2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

failatunfailun ben doğumyapali nnerdeyse6yil oldu ilk kez bir ay oönceizledim. Epudralli normal doğumuda suda dogumuda izledim İzlerken agladim. Aklima kendi çektiğim acilar geldi. Doktoru dinlemek lazim bana normal ysparsin ama zorlanirsin demişti dinlemedim herkes korkuttu sezeryandan. Simdi sezeryan videosu izlemiyorum izlersem korkarim diye. Artik yasayip gorucem. İnşallah coook kolay gecer doğumun. Bazilari maşallah firt diye cikariyo :) :)

inşallah seninki de kolay olur canım teşekkür ederim fırtlatmak nasip olur inşallah doktor biraz zor olur ama yaparsın dedi bakalım kısmet ..aman sakın izleme canım sonra görüntüler film şeridi gibi geçiyor

doğumun 15 güne kadar olacağını gösteriyormuş canım,benim erken başladı.senin tam zamanı
Nasil yaniiiiii ben saga sola donerken bacak aramda agri oluyor ama bu zaten 2 haftadir falan boyle. Bir kac gundur de adet sancilarim oluyor. Ozellikle 3 gundur sıklasti ama ben daha erken diye ciddiye almadim. Simdi bunlar yalanci sancilarmi oluyor yoksa dogumun baslayacagina isaret mi

Zamanımı doldurmama 19 gün var zaten. Bugün hafif hafif bel ağrım da oldu. Heyecan ve tedirginlikle bekliyorum. Yarın sabah doktora gidecem bakalım ne diyecek doğum için.
ben 38.haftayı görür müyüm bilemem seninki hayırlısıyla gelir inşallah

Kasiklarimda ozellikle bacak aramda cok agri oluyor benimde.
Benim de kalkarken bacaklarimda bacak aramda cooookkk agri oluyor.insan tedirgin oluyor Allah korusun erken doğum ihtimalinden korkuyor.doktoruma söylemiştim normal demişti

yalancı sancılar oluyormuş canım.ama doğum hemen olacak diye bir şey yok tabi.15 gün demişti yaşayan arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…