2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yalancı sancılar oluyormuş canım.ama doğum hemen olacak diye bir şey yok tabi.15 gün demişti yaşayan arkadaşım
Benim 2. sezeryanim olacak. Ilk dogumumu 41+5 te yapmama ragmen ne bir acilma ne bir sanci hicbirsey yoktu. Bu seferde oylemi olur yoksa sancim acilmam olur suyum gelir mi diye tedirgin bekliyorum. Yani ilk dogumum olacak gibi tecrubesiz ve heyecanliyim. 3 gundur de adet sancilarim artinca korkmaya basladim acikcasi

Benim de kalkarken bacaklarimda bacak aramda cooookkk agri oluyor.insan tedirgin oluyor Allah korusun erken doğum ihtimalinden korkuyor.doktoruma söylemiştim normal demişti
Seninle haftamiz ayni bende 3 gundur adet sancilari cogaldi sende nasil varmi o agrilar

Seninle haftamiz ayni bende 3 gundur adet sancilari cogaldi sende nasil varmi o agrilar
ben de varım sizinle aynı. arada bi oluyor adet olacakmışm gibi ama sonra unutuyorum geçiyor. ama geçen pek bi sancılı bişiler hissetim sanırım o gaz sancısı idi neyseki ertesi gün uyandığımda geçmişti. bi de bazen bebeğin hareketleri canımı yakıyor. artık pek tekmeler savuramıyor kuzucuk ama bi kütle bilmem neresidir ordan oraya ordan oraya geziniyor ve gezinirken de gerginlik acı hissettiriyor bana. o da mı sancı acaba.

oo maşallah annesi yerinden çok memnunmuş demek demek her doğum yeni heyecan

O hareketler bende de oluyor bebeğin
Bence o sancı değildir herhalde kemiklenkleri için ordan Oray'a dalgalanmaları batıyor gibi oluyor

Dr 1 mart a doğum olur sezeryanla alırız dedi ama ben adet olacakmış gibi ağrı hissediyorum geceleri uyuyamıyorum dün gece biara dalmışım kabuslar gördün hastanelerde dolaştım durdum dudağım uçukladı o derece stres içerisindeyim hayırlısıyla oğlumu kucağıma alabilsem allahım yardım etsin hepimize bebeğimde az hareket ediyo sinir sistemim çöktü resmen

Kızlar o adet sancıları falan bende de 2-3 haftadır seri Bi şekilde oluyor ve şiddeti artıyor gittikçe, biliyorsunuz ki ne açılmam var ne doğumun yolu gözüküyor :)))
Bebeğin ağırlığından dolayı da artıyo Ağrı'lar sızılar, ben 1 haftadır ağlayarak uyanıyorum nerdeyse kasık Ağrı'larımla sancılarımla, herkesin vücudu 1 olamaz tabi ama öyle bu ağrıalara göre doğuma 3 gün 5 gün kaldı diye bişey yok, doktorunuza sorduğunuzda açıklamasınınyapar zaten, son 1 ay içine girince Ağrı'lar yalancı sancılar özellikle artıyor ..
Benim artık kasılmam olduğu Zaman çok çok aşağılarda o kasılmayı hissediyorum, nerdeyse vajina bile kasılıyo yani 2-3 gündür ..
Ne durumdayım bilmiyorum artık hiçbir Ağrı'mı dinlemiyorum, ne zamanki suyum gelir nişan gelir, sancılar sıklaşır o Zaman durup düşünücem sadece :)))

Bilmişlik yapıp yazmadım ya sakın yanlış anlamayın :)
Ben sizden birazcık önde haftam diye, yaşadıklarımı yazdım, her geçen gün ekleniyor bu Ağrı'lara kasılmalara sancılara yeni bişeyler, ben alıştım artık sizde zamanla alışırsınız :) ilk Zaman'lar doktora soruyodum hep artık hiç kontrole gidince bile sormuyorum unutuyorum
Adet sancısından ölüyorum bazen he diyorum kesin doğurucam, uzanıyorum 1 saat yatıyorum kasıklarımı belimi ayağımı sıcak tutuyorum hemen geçiyo sağolsun :)

SiremimS , drygs , fatal ....evet bende de adet sancısı gibi sancı oluyor.acaba adet mi olacam hissine kapiliuorim hamile.olduğumu unutarak.bi de hani afedersiniz insan ishal olur ya karnı yanar onun gibi şeyler de hissediyorum.sanki ishalmisim gibi lavaboya koşuyorum. Bi de gobek deliginin alt tarafında yani yine karın bölgesinde bi hareketlilik hissediyorum.bu hareketlilik tekme değil.şöyle anlatayım : hani kızlar çorba kaynadiginda tencerenin dibinden yüzeyine doğru baloncuklar çıkar ya ,bende de göbek deligimin alt kısmından vajinanın oraya doğru yanı karnimin üst kısmından alt kısmına kaynayıp giden baloncuklar hareket ediyor gibi.bu hareketler benj yakmiuor ama.adet olacakmisim gibi hissediyorum...
Kızlar bi de boyun bolgemde koltuk altın ve vajinam karardı.göğüs memesi etrafındaki kahverengi renkde iyice kararip yayıldı gogsume...gobegimde de çatlaklar baya var.popomda ve bacaklarimda catlaklar yok.onun dışında önceden sol yanında ağrıyordu .şimdi de sağ yanım da ,belim agriyor.bendeki değişiklikler bunlar...uzun uzun yazdin kusura bakmayın ama sizi bilgilendirmek amaçlı yazdım...

Yok o sanci degil Ayaklarini ya da sirtlarini bastiriyolar sanirim Benimki de boyle derimi acitacak kadar geriyo bazen Brn oksuyorum geri kaciyo:)

Kızlar sağa sola dönerken, kalkarken kasıklarınız da şiddetli ağrı oluyo mu?
Ben zaten 1-2 aydır her döndüğümde ağrıdan uyanıyorum, santim santim taksit taksit dönüyorum, ah uh diye sesler çıkarıyorum, ama son 2-3 haftadır pik yaptı, hem karnımda hem kasıklarımda acı ve ağrı hissediyorum kocamın koluna bacağına tutunmadan dönemiyorum, fenalardayım yani hiç rahat değilim, kalkmak ayrı işkence

Bu arada 2 gündür sanki iyice aşağıda hissediyorum, koltuğa oturduğumda sanki onun da kafası bacaklarıma oturuyo bugün kv.ye gittik kocamın ısrarlarıyla yoksa hiç halim yoktu orada da bi ara gerçekten kukumdan dışarı çıkacak sandım, irkiliyorum artık iyice hareketleri aşağıya doğru olduğunda

HAVUÇ İYİ GELİR DİYE DUYMUŞTUM AMA EMİN DEĞİLİM BİR ARAŞTIRIN İSTERSENİZ , SİZ GENE DE BOL BOL SU İÇİN FAYDASI OLUR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…