2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben baya uğraştım şikayet ettim gidip inceleme yaptılar uyarı yapmışlar hemşireye ama aynı tas aynı Hama'm, bide demişki çok yokun oluyorum bazen hastaları sürekli atayamıyorum :)))
Sağlık bakanlığından görevli kişiler bana sürekli bilgi verdi arayıp sağolsun, şunu yaptık uyarıda bulunduk hala aynı mı falan diye, bende dedim 4 te çıkıyo hala ve hiç yoğun değil hep kahve sigara içiyo dışarda :)))
Tekrar inceleme yapacaklardı en son naptılar bilmiyorum :))))
En son aradılar dediler aile hekimi değiştirin hemşire de otomatik değişir, bende aile hekimimi seviyorum değiştiremem hemşireyi siz değiştirin dedim onu da biz yapamıyoruz dediler, iyi dedim bende Bi daha hatasını görürsem yine şikayette bulunurum artık son kez konuşursunuz dedim tamam dediler bakalım :))

Bugun benide aradi hemsirem yarin kan vermeye gel dedi. 2 hafta once hastanede kan verdim herseye bakildi deyince o zaman sonuclarini getir isleyeyim dedi tamam dedim. Ama akilli ben sonuclarin bende olmadigini unuttum. Sonucumu telefonda doktorla gorusmustuk elimde yok yani. Yarin benide bekliyorlar ama persembe giderim artik. Kontrolum var doktorumdan sonuclarin ciktisini ister goturur saglik ocagina gosteririm artik. Ne olacak bu unutkanlik bilmiyorum kesin ciktisini istemeyide unuturum ya ben neyse

Dort haftanın kalmıyor mu doğuma canim ? Niye uç hafta dedin ki ? Doktor tarih mi verdi ?

Gözün aydinn ayrıntıları bekliyoruz benim daha ne sancim çıkıyor nede herhangi bi belirtirtim var yeri rahat heralde

Kızlar doğum yaptım. Spinal sezeryan ile. İkimizde iyiyiz. Öpüyorum sizi detaylı yazacağım.
Ayy inanmıyorum ...kız heyecanlandim ayyy :) gözün aydın canım.en.kısa zamanda Allah aşkına ignesine ipliğine her şeyi yaz

Andrammm mış bugün yine nst ye girecek olaan senin gibi, o da doğum yapmıışş :))

Kızlar doğum yaptım. Spinal sezeryan ile. İkimizde iyiyiz. Öpüyorum sizi detaylı yazacağım.
Ayyy daha dun gece burda konustuk kasiklarimizdaki agrilardan. Sen dogum yapmissin allah anali babali buyutsun hayirli evlat olsun ins. spinal olmussun nasil oldu rahat gectimi ben ilk dogumumu spinal yaptim ama cok korktugum icin bi ara uyuttular sanirim daha dogrusu beni uyku moduna aldilar. Ameliyatin basini cok net hatirliyorum ortalari hayal meyal yarim yamalak hatirliyorum. Bu sefer genel anestezi olucam bir sorun olmazsa ama bir yandan da uyanik olup bebegimi gormek istiyorum.
Senin dogumun nasil gecti en kisa zamanda ayrintisiyla bekliyoruz :)

[HayirluAndrammm, post: 45291524, member: 707356"]Kızlar doğum yaptım. Spinal sezeryan ile. İkimizde iyiyiz. Öpüyorum sizi detaylı yazacağım.[/QUOTE]

Hayirli olsun canim darisi bizlere insallah

Ayyyy canım benim Oğluşunu da öp bizim yerimize :))
Ayrıntıları bekliyoruz en kısa zamanda boş vakit bulduğunda .. Ay çok heycanlandım yaa

Ayy heyecan oldum ben ya, kontrolüm cumartesi günü, yarın kalkıp dr a gidesim var

Sen mi ben miiiii resmen bu gece uyuyamicam ben kesin .. Allahım hemen yarın olsun saat 10 olsun

Ayy heyecan oldum ben ya, kontrolüm cumartesi günü, yarın kalkıp dr a gidesim var
Ayy benimde persembe gunu ama gun gecmiyor sanki. Ayyy bide kontrole diye gidip doguma alinirsak ya ayyyy binbirturlu sey geliyor aklima. Daha evimi temizletmedim. En iyisi en kisa zamanda evimi temizletim kafam rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…