2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar hastaneye yatisim yapildi sancilar baslamis şu an cok hissetmesem de doktor darliktan dolayi sezaryen diyor ama.muayenede aciklik varmis biraz normal olabilirse denicez olmadi sezaryen hakkimizda hayirlisi dualariniza talibim
Hakkında hayırlısı olsun canım bir avazda inşallah

kizlar hastaneye yatisim yapildi sancilar baslamis şu an cok hissetmesem de doktor darliktan dolayi sezaryen diyor ama.muayenede aciklik varmis biraz normal olabilirse denicez olmadi sezaryen hakkimizda hayirlisi dualariniza talibim
Aaa hayırlısı olsun canım yaa, inşallah sağlıkla en kısa zamanda seni zorlamadan gelir bıdığımızz, Allah yardımcınız olsunn muucckk

Kızlar çıldırcam valla nst de uyuyan kızım çıkar çıkmaz oynamaya başladı off bu kız beni çıldırtır yine mi gircem acaba

Ben geçen cuma , cumartesi yaptırdım ciğer geliştirici iğneyi 37. haftadaydım o zaman benimkisi içinde geç mi kalındı acaba faydası olur mu yine de.

Doktorumda acil sezeryana girdi ayy artık sürekli hastanedeyim bu cadı yüzünden doktor gelince yine nst diycek böyle yaptığı içinde 2 günde bir nst diyorlar off şuan inanılmaz hareketli yatmamı istemiyor sanırım ben yatınca o da uyuyor eskiden 24 saat uyumuyor diye şikayet ederdim keşke hiç uyumasa (
Benimle aynı durumda bir arkadaş vardı o da cuma günü 3 kez girmişti bugün tekrar gidicekti isim hatırlamıyorum o ne yaptı acaba

kızlar ıyı gunler :) bende dr dan gelıom 37+3um bugun benımkı hala donmemıs makat gelıs dr bı hafta daha bekleyelım donmezse 39. alalım dedı sezryan yolları artık gozukuo galıba bana kızımda 3150 olmus :)

Ben geçen cuma , cumartesi yaptırdım ciğer geliştirici iğneyi 37. haftadaydım o zaman benimkisi içinde geç mi kalındı acaba faydası olur mu yine de.
36 haftaya kadar olan gebeliklerde her ihtimalde yapiliyor bu igne 37den sonra zatn gelisim tamamlandigi icin her acidan bu igneye gerek duymuyorlar normal haftasnda dogup solunm sikintisi yasayan bebeklerede bu ignye esdeger ilac veriliyor bebege herhangi bir zarari olmadigi icn her ihtimalden oturu yaptirmis doktorunuz

Hayirlisi olsn hakkinizda bazilari supriz yapip son anda donuyor ama bakalim sizin bebis donecekmi donmesede hayirlisi olsn saglikli olsn yeter ki

Kızlar çıldırcam valla nst de uyuyan kızım çıkar çıkmaz oynamaya başladı off bu kız beni çıldırtır yine mi gircem acaba
Karnın tok dimi, bazen çikolata kek falan yedirip bakıyolar, belki öyle şeyler yersen yatınca da oynar senin bıdık

Canım inşallah doğumda da böyle hissetmez az ağrı sızıyla atlatırsın açılma yoksa olana kadar biraz daha geçer sende kendini hazırlamış olursun Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Karnın tok dimi, bazen çikolata kek falan yedirip bakıyolar, belki öyle şeyler yersen yatınca da oynar senin bıdık
Yeni yiyip geldim tatlı da yedim oynuyor zaten şuan ama o nst bağlanınca duruyor hatta şuan karnımı delcek ayy sinirlerim bozuldu resmen nst de konuşuyordum kızım hadi uyan annecim neden böyle yapıyorsun fln ama yok hemşire belki 5-6 kez gelip karnımı salladı yok kıpırdamadı bile :)

Hayirlisi olsn hakkinizda bazilari supriz yapip son anda donuyor ama bakalim sizin bebis donecekmi donmesede hayirlisi olsn saglikli olsn yeter ki
aynen canım saglıklı olsun ıns yeter hepımız sag salım alalım bebeklerımızı bı elımıze son zamanlarda artık sabırsızlanmaya basladım resmen :)

Kızlar sağlık ocağında gebelik takibinde idim ebe bana aydınlatıcı bilgiler verdi mesela süt konusunda göğsünü dolu bırakma boşalt dedi eğer bebek bitiremezse çünkü mastit oluyormuş ben de pompa alsam mı diye düşünüyordum duruma göre bakayım diyordum ama sanırım gerekli birşey ilk zamanlar elinle de boşaltabilirsin dedi masaj yaparak bi çay bardağına boşalt çay kaşığı işe ver bibeeonaa alıştırma dedi. doğum sancısına gelince bi kramp bi sancı aniden gelir sonra hiç gelmemiş gibi ardından bi rahatlık olur dedi eğer bu düzenli aralıklar ile olursa doğum sancısıdır dedi ben de en çok doğum sancısı ile yalancı sancı yı karıştırmaktan korkuyorum demek bu şekilde ayırt edecek mişiz
Şu an da kadın doğumcu dayım tiroit lerim kafamı karıştırdı onu bi sorcam bi de arada çamaşırda nemlilik hisssediyorum suyumuza baktırcam bakalım kaç kilo olmuş tontişim

Ay hayırlısı, sağlıkla doğsun inşallah. çok heycanlandım ben doğurucam sanki

Bi de beni bi yan yatırmışlardı bi sırtüstü, senin de pozisyonunu değiştirdiler mi belki bu da işe yarar ne bilim

yani zaten doktor zararlı olacak bir şeyi vermez.o konuda ona güveniyorum. ciğer geliştirici dememişti bana sanırım beni panikletmemek için.sonradan söyleyince kafama takıldı ama çok faydası olmuştur deyince rahatlamıştım. buarada o bebeğiniz yaşıyor mu inşallah iyidir.

Masalesef cok kucuk.dogdu 500 gr 15 gun yasadi kaybettik sonra ins bu sefer saglikli bir sekilde alirim kucagima hepimiz aliriz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…