2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gule gule buyut yavrunu canım ıyı misın şimdi? Spınal nasl oldu bı sıkıntı yok de mi? Kac kılo almıstın ki?

Andrammm canım gözün aydın bebek normalde hareketliyse neden hemen doğum başatıldı benimde nst de hareketsiz ama normalde çok hareketli herhangi bir riskmi vardı çok merak ediyorum tek sebep nst miydi

Kızlar bu saatte çok şiddetli bir sancı girdi karnıma anlamadım bu neydi geçmek bilmedi eşimi uyandırdım kalk doğuruyorum diye o kadar kötüydü çok korktum ne yapcağımı şaşırdım cidden ben hiç hazır değilim inanılmaz panik oldum ağlamaya başladım 10-15 dk sonra geçti ama karnımda hala ağrı var bu neydi anlamadım bel karın kasık ağrısı öyle 1-2 dk değil geçmeyen 10-15 dk lık bişeydi şükür şimdi daha iyiyim uzanıyorum ama korkuyorumda

BÜYÜK İHTİMALLE ÜŞÜTMÜŞSÜNÜZ GAZ SANCISI AYNISINI BUGÜN BENDE YAŞADIM ÇOK KÖTÜYDÜ.

drygs canım andrammm benden 1 hafta gerideydi, bebeği de hep iri gitti son 2 hafta durdu gelişimi 3 kiloda kaldı, böyle olunca dr lar tabi nedenine bakmak için hep çağardılar, belkide bebeğin kilosu durduğu için falan almak istediler bilmiyorum ..

Kilo konusunda, valla ben 3-5 ay arası çok abartarak 10 kilo aldım resmen, şekere falan bakıldı herşey normal çıktı sonra herşeye kısıtlama geldi iyiki geldi :)))
Şimdi toplam 16-17 kilo ile bitiriyorum hamileliği galiba çok şükür dr da zaten kaç aydır çok iyi güzel diyip duruyo, istediğim herşeyden yiyorum ama hep tadımlık ufak porsiyonlarda

Geçmiş olsun Can'ım, hayırlısı neyse o olsun, sağlıkla al yeterki kucağına bebeğini, doğduktan sonra kilosunu alır hızla inşallah merak etme

3.100 kg doğdu galiba :) Oyy maşallah canımm, sağlıkla huzurla büyüt insallah paşa yı, bol bol sütün olsun, darısı bizim başımıza inşalllahhhh ..

Gecen bana da oldu hic gecmeyen bi sanci Sanki tuvalet ihtiyacim vae gibiydi ama degisiktide Yarim saate yakin sürdü geçti Bende cok korktum Ne oldugunu bilmiyorum ama dogum sancisi olmadigi kesin cunku duzenli degildi Gaz sancisi oldugunu da dusunmuyorum yalanci rahim kasilmasiydi bence

Kızlar Günaydın dün sabah prensesim doğdu çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkeze nasip etsin dün biraz sancılı geçti Spinal oldum çok rahatti.KUMSAL hanim da çok iyi sütüm hemen geldi cokur cokur emdi çok sukur 3.350 doğdu aynı ben :))kendimi yapmışım :))bugunde cikacaz inşallah evimize gidecez hepinizi öpüyorum herkeze hayırlı doğum lar olsun insallah

Hahaha teyzeleri yesin onu :))
Oh maşallah kilosu da yerindeymiş, iyi büyütmüşsün annesiiii:))
Hadi size iyi emmeler, tatliş tatliş büyümeleerr

Zeynep 1537
Oh maşallah, nazar değmesin gaz olayınız iyiymiş, artık ehli keyf bıdığın memede uyumak istemesine de bi çözüm bulursunuz siz :))

Geçmiş olsun Can'ım, ya gaz sancısıdır yada Rahmi'n kendini hazırladığı şu manasız düzensiz yalancı kasılmalardandır, devamı gelmediğine göre, beklemeye devam :)

Amin canımm, Oh maşallah, sütün de gelmiş nazar değmesin, sağlığınız da yerinde çok şükür, analı babalı büyüsün kumsalcık:)

Ben de seni merak etmiştim, bir iki güne toparlar da emer de inşallah Can'ım, sağlığı yerinde olsun inşallah kutucuğun hepsi hallolur analı babası büyüsün inşallaahh :)

Merhaba kizlar. Buaksam tuvalet kagidina kirmizi kucucuk bi nokta geldi. Ama cok ufacikti nokta kadar. Ayni durumu yasayan varmi kizlar ??? Nisanmi bu gelrn dogumummu basliycak cook heycanluyim. Ama daha 37+0 im
Nişan için yoğun renkli bi akıntıdan bahsediyolar ama dr.um da lekelenmem olursa hemen beni ara demişti, gerçi seninki bi nokta kadarsa bilemedim, bende henüz böyle bişey olmadı ama dr.una danış mutlaka belki görmek ister

Günaydıınn
Pıtır pıtır doğurmaya başladı mart anneleri
Bakalım normal doğumlar ne Zaman başlicak, şimdiye kadarkiler hep sezaryendi galiba dimi

Bu arada dün sırt ve bel Ağrı'sıyla uyudum yine, ama aşağılara sirayet etmediği için sıkıntı yok heralde, ne kasığa ne bacağa vurdu çünkü
Ama hamileliğimin başından beri kabızlıktan mahvolan ben,dünden beri çok afedersiniz 4kez tuvalete çıktım hatta ishal olmaya ramak kalmış o kadar yani, vücut da kendini mi temizliyor bu arada n'oluyo

Super olmus canim ya benim kizda minnak bir deneyeyim gerci kontrolumuz cuma gunu birkac gunde etkisi olurmu acaba
Olur olur ben pekmezi yarım litrelik şişeye koydum önce 1 avuç cevizi yiyorum sonra şişeyi dikiyorum su içer gibi öyle daha az tiksindirici oluyor haftada yarım litre pekmez bitiyor böylelikle yumurtayıda köyden getirtiyorum ama market yumurtası arasında çokta fark etmez heralde

Haydi gözünüz aydın kızlar bol sütlü gazsız günler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…