ohh ne güzel hamarat kadın seni :):) bende pek bişey yok valla Allah ne verdiyse hesabına gidecem artık bizimkilerde hafta felan kalacaklar.Ama ben son ana kadar çalışınca hiç fırsatım olmadı vallaKızlar doğum sonrası için buzluklarınıza pratik hazırlıklar yaptınız mı ..?
Hep annelerimiz yanımızda olmicak sonuçta, benimki 1 hafta falan kalıp gidicek ara ara gelicek tabi ama bende istemiyorum zaten yalnız kalıp bebeğime alışmak istiyorum, bu arada da tabi buzluğa pratik şeyler atmayı düşündüm, her zaman atarım tavuk et vs ama şöyle yaptım;
Tavuk koydum tuzlayıp minik parçalarda, kuşbaşı, yemeklik vs baya Bi stok yaptım 1 ay yeter onlar
Kuşbaşı et hazırladım yine porsiyon porsiyon
Kıyma, hem soğanla kavurup hazırladım koydum, hemde köftelik koydum, biraz daha alıcam köfte yapıp koyucam onlarda öyle dursun
Közleme biber, patlican falan var zaten
Maydonoz dereotu hep koyarım şimdi yine koyucam biraz daha fazla
Soğan, sarımsak doğrayıp hazırlicam
Bide peynirli sigara böreği ve ıspanaklı gözleme yapı atıcam ..
He bir de nohut ıslattım koydum küçük poşetlere 1.5 kg dan
Bebek'le zor olur diye pratik pratik çıkarır yaparım dedim .. Başka ne konur ki buzluğa ?
gözün aydın canım ayy ne güzel Allah analı babalı büyütsünCanlaaarrrr oğlumu kucağıma aldim gece hic uyumadim sabah doktora gittim sezeryan ile cok güzel inşallah sizlerde sağlıkli alırsınız
küçükler doğunca daha iyi toparlanıyor diyorlar bakalımDurun durun benim minnak kizimda var 12 şubatta 2 kg 42 cmdi
Allah analı babalı büyütsün hayırlı bi evlat olsun canımCanlaaarrrr oğlumu kucağıma aldim gece hic uyumadim sabah doktora gittim sezeryan ile cok güzel inşallah sizlerde sağlıkli alırsınız
Hareketlerin de sorun yok.Dalga dalga oluyor hala karnım cok sukur.Nst de cıkmayınca endişelendim ister istemez yanımda bi bayan vardı onun da çıkmadı, 2. Kez giriyodu oda. Sonra daha görmedim onu. Hep hareketli olcak değiller ya böyle de diyorum kendi kendime. Ama işte kafaya takmadan da yapamıyorum
Haber vermem miii hemen haber veririm valla, inşallah o gün gelsin miniğimi alıyim kucağıma, sonra hemen telefonu elime alıp haber vericem size :)))))Çok şükür Allah izin verirse gelecek sabah saatlerinde sende benim hemen peşimden gelecen bence sende salı günü güzel haberler alırsın hayırlısı olsun hakkındaetmezmiyim kader arkadaşım ağlaya zırlaya bak 9 ayı bitirdik bundan sonrada çocuklarımızı mutluluklarımızı konuşuruz inşallah beni alıntıla haber ver olurmu merak ederim
ohh ne güzel hamarat kadın seni :):) bende pek bişey yok valla Allah ne verdiyse hesabına gidecem artık bizimkilerde hafta felan kalacaklar.Ama ben son ana kadar çalışınca hiç fırsatım olmadı vallaşimdide dinlenme modundayım Annemgilden artık yardım isterim azar azar yapar getirirler :):)eşimde Allahtan yemek konusunda ç0k zor değil ne olsa yer inşallah çabuk toparlanırım ameliyat olacağı için biraz korkuyorum
Ben biraz sigara boregi sardim koydum. Gecen pogaca yapacaktim bir tepsi fazladan yaptim onuda buzluga attim. Kek yapip buzluga atanda var onu denemedim. Aniden gelen misafirler icin pratik oluyorlar. Sigara boregini cozulmesini bile beklemeden kizartabilirsin.
Sagolsun bazi bebek gormeye gelecek olanlar hazirlik yapmayalim zahmet vermesinler diye habersiz cat kapi geliyorlar sozde dusencelik etmis oluyorlar kendilerince. Boyleleri icin hemen bi cay bi borek bi kurabiye iyi oluyor.
Ilk dogumumda da yapmistim simdi de ufak ufak yapip atiyorum buzluga. Pandispanya da yapicam. Kurabiye de yapicam ama son zamanlarda yapip kavanoza koyucam. Buzdolabinda kalsin kurabiye bozulmuyor uzun zaman sonucta.
Normalde 36 haftayim sat a gore . Kilosu 2900 dedi
baby23 naptın baktın mi halıya bime Can'ım?
Az kalmış canım ben 32 de çıktım mayısta 1 ay heyetle dönemi kapatırım diye düşündüm yani mecbur kaldım kasılmalar eskiden çoktu doktorum çalışma dedi inan dinlendikçe huzurlu oldukça daha iyi oldu kızım sanada iyi gelcek inşallahtek tesellim o zaten canım37ye kadar çalışacağım.biraz dinleneyim kızım da azcık büyüsün de öyle gelsin
Benimde ultrasonda bakarken doktor o kadar hareketliki ölçüm alamıyorum dedi gerçekten resmen doktora hareketlerini göstermek için abarti hareket etti ama nst de hep uyudu önemli birşey değildir canım denk gelmiştir ben hiçtakılmadım bu duruma kilo konusuna gelincede zaten öndeydi sanırım senin bebeğin şuanda kilosu iyi stres yapma daha önce hiç kilo almayan bebişler vardı sonraki haftalarda durum değişti içini ferah tut zaten doğcak kadar kiloya ulaşmışUltrasonda bakarken cihazı bile tekmeledi. Doktor elini koydu tekmeledi. Burda kıpırdıyosun da nst de neden az hareket ediyosun diye söylendi yavruma :) benim 6 gün önce 3 kiloydu, bugün de 3 kilo dedi. Ama beslenemiyor gibi bişey demedi. Kilo almaması anormal değildir heralde bişey demediğine göre.
oo baya tedariklisin. ben de hamur işi koydym börek yapıp pişirmeden koydum pişmiş kurabiye ve poğaçalar koydum. aniden gelen olursa diye. ddaha yazdan kalanlar bitmeedi benim dolabu boşaltamadım sen herşeyi düşünmüşsün canım eline sağlık haşlanmış kuru fasülye de pratik oluyor bu aradaKızlar doğum sonrası için buzluklarınıza pratik hazırlıklar yaptınız mı ..?
Hep annelerimiz yanımızda olmicak sonuçta, benimki 1 hafta falan kalıp gidicek ara ara gelicek tabi ama bende istemiyorum zaten yalnız kalıp bebeğime alışmak istiyorum, bu arada da tabi buzluğa pratik şeyler atmayı düşündüm, her zaman atarım tavuk et vs ama şöyle yaptım;
Tavuk koydum tuzlayıp minik parçalarda, kuşbaşı, yemeklik vs baya Bi stok yaptım 1 ay yeter onlar
Kuşbaşı et hazırladım yine porsiyon porsiyo
Kıyma, hem soğanla kavurup hazırladım koydum, hemde köftelik koydum, biraz daha alıcam köfte yapıp koyucam onlarda öyle dursun
Közleme biber, patlican falan var zaten
Maydonoz dereotu hep koyarım şimdi yine koyucam biraz daha fazla
Soğan, sarımsak doğrayıp hazırlicam
Bide peynirli sigara böreği ve ıspanaklı gözleme yapı atıcam ..
He bir de nohut ıslattım koydum küçük poşetlere 1.5 kg dan
Bebek'le zor olur diye pratik pratik çıkarır yaparım dedim .. Başka ne konur ki buzluğa ?
canıım çok güzel haber. gözün aydın. sağlıkla büyütün inşallah.Canlaaarrrr oğlumu kucağıma aldim gece hic uyumadim sabah doktora gittim sezeryan ile cok güzel inşallah sizlerde sağlıkli alırsınız
mayali hamurla yaptigim pogacayi pisirip buzdolabi posetlerine koyuyorum. Cozuldugu zaman ilk koydugun gibi tazecik oluyor.Bir sey sorucam. Ben simdiye kadar hic pogaca kurabiye koymadım buzluga. Sadece borek koydum peynirli kiymali fln. 38+3 oldum bugun,daha hicbir sey hazirlamadim. Yarin ogluma yemek yapmak icin pratik olsun diye minik kofteler koyayim diyorum. Pogacayi nasil koyuyorsunuz pismeden mi? Mayali mi kabartma tozlu tariflerden mi? Bu konuda biraz onerilere ihtiyacim var.
Kurabiye kavanozda agzi sıkı sekilde kapali saklanirsa 1 ay kadar bayatlamiyor diye biliyorum.fatal poğaça da koyarım belki doğru diyorsun, kurabiye de kavanozda ne kadar süre kalır canım belki kurabiye de yaparım biraz, bide yaprak sarma yapıcam zaten hafta sonu onu da koyucam buzluğa, yeter ..
A amber88 poğaça bende hiç koymadım buzluğa ama ablam sürekli koyar, pişer pişmez eğer fazlaysa kalanını soğuyunca hemen atar buzluğa, sonra çıkarınca ısıtınca tazecik oluyo, bende öyle yapıcam ..
L ladybug6
Can'ım benim oğlumda hep 2 hafta önde gelişimide kafasıda, hatta son 1 aydır kafa 3 haftaya çıktı diğer yerler 2 hafta önde kafası 3 hafta önde, dr sorunca gülüyo normal diyo sadece kafası biraz büyük Bi Bebek olucak sorun yok diyo, doğum zor olucak diyo bide tabi :) korkma bence sende ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?