Aa gecen gün kendi aile hekimi işimi napıcam diye düşünürken aklıma senin şikayetin gelmişti soracaktım bir netice aldın mı diye unutmuşum:)) inat etti çağırmıyo hee :))))
İnşallah sen de vakti zamanı geldiğinde sağlıkla alırsın kucağına :)
Bugun benide aradi hemsirem yarin kan vermeye gel dedi. 2 hafta once hastanede kan verdim herseye bakildi deyince o zaman sonuclarini getir isleyeyim dedi tamam dedim. Ama akilli ben sonuclarin bende olmadigini unuttum. Sonucumu telefonda doktorla gorusmustuk elimde yok yani. Yarin benide bekliyorlar ama persembe giderim artik. Kontrolum var doktorumdan sonuclarin ciktisini ister goturur saglik ocagina gosteririm artik. Ne olacak bu unutkanlik bilmiyorum kesin ciktisini istemeyide unuturum ya ben neyseBeni de az önce aradı ebe hemşirem ilk defa :)) şimdiye kadar 2-3 kez kendim gitmiştim aşı için kendileri bi zahmet hiç aramamışlardı, şimdi doğum yaklaştı diye heralde aradı:)
Dedim ben uzağım oraya anneme geldikçe geliyodum artık gelemem, burda bi yere aldiricam dedim
O zaman bu hafta içi aldırın mumkünse çünkü bişey olursa bizim sorumluluğumuzda olursunuz sıkıntı olur dedi, paçası tutuştu bugüne kadar aramayan hemşremin :)))
Dort haftanın kalmıyor mu doğuma canim ? Niye uç hafta dedin ki ? Doktor tarih mi verdi ?Arkadaslar evinizin temizligini ne zaman yaptirdiniz-yaptirmayi dusunuyorsunuz?
Ben daha yaptirmadim.3 haftam var doguma Onumuzdeki hafta halilari yikamaya gondermeyi dusunuyorum sonrda bi kadin cagirip camlar tuller mutfak dolaplari heryer temizlenecek. Ama halilar gelsin oyle yapmayi dusunuyorum. Yani halilarda 1 hafta yikamada kalsa 2 hafta sonra yapilmis olacak temzilik. Cok gecmi olur sizce? Son anda yapilsin ki kirlenmesinler istiyorum. Bir yandan da ya ters giden birsey olursa diye hemen yaptirsam mi diyorum bilemedim
Aaaaaa hayırlı olsuunnn, iyi olmaniza cok sevindimm, bekliyoruz detaylari, sağlıkli hayirli omurler olsun kuzucugaa :))Kızlar doğum yaptım. Spinal sezeryan ile. İkimizde iyiyiz. Öpüyorum sizi detaylı yazacağım.
Ayy inanmıyorum ...kız heyecanlandim ayyy :) gözün aydın canım.en.kısa zamanda Allah aşkına ignesine ipliğine her şeyi yazKızlar doğum yaptım. Spinal sezeryan ile. İkimizde iyiyiz. Öpüyorum sizi detaylı yazacağım.
Andrammm mış bugün yine nst ye girecek olaan senin gibi, o da doğum yapmıışş :))Doktorumda acil sezeryana girdiayy artık sürekli hastanedeyim bu cadı yüzünden doktor gelince yine nst diycek böyle yaptığı içinde 2 günde bir nst diyorlar off şuan inanılmaz hareketli yatmamı istemiyor sanırım ben yatınca o da uyuyor eskiden 24 saat uyumuyor diye şikayet ederdim keşke hiç uyumasa (
Benimle aynı durumda bir arkadaş vardı o da cuma günü 3 kez girmişti bugün tekrar gidicekti isim hatırlamıyorum o ne yaptı acaba
Sezeryan olacak benim 39. Haftada aliriz bebegi dedi doktorum martin 15 i gibi ama tam gunu almadik dahaDort haftanın kalmıyor mu doğuma canim ? Niye uç hafta dedin ki ? Doktor tarih mi verdi ?
Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah darısı bizim başımıza hayırlısıylaKızlar doğum yaptım. Spinal sezeryan ile. İkimizde iyiyiz. Öpüyorum sizi detaylı yazacağım.
Ayyy daha dun gece burda konustuk kasiklarimizdaki agrilardan. Sen dogum yapmissin allah anali babali buyutsun hayirli evlat olsun ins.Kızlar doğum yaptım. Spinal sezeryan ile. İkimizde iyiyiz. Öpüyorum sizi detaylı yazacağım.
Aaa hadi gözün aydın Can'ım bekliyoruz ayrıntılarıKızlar doğum yaptım. Spinal sezeryan ile. İkimizde iyiyiz. Öpüyorum sizi detaylı yazacağım.
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsünKızlar doğum yaptım. Spinal sezeryan ile. İkimizde iyiyiz. Öpüyorum sizi detaylı yazacağım.
Aaa cok sevindim canim allah saglikli uzun omur versin bizim yerimizede kokla bebisni ve bizim icin dua etmeyide unutma cok insalla bizde o gunlere kavusuruzKızlar doğum yaptım. Spinal sezeryan ile. İkimizde iyiyiz. Öpüyorum sizi detaylı yazacağım.
Kızlar doğum yaptım. Spinal sezeryan ile. İkimizde iyiyiz. Öpüyorum sizi detaylı yazacağım.
Ayy heyecan oldum ben ya, kontrolüm cumartesi günü, yarın kalkıp dr a gidesim var
Ayy benimde persembe gunu ama gun gecmiyor sanki. Ayyy bide kontrole diye gidip doguma alinirsak ya ayyyy binbirturlu sey geliyor aklima. Daha evimi temizletmedim. En iyisi en kisa zamanda evimi temizletim kafam rahat olsunAyy heyecan oldum ben ya, kontrolüm cumartesi günü, yarın kalkıp dr a gidesim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?