• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

haklıısnız daha çok korkmaktan başka bir işe yaramıyor maalesef.İnşallah benimki de kolay olur.Geçmiş olsun size de umarım sorunsuz atlatırsınız.Doktorun değişmesi zor bir durum.Şu doktorlar da bir sabit duramadı:63:
çok teşekkür ederim.
bir yazı okumuştum 2 yıl önce ama şimdi bulamıyorum. bir ülkede kadınlarla doğum hakkında konuşmak yasak, ve o ülkede kadınlar çok kolay doğum yapıyorlar. eğer doğumda zorlanan olursa araştırıyorlar ve birisi doğumla ilgili kötü bir anı anlatmışsa hapis cezasına varan cezalar alıyor.

çok teşekkür ederim.
bir yazı okumuştum 2 yıl önce ama şimdi bulamıyorum. bir ülkede kadınlarla doğum hakkında konuşmak yasak, ve o ülkede kadınlar çok kolay doğum yapıyorlar. eğer doğumda zorlanan olursa araştırıyorlar ve birisi doğumla ilgili kötü bir anı anlatmışsa hapis cezasına varan cezalar alıyor.
bizim insanları susturmak da zor tabi :D

ben genel olarak bu aya kadar hep dikkat ettim ama arada bir anneme kv.e falan gittiğimde veya dışarıda yediğimde hamur da yedim tatlı da, ama en fazla haftada birdi yani ilk 6-7 ay böyle geçti, ama son 2-3 haftadır abur cubur da yiyorum, kepeklide olsa ekmek de yiyorum bazen çok, hatta cumartesi baby showerdan kalan pasta beze cakepops cupcake sarma dolma makarna haliyle dolapta elimin altında olunca yedim çokça 2-3 gündür, geçen hafta bir nutella bitirdim, açıkçası 7 ay dikkat etmişim zaten son 1ayda da koyverdim gitti, çok dert etmiyorum, bugünlerden sonra da biraz yine dikkat etmeye çalışır dengelerim artık ne edek :))
Benim de ilk 7-8 ay canım hiç tatlı istemedi daha yeni nutella krizi tuttu o yüzden bende çok umursamıyorum canım yeter bu kadar yememek ben hamileliğin başından beri market ürünlerinden tiksindim ne cips ne bisküvi ne de kola türü içecekler tiksintiden ağzıma süremedim bari nutellamı keyifle yiyim :))

Ohoooo benim doktorum bana hamurişi, çikolata ,tatlı ne varsa yasak diyor. Yeme ne gerek var bebeğine hiç faydası yok o hamurişlerinin tatlının çikolatanın diyor.ben de 7.5 kg aldım ama çok nadir kaçamak yaptım. Sana da bebeğe faydası olmadığı için yeme diyordur doktorun. Sonuçta karbonhidrat sana protein bebeğe yarıyor unutma:KK66:
Haklısın canım yaramıyor ama zaten 7-8 ay kola türü içecek cips bisküvi fln ağzıma süremedim hala bunları yemiyorum tiksiniyorum nedense tek keyfim var o da daha yeni başladı 1 haftadır nutella yiyordum doktor bu gün tatlı hamurişinden uzak dur diyince üzüldüm tek keyfimdi diye ama o da kaçamağım olsun artık :)

Ya ben daha ne yapacagima karar veremedim ya offff. Buyuk oglum hala besiginde yatiyor besigi buyuk oldugu icin hala sigiyor icine. Bebek icin yatak odama kucuk besik alicam sepet gibi olanlardan. Daha dogrusu eltim verecek.
Oglmun odasina ranza almayi dusunuyorum odasi dar oldugu icin bazadan vazgectik. Ee kardeside olunca 2 baza yerine ranzayi tercih ettik. Bi yandan diyorum onunda siparisini verim 10 gune kadar getiriyorlarmis o da gelsin kurulsun oyle yapim temizlik. Bi yandan diyorum ranzanin acelesi yok bir iki ay sonrada aliriz.
Anlayacaginiz ben cok kararsizim bu hamilelik mahfetti beni. Ben hic boyle bir insan degildim kafamda herseyi bitirir fazla kurcalamadan neyse yapardim. Simdi niye bu kadar kararsiz oldum ya :KK34::KK34::KK34:
biz de université lojmanında kalıyoruz, ev küçük. oğlum hala park beşiği kullanıyor. ranza aldık 3 yataklı olanından. yatakların hepsi gelmedi henüz, gelirse oğlumu yatağa alıp bebişi park yatağa koyarız. bebiş gelmeden oğlumu yatağa alıştırabilirim umarım. ya park beşiğini isterse diye de tedirginim açıkçası

Andrammm Andrammm gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyüsün darısı bizlere inşallah yatın benimde kontrolüm var umarım her şey yolunda olur ama bu hafta doğum olmasını çok isterdim artık bebeğimi kucağıma almak istiyorum

Haklısın canım yaramıyor ama zaten 7-8 ay kola türü içecek cips bisküvi fln ağzıma süremedim hala bunları yemiyorum tiksiniyorum nedense tek keyfim var o da daha yeni başladı 1 haftadır nutella yiyordum doktor bu gün tatlı hamurişinden uzak dur diyince üzüldüm tek keyfimdi diye ama o da kaçamağım olsun artık :)
Amaaaan ye gitsin çok canın istiyorsa. Hamileliğimizi anlamadık ayol onu yeme bunu yeme. Valla ben yiyince kilo alıyorum korkudan yemiyorum yoksa neler neler yerdim:)))

Bu durumda bile size yazıyorum teyzelerrr :) biz sabah nst için geldik. Ama hareketler yine yavaş çıktı. Ultrason da karnıma dışardan bakıldığın da kıpır kıpır olan oğlum nst kagıdında cok az hareketli cıkıyodu. Kalp ritmi hep 150 lerdeydi onda da sıkıntı yoktu. Bol bol yedim hareketlensin diye. İşe yaramadı. Suni sancıyla normal doğumu başlatmasını istedim fakat hiç açılmam yoktu. Sezeryana acilen aldı doktorum. Ve spinal olarak, malum o kadar yemek, çikolata yedim. Genel anestezi uygulayamadılar. 37+3 te 2.100 gr olarak doğdu oğlum. Şimdi yanımda. :KK46:Rabbim size de yaşatsın bu duyguyu. Hep dualarımdasınız. :KK36:

Merhaba kizlar. Buaksam tuvalet kagidina kirmizi kucucuk bi nokta geldi. Ama cok ufacikti nokta kadar. Ayni durumu yasayan varmi kizlar ??? Nisanmi bu gelrn dogumummu basliycak cook heycanluyim. Ama daha 37+0 im

Bu durumda bile size yazıyorum teyzelerrr :) biz sabah nst için geldik. Ama hareketler yine yavaş çıktı. Ultrason da karnıma dışardan bakıldığın da kıpır kıpır olan oğlum nst kagıdında cok az hareketli cıkıyodu. Kalp ritmi hep 150 lerdeydi onda da sıkıntı yoktu. Bol bol yedim hareketlensin diye. İşe yaramadı. Suni sancıyla normal doğumu başlatmasını istedim fakat hiç açılmam yoktu. Sezeryana acilen aldı doktorum. Ve spinal olarak, malum o kadar yemek, çikolata yedim. Genel anestezi uygulayamadılar. 37+3 te 2.100 gr olarak doğdu oğlum. Şimdi yanımda. :KK46:Rabbim size de yaşatsın bu duyguyu. Hep dualarımdasınız. :KK36:
3.100 gr. Doğdu yanlış yazmışım.

3.100 gr. Doğdu yanlış yazmışım.
Bende bikaç gündür hreketlerini az hissediyorum senin bebeğinin hareketleri azaldığı içinmi hemen doğum yapıldı tam anlayamadım benimde yarın kontrolüm var stresten uykuda tutmuyor başımda da bi ağrı gerim gerim gerildim. Sen kavuştun yavruna allah hayırlısıyla bizede nasip etsin bol sütün olsun inşallah

Canim hayirli olsun allah anali bsbali buyutsun.

Back