- 19 Eylül 2015
- 540
- 337
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunu ben de merak ediyorum canımArkadaslar diger topicte de sordum burda da sorayim. Kontrolleri muayenehanede yapilan arkadaslar dogumunuz nasil olacak. Doktora ayri hastaneye ayri ucretmi veriliyor eger oyleyse sizlerin ucretleri nasil. Benim doktorum yeni ayrildi hastaneden ama kendi doktorumla ayni hastanede dogumum olacak fiyatini sormadim degismis midir bilmiyorum.
sizlerin ki nasil acaba ?
Hayırlı olsun canım mışıl mışıl uykular uyusun bebiş
Amin canım inşallah..hepimizin bebeği sağlıkla hayırla buyusun inşallahHayırlı olsun canım mışıl mışıl uykular uyusun bebiş
Maşallah çok güzel olmuş sağlıkla mışıl mışıl uyusun içindeAy ben bugün yazamadımselamlar kızlar sabah kahvaltı diye çıktık akşam eve girdik. Bu arada dün babynest yaptım ben de
Eki Görüntüle 1779485
Havuç ve havuç suyu arttırırmışKızlar kontrolden geliyoruz bebeğin ölçümleri iyi ama suyumuz azalmış ve sınırdaymış. 5 Gün sonra nst 10 gün sonra doktor tekrar kontrole çağırdı. Suyu çoğaltmak için yapabilecek birşey yokmuş biraz daha durur inşallah![]()
benim sancım da geceleri tutuyorHerkese günaydınnnnyalancı doğum sancısıyla uyandım , uyuyamıyorum şimdi
![]()
Bebek çikolatası ve lohusa şekeri sipariş verdim bugün ama daha elime ulaşmadı. Gelince yapıcam bakalım nasıl olacakKızlar en başından beri isim olarak Ece yi düşünüyoruz. Bugün birden aklıma belis ismi geldi belis Ece nasıl olur sizce kulağınıza nasıl geliyor. Ben çok heyecanlandım bu ismi söylediğimde.
Lohusa şerbeti için hacı şeriften sipariş veren var mı? geçen eşimin doğum günüydü ordan hediyelik çikolata yolladım iş yerine çok güzeldi. Şerbeti nasıldır acaba
dikkat et canım kendine sona doğru geldik. Allah tamamına erdirsin hepimize inşallah.meyve Suları yasak canım bana bol bol su içiyorum. Nerdeyse başından beri hep suyu sınırdaydı şimdi azalmaya başlamış.
Kahvaltı sonrası tansiyonum mu düştü bilemedim kendimi pek iyi hissetmiyorum ben yaa![]()
Bende mide yanmasi hic olmadi diyebilirim O konuda rahattim rahatim Bebegin kafasini da kasiklarimda hissediyorum yuruyuse cikinca Hergun 40 dk yuruyorum acaba ondan mi erkenden indi benimkiz Bi de 4 -5 hafta once inmesi normalmis dogumun baslayacagi anlamina gelmezmisbana da sanki kendi karnım eskiye göre indi gibi geliyor son bi kaç gündür. mide yanması da yok yukarda sıkışıklık hissi de yok ama bilemiyorum kesin olarak durum nedir sanki daha küçüğüz yaa.
evet haklısınız,demek ki 35ten sonra ağırlaşma oluyorBende aynı durumdayım canım 35. Haftaya kadar çalıştım herşey iyiydi 35 ten sonra birden ağarlaştım hiç biyere gitmiyorum gitsem rahat edemiyorum lavoya gitmekten fenalık geldi hayırlısıyla doğum yapsak rahatlıcaz inşallah
eğer öyle ise iyiymiş. ben de korktum erken doğarsa ya diye. iyi o zaman yerleşsin yavaş yavaş madem ufaklıklar yerlerine. bilemiyorum yani hiç sadece bi his oldu bende de. belki de normaldir dediğin gibi.Bende mide yanmasi hic olmadi diyebilirim O konuda rahattim rahatim Bebegin kafasini da kasiklarimda hissediyorum yuruyuse cikinca Hergun 40 dk yuruyorum acaba ondan mi erkenden indi benimkiz Bi de 4 -5 hafta once inmesi normalmis dogumun baslayacagi anlamina gelmezmis
haklısınız,ben de bu tarife göre yaptım güzel olduSadece lohusa şekeri ve suyla yapılanı bende hiç sevmiyorum, içine çubuk tarçın ve karanfil koyup kaynatıp yapıyoruz çok güzel oluyor çok seviyorum ben :)