• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba bayanlar.. :) bebeğim çok hareketli resmen dışarıdan görülüyor hareketleri ... :) bazen keyiften mi stresten mi yapıyor anlayamıyorum.. benim gibi olanınız varmıdır acaba..

merhaba bayanlar.. :) bebeğim çok hareketli resmen
merhaba bayanlar.. :) bebeğim çok hareketli resmen dışarıdan görülüyor hareketleri ... :) bazen keyiften mi stresten mi yapıyor anlayamıyorum.. benim gibi olanınız varmıdır acaba..
Disaridan belli oluyr resmen demi ☺ elini ayagini ayirt edebiliyor musnz

Masalesef cok kucuk.dogdu 500 gr 15 gun yasadi kaybettik sonra ins bu sefer saglikli bir sekilde alirim kucagima hepimiz aliriz ins
:(( Rabbim bu bebeğinizi size bağışlasın inşallah. hepimiz Allahın izniyle sağsalim sağlıklı bir şekilde kavuşalım yavrularımıza sağlıkla,analı babalı büyütelim inşallah. Bu yolda gözyaşı döken evlat sahibi olmak isteyen herkese de Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..

Ay sağlık ocağından çağırmışlardı yine unuttum gitmeyi :KK17:
Beni de az önce aradı ebe hemşirem ilk defa :)) şimdiye kadar 2-3 kez kendim gitmiştim aşı için kendileri bi zahmet hiç aramamışlardı, şimdi doğum yaklaştı diye heralde aradı:)
Dedim ben uzağım oraya anneme geldikçe geliyodum artık gelemem, burda bi yere aldiricam dedim
O zaman bu hafta içi aldırın mumkünse çünkü bişey olursa bizim sorumluluğumuzda olursunuz sıkıntı olur dedi, paçası tutuştu bugüne kadar aramayan hemşremin :)))

:KK43:( Rabbim bu bebeğinizi size bağışlasın inşallah. hepimiz Allahın izniyle sağsalim sağlıklı bir şekilde kavuşalım yavrularımıza sağlıkla,analı babalı büyütelim inşallah. Bu yolda gözyaşı döken evlat sahibi olmak isteyen herkese de Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..
Amin ins Rabbim dusmanima yastmasn aratmasin kimseye isteyen herkese nasip.etsin Rabbim cok zor cunku hayirlisi ile sonuna geldik bn bugunlerime sukredyrm zor donemler gecrdm son 15 gun Allahn izniyle.saglikli alrim.ins kucagima

kizlar hastaneye yatisim yapildi sancilar baslamis şu an cok hissetmesem de doktor darliktan dolayi sezaryen diyor ama.muayenede aciklik varmis biraz normal olabilirse denicez olmadi sezaryen hakkimizda hayirlisi dualariniza talibim

Ay hadi hayırlısı olsun canım, kolay olsun doğumun inşallah

Doktorumda acil sezeryana girdi :KK43: ayy artık sürekli hastanedeyim bu cadı yüzünden doktor gelince yine nst diycek böyle yaptığı içinde 2 günde bir nst diyorlar off şuan inanılmaz hareketli yatmamı istemiyor sanırım ben yatınca o da uyuyor eskiden 24 saat uyumuyor diye şikayet ederdim keşke hiç uyumasa :KK43:(
Benimle aynı durumda bir arkadaş vardı o da cuma günü 3 kez girmişti bugün tekrar gidicekti isim hatırlamıyorum o ne yaptı acaba

Bence sen tekrar git canım, yada orda başka dr varmı, asistanlarından rica et 2 dk görüş, fikirlerini al tekrar giriyim mi kendi dr uma soramıyorum de bence .

Kızlar sağlık ocağında gebelik takibinde idim ebe bana aydınlatıcı bilgiler verdi mesela süt konusunda göğsünü dolu bırakma boşalt dedi eğer bebek bitiremezse çünkü mastit oluyormuş ben de pompa alsam mı diye düşünüyordum duruma göre bakayım diyordum ama sanırım gerekli birşey ilk zamanlar elinle de boşaltabilirsin dedi masaj yaparak bi çay bardağına boşalt çay kaşığı işe ver bibeeonaa alıştırma dedi. doğum sancısına gelince bi kramp bi sancı aniden gelir sonra hiç gelmemiş gibi ardından bi rahatlık olur dedi eğer bu düzenli aralıklar ile olursa doğum sancısıdır dedi ben de en çok doğum sancısı ile yalancı sancı yı karıştırmaktan korkuyorum demek bu şekilde ayırt edecek mişiz
Şu an da kadın doğumcu dayım tiroit lerim kafamı karıştırdı onu bi sorcam bi de arada çamaşırda nemlilik hisssediyorum suyumuza baktırcam bakalım kaç kilo olmuş tontişim

Helal olsun o hemşireye :))
Benim hemşirem olaylıydı hatırlayan hatırlar, hiç aramıyodu sallamıyodu, bilgiler vermiyordu, kan tahlili için gittiğim Zaman bile ayağa kalkıp kan almaya üşeniyodu, sağlık bakanlığının heryerine şikayet ettim kadını :) şikayetten sonra arada Bi öyle Masus arayıp bilgiler alıyo yine hiç çağarmıyo :) bende bıraktım artık umrumda değil

Yeni yiyip geldim tatlı da yedim oynuyor zaten şuan ama o nst bağlanınca duruyor hatta şuan karnımı delcek ayy sinirlerim bozuldu resmen nst de konuşuyordum kızım hadi uyan annecim neden böyle yapıyorsun fln ama yok hemşire belki 5-6 kez gelip karnımı salladı yok kıpırdamadı bile :)

Baya Zaman geçmiş işlerini halledip eve gitmişsindir belki de :)

Arkadaslar ben mayis annesiyim ama bi ziyaret edeyim sizi dedim :KK45: masallh artik guzel sona yaklastiniz ahhh benim hic gunlerim gecmiyoki bide panik atak hastasiyim oda beni maf ediyo hatta bazen ilaca baslimmi diyorum sonra vaz geciyorum korkudan allhh yardum etsin cumlemize banada dua edin lutfen hayirlisiyla gecsin gunlerde dogurayim ..

2 saat önce sancılarım oldu vajinama bıcak saplanıyo gibi oldu dün akşam ilişkiye girdik dikkat ettimde ilişkiden sonraki gün hep sancım oluyo dr.da soramadım eşim yanımdaydı çekindim açıkcası
Dr.u son haftalarda ilişkiyi yasaklayan oldumu

Beni de az önce aradı ebe hemşirem ilk defa :)) şimdiye kadar 2-3 kez kendim gitmiştim aşı için kendileri bi zahmet hiç aramamışlardı, şimdi doğum yaklaştı diye heralde aradı:)
Dedim ben uzağım oraya anneme geldikçe geliyodum artık gelemem, burda bi yere aldiricam dedim
O zaman bu hafta içi aldırın mumkünse çünkü bişey olursa bizim sorumluluğumuzda olursunuz sıkıntı olur dedi, paçası tutuştu bugüne kadar aramayan hemşremin :)))

Kesin tutuşmuştur benim hemşirem iyi bir sorunumuz yok da ben unutkanım bu aralar geçen hafta Aradı tamam dedim unuttum gitmeyi yine aradı bugün bekliyordu gene unuttum
Olanlar oldu bana bir unutkanlıkdır gidiyor

2 saat önce sancılarım oldu vajinama bıcak saplanıyo gibi oldu dün akşam ilişkiye girdik dikkat ettimde ilişkiden sonraki gün hep sancım oluyo dr.da soramadım eşim yanımdaydı çekindim açıkcası
Dr.u son haftalarda ilişkiyi yasaklayan oldumu
Bana 33 haftadan beri her kontrolde yasak diye soyluyor son haftalarda iliski dogumu tetikliyor

Helal olsun o hemşireye :))
Benim hemşirem olaylıydı hatırlayan hatırlar, hiç aramıyodu sallamıyodu, bilgiler vermiyordu, kan tahlili için gittiğim Zaman bile ayağa kalkıp kan almaya üşeniyodu, sağlık bakanlığının heryerine şikayet ettim kadını :) şikayetten sonra arada Bi öyle Masus arayıp bilgiler alıyo yine hiç çağarmıyo :) bende bıraktım artık umrumda değil
Aa gecen gün kendi aile hekimi işimi napıcam diye düşünürken aklıma senin şikayetin gelmişti soracaktım bir netice aldın mı diye unutmuşum:)) inat etti çağırmıyo hee :))))

Arkadaslar ben mayis annesiyim ama bi ziyaret edeyim sizi dedim :KK45: masallh artik guzel sona yaklastiniz ahhh benim hic gunlerim gecmiyoki bide panik atak hastasiyim oda beni maf ediyo hatta bazen ilaca baslimmi diyorum sonra vaz geciyorum korkudan allhh yardum etsin cumlemize banada dua edin lutfen hayirlisiyla gecsin gunlerde dogurayim ..
İnşallah sen de vakti zamanı geldiğinde sağlıkla alırsın kucağına :)

Back