2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet benim doktorumda senin bebegin kucuk olur diyor ben minyonum Bebegim haftasiyla uyumlu Annemin de ilk kizi ablam 2700 dogmus ikinci ben 3300 dogmusum her hamileliktede degisebiliyor Seninde ikinci daha kilolu gelcek gibi :)

Anam öyle mi dersiniz epidural mi yavaşlatmış emin misiniz ben epidural siz cesaret edemem
Ben başımdan geçeni anlattım Ongun nöbetçi ebe de öyle demişti canım ama herkesin bünyesi aynı değil onun kaderinde belki o vardı

Canım ben seni korkutmak için söylemedim başımdan geçen bir olayı anlattım hersey kader kısmet onunkinde de o varmış inş bir avazda dogurursun hicbirsey anlamazsın

Gecen gun e bebekte indirim vardı ben Kraft pompası ni aldım çok araştırdım herkes memnun kalmış ateş ölçer olarakta braun kulaktan ölçer aldım canım

merhaba annişler:) bugün ne çok kişinin kontrolü varmış.. Biz de bebişimizi gördük yine yüzünü göstermedi ama olsun iyiymiş.. 2630gr 48cm
Karnımın bi tarafı arada taş gibi oluyor dedim dr günde 15 kadar kasılma normal dedi
Vitaminlerden bahsetmişsiniz ben sadece gynoferrosanol alıyorum.. Balık hapını bile vermedi beslenmene dikkat et dedi.. Magnezyum da kasılma olmadığı için verilmedi.. Bir de iyot takviyesini sordum arkadaş kullanıyor diye.. Tiroid sorunu yoksa gerek yok dedi dr.
Bizden bu kadar

:) :) :) :) ayy kızlar son zamanlarda esime karnım kasilsa doğum yaklaştı ,vajinam agrisa doğum yaklaştı ,belim agrisa doğum yaklaştı diye diye az önce çok içten hapsurdum eşim.panik yaparak ne dese begenir siniz doğum mi yaklaştı yoksa dedi :) :) :) :) ayy bi doguraydim ben de kurtulaydim eşim de kurtulaydi :) ayy ne guldum gece gece eşimin panik haline

yazık ya şu adamlara benimki de eskiden arkası arkasına çocuk isteri şimdi pes etti

Slm herkese benimde kontrolüm vardı bugün kızlar aksm 19:30 gibi gittiğim için doğumhanede nst çektiler çok heyecanlandım nst den doğuma alıcaklarmış gibi geldi. Kan sulandırıcıyı kesti dr haftaya salı tekrar gel bakalım dedi 1 mart doğum olur dedi bi aksilik olmassa. Dr çok yoğun bi dr sanki pek ilgilenmiyormuş gibi geldi buda moralimi bozuyo her seferinde özel hastane ama saat kaç olursa olsun kapısında bir sürü hasta var doğal olarakta pek ilgilenmiyo gibi geliyo

yazık ya şu adamlara benimki de eskiden arkası arkasına çocuk isteri şimdi pes etti
Ayy hala guluyorum. Bu gün .doktordan geldiğimde eşim doktorun ne dediğini sordu.iş yapmamami ,egilmememi ,gerekirse yerden bir çöp dahi almamami söyledi dedim.halbuki salladim yanı.amacım eşimin iş yapması :) tamam ben yaparım dedi ama işten gelirken çıkardığı çorabın teki kanepede teki de yerde yanı k.çimi da yirtsam aynı tas aynı hamam bu aralar oram buram agriyor ay oy uf u abartarak söylüyorum ki anlasin ayy anlamıyor sadece panik yaparak bebek mi geliyor diyor sadece gece gece de duygu karmaşası yasiyom

Ya bebeğin kilosu tamamen genetik, burda görüyoruz hepimizin bebekleri farklı farklı kilolarda, zekayla falan da alakası yokki dediğin gibi sadece kilosu düşük veya kilolu, sizinkilerin zekası az da benim bebeğim kilolu diye çok mu zeki olucak sanki ..
Bazıları neler yiyo Bebek kilo alsın diye ama olmuyo, ben aylardır hep kıstım herşeyi yiyemiyorum istediğim gibi sırf Bebek kilo almasın diye ama düzenli olarak Bebek alıyo kilo ben almıyorum o alıyo hatta, kimi dua ediyo kilo alsın diye bende artık dua ediyorum almasın da zorlanmıyim diye :) yani kilo konusu tamamen genetik doktorlar da gerekli açıklamaları yapıyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…