2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınnn hatunlaarr :)

Bu gece ilk kez birden fazla tuvalete kalktım, ay ne feci şeymiişş kabızlık ayrı bela zaten, şiştim yeminle heee
Yine de çok şükür halimize Allah dermansız dert vermesin, bakalım cumartesi dr ne dicek, bu haftamız nasıl geçecek,

MELEK1902 ve bir hatun daha vardı bugün bebişini kucağına alacak olan, Allah yardımcıları olsun

Hepimize de iyi haftalar, güzel haberler alacağımız güzel günler diliyorum..

Taam taam bitti, nokta.

Sağol canım moral verdiğin için umarım dediğin gibi olur ama geçen hafta 1 haftada 20 gr almış olurmu ki 3000 gr inşaallah olur.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun sağlıklı bir şekilde kurtulalım bebeklerimiz ve biz.Birde ciğer gelişimi için 2 gün iğne yaptırdı doktorum acaba sorun mu var diye endişe etmeden duramıyorum.Vakit daraldıkça iyice korku sardı beni.

Benim de bebeğim 2,5 gibi doğacak.sağlıklı olsunlar da toparlar onlar inşallah canım.ben de 2,250 doğmuşum
Amin canım inşaallah hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız kucaklarımıza bebeklerimizi.Senin daha vakit var ama alır kilo bence neden 2,5 kg tahmin ediyorsun şu an çok mu düşük haftasından.

Günaydınlarrrr
Hastane için biliyorum çoğunuz bişeyler götürmicek gelen giden az olur olmaz diye, benimde öyle çok kimse gelmicek, belki 10-20 kişi arası gelir, bende bişey yapmicaktım sade Bi çikolata yaptırıcaktım ama, dün attım fotoları, heveslendim biraz onlardan yaptık ablamla dün içlerine çikolata koyduk ..
Şimdi başka bişey de yapsam mı acaba, bide yaptığım lohusa şerbetinden de götürsem mi biraz diye düşündüm .. Lohusa bardaklarımızda var .. Evde gelene gidene veririz şerbetten dedik gerçi ama ..

Gunaydinnn beybiler bizimde yarin kontrol var heyecan dorukta inşallah normale uygun der doktor teyzemiz

Doğum yapacak arkadaslarinda Allah yardımcısı olsun inşallah

Günaydınnnn herkese dün gece yine rüya gördüm ama bu sefer saçma bişeydi Kocaman bir insan doğuruyordum falan
Allahım Bebek görmeye gelen demez mi bu Nasıl Bebek diye kendi kendime konuşurken o insan a biraz küçülüverdi sihirli gücü varmış güya ay ona bime Bebek gibi bakmaya çalılıyordum sıyırdım iyice

Günaydııııın ben de sizin belirtilerin hiç biri yok dostlar, Ağrı sızı sancı yaşamıyorum. Bu işin sonu suni sancılım değildir umarım

Ben malum zaten baby showerda daha yeni bayağı bisey yaptım :)) o yüzden hastaneye teyzem sadece süslerin konseptine uygun çikolata süsledi sağolsun, bi de yanına renk olsun diye jelatinlere boninon doldurup kurdelayla bağladı, daha bisey ister misin dedi, yok dedim yeterli..
Bence senin icin de yeterli olur ya, daha bunun mevlüdü var :))

Şimdi benim sorum lohusa şerbeti denen seyle ilgili :))
Bizde hiç böyle bir adet yok Bizde hiç görmemiştim ilk defa burada eşimin akrabalarından içtim sevmedim de zaten:)), az bir şey lohusa şerbeti yapsam diyorum ama illa Bu minik bardaklarda mı ikram edilir özel bardak mı almak lazım, bi deyiverin hele bacılaarr...

Herkese günaydın kızlar. Dün ağrılarıma dayanamayıp acile gittim. Alttan musyne edip nstye soktular bişi çıkmadı. Eve gelincede pembemsi akıntı geldi. Doktorum sancılarını ve kanamanı kontrol et, muayneden gelmiş olabilir yada nişandır dedi. Çok strestliyim

Gunaydin aksamlari adet sancisiyla uyuyup sabah bel agrisiyla uyanmaya alistim sanirim artik ve daha 3 hafta var doguma hersey yolunda giderse bi yandan da 3 hafta deyince cok az kalmis diyorum agrilar olunca da gecmez bu zaman diyorum anlayacaginiz ruh halim karisik

Lohusa şerbeti benimde eşimin tarafında yok kimsede görmedim duymadım yani ama bizde var, bide ben özenip yaptım öyle :))))
Yap sende kız az da olsa :)) bardak olayı da, ben normal minik kahve yanı bardaklarımda ikram edecektim ama ablam lohusa kadehlerinden almış 12 tane 10 lira gibi bişey galiba, bardakları süslicem diyodu bide naptı bilmiyorum .. Ama bence normal su bardağında olmaz da biraz küçük bardaklarda olabilir :) seven var sevmeyen var çünkü

Geçmiş olsun canım, belki muayeneden kaynaklanan bir kanamadır, Yinede dinlen sancını kanamanı akıntını dikkat et doktorun dediği gibi, stres de yapma

Ciger gelistirici yapmasi cok iyi banada yapti doktorum bundan onceki gebeligimde gebelik zehirlenmesi gecirdim su an hicbir sikinti olmamasina ragmen onlwm amacli yaptirdi bu igne sayesinde cogu bebek erken dogsa bile solunum sikintisi yasamiyor zayif dogsada dogduktan sonra alir yeterki saglikli olsun kafaniza takip stres yapmayin bebeginizi en kotj stres etkiliyor

Kızlar kanguru alan var mı?Ben çok met edilen momfortbaby Kanguru siparişi verdim umarım bebeğim sever

Geçmiş olsuunn, nişan için sanki daha kıvamlı jölemsi falan diyolar, o yüzden belki seninki muayenedendir ama tabi takip etmek lazim, stres yapma canım sakince devam et beklemeye :)

Yapiyim barii :)) bikaç gün dinleniyim de bulayım bi yerden yapiyim, kahve yanı bardagı 6 tane var bakim başka küçük bardak var mıydı, sağol cınımm :)

Eki Görüntüle 1779905 Kızlar kanguru alan var mı?Ben çok met edilen momfortbaby Kanguru siparişi verdim umarım bebeğim sever
Momfortbaby le ilgili ben de hiç olumsuz bişey okumadım ama 1-2 aylık olduktan sonra bi yerlerde deneyip öyle almayı planlıyorum ben, yani şimdiden almiyim dedim, sen de iyi yapmışsın güle güle kullanın şimdiden :)

Ay ben bugün yazamadım selamlar kızlar sabah kahvaltı diye çıktık akşam eve girdik. Bu arada dün babynest yaptım ben de Eki Görüntüle 1779485
Çok hoş olmuş cnm güle güle kullansın miniğin bnm de annem dikti bir ara sizlerle paylaşayım fotosunu
Hastaneye götürmek için çikolata süsler ve odamızın kapısını da hazırladık
Eki Görüntüle 1779762 Eki Görüntüle 1779763
Maviş maviş pek güzeller ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…