- 17 Kasım 2015
- 287
- 299
- 18
- 31
Yaa gazı falan mı var yoksa huysuzluk mu yapiyo yoksa cin gibi uyanık mı duruyo sıpa napıyo
İnsan bakmaya sevmeye doyamıyo dimi yaabize de nasip olsun inşallah..
Müsait olduğunda detay veerr taze annee, sütün nasıl nama veriyo musun, bıcı bıcı yaptı mı, su falan vermen gerekti mi Allah korusun sarılik tehlikesi yoktur inßallah, aile hekimine gittiniz mi, sen nasılsın iyi misin vs vsne çok sordum
Gazı yok cikariyo kendi kendine arada gazlaniyo karni tok alti temiz istiyoki mememde uyusun :) amin inşallah az kaldı sabretmama vermiyorum emziriyorum yeterli gelio daha bici bici yapmadık gobegimiz düşsün öyle şimdilik bi sıkıntı
Benim cmt baby shower vardı o yüzden zaten kocamla dip bucak yaptık geçen hafta annem de yardım etti sağolsun, artık tertemiz evimiz çok ßükür çok rahatım halılarımı da geçen hafta yıkattım, bundan sonrası klasik çamaşir bulaşık sil süpür toz al o kaa, bunların da bi kısmını periyodik olarak kocam yapar zaten 1-2 haftadir o süpürüyo, çamaşırları asıyo, benim bebik zaten heran gelebilirmiş o yüzden şimdiden bitmesi işlerin iyi oldusen de çok bekleme madem günün de belli.
Neyın bayılıgı canım? Bnde bursaeşim internetten alısverıse cok karsı onun pımpırıklıgınden bısey alınca basıma ılla bı talıhsızlık glıyo benımde korkuyorum :S bayiliği varmı acaba bursada ?
Gule gule buyut yavrunu canım ıyı misın şimdi? Spınal nasl oldu bı sıkıntı yok de mi? Kac kılo almıstın ki?Bu durumda bile size yazıyorum teyzelerrr :) biz sabah nst için geldik. Ama hareketler yine yavaş çıktı. Ultrason da karnıma dışardan bakıldığın da kıpır kıpır olan oğlum nst kagıdında cok az hareketli cıkıyodu. Kalp ritmi hep 150 lerdeydi onda da sıkıntı yoktu. Bol bol yedim hareketlensin diye. İşe yaramadı. Suni sancıyla normal doğumu başlatmasını istedim fakat hiç açılmam yoktu. Sezeryana acilen aldı doktorum. Ve spinal olarak, malum o kadar yemek, çikolata yedim. Genel anestezi uygulayamadılar. 37+3 te 2.100 gr olarak doğdu oğlum. Şimdi yanımda.Rabbim size de yaşatsın bu duyguyu. Hep dualarımdasınız.
BÜYÜK İHTİMALLE ÜŞÜTMÜŞSÜNÜZ GAZ SANCISI AYNISINI BUGÜN BENDE YAŞADIM ÇOK KÖTÜYDÜ.Kızlar bu saatte çok şiddetli bir sancı girdi karnıma anlamadım bu neydi geçmek bilmedi eşimi uyandırdım kalk doğuruyorum diye o kadar kötüydü çok korktum ne yapcağımı şaşırdım cidden ben hiç hazır değilim inanılmaz panik oldum ağlamaya başladım 10-15 dk sonra geçti ama karnımda hala ağrı var bu neydi anlamadım bel karın kasık ağrısı öyle 1-2 dk değil geçmeyen 10-15 dk lık bişeydi şükür şimdi daha iyiyim uzanıyorum ama korkuyorumda
Kızlar bugün kanamam durmayınca doktorumu aradım ve muayneye çağırdı. Gelen nişanımmış, rahmim baya yumuşamış ve doğum sancısıymış çektiklerim. Bebeğim geçen haftadan beri hiç kg almamış 2600 şuanperşembe yine çağırdı tabi o güne kadar doğum olmazsa eğer bebek yne kg almazsa mecburi sezeryanla bebek alınacak.çünkü vücut doğum sürecini başlatmış plesantadan yeteri kadar bebeğe kan gitmiyormuş sağlıkla doğar inşallah
Bu durumda bile size yazıyorum teyzelerrr :) biz sabah nst için geldik. Ama hareketler yine yavaş çıktı. Ultrason da karnıma dışardan bakıldığın da kıpır kıpır olan oğlum nst kagıdında cok az hareketli cıkıyodu. Kalp ritmi hep 150 lerdeydi onda da sıkıntı yoktu. Bol bol yedim hareketlensin diye. İşe yaramadı. Suni sancıyla normal doğumu başlatmasını istedim fakat hiç açılmam yoktu. Sezeryana acilen aldı doktorum. Ve spinal olarak, malum o kadar yemek, çikolata yedim. Genel anestezi uygulayamadılar. 37+3 te 2.100 gr olarak doğdu oğlum. Şimdi yanımda.Rabbim size de yaşatsın bu duyguyu. Hep dualarımdasınız.
Gecen bana da oldu hic gecmeyen bi sanci Sanki tuvalet ihtiyacim vae gibiydi ama degisiktide Yarim saate yakin sürdü geçti Bende cok korktum Ne oldugunu bilmiyorum ama dogum sancisi olmadigi kesin cunku duzenli degildi Gaz sancisi oldugunu da dusunmuyorum yalanci rahim kasilmasiydi benceKızlar bu saatte çok şiddetli bir sancı girdi karnıma anlamadım bu neydi geçmek bilmedi eşimi uyandırdım kalk doğuruyorum diye o kadar kötüydü çok korktum ne yapcağımı şaşırdım cidden ben hiç hazır değilim inanılmaz panik oldum ağlamaya başladım 10-15 dk sonra geçti ama karnımda hala ağrı var bu neydi anlamadım bel karın kasık ağrısı öyle 1-2 dk değil geçmeyen 10-15 dk lık bişeydi şükür şimdi daha iyiyim uzanıyorum ama korkuyorumda
Hahaha teyzeleri yesin onu :))Bu durumda bile size yazıyorum teyzelerrr :) biz sabah nst için geldik. Ama hareketler yine yavaş çıktı. Ultrason da karnıma dışardan bakıldığın da kıpır kıpır olan oğlum nst kagıdında cok az hareketli cıkıyodu. Kalp ritmi hep 150 lerdeydi onda da sıkıntı yoktu. Bol bol yedim hareketlensin diye. İşe yaramadı. Suni sancıyla normal doğumu başlatmasını istedim fakat hiç açılmam yoktu. Sezeryana acilen aldı doktorum. Ve spinal olarak, malum o kadar yemek, çikolata yedim. Genel anestezi uygulayamadılar. 37+3 te 2.100 gr olarak doğdu oğlum. Şimdi yanımda.Rabbim size de yaşatsın bu duyguyu. Hep dualarımdasınız.
Geçmiş olsun Can'ım, ya gaz sancısıdır yada Rahmi'n kendini hazırladığı şu manasız düzensiz yalancı kasılmalardandır, devamı gelmediğine göre, beklemeye devam :)Kızlar bu saatte çok şiddetli bir sancı girdi karnıma anlamadım bu neydi geçmek bilmedi eşimi uyandırdım kalk doğuruyorum diye o kadar kötüydü çok korktum ne yapcağımı şaşırdım cidden ben hiç hazır değilim inanılmaz panik oldum ağlamaya başladım 10-15 dk sonra geçti ama karnımda hala ağrı var bu neydi anlamadım bel karın kasık ağrısı öyle 1-2 dk değil geçmeyen 10-15 dk lık bişeydi şükür şimdi daha iyiyim uzanıyorum ama korkuyorumda
Amin canımm, Oh maşallah, sütün de gelmiş nazar değmesin, sağlığınız da yerinde çok şükür, analı babalı büyüsün kumsalcık:)Kızlar Günaydın dün sabah prensesim doğdu çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkeze nasip etsin dün biraz sancılı geçti Spinal oldum çok rahatti.KUMSAL hanim da çok iyi sütüm hemen geldi cokur cokur emdi çok sukur 3.350 doğdu aynı ben :))kendimi yapmışım :))bugunde cikacaz inşallah evimize gidecez hepinizi öpüyorum herkeze hayırlı doğum lar olsun insallah
Ben de seni merak etmiştim, bir iki güne toparlar da emer de inşallah Can'ım, sağlığı yerinde olsun inşallah kutucuğun hepsi hallolurkizlar Allah a şükür bebegim dün spinal sezaryen ile dogdu ama emmedi göğüs ucum yok pek mamada yemedi kontrole aldilar inşallah bi sorun olmaz gözetim altında simdi Allah sizleri de kolay kurtarsin detaylari yazarim bir ara
Nişan için yoğun renkli bi akıntıdan bahsediyolar ama dr.um da lekelenmem olursa hemen beni ara demişti, gerçi seninki bi nokta kadarsa bilemedim, bende henüz böyle bişey olmadı ama dr.una danış mutlaka belki görmek isterMerhaba kizlar. Buaksam tuvalet kagidina kirmizi kucucuk bi nokta geldi. Ama cok ufacikti nokta kadar. Ayni durumu yasayan varmi kizlar ??? Nisanmi bu gelrn dogumummu basliycak cook heycanluyim. Ama daha 37+0 im
Olur olur ben pekmezi yarım litrelik şişeye koydum önce 1 avuç cevizi yiyorum sonra şişeyi dikiyorum su içer gibi öyle daha az tiksindirici oluyor haftada yarım litre pekmez bitiyor böylelikle yumurtayıda köyden getirtiyorum ama market yumurtası arasında çokta fark etmez heraldeSuper olmus canim ya benim kizda minnak bir deneyeyim gerci kontrolumuz cuma gunu birkac gunde etkisi olurmu acaba
Kızlar Günaydın dün sabah prensesim doğdu çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkeze nasip etsin dün biraz sancılı geçti Spinal oldum çok rahatti.KUMSAL hanim da çok iyi sütüm hemen geldi cokur cokur emdi çok sukur 3.350 doğdu aynı ben :))kendimi yapmışım :))bugunde cikacaz inşallah evimize gidecez hepinizi öpüyorum herkeze hayırlı doğum lar olsun insallah
kizlar Allah a şükür bebegim dün spinal sezaryen ile dogdu ama emmedi göğüs ucum yok pek mamada yemedi kontrole aldilar inşallah bi sorun olmaz gözetim altında simdi Allah sizleri de kolay kurtarsin detaylari yazarim bir ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?