• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar diger topicte de sordum burda da sorayim. Kontrolleri muayenehanede yapilan arkadaslar dogumunuz nasil olacak. Doktora ayri hastaneye ayri ucretmi veriliyor eger oyleyse sizlerin ucretleri nasil. Benim doktorum yeni ayrildi hastaneden ama kendi doktorumla ayni hastanede dogumum olacak fiyatini sormadim degismis midir bilmiyorum.
sizlerin ki nasil acaba ?
bunu ben de merak ediyorum canım

Kızlar en başından beri isim olarak Ece yi düşünüyoruz. Bugün birden aklıma belis ismi geldi belis Ece nasıl olur sizce kulağınıza nasıl geliyor. Ben çok heyecanlandım bu ismi söylediğimde.
Lohusa şerbeti için hacı şeriften sipariş veren var mı? geçen eşimin doğum günüydü ordan hediyelik çikolata yolladım iş yerine çok güzeldi. Şerbeti nasıldır acaba

Ay ben bugün yazamadım :KK53: selamlar kızlar sabah kahvaltı diye çıktık akşam eve girdik. Bu arada dün babynest yaptım ben de :KK45:
image.webp

QUOTE="failatunfailun, post: 45277261, member: 706175"]bunu ben de merak ediyorum canım[/QUOTE]
Ben 8 yıl önce kızımın doğumuna iki ay kala doktorum hastaneden ayrıldı ve muayenehane açtı orda devam etmek zorunda kaldım hem hastahaneye hemde doktora ayrı para ödemiştim şimdide değişen birşey yoktur diye biliyorum

Kızlar kontrolden geliyoruz bebeğin ölçümleri iyi ama suyumuz azalmış ve sınırdaymış. 5 Gün sonra nst 10 gün sonra doktor tekrar kontrole çağırdı. Suyu çoğaltmak için yapabilecek birşey yokmuş biraz daha durur inşallah o_O
Havuç ve havuç suyu arttırırmış ;) bir dene istersen

Kızlar en başından beri isim olarak Ece yi düşünüyoruz. Bugün birden aklıma belis ismi geldi belis Ece nasıl olur sizce kulağınıza nasıl geliyor. Ben çok heyecanlandım bu ismi söylediğimde.
Lohusa şerbeti için hacı şeriften sipariş veren var mı? geçen eşimin doğum günüydü ordan hediyelik çikolata yolladım iş yerine çok güzeldi. Şerbeti nasıldır acaba
Bebek çikolatası ve lohusa şekeri sipariş verdim bugün ama daha elime ulaşmadı. Gelince yapıcam bakalım nasıl olacak

bana da sanki kendi karnım eskiye göre indi gibi geliyor son bi kaç gündür. mide yanması da yok yukarda sıkışıklık hissi de yok ama bilemiyorum kesin olarak durum nedir sanki daha küçüğüz yaa.
Bende mide yanmasi hic olmadi diyebilirim O konuda rahattim rahatim Bebegin kafasini da kasiklarimda hissediyorum yuruyuse cikinca Hergun 40 dk yuruyorum acaba ondan mi erkenden indi benimkiz Bi de 4 -5 hafta once inmesi normalmis dogumun baslayacagi anlamina gelmezmis

Bende aynı durumdayım canım 35. Haftaya kadar çalıştım herşey iyiydi 35 ten sonra birden ağarlaştım hiç biyere gitmiyorum gitsem rahat edemiyorum lavoya gitmekten fenalık geldi hayırlısıyla doğum yapsak rahatlıcaz inşallah
evet haklısınız,demek ki 35ten sonra ağırlaşma oluyor :(

Bende mide yanmasi hic olmadi diyebilirim O konuda rahattim rahatim Bebegin kafasini da kasiklarimda hissediyorum yuruyuse cikinca Hergun 40 dk yuruyorum acaba ondan mi erkenden indi benimkiz Bi de 4 -5 hafta once inmesi normalmis dogumun baslayacagi anlamina gelmezmis
eğer öyle ise iyiymiş. ben de korktum erken doğarsa ya diye. iyi o zaman yerleşsin yavaş yavaş madem ufaklıklar yerlerine. bilemiyorum yani hiç sadece bi his oldu bende de. belki de normaldir dediğin gibi.

ayyy yarın doğuma gidecekleri düşündüm de beni de bi heyecan bastı. kendileri nasıldırlar acaba. arkadaşlar isimleriniz aklımda değil ama Melek idi sanırım bol şans dilerim. Allah kolaylık versin yardım etsin. Herşey yolunda gider ve sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebiklere

[O "failatunfailun, post: 45277143, member: 706175"] S smile53 biz böyle mutlu olduktan sonra :KK37:

Orasida doğru :) bebislerimiz bir dogsa hayirlisiyla sağlikla sihhatle , sevsek onlari gerisi boş :)[/QUOTE]
inşallah canım,artık çok sabırsızlanıyorum.bir de doğum korkusu sardı iki gündür ağlıyorum :KK76:

[QUOTE="failatuheyecan , post: 45278452, member: 7061çokzordu ]Orasida doğru :) bebislerimiz bir dogsa hayirlisiyla sağlikla sihhatle , sevsek onlari gerisi boş :)[/QUOTE]
inşallah canım,artık çok sabırsızlanıyorum.bir de doğum korkusu sardı iki gündür ağlıyorum :KK76:[/QUOTE]

Hem korku hem heyecan bir arada. Benim ilki normaldi ama bunu bazi saglik problemlerinden dolayi sezeryan istiyorum. Aslinda cok korkuyorum sezeryandan, bebis kucuk kolayda dogar normal olsa ama cesaretim yok. gecen oturdum bunun icin agladim niye ilk dogumum sorunlu oldu bu da sezerya olacak ya cok agrim alirsa kalkamazsam ne yaparim diye :( sonrada diyorum rabbim sen kolayligini ver.

Back