- 19 Eylül 2015
- 540
- 337
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende alttan muayene olurken hep bacaklarımı istemsiz kapatıyorum doktor aç bacağını aç bacağını diyor sürekli bende korkuyorum valla doğumda nasıl açıcam bilmiyorum :)kesin benimki de acıycak haftaya. normalde dişim sıkıdır ama konu orası olunca canım çok acır. ama napalım katlancz. normal doğum uygun dedi değil mi canım. hadi hayırlısıyla gelsin bakalım
Valla su an kilosu iyice arttigi icin cok can yakiyor o hareketler ☺geriye iyice yaslanıyorum rahat etmek için
![]()
Mrb güzkontroller ne güzel yolun sonuna gelmişsiniz size bi sorum var kaçıncı haftada nstye baglandınız ve kaçıncı haftada doktor daha sık çağırıyor
Evet cnm zaten bi sıkıntı çıkıcağını sanmıyodum biraz dişimizi sıkıcaz bu bebişler için napalım daha bunun doğumu var acılara katlanmayı öğrenmeye başladıkkesin benimki de acıycak haftaya. normalde dişim sıkıdır ama konu orası olunca canım çok acır. ama napalım katlancz. normal doğum uygun dedi değil mi canım. hadi hayırlısıyla gelsin bakalım
hormonlar seni biraz yormuş demekki, hayırlısıyla bu bıdığını kucağına al da inşallah sonrasına bakarsın artık :)selam kizlar Ben dun gece 2 saat uyudum anca Sabahta 2 saat daha o yuzden tum gunum berbat gecti Cok yorgun hissettim ve depresyonda gibi hissettim Asiri gerildimhamilelikten sikildim hatta yolda hem bi kucuk cocugu olu hem de bebegi olan anneleri gorunce deli mi bunlar ardarda ne cesaretle hamile kalmislar diye icimden gecirdim Bi daha hamile olmak istemiyorum sanirim Oturup agliycaktim bugun sokakta Simdi daha iyiyim ama hormonlar sanirim
![]()
Şükür doktor çabuk geldi muayene esnasında inanılmaz sert hreket etti doktorun gözler açıldı inandım tamam hareket ediyorsun diye güldü bir daha girmedim nst ye ama cuma yine çağırdı eee haftada 2 gidiyorum resmen bu cadım yüzünden![]()
Ya ben daha ne yapacagima karar veremedim ya offff. Buyuk oglum hala besiginde yatiyor besigi buyuk oldugu icin hala sigiyor icine. Bebek icin yatak odama kucuk besik alicam sepet gibi olanlardan. Daha dogrusu eltim verecek.
Oglmun odasina ranza almayi dusunuyorum odasi dar oldugu icin bazadan vazgectik. Ee kardeside olunca 2 baza yerine ranzayi tercih ettik. Bi yandan diyorum onunda siparisini verim 10 gune kadar getiriyorlarmis o da gelsin kurulsun oyle yapim temizlik. Bi yandan diyorum ranzanin acelesi yok bir iki ay sonrada aliriz.
Anlayacaginiz ben cok kararsizim bu hamilelik mahfetti beni. Ben hic boyle bir insan degildim kafamda herseyi bitirir fazla kurcalamadan neyse yapardim. Simdi niye bu kadar kararsiz oldum ya![]()
Bir tehliken yoksa eğer 35-36 dan sonra nst ye girmeye başlıyorsun sonra zaten her hafta kontrol oluyor ..Mrb güzel anneler ne güzel yolun sonuna gelmişsiniz size bi sorum var kaçıncı haftada nstye baglandınız ve kaçıncı haftada doktor daha sık çağırıyor
aynen canım,sanki her an gelecek gibi geliyor böyle olunca daValla su an kilosu iyice arttigi icin cok can yakiyor o hareketler ☺
bana da sanki bugünlerde gelecek gibi geliyor,zamanında gelsin hayırlısıyla bebişlerimizbugün neden bilmiyorum bikaç güne doğururmuşum gibi geliyo ama hadi hayırlısı, herşey bitti baby shower temizlik alışveriş vs bitti ondan rahatladım da öyle mi geliyo bilmiyorum ama du bakalım :)))
Hayirlisi ile gelseler zamaninda ☺aynen canım,sanki her an gelecek gibi geliyor böyle olunca da![]()
amin canım inşallahHayirlisi ile gelseler zamaninda ☺
bugün neden bilmiyorum bikaç güne doğururmuşum gibi geliyo ama hadi hayırlısı, herşey bitti baby shower temizlik alışveriş vs bitti ondan rahatladım da öyle mi geliyo bilmiyorum ama du bakalım :)))
baby23 aynen canım sağlıklı olsunlarda uğraşalım yapcak bişe yok sadece cuma hastanedeydim bu gün yine gittim cuma tekrar gidicem hem stres oluyorum hemde psikolojik olarak etkileniyorum bişe mi var da sürekli çağrılıyorum diye