• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çatı muayenemiz vardı kızlar bugün korkutmak gibi olmasın ama canım baya yandı halen acıyo valla off nasıl doğurcam bilmem valla bi hafta ya doğar dedi doktor

Ayy benimde persembe gunu ama gun gecmiyor sanki. Ayyy bide kontrole diye gidip doguma alinirsak ya ayyyy binbirturlu sey geliyor aklima. Daha evimi temizletmedim. En iyisi en kisa zamanda evimi temizletim kafam rahat olsun

Sen bence de temizlik işini hallet canım :) bende 2 hafta önce falan dip köşe temizlettim annemlere nolur nolmaz diye ama görüyorsunuz doğuramıyorum :)) Yinede yarın ki kontrolden sonra bu hafta tekrar Bi dip köşe temizlik yapılıcak

eşim internetten alısverıse cok karsı onun pımpırıklıgınden bısey alınca basıma ılla bı talıhsızlık glıyo benımde korkuyorum :S bayiliği varmı acaba bursada ?

Arkadaslar evinizin temizligini ne zaman yaptirdiniz-yaptirmayi dusunuyorsunuz?
Ben daha yaptirmadim.3 haftam var doguma Onumuzdeki hafta halilari yikamaya gondermeyi dusunuyorum sonrda bi kadin cagirip camlar tuller mutfak dolaplari heryer temizlenecek. Ama halilar gelsin oyle yapmayi dusunuyorum. Yani halilarda 1 hafta yikamada kalsa 2 hafta sonra yapilmis olacak temzilik. Cok gecmi olur sizce? Son anda yapilsin ki kirlenmesinler istiyorum. Bir yandan da ya ters giden birsey olursa diye hemen yaptirsam mi diyorum bilemedim :KK35:
Ben haftaya halıları gönderip temizliği halletmeyi planlıyorum cnm bebişlerin işi belli olmaz geliverirler aklımızda kalacağına yapalım bitsin.. Gerçi temiz tutmaya çalışmak da ayrı bir dert ama idare etcez artık
kizlar hastaneye yatisim yapildi sancilar baslamis şu an cok hissetmesem de doktor darliktan dolayi sezaryen diyor ama.muayenede aciklik varmis biraz normal olabilirse denicez olmadi sezaryen hakkimizda hayirlisi dualariniza talibim
Allah kolaylık versin canım sağlıkla kucağına al yavrunu inşallah
Kızlar sağlık ocağında gebelik takibinde idim ebe bana aydınlatıcı bilgiler verdi mesela süt konusunda göğsünü dolu bırakma boşalt dedi eğer bebek bitiremezse çünkü mastit oluyormuş ben de pompa alsam mı diye düşünüyordum duruma göre bakayım diyordum ama sanırım gerekli birşey ilk zamanlar elinle de boşaltabilirsin dedi masaj yaparak bi çay bardağına boşalt çay kaşığı işe ver bibeeonaa alıştırma dedi. doğum sancısına gelince bi kramp bi sancı aniden gelir sonra hiç gelmemiş gibi ardından bi rahatlık olur dedi eğer bu düzenli aralıklar ile olursa doğum sancısıdır dedi ben de en çok doğum sancısı ile yalancı sancı yı karıştırmaktan korkuyorum demek bu şekilde ayırt edecek mişiz
Şu an da kadın doğumcu dayım tiroit lerim kafamı karıştırdı onu bi sorcam bi de arada çamaşırda nemlilik hisssediyorum suyumuza baktırcam bakalım kaç kilo olmuş tontişim
Bakalım yalancı sancı ile doğum sancısını birbirinden ayırt edebilcez mi ben de bu konuda tedirginim.. Bu arada pompa alınmalı diye düşünüyorum süt çok olursa dediğin gibi sağılması gerek az olursa da bebek yorulup emmiyormuş yine sağmak gerek
Bugun benide aradi hemsirem yarin kan vermeye gel dedi. 2 hafta once hastanede kan verdim herseye bakildi deyince o zaman sonuclarini getir isleyeyim dedi tamam dedim. Ama akilli ben sonuclarin bende olmadigini unuttum. Sonucumu telefonda doktorla gorusmustuk elimde yok yani. Yarin benide bekliyorlar ama persembe giderim artik. Kontrolum var doktorumdan sonuclarin ciktisini ister goturur saglik ocagina gosteririm artik. Ne olacak bu unutkanlik bilmiyorum kesin ciktisini istemeyide unuturum ya ben neyse :KK45:
Hastanenin internet sitesinden esonuç yok mu cnm ordan bakıp çıktı alabilirsin
Kızlar doğum yaptım. Spinal sezeryan ile. İkimizde iyiyiz. Öpüyorum sizi detaylı yazacağım.
Ayy gözün aydın cnm hayırlı olsun detayları sabırsızlıkla bekliyoruz

Ayy benimde persembe gunu ama gun gecmiyor sanki. Ayyy bide kontrole diye gidip doguma alinirsak ya ayyyy binbirturlu sey geliyor aklima. Daha evimi temizletmedim. En iyisi en kisa zamanda evimi temizletim kafam rahat olsun
Andram da nst için gitmişti :))))
Sen temizlet en iyisi :)

Bizim ciciler yavas yavas yikanmaya basladi hazirlik zamaniiiii :)
Oohh hadi kolay gelsin :21:

Çatı muayenemiz vardı kızlar bugün korkutmak gibi olmasın ama canım baya yandı halen acıyo valla off nasıl doğurcam bilmem valla bi hafta ya doğar dedi doktor
Tam 12 gün önce bana da dr.um 1-2 haftaya gelir bebek demişti henüz ses seda yok bizde :KK49: bakalım senin nasıl olacak :))
Bu arada ben de kızları biraz rahatlatayım, senin gibi çok kişiden okuduğum için ben de korkuyodum ve çok geriliyodum çatı muayenesinden ama benimki çok şükür korktuğum jadar olmadı, yani canım yandı tabi ama 10 sn ya sürdü ya sürmedi, ve öyle aman aman da bi acı değildi benimki, velhasıl henüz çatı muayenesi olmamış kızlar, çok da korkmayın herkeste aynı olmuyo :KK53:

10snden fazla sürdü kesinlikle bayada bi baskı uyguladı alttan valla canım yanmadı desem yalan olur ama bebeklerimiz için katlanıyoruz napalım:anneadayı::110:

Kozlar çok hastayim ya. Oğlundan bulasti sanirim. Öksürük grip Burnum tikali kolunu kaldiracak halim yok. Zencefilli bal yaptim inşallah oksurugmu keser

Seninle aynı günlerimiz canım tahmini 7 mart görünüyor dr bana 1 mart sezeryanle alırız dedi seninki normalmi olacak? Çok korkuyorum normalden

Bi de beni bi yan yatırmışlardı bi sırtüstü, senin de pozisyonunu değiştirdiler mi belki bu da işe yarar ne bilim o_O:KK53:
Yok pozisyon değiştirmiyorlar canım şükür doktorun yanında bi sağa bir sola ani hareket etti doktor bile o kadArına şaşırdı tamam inandık diye güldü :)

Sen bence de temizlik işini hallet canım :) bende 2 hafta önce falan dip köşe temizlettim annemlere nolur nolmaz diye ama görüyorsunuz doğuramıyorum :)) Yinede yarın ki kontrolden sonra bu hafta tekrar Bi dip köşe temizlik yapılıcak
Ya ben daha ne yapacagima karar veremedim ya offff. Buyuk oglum hala besiginde yatiyor besigi buyuk oldugu icin hala sigiyor icine. Bebek icin yatak odama kucuk besik alicam sepet gibi olanlardan. Daha dogrusu eltim verecek.
Oglmun odasina ranza almayi dusunuyorum odasi dar oldugu icin bazadan vazgectik. Ee kardeside olunca 2 baza yerine ranzayi tercih ettik. Bi yandan diyorum onunda siparisini verim 10 gune kadar getiriyorlarmis o da gelsin kurulsun oyle yapim temizlik. Bi yandan diyorum ranzanin acelesi yok bir iki ay sonrada aliriz.
Anlayacaginiz ben cok kararsizim bu hamilelik mahfetti beni. Ben hic boyle bir insan degildim kafamda herseyi bitirir fazla kurcalamadan neyse yapardim. Simdi niye bu kadar kararsiz oldum ya :KK34::KK34::KK34:

Ben haftaya halıları gönderip temizliği halletmeyi planlıyorum cnm bebişlerin işi belli olmaz geliverirler aklımızda kalacağına yapalım bitsin.. Gerçi temiz tutmaya çalışmak da ayrı bir dert ama idare etcez artık

Allah kolaylık versin canım sağlıkla kucağına al yavrunu inşallah

Bakalım yalancı sancı ile doğum sancısını birbirinden ayırt edebilcez mi ben de bu konuda tedirginim.. Bu arada pompa alınmalı diye düşünüyorum süt çok olursa dediğin gibi sağılması gerek az olursa da bebek yorulup emmiyormuş yine sağmak gerek

Hastanenin internet sitesinden esonuç yok mu cnm ordan bakıp çıktı alabilirsin

Ayy gözün aydın cnm hayırlı olsun detayları sabırsızlıkla bekliyoruz
Bu ay doktorum hastaneden ayrildi. Kadin dogum merkezine gecti. Ordada e sonuc olacagini sanmiyorum ama yinede bi bakim

Bence sen tekrar git canım, yada orda başka dr varmı, asistanlarından rica et 2 dk görüş, fikirlerini al tekrar giriyim mi kendi dr uma soramıyorum de bence .
Şükür doktor çabuk geldi muayene esnasında inanılmaz sert hreket etti doktorun gözler açıldı inandım tamam hareket ediyorsun diye güldü bir daha girmedim nst ye ama cuma yine çağırdı eee haftada 2 gidiyorum resmen bu cadım yüzünden:(

Mrb güzel anneler ne güzel yolun sonuna gelmişsiniz size bi sorum var kaçıncı haftada nstye baglandınız ve kaçıncı haftada doktor daha sık çağırıyor

Back