2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ohh ne güzel hamarat kadın seni :):) bende pek bişey yok valla Allah ne verdiyse hesabına gidecem artık bizimkilerde hafta felan kalacaklar.Ama ben son ana kadar çalışınca hiç fırsatım olmadı valla şimdide dinlenme modundayım Annemgilden artık yardım isterim azar azar yapar getirirler :):)eşimde Allahtan yemek konusunda ç0k zor değil ne olsa yer inşallah çabuk toparlanırım ameliyat olacağı için biraz korkuyorum

Elini karnına koy dualar oku canım, korkutmasın Halil Bebek annesini :)

Haber vermem miii hemen haber veririm valla, inşallah o gün gelsin miniğimi alıyim kucağıma, sonra hemen telefonu elime alıp haber vericem size :)))))
Doğumdan sonrası arkadaşlığımız var daha durunnn :))

Aman boşver dinlen canım, ben kendim oyalanmak için yapıyorum çok da umrumda değil gelen giden aslında, bide benimde akıbetim ne olucak belli değil biliyorsunuz :)) bende ameliyat olursam eğer aç kalmayalım :)))))

Bebegmn kafasi 2hafta onde gidio basindan beri gelisimi heo ileriydi karin cevresi geriymis artik kafama takildi dogum sekli hakkinda son ana kadar bise demiomus dr yeni gttm.bu dr a daha . Dogm yapmak istegm hastaneye . Acaba nasil olur dogum kafam zaten yerinde deildi iyice moralim bozuldu

Bir sey sorucam. Ben simdiye kadar hic pogaca kurabiye koymadım buzluga. Sadece borek koydum peynirli kiymali fln. 38+3 oldum bugun,daha hicbir sey hazirlamadim. Yarin ogluma yemek yapmak icin pratik olsun diye minik kofteler koyayim diyorum. Pogacayi nasil koyuyorsunuz pismeden mi? Mayali mi kabartma tozlu tariflerden mi? Bu konuda biraz onerilere ihtiyacim var.

Normalde 36 haftayim sat a gore . Kilosu 2900 dedi

Hic endise etme benim ilk bebegim de oyleydi 2-3 hafta onden gidiyordu nitekim bebekler genelde 34-35 cm lik ba s cevresi ile doğarken benimki 38 cm dogdu. Sonraki tum takiplerinde bu sekilde devam etti hep 97.persantil uzerindeydi. Cok sukur hicbir sıkıntısı yok. Dogdugunda gerekirse başı icin ultrason falan yapilir merak etme. Benim simdiki bebegim de oyle. Ayrica bir sekilde doguyorlar dert etme

fatal poğaça da koyarım belki doğru diyorsun, kurabiye de kavanozda ne kadar süre kalır canım belki kurabiye de yaparım biraz, bide yaprak sarma yapıcam zaten hafta sonu onu da koyucam buzluğa, yeter ..

A amber88 poğaça bende hiç koymadım buzluğa ama ablam sürekli koyar, pişer pişmez eğer fazlaysa kalanını soğuyunca hemen atar buzluğa, sonra çıkarınca ısıtınca tazecik oluyo, bende öyle yapıcam ..

L ladybug6
Can'ım benim oğlumda hep 2 hafta önde gelişimide kafasıda, hatta son 1 aydır kafa 3 haftaya çıktı diğer yerler 2 hafta önde kafası 3 hafta önde, dr sorunca gülüyo normal diyo sadece kafası biraz büyük Bi Bebek olucak sorun yok diyo, doğum zor olucak diyo bide tabi :) korkma bence sende ..

baby23 naptın baktın mi halıya bime Can'ım?

Baktım canım ya kalmamıştı Aslanlı olandan zaten Bi tane vardı kızlar için olandan .. Hafta sonu odasını tamamlicam artık süs püs, halımızda nazar boncuğu olarak pudra renk kalsın Napıyim :))) doğsunda Bi olmadı netten falan sipariş verip alırım ya

tek tesellim o zaten canım 37ye kadar çalışacağım.biraz dinleneyim kızım da azcık büyüsün de öyle gelsin
Az kalmış canım ben 32 de çıktım mayısta 1 ay heyetle dönemi kapatırım diye düşündüm yani mecbur kaldım kasılmalar eskiden çoktu doktorum çalışma dedi inan dinlendikçe huzurlu oldukça daha iyi oldu kızım sanada iyi gelcek inşallah

Benimde ultrasonda bakarken doktor o kadar hareketliki ölçüm alamıyorum dedi gerçekten resmen doktora hareketlerini göstermek için abarti hareket etti ama nst de hep uyudu önemli birşey değildir canım denk gelmiştir ben hiçtakılmadım bu duruma kilo konusuna gelincede zaten öndeydi sanırım senin bebeğin şuanda kilosu iyi stres yapma daha önce hiç kilo almayan bebişler vardı sonraki haftalarda durum değişti içini ferah tut zaten doğcak kadar kiloya ulaşmış

oo baya tedariklisin. ben de hamur işi koydym börek yapıp pişirmeden koydum pişmiş kurabiye ve poğaçalar koydum. aniden gelen olursa diye. ddaha yazdan kalanlar bitmeedi benim dolabu boşaltamadım sen herşeyi düşünmüşsün canım eline sağlık haşlanmış kuru fasülye de pratik oluyor bu arada

mayali hamurla yaptigim pogacayi pisirip buzdolabi posetlerine koyuyorum. Cozuldugu zaman ilk koydugun gibi tazecik oluyor.
Ben yemege misafir filan geldigi zamanda ekmek fazla alinip artmissa onuda posetleyip bzluga koyuyorum. Cozuldugu zaman nasil koyduysaniz oyle oluyor. Bunuda soyliyim dedim israf olmasin diye
Kurabiyeleride yapip kavanoza koyup buzdolabinda normal kisminda (yani dondurucu kisminda degil) agzi sıkı kapali sekilde 1 ay bayatlamiyor diye biliyorum.
Boyle ufak tefek seyler bile bebek olunca insanin cok isine yariyor inanin.

Kurabiye kavanozda agzi sıkı sekilde kapali saklanirsa 1 ay kadar bayatlamiyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…