da sanki bugünlerde gelecek gibi geliyor,zamanında gelsin hayırlısıyla bebişlerimiz
benim dr bana bir kez hamur işi tüketme dedi, o zaman da o ay 4 kilo birden almıştım o yüzden, onun haricinde iyi gidiyosun dedi hep kilo konusunda beni hiç kasmadı sağolsun :)Kızlar ben toplamda 8 kilo aldım ama doktorum sürekli tatlıdan uzak dur diyor şekerimde oldukça düşüktü yalnız bu aralar inanılmaz nutella çekiyor canım akşamları kaşık kaşık nutella yiyorum kilo sorunu yok şekermde yok sizede diyormu doktorlarınız uzak dur diye birde 3-4 gündür üşüyünce göğüs uçlarım inanılmaz sızlıyor hani üşüyünce daha belirgin olurya o durumdayken sanki içi bile oyulcak gibi uca doğru sızı oluyor ayyy anlatamadım sanırım şimdiden böyle sızı varsa emzirince ne olcak acaba
Tamam tamam durduk hadi bekliyoruz seni :))Yahuuu dursanıza daha sırada ben varımmmm herkese yasaklıyorum doğurmayı ben doğurana kadarhahaha
Bişey olsa emin ol doktorlar söylerler artık kimse risk almıyor Can'ım, korkma hiç bişey olmicak, rutin kontrole gider gibi git sen yine, olsun bak andramm arkadaşımız da bugün gitti öyle kontrole doğum yaptı maşallah .. Benimde psikolojim bozuldu artık görüyosunuz yazıyorum sürekli napıcağım belli değil, yarın bakalım bana neler söylicek dr
duru çok güzelmiş :)Bu arada bizde isme sonunda karar verdik sanırım duru zelal olcak kızımızın adı ben başından beri duru diyordum babamız bir türlü karar veremedi sonunda yanına zelal olsun dedi önce istemedim ama baktım çok hevesleniyor istemezsen tek duru olsun da dedi kıyamadım o beni kırmıyor ikimizinde istediği olsun dedim birde onun bulduğu isimler genelde tuhaftı hep eledim artık bunda tamam dedim :)
hakkında hayırlısı olsun canım yaa, inşallah sağlıkla gelsin de artık ne zaman ne şekilde olacaksa olsun yeterki ikinizin de sağlığı bozulmasınKızlar bugün kanamam durmayınca doktorumu aradım ve muayneye çağırdı. Gelen nişanımmış, rahmim baya yumuşamış ve doğum sancısıymış çektiklerim. Bebeğim geçen haftadan beri hiç kg almamış 2600 şuanperşembe yine çağırdı tabi o güne kadar doğum olmazsa eğer bebek yne kg almazsa mecburi sezeryanla bebek alınacak.çünkü vücut doğum sürecini başlatmış plesantadan yeteri kadar bebeğe kan gitmiyormuş sağlıkla doğar inşallah
Canım ben çikolata yiyemiyorum sadece nutella az yemeye çalışıyorum tek yediğim tatlı o zaten ne olcak diyorum kaşıklıyorum :)Canım sızıntı bilmem ama nutella yı bana sor. Ben de bi ara kaşık kaşık yedim baktım abartıyorum bıraktım ama her gün çikolata felan yiyorum muhakkak ben de 13 14 kilo aldım doktor kilo konusunda beni uyarmadı daha hic
Banada dedi hamurişini de zaten yemiyorum diye önemsemedim canım ama nutella yiyorum :)canım ben de 13 kilo aldım.hamilelik şekerim var.benim doktor da hamurişi yeme diyor
Bu haftaya gelen herkeste ayni sıkılma durumu var sanirim. Bende sıkıldım. Bir 37 olsak icimiz rahatlasa dogsalarda sorun olmaz insallahGünaydınnn hamilelikten sıkıldımmm günler çabucak gecsin sağlıkla hayırlısıyla dogsun miniklerimiz inşallah
34.haftamda oğlum 2100 gr dı 1 haftada 100 gr almıştı çok üzüldüm sabahları ve akşamları aç karnına cevizli pekmez ve haşkanmış yumurta yedim hiç ihmal etmeden 1.5 hafta sonra bebeğim 2.800 gr olmuşpekmezle yumurta gerçekten işe yarıyomuş
Benim gibi bebeğini kilosuna kafayı takanlar bi denesin
Benim nst kontrollerim 32. Haftada başladı. 32. Haftadan beri 1 hafta nst diğer hafta ultrason şeklinde görüşüyoruz doktorcumla:)Teşekkür ederim allah hepinize hayırlı dogumlar nasibetsin
ben genel olarak bu aya kadar hep dikkat ettim ama arada bir anneme kv.e falan gittiğimde veya dışarıda yediğimde hamur da yedim tatlı da, ama en fazla haftada birdi yani ilk 6-7 ay böyle geçti, ama son 2-3 haftadır abur cubur da yiyorum, kepeklide olsa ekmek de yiyorum bazen çok, hatta cumartesi baby showerdan kalan pasta beze cakepops cupcake sarma dolma makarna haliyle dolapta elimin altında olunca yedim çokça 2-3 gündür, geçen hafta bir nutella bitirdim, açıkçası 7 ay dikkat etmişim zaten son 1ayda da koyverdim gitti, çok dert etmiyorum, bugünlerden sonra da biraz yine dikkat etmeye çalışır dengelerim artık ne edek :))Gasoline benimkide kiloyu sorun etmiyor zayıfsın diyor sürekli ama sürekli tatlı hamurişi yeme diyor kilodada sorun yok niye diyor acaba anlam veremedim siz yiyormusunz diye yazdım canım
Bende duruyu seviuorum ama babamız çok üzülüyor diye diğerine de tamam diyorum
ben günde 1 ekmeği deviriyorumBanada dedi hamurişini de zaten yemiyorum diye önemsemedim canım ama nutella yiyorum :)
ay ne güzeeeell, benim yerime de yee, ben öyle yesem 30kg alırdım heraldeben günde 1 ekmeği deviriyorum
Ohoooo benim doktorum bana hamurişi, çikolata ,tatlı ne varsa yasak diyor. Yeme ne gerek var bebeğine hiç faydası yok o hamurişlerinin tatlının çikolatanın diyor.ben de 7.5 kg aldım ama çok nadir kaçamak yaptım. Sana da bebeğe faydası olmadığı için yeme diyordur doktorun. Sonuçta karbonhidrat sana protein bebeğe yarıyor unutmaKızlar ben toplamda 8 kilo aldım ama doktorum sürekli tatlıdan uzak dur diyor şekerimde oldukça düşüktü yalnız bu aralar inanılmaz nutella çekiyor canım akşamları kaşık kaşık nutella yiyorum kilo sorunu yok şekermde yok sizede diyormu doktorlarınız uzak dur diye birde 3-4 gündür üşüyünce göğüs uçlarım inanılmaz sızlıyor hani üşüyünce daha belirgin olurya o durumdayken sanki içi bile oyulcak gibi uca doğru sızı oluyor ayyy anlatamadım sanırım şimdiden böyle sızı varsa emzirince ne olcak acaba
valla 47yle başladım 60la devam ediyorumay ne güzeeeell, benim yerime de yee, ben öyle yesem 30kg alırdım heralde
çok teşekkür ederim, bugün gittim kontrole, içimi bayaa rahatlattı doktor. hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi...Ben de izlemeye cesaret edemiyorum izlenmesi taraftarı değilim inş gönlüne gore bulirsin doktorunu riskli ise de zaten göze almazsın. Her ikisinin de sonuçta farklı zorlukları var ama ikisi de geçip gidiyor zamanla o masum miniklerin sevgisi herşeyi unutturur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?