2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

haklıısnız daha çok korkmaktan başka bir işe yaramıyor maalesef.İnşallah benimki de kolay olur.Geçmiş olsun size de umarım sorunsuz atlatırsınız.Doktorun değişmesi zor bir durum.Şu doktorlar da bir sabit duramadı

Ayy heyecan oldum ben ya, kontrolüm cumartesi günü, yarın kalkıp dr a gidesim var
Benle aynı durumda olan doğurunca inanılmaz heycanlandım bendee ayyy doktorda haftada 2 çağırıyor bu cadımın hareketsizliği yüzünden cuma yine çağırdı bende cuma doğururmuşum :)

eşim internetten alısverıse cok karsı onun pımpırıklıgınden bısey alınca basıma ılla bı talıhsızlık glıyo benımde korkuyorum :S bayiliği varmı acaba bursada ?
Ben bayiliği olduğunu hiç duymadım sitesinden alışveriş var sadece aksi bir durumda 10gün iade garantisi var canım

Amin canım inşaallah hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız kucaklarımıza bebeklerimizi.Senin daha vakit var ama alır kilo bence neden 2,5 kg tahmin ediyorsun şu an çok mu düşük haftasından.
evet canım 35 hafalık 2,177. doktor doğuma kadar 2,5-2,6 olur en fazla dedi.

Mrb güzel anneler ne güzel yolun sonuna gelmişsiniz size bi sorum var kaçıncı haftada nstye baglandınız ve kaçıncı haftada doktor daha sık çağırıyor
Sanada merhaba güzel anne ben erken doğum riskinden dolayı 26.haftada hastanede yattım 1 gece o zaman nst lerim başladı bir iki hafta nst ye girdim sonra sadece kontrol 35.haftada tekrar başladık nst ye birde şimdi 35 ten sonra ben sürekli gidiyorum ama doktoruna göre değişir herhalde

Teşekkür ederim allah hepinize hayırlı dogumlar nasibetsin

Kozlar çok hastayim ya. Oğlundan bulasti sanirim. Öksürük grip Burnum tikali kolunu kaldiracak halim yok. Zencefilli bal yaptim inşallah oksurugmu keser
Geçmiş olsunn, iyi gelir inşallah canım

Mrb güzel anneler ne güzel yolun sonuna gelmişsiniz size bi sorum var kaçıncı haftada nstye baglandınız ve kaçıncı haftada doktor daha sık çağırıyor
Ben 34te başladım nst ye, daha önce riskli bir durumum olmadığı için gerek olmadı hiç, 34ten bu yana da max. 10 günde bir gidiyorum ama dr.una göre de değişiyor, sen de sağlıkla kucağına al inşallah

Ayyy şaka gibi yaaa iyi ben şükredeyim daha çok erken 1 ay var ben hazır değilim :) ben hatırlayamamıştım canım planlı sandım doğumunu bu gün tekrar nst için gitcekti

Benle aynı durumda olan doğurunca inanılmaz heycanlandım bendee ayyy doktorda haftada 2 çağırıyor bu cadımın hareketsizliği yüzünden cuma yine çağırdı bende cuma doğururmuşum :)
Hayırlısı olsun Can'ım ya senin Hakkı'nda da, bakalım bizim vaktimiz Zaman'ımız ne zamanmış

10snden fazla sürdü kesinlikle bayada bi baskı uyguladı alttan valla canım yanmadı desem yalan olur ama bebeklerimiz için katlanıyoruz napalım
kesin benimki de acıycak haftaya. normalde dişim sıkıdır ama konu orası olunca canım çok acır. ama napalım katlancz. normal doğum uygun dedi değil mi canım. hadi hayırlısıyla gelsin bakalım

kesin benimki de acıycak haftaya. normalde dişim sıkıdır ama konu orası olunca canım çok acır. ama napalım katlancz. normal doğum uygun dedi değil mi canım. hadi hayırlısıyla gelsin bakalım
canım ben de çatı muayenesi oldum.baştan acır gibi oldu ama kendini serbest bırakınca hiç acı olmuyor.kasarsan acır

bencede canıım ranzanın acelesi yok gibi iiyice ağırlaşmadan temizlik işini hallet bencede sonra üstünden sen alırsın. benim her işim yarım yarım halılar aylar önce yıkandı perdeler haftalar önce ben de süpürüp siliyorum ama bi kadın çağırsam iyi olucak ya da artık izindeyim azar azar ben yapayım diyorum ama koltuk fırın gibi eşyaları da çekip itemem ki. dur bkalım ben napcm

Ya millet catir catir doğuruyor günü gelmeden.. Bende istiyorum artik ciksin da şöyle derin derin nefes alayim.. Bende sorun var galiba.. Ne agri ne sanci yalancisi bile yok ya
daha 2 haftan var canım,belki zamanında gelecek senin bebiş,belki erkendir

işte kasarım ben kesin kendimi o yüzden de acır. erken olmuşsun sen canım sancı mı çıkmıştı neden oldun muayeneni peki ne dedi doktorun
ben arada sırada sancı hissediyorum.bir de erken doğum korkum vardı.doktor dsa yapalım deyince ben de tamam dedim.bir problem yaşamadım,kanama falan olmadı.çatımın ne dar ne geniş olduğunu söyledi.bebek küçük olduğu için normal yapabilirsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…