2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sağlıkla al kucağına az sancılı bir doğum olur inşallah

bana da sanki kendi karnım eskiye göre indi gibi geliyor son bi kaç gündür. mide yanması da yok yukarda sıkışıklık hissi de yok ama bilemiyorum kesin olarak durum nedir sanki daha küçüğüz yaa.

Canım sağlıkla al kucağına az sancılı bir doğum olur inşallah

kizlar benim de sabaktan beri kasilmam ve kasik agrim var simdi kasilmalar 3-4dk da bir oluyor nerdeyse ve kasilma olunca kasiklarimda kaskati kesilip orda da agri oluyor acaba yalanci mi dogum sancisi mi bilemedim aksi gibi burda su an nst falan da yok dr arasam mi acaba

canım biz hiç yaşamadık ki ama 5 dk bir diyosan doğum sancısı olabilir.illa nişan ya da su gelmeyebilir diye okumuştum. şiddeti artarsa doktorunu haberdar et istersen. e gününde gelmiş heralde. Allah bir avazda kurtarsın
doğumun bekleniyor muydu canım. doktorunu ara danış istersen. en yakın herhangi bi hastane acil nst yok mu. bi gitsen bakılsa yalancı mı sahici mi. hadi hayırlısı inş.

doğumun bekleniyor muydu canım. doktorunu ara danış istersen. en yakın herhangi bi hastane acil nst yok mu. bi gitsen bakılsa yalancı mı sahici mi. hadi hayırlısı inş.
canim nstde sancim hep çıkıyor ama ben hissetmiyorum haftalardir daha once böyle oldugunda erken dogum riski var diye yattım hastanede dr aradim acmadi beyfendi msj attim acilde bi sansimi deneyeyim nstde pek guvenmesem de buranin aletlerine

Canım Allah kolaylık versin sancı düzenliyse doğum sancısı olabilir.. Bence de 5dk da bire düşünce hastaneye git evde rahatça ilerlesin orda suni fln vermesinler hızlandırmak için
Cnm sana da kolaylıklar diliyorum kasılmaların baya sıklaşmış doktorunu arayıp haber versen iyi olur sanki

1 kilo lohusa sekeri siparis verdim gelince öyle yapayım. Teşekkür ederim afiyetle içeriz inşallah

Rica ederim :) içine mutlaka çubuk tarçın ve karanfil koyun ben yarım kiloya, 4-5 tarçın, 10-15 tane karanfil attım hatta sonra tadına bakıp biraz daha ekledim, sizde koyun tadı gerçekten çok güzel oluyor :) bide toz şeker tabi yine zevkinize göre damağınıza göre koyarsınız, ben unutuyorum az daha toz şeker koymayı :))

Kız muhabbet derken öyle basit sıradan seyler.valla ne yalan söyleyeyim biz de cumartesi günü tartıştık.ağladım.kendimi yirttim.sonra da yatk odasına gidip uyudum.sabah baktim ki salonda uyumuş.tv ye dalmismis da ondan.sonra işte ben hiç orali olmadım.geldi öp bakalım.yanagimi kızım opsun dedi.opmeyince naz yapınca zorla barışmam için opturtu kendini..hanı öyle bana yardımcı olan etrafimda pervane olan beni simartan bir kocam yok.ben hep alttan alıyorum tartışma çıkmasın diye.hanı o da kavgacı biri değil ama tartışınca da mülayim davranmiyor...kalk yuruyus yapalım doğuma iyi gelir diyorum. Hava soğuk ,yorgunum der.ardından arkadaşları arayinca çıkar gider...öyle yanı...bu gün babası geldi bize.vay kahvaltı hazırladım.babasının çağını kaşıkla bi güzel karıştırdı.etrafında pervane oldu...bana gelince fıs yanı...amaaaannn Allah başımızdan eksik etmesin de insan da ilgi bekliyor yaaa...bu arada sen ne ogretmenisin derya ?

Geneli böyle maalesef bunların yetiştirilme tarzları mıı yoksa biz mi eğitip evcilleştirmeyi başaramıyoruz bilmiyorum csnım. Ben ingilizce öğretmeniyim senin branş ne idi canım

Cnm sana da kolaylıklar diliyorum kasılmaların baya sıklaşmış doktorunu arayıp haber versen iyi olur sanki
yarin gidicem canim parmak ucu kadar aciklik var dedi burdaki ebe sanci cikmadi ama burdaki nstye güvenmiyorum düşün ne bagladilar ne yapıştırdi oylece durdu karnimda bi ara ben elimle tuttum düşmesin diye o zaman seri sanci cikti elinle tutarsan çıkar dedi ne alakaysa

Son zamanlarda sinir sistemim bozuldu arkadaşlar herşeyi kafaya takar oldum kv ye aşırı takmış durumdayım sinirimi bozuyo ne yapsa aldığı bileziklerin sesine taktım şıkır şıkır takmış takıştırmış yeni gelin gibi deliricem şıkırtı sesinden nasıl çözüm bulucam bilemiyorum. Akrabalar aldığı bilezikleri hayırlı olsun dememiş kıskanmışlarmış öyle söylüyo takma rahatsız oluyorum da diyemiyorum kıskandı dicek halbuki ben o şıkırtı sesine ayar oldum nApıcam bilemiyorum

Geneli böyle maalesef bunların yetiştirilme tarzları mıı yoksa biz mi eğitip evcilleştirmeyi başaramıyoruz bilmiyorum csnım. Ben ingilizce öğretmeniyim senin branş ne idi canım
Ben de sınıf öğretmeniyim canım.2.sınıfları okutuyorum....valla erkeklerin geneli böyle yaa,özeli de bizi bulmaz :) anneleri el ustunde tutunca ,biz cekiuoruz böyle...amaaaannn hiç dusunmeyelim canım ..Allah onları başımızdan eksik etmesin...inşallah yavrulamizla eslerimizle sevdiklerinizle hayırlı sağlıklı mutlu ömrümüz olur...bu arada bir saat önce bebek mağazasına gittik.yatağı beşiği ortu takımını aldık.beşik adapazarindaki mağazadan geliyormuş.kalmamış buradaki mağazada...dur resim atayim beşiğin..

Pembesini aldik .Allah nasip ederse bir hafta sonra gelecekmis.inşallah sağlıkla hayırla huzurla gelir bebeklerimiz...gozlerim doldu kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…