• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Park yatak için fazla gibi cidden. Oglumda büyüyen beşik almistim 6yil önce yatağıyla 700 TL verdim ama çok memnunum. Şuan kenarları cikardik 1,70 boyunda kocaman yatak oldu. Bazen babasiyla bazen benimle yatiyo uyurken düşün ne kadar sağlam. Genc odasi gibi nerdeyse. Tasindik soktuk taktik hala tas gibi :)
Ne güzelmiş yaa.aslında benim planım park yatağını 2.5 _3yasina kadar kullanayim.sonra ikinci bebek olursa (Allah bilir ) park yatağı kullanır.ilk bebeğim e genç odası yaparız diye dusunduk.ama tabi Allah bilir...
Çin atasözü der ki insan oğlu plan yaparmış ,tanrı gökyüzünden gulumsermis :) :)

Akıntı şeklinde kan geldi akıntı daha çoktu bole zaten iki gündür yalancı sancılar başladi suyum gelmedigi için problem yok bakalım
Se n rahatsan sıkıntı yok canım...inşallah sağlıkla hayırla bolluk bereketle kucağına alırsın yavrunu

drygs drygs canım senle aramızda bir gün var.sen de yakın zamanda doktora gitmistin.kilosu ne canım ? Ya ben bu gün 35+1 im.kilosu da 2390 _2400 dedi doktor.bir hafta geride dedi.ben de senin bebeğinin kilosunu merak ettim de

34+2 de 2440 gr idi boyu da 47cm si benim kızın Can'ım senle 1gün var aramızda

drygs drygs canım senle aramızda bir gün var.sen de yakın zamanda doktora gitmistin.kilosu ne canım ? Ya ben bu gün 35+1 im.kilosu da 2390 _2400 dedi doktor.bir hafta geride dedi.ben de senin bebeğinin kilosunu merak ettim de
canıım 32. hafta da gittiğimde 2185 gr dedi 34 haftalık dedi ölçüme göre. iki hafta sonra yani 34+2 de gitğğim de 2600 gr dedi yine 34 hafta ile uyumlu dedi. kilo almış ama hala aynı haftada neden onu anlamadım. ama ölçümler yaklaşık canım mesela bebek o an da karnını şişirmişse fazla da çıkabilir kilosu. bi de benimkinin kafası biaz büyük o da oranı değiştirimiş. canım merak etme sen bebeğin iyidir her bebek aynı ölçüme sahip olmayabilir ölçümler makinaya doktora göre değişebilir doğru bile ölçülse bebek minyon yapılı da olabilir. killolu olma sağlıklı olma anlamına gelmiyor. bii de ben bi yazı da okudum fl ölçümü yani uyluk kemiği ölçümü en doğru sonucu verir diye ama bazı insanların vücüdu kısa bacağı uzun olur bazısının tam tersi. bence bebeklerimizin sağlığı da keyfide yeriinde stres yaapmayalım canım

3.300 olduysa 40 haftada kaç olur ki ozaman ? Kafam da deli sorular:KK14: ben anladım ki son günler, tüm hamilelik sürecinden daha stresli. Sende gidince herşeyi konuş, normal denersek olabilir mi? Sezeryan da zorunlu mu olmuş oluyor diye herşeyi sor.

Can'ım haftalık kilo alımları hiç belli olmuyo gerçi, benim bebişko haftada 300-350 gram alıyo bu hiç değişmedi şimdiye kadar, ama Bi arkadaşım aynı haftadayız onun bebeği 150-200 gram alıyo haftada .. Seninki bakalım kaç olucak yarın ..
Aynen valla herşeyi sorucam salı günü bütün ayrıntıları konuşucam ..

SiremimS SiremimS drygs drygs kızlar haklisiniz.o zanam geriden veya ileriden olursa sadece kiloyla alakalı oluyor değil mi ? Dr.kiloyla.alakalı demişti.insan cevabını bildiği halde yine pimpirikli oluyor

Ne güzelmiş yaa.aslında benim planım park yatağını 2.5 _3yasina kadar kullanayim.sonra ikinci bebek olursa (Allah bilir ) park yatağı kullanır.ilk bebeğim e genç odası yaparız diye dusunduk.ama tabi Allah bilir...
Çin atasözü der ki insan oğlu plan yaparmış ,tanrı gökyüzünden gulumsermis :) :)

Biz ilkinde hic ikinciyi dusunmedik deli cesareti hemen aldik. Sizinki mantikli :)

SiremimS SiremimS drygs drygs kızlar haklisiniz.o zanam geriden veya ileriden olursa sadece kiloyla alakalı oluyor değil mi ? Dr.kiloyla.alakalı demişti.insan cevabını bildiği halde yine pimpirikli oluyor
Evet geriden geliyor dediği sadece kilo ölçümü için. Organ gelişimleri olması gerektiği zamanda canım. İçini ferah tut

Yürüdüm bugün 2 saat, hurma yiyorum, squat yapıyorum akşamda duşta yapıcam sıcak suyun altında, perine masajı yapıyorum :confused: he bide böğürtlen yaprağı çayı içiyorum bugün başladım daha doğrusu :))) kafayı yedim iyice zorla doğurmaya çalışıyorum salı gününe kadar hahhahah :rolleyes:
Ha gayreetttt :KK69::KK69:

Valla benim seninle aynı gidiyodu gelişimi. Geçen hafta gittiğimde (36+1) 3 kiloydu. Haftasıyla uyumlu dedi bi şaşırdım:KK57: yarın gidicem bakalım ne durumda. Yine önde gider mi acaba :KK48: ay yavrucumun napacağı belli değil valla. :KK53:
Benimki de bi 2hafta öne geçiyo bi normale dönüyo:KK53: bence bu farkın bi kısmı haftalık farklı kilo alımından olabilir bi kısmı da ölçüm farkındandır kesin:cool: çok da önemli degil yaa:21:

Yürüdüm bugün 2 saat, hurma yiyorum, squat yapıyorum akşamda duşta yapıcam sıcak suyun altında, perine masajı yapıyorum :confused: he bide böğürtlen yaprağı çayı içiyorum bugün başladım daha doğrusu :))) kafayı yedim iyice zorla doğurmaya çalışıyorum salı gününe kadar hahhahah :rolleyes:

Herşeyi denemişsin sen bide eşinle mumlu bi gece yap :KK48: şubat annelerinde okumuştum ertesi gün doğuma gidenler olmuştu:KK53:

Herşeyi denemişsin sen bide eşinle mumlu bi gece yap :KK48: şubat annelerinde okumuştum ertesi gün doğuma gidenler olmuştu:KK53:

Yok yaaaa ona İmkan yok işte :KK53:
Aylardır olmayan bişeyi şimdide zaten ben istemiyorum artık bu koca göbekle :)))
O kısımı attım yani kafamdan, o yüzden belki tetikleyebilir doğumu doğru diyorsun bende çok okudum ama maalesef işte napalım :KK53: elimde olanlarla yetineceğimmm

Maşallah seninki yine iyiymis.benim tam.olarak 2397.ayy o kadar yiyorum balık hariç ,niye böyle anlamıyorum..
ben de öyleyim.muz,süt,yoğurt,kaşar peyniri,ceviz vs. her şeyi bol bol yedim nafile :D 35+0 2,177 kilo 44 cm :D doktor en fazla 2,5 doğar dedi :KK49:

Benim ilk kızımda 2600 doğmuştu 1hafta geride derdi her kontrolümde doktor
Çok şükür gerizekalı doğmadı anne baba aile kemik gelişimide önemli ırsi de olabilir biz minyomuz çocuk da dev olamaz doğal olarak ha şimdi ki de ayıyla hftasıyla aynı gidiyor bu ilk kızımdan az daha kilolu doğacak belli ama sağlıklı olsun yeter ki

Back
X