2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Pogacayi denicem inşallah:) biliyorum canim bebekli hal ile bunlarin ne kadar ise yaradığını. Kendim icin istemesem de bebek daha 3-5 gunlukken gormeye gelen oluyor insan bir sey cikaramayinca kendini kotu hissediyor,halbuki gelenlerin bunu dusunmesi lazim. Ilk dogumumda bildigin ac gelen ve bunu soyleyen insanlar olmustu disaridan lahmacun soylemistik dusun yani, ben bebek surekli emmek istedigi icin odamdan cikamiyorum,millet açız diyor. O yuzden bi borek bi pogaca koysam gerekirse yanina bi makarna salatasi vs yapilir cayla beraber verilir diye düşünüyorum.

arkadaşlar da söylemiş canım pişirip taze taze kaldırıyoorum buzluğa. eğer önceden bilgin olursa önceden çıkartılabilir. ani gelen misafir için de hemen buzluktan çıkarıp tava da ısıtınca da yeni pişmiş gibi oluyor.

Sagol tesekkur ederim canim. Insallah oglustan firsat bulursam yarin obur gun yaparim. Ben cok boyle buzluk tarifi yapamiyorum. Kapali kaplara koymam lazim ancak cunku ne yapsam geciremedigim bir buzluk kokusu oluyor dolapta. Posette uzun süre kalan seylere de siniyor bu koku. Su an yapacagim seyler zaten bi iki ay icinde bitecegi icin yapabilirim insallah:)

Ayyy benim kv öyle aynı apt. Oturuyoruz hiç kızım bişeye ihtiyacın varmı demez.gerçi ben mesafeliyim onlara karşı eşim fazla samimi olma sonra kavga çıkar annem nerde nasıl davrancak bilmez diyor o yüzden hiç gidip gelmem ama insan bekliyor bana şimdiye kadar 1 iğnesi yok benimde hiç sevgim saygım yok bu yüzden

Yaa bu insanlar bu kadar dusuncesiz olmak zorunda mi ? Birde haber vermeyip dusuncelik ettigini sanan bir kisim var. Habersiz geliyorlar ki bebekliyiz ugrasmayalim diye sozde ama hic demiyorlar bu insan hazirliksiz yakalinir evi musaitmi kendi musaitmi ikrami olmayinca mahcup olacakmi diye. Baskinami geliyorlar bebek gormeyemi o da belli degil ya neyse
ilk dogumumda da boyle hazirliklar yapmistim ama o zaman annem yakinimdaydi cok rahattim 10 dakikaya yanimda oluyordu. Ama tasindik biraz uzaklastik kaynanamlar yakinimda. Eltimler ust katimda ama daha bir kere bi isin varmi diye sormusluklari yok sagolsun. Simdi faydasi dokunmayanin bebek olduktan sonra hic bir faydasi olacagini sanmiyorum. Annem kardeslerim yine geliyorlar herseyime kosuyorlar.
Ayyy ben yazmaya baslayinca ne kadar cok uzatiyorum yani demem o ki insan her zaman hazirlikli olsa iyi olur. Bebekle ugrasmak zaten yorarken birde misafirle ugrasmak ozellikle lohusa doneminde cok zor oluyor. Boyle pratik seyler insanin kurtaricisi oluyor

Gecen bana da geldiler herseyi hazır bisküvi tarzı aldım kusura bakmayın eşim iş yaptırmıyor dedim.onlar düşünüyorsa ben onlar için hiç üzemem kendimi yapma sakin bişeyler canım anlasinlar

Yaa bu insanlar bu kadar dusuncesiz olmak zorunda mi ? Birde haber vermeyip dusuncelik ettigini sanan bir kisim var. Habersiz geliyorlar ki bebekliyiz ugrasmayalim diye sozde ama hic demiyorlar bu insan hazirliksiz yakalinir evi musaitmi kendi musaitmi ikrami olmayinca mahcup olacakmi diye. Baskinami geliyorlar bebek gormeyemi o da belli degil ya neyse
ilk dogumumda da boyle hazirliklar yapmistim ama o zaman annem yakinimdaydi cok rahattim 10 dakikaya yanimda oluyordu. Ama tasindik biraz uzaklastik kaynanamlar yakinimda. Eltimler ust katimda ama daha bir kere bi isin varmi diye sormusluklari yok sagolsun. Simdi faydasi dokunmayanin bebek olduktan sonra hic bir faydasi olacagini sanmiyorum. Annem kardeslerim yine geliyorlar herseyime kosuyorlar.
Ayyy ben yazmaya baslayinca ne kadar cok uzatiyorum yani demem o ki insan her zaman hazirlikli olsa iyi olur. Bebekle ugrasmak zaten yorarken birde misafirle ugrasmak ozellikle lohusa doneminde cok zor oluyor. Boyle pratik seyler insanin kurtaricisi oluyor

Kızlar merhaba, ilk kez yaziyorum ama bilgilerinize ve tecrubenize ihtiyacim var. Suan 38+1 deyim ogleden beri agrilarim var hic dinmedi belim ve bacaklarim da agriyo ama sanci degil adet agrisi seklinde. Acaba doktora gitmem gerekir mi? Yardimci olabilecek var mi banaaa

Allah analı babalı buyutsun. .

Ben 9 aydır kurufasülye almıyorum da yapmıyorum da canım ya şimdide hiç almicam :) 4.ayımda annem yapmıştı biraz yedim o gece aşırı gaz sancılarıyla geçti, şimdide doğumdan sonra zaten dikkat etmemiz lazım, o yüzden gaz sancısından falan korktuğum için fasülye koymadım, nohut koydum baya bir o yeterli olur ya

Hep öndeydi gelişimi. İri olacak diye dert ettim durdum. Normal doğum istediğim için. Şimdi haftasıyla tam uyumlu cıkıyo ama 1 hafta da neden kilo almadı diye de düşünüyorum. Bakalım ne zaman doğar bu yaramazlar :)

Belden kasıklara doğru inen ve bacak arasına İnen ağrı ya kanala yerleşme ağrısı ya da sancılanma ağrısıdır.
Eğer düzenli kasılma hissediyorsan 20dakikada bir mesela o zaman doktora gitmelisin. Ama sancın yoksa şuan sadece bel ağrısı için gitmene gerek yok diye düşünüyrum.

Hoş ben nerdeyse evde doğuracaktım

Canim epidural normal dogumda uyaniksin evet ama sezeryan degil normaldogum yapiyorsun belden bi kateral takiyolar oradan ilac vererek agriyi kismen azaltiyo.tamamen degil cunku ikinmayi hissetmek gerekiyo.
Boyle bılmıyordum tsk ederım.arkadaşm var epıduralle 3 tane dogurdu bana demıstıkı en fazla 5 tane dogurabılırım epıdural oldugu için sınırlıymış dogum sayısı,bnde gobegı kestklerı ıcın yasak sanmştım ayy ılk olcak benm bıraz cahılız

Benimki o kadar hareketli ki kilo aliyosa da yaptigi egzersizlerle geri veriyodur:) belki seninki de cok hareket etmistir son zamanlarda

Canım bak sende diyorsun normal istediğini çok iri bebeği olanlr korkuyor normal olmuycak diye annesi seni düşünmüştür bebişin çok kilo almayım annem rahat doğum yapsın demiştir :) sen içini ferah tut en kötü ne olur 3 kilo doğar ki insanlar 3 kilo olsun diye neler yapıyor kötü dediğimizde çoğu insanın hayali

Cok fazla dikisim var agriyor gebeligin son gunlerinde bacak agrisi baslamisti oda gecmedi henuz. E bide uzerine emzirme seanslari.uyku yok yani:)
anladım tatlım.çok geçmiş olsun. ama şöyle düşünelim çok şükür yavruna kavuştun ya onun mis kokusunu içine çektikçe ağrıların hafifler annesi.sen sezeryan mı olmuştun dikişlerim var demişsin? Rabbim acil şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…