- 19 Eylül 2015
- 540
- 337
- 103
amin canım inşallah,defnemi şimdiden özledimAminn. Hepimizin yavruları hayırlısıyla gelsin inşallah
Benim 2. sezeryanim olacak. Ilk dogumumu 41+5 te yapmama ragmen ne bir acilma ne bir sanci hicbirsey yoktu. Bu seferde oylemi olur yoksa sancim acilmam olur suyum gelir mi diye tedirgin bekliyorum. Yani ilk dogumum olacak gibi tecrubesiz ve heyecanliyim. 3 gundur de adet sancilarim artinca korkmaya basladim acikcasiyalancı sancılar oluyormuş canım.ama doğum hemen olacak diye bir şey yok tabi.15 gün demişti yaşayan arkadaşım
Seninle haftamiz ayni bende 3 gundur adet sancilari cogaldi sende nasil varmi o agrilarBenim de kalkarken bacaklarimda bacak aramda cooookkk agri oluyor.insan tedirgin oluyor Allah korusun erken doğum ihtimalinden korkuyor.doktoruma söylemiştim normal demişti
ben de varım sizinle aynı. arada bi oluyor adet olacakmışm gibi ama sonra unutuyorum geçiyor. ama geçen pek bi sancılı bişiler hissetim sanırım o gaz sancısı idi neyseki ertesi gün uyandığımda geçmişti. bi de bazen bebeğin hareketleri canımı yakıyor. artık pek tekmeler savuramıyor kuzucuk ama bi kütle bilmem neresidir ordan oraya ordan oraya geziniyor ve gezinirken de gerginlik acı hissettiriyor bana. o da mı sancı acaba.Seninle haftamiz ayni bende 3 gundur adet sancilari cogaldi sende nasil varmi o agrilar
oo maşallah annesi yerinden çok memnunmuş demekBenim 2. sezeryanim olacak. Ilk dogumumu 41+5 te yapmama ragmen ne bir acilma ne bir sanci hicbirsey yoktu. Bu seferde oylemi olur yoksa sancim acilmam olur suyum gelir mi diye tedirgin bekliyorum. Yani ilk dogumum olacak gibi tecrubesiz ve heyecanliyim. 3 gundur de adet sancilarim artinca korkmaya basladim acikcasi
Ay nerdee Kızçem için bulaştım bu işlereAman allahım çok cici sipariş alıyor musunuz
Mışıl mışıl uyusun Prenses inşallah
O hareketler bende de oluyor bebeğinben de varım sizinle aynı. arada bi oluyor adet olacakmışm gibi ama sonra unutuyorum geçiyor. ama geçen pek bi sancılı bişiler hissetim sanırım o gaz sancısı idi neyseki ertesi gün uyandığımda geçmişti. bi de bazen bebeğin hareketleri canımı yakıyor. artık pek tekmeler savuramıyor kuzucuk ama bi kütle bilmem neresidir ordan oraya ordan oraya geziniyor ve gezinirken de gerginlik acı hissettiriyor bana. o da mı sancı acaba.
Bende de hic doğum belirtisi yok
Yok o sanci degil Ayaklarini ya da sirtlarini bastiriyolar sanirim Benimki de boyle derimi acitacak kadar geriyo bazen Brn oksuyorum geri kaciyo:)ben de varım sizinle aynı. arada bi oluyor adet olacakmışm gibi ama sonra unutuyorum geçiyor. ama geçen pek bi sancılı bişiler hissetim sanırım o gaz sancısı idi neyseki ertesi gün uyandığımda geçmişti. bi de bazen bebeğin hareketleri canımı yakıyor. artık pek tekmeler savuramıyor kuzucuk ama bi kütle bilmem neresidir ordan oraya ordan oraya geziniyor ve gezinirken de gerginlik acı hissettiriyor bana. o da mı sancı acaba.
Kaldik böyleBende de var ama doktorum inanmıyorrr, nst de sancı çıkmıyorrrdoğuramicam bu gidişle ben
Ben zaten 1-2 aydır her döndüğümde ağrıdan uyanıyorum, santim santim taksit taksit dönüyorum, ah uh diye sesler çıkarıyorum, ama son 2-3 haftadır pik yaptı, hem karnımda hem kasıklarımda acı ve ağrı hissediyorum kocamın koluna bacağına tutunmadan dönemiyorum, fenalardayım yani hiç rahat değilim, kalkmak ayrı işkenceKızlar sağa sola dönerken, kalkarken kasıklarınız da şiddetli ağrı oluyo mu?
HAVUÇ İYİ GELİR DİYE DUYMUŞTUM AMA EMİN DEĞİLİM BİR ARAŞTIRIN İSTERSENİZ , SİZ GENE DE BOL BOL SU İÇİN FAYDASI OLURKızlar kontrolden geliyoruz bebeğin ölçümleri iyi ama suyumuz azalmış ve sınırdaymış. 5 Gün sonra nst 10 gün sonra doktor tekrar kontrole çağırdı. Suyu çoğaltmak için yapabilecek birşey yokmuş biraz daha durur inşallah
Sarımsak ve limonun faydası olur muydu ki acaba düşmesinde yoksa bu tamamen farklı bir durum mu normal tansiyon yüksekliğindenAmin cnm saglikla kavusuruz ins bebeklerimize tansiyonun kaclarda benim 16/8 15/8 araliginda hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?