• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Öyle valla heryer Can'ım, İstanbul da özel hastaneler uçuyo, 10-15.000 liraya normal doğum yapan hastaneler var daha ne olsun :KK53: ameliyathane altın kaplamalı galiba onların ..
Bizim normal doğum 2000 lira, tabi normal olabilirsem :confused:

YA banada öle geliyo, ama senin nişanın geldi belirtilerin daha çok sanki :KK43: benim akıntım bile yok yaaa ..

Oooo ben o vitaminleri aylardır almıyorum, 5.ayda Bebek önde gidiyo diye bıraktılar, sadece kan ilacını içiyorum magnezyumu da bıraktım çoktan, sıkıldım ilaç içmekten zaten

Aynıyız valla :KK53: doktora diyorum aşırı sancım var, nst den çıkıyorum nst dümdüz Hahahah :KK53: 20-30-40 dr diyo çok düzenli sancın var :) o da dalga geçiyo benle artık

Kız yokkk doğurmadım, doğuramıyorumm:KK53:
Dedim ya ben kesin son güne kadar beklicem diye ..

Dalga geçmeyin kızz :KK71: sizi bekliyorum ben anca beraber kanca beraber hahhahah :KK5:

Ayyy canım ya Allah yardım etsin, geçen tv de diyodu kimyon demleyip bebeğe verin diye, denedin mi hiç?
Denedik onu canım ama geçici çözüm.eczaneden damla aldım.bakalım etkili olcak mı...

Canım benim, geçen hafta senin yerindeydim zaten, nst odasında sadece görmedim yarim saat yanyana yattım kızcağız karni burnunda yarım saat hıçkırıklarla ağladı içine çeke çeke, bi terslik varmış yazık.. yani diyeceeğim o ki yapı meselesi, senin için normal zaten, sen kolay etkileniyosun demek ki, çok şükür öyle değilim duamı eder gerisini Allah a bırakır, dr.um bana kötü birsey söylemediği sürece bebeğimibde kendimi de germem, relax relax takılırım Allah ım bebeğimi, bütün bebekleri korusun insallah:KK22::KK36:
Valla helal olsun sana :) ordan kuvvetli nefesinle ufle de bana da etki yapsin :)

Canım korkutma gibi olmasın 2 ay önce arkadaşım doğum yaptı ve her anında yanındaydım. 4 cm acikliktan sonra epidural takıldı ama bu sefer açılması yavaşladı kız tam 18 saat sancı çekti 8 cm açıklıga kadar geldi ama artık bebek tehlikeye girdi mecbur sezeryan oldu.Benim fikrim sakin epidural yaptirma inan dogumu çok uzatıyor ve anne ile bebeği strese sokuyor
Anam öyle mi dersiniz epidural mi yavaşlatmış emin misiniz ben epidural siz cesaret edemem

Sonunda park yatak almaya karar verdik. Ama içine nasil bir yatak alalim karar veremedik. Normal yatak 50 TL dedi , organikvarmis 100tl, visco varmis 75tl, birde yüzde 20pamuk kkalani sünger mi ne var dedi 85tl. Simdi fiyattan ziyade park beşik alan yada kullanan aarkadaşlar hangisini almaliyiz . burada baby maxin park yatagi 230tl ye düşmüş onu alicaz. 70&110 olani yada 60&120 olani fiyati ayni.
Ben hiç araştırmadım visco aldım ama sadece yatağın bebeğin anatomik yapısı için yarı ortopedik olması gerektiğini duydum biz beşiği pamidor dan almıştık yatak ı da hemen ordan alıverdik kendi markası değişik bi kokusu var sanki açtım havalandırıyorım inş iyidir fiyatı da 60 tl idi ama o gün %30 indirim vardı amaam sanki bizi kimbilir nerelerde yatırdılar :KK45:

Canim bizim tayin durumları olduğu için çok ppahali birşey dusunmedik. Birde kraft zaten pahali. Bizim alacagimizde dönence fslan da yok.
Valla açıkçası kraftin çok iyi bir marka olduğunu ,hatta böyle bir marka olduğunu fiyatını öğrendikten sonra öğrendim.ama açıkçası park beşiğe de 600_700 verilir mi yaa.. Daha almadik ama hanı alırsak nasip olursa ,dort sene kullanasak iyi olur.park beşiğe bakarken bebek odası kataloguna da bakmistik.cooookkk güzel takımlar vardı insanın ici eriuor.ama tabi fiyatı da çok yüksekti.borç olmazsa alirdik ama işte alamayacaz. Tek isteğim kızım saglikli olsun

baby23 baby23 biz sona kadar beklemeyelim 38 de doğuralım dedik ya doğuramıcaz bu gidişle:rolleyes: benim kasık ağrım oluyo ara da, adet sancısı gibi. Ama düzeni onun da yok herşeyimin düzensiz olduğu gibi:KK70:

42 de doğurucaz biz galiba :KK53: benimki tahmini 6 kilo olur heralde o zamana kadar ( ayyy Allah korusun)

drygs drygs canım senle aramızda bir gün var.sen de yakın zamanda doktora gitmistin.kilosu ne canım ? Ya ben bu gün 35+1 im.kilosu da 2390 _2400 dedi doktor.bir hafta geride dedi.ben de senin bebeğinin kilosunu merak ettim de

42 de doğurucaz biz galiba :KK53: benimki tahmini 6 kilo olur heralde o zamana kadar ( ayyy Allah korusun)
Valla benim seninle aynı gidiyodu gelişimi. Geçen hafta gittiğimde (36+1) 3 kiloydu. Haftasıyla uyumlu dedi bi şaşırdım:KK57: yarın gidicem bakalım ne durumda. Yine önde gider mi acaba :KK48: ay yavrucumun napacağı belli değil valla. :KK53:

Yürüdüm bugün 2 saat, hurma yiyorum, squat yapıyorum akşamda duşta yapıcam sıcak suyun altında, perine masajı yapıyorum :confused: he bide böğürtlen yaprağı çayı içiyorum bugün başladım daha doğrusu :))) kafayı yedim iyice zorla doğurmaya çalışıyorum salı gününe kadar hahhahah :rolleyes:
canim 2 saat nasil yürüyorsunuz ben 20 dk da bel kasik agrisi ve tuvalet ihtiuacindan hemen pes ediyorum bunca emegin ise yarar inşallah ben paso oturuyorum ya iyice hantallastim

Valla benim seninle aynı gidiyodu gelişimi. Geçen hafta gittiğimde (36+1) 3 kiloydu. Haftasıyla uyumlu dedi bi şaşırdım:KK57: yarın gidicem bakalım ne durumda. Yine önde gider mi acaba :KK48: ay yavrucumun napacağı belli değil valla. :KK53:
Valla boşver Can'ım benim yaramaz gibi önde gitse ayrı stres, kaç gündür düşünmekten başım ağrıdı doğum belirtim yok Bebek gelmiyo, sezeryan olmak istemiyorum, normal olamicam napıcam bilmiyorum :s
Bazı Bebek son ayda fazla kilo alırmış bazısı yavaşlarmış seninki belki tekrar atağa geçer :)) 3.300 falan olmuştur seninki bence yarın

canim 2 saat nasil yürüyorsunuz ben 20 dk da bel kasik agrisi ve tuvalet ihtiuacindan hemen pes ediyorum bunca emegin ise yarar inşallah ben paso oturuyorum ya iyice hantallastim :p

Dinlene dinlene yürüyorum canım belim kopucak gibi olunca oturuyorum Bi yere, napim valla zorla yürüyorum resmen ama yok doğuramicam ben bu çocuğu :KK53:

Anam öyle mi dersiniz epidural mi yavaşlatmış emin misiniz ben epidural siz cesaret edemem
Arkadas kotu bi deneyim yasamis eger herkeste oyle olsaydi kimse epidural tercih etmezdi Dedigim gibi gorumcem 3 kere epiduralli normal dogum yapti hicbir sikayetide yok Kisiden kisiye degisiyor Dogumun uzamasiyla alakasi oldugunu da dusunmuyorum cunku sadece agri hissini aliyor baskiyi yine hissediyormussun O yuzden epidural dusunuyosan olumsuz hikayelere bakma Her dogum normal olsun sezaryen olsun hep kendine özgü Epiduralsiz Normal dogum yapip dogum travmasi yasayan arakdasimda var mesela Ayni duruma dusmek istemem

Valla boşver Can'ım benim yaramaz gibi önde gitse ayrı stres, kaç gündür düşünmekten başım ağrıdı doğum belirtim yok Bebek gelmiyo, sezeryan olmak istemiyorum, normal olamicam napıcam bilmiyorum :s
Bazı Bebek son ayda fazla kilo alırmış bazısı yavaşlarmış seninki belki tekrar atağa geçer :)) 3.300 falan olmuştur seninki bence yarın
3.300 olduysa 40 haftada kaç olur ki ozaman ? Kafam da deli sorular:KK14: ben anladım ki son günler, tüm hamilelik sürecinden daha stresli. Sende gidince herşeyi konuş, normal denersek olabilir mi? Sezeryan da zorunlu mu olmuş oluyor diye herşeyi sor.

Evdeyim kızlar doktora felan gitmedim oğlum kıpır kıpır pek hareketli suyum gelmediyse sorun yoktur diye düşündüm panik yaptim başta ama normal sanırım.. zaten doktorda eve gonderirdi suyum gelmediyse sıkıntı yok misafirlerimide agirliyorum :KK54:

Evdeyim kızlar doktora felan gitmedim oğlum kıpır kıpır pek hareketli suyum gelmediyse sorun yoktur diye düşündüm panik yaptim başta ama normal sanırım.. zaten doktorda eve gonderirdi suyum gelmediyse sıkıntı yok misafirlerimide agirliyorum :KK54:
Nasıl oluyor ki bu ? Kan ve su gelirse gelin der doktor.sen de fazla kendini yorma bak.

Valla açıkçası kraftin çok iyi bir marka olduğunu ,hatta böyle bir marka olduğunu fiyatını öğrendikten sonra öğrendim.ama açıkçası park beşiğe de 600_700 verilir mi yaa.. Daha almadik ama hanı alırsak nasip olursa ,dort sene kullanasak iyi olur.park beşiğe bakarken bebek odası kataloguna da bakmistik.cooookkk güzel takımlar vardı insanın ici eriuor.ama tabi fiyatı da çok yüksekti.borç olmazsa alirdik ama işte alamayacaz. Tek isteğim kızım sagliklioolsun
Park yatak için fazla gibi cidden. Oglumda büyüyen beşik almistim 6yil önce yatağıyla 700 TL verdim ama çok memnunum. Şuan kenarları cikardik 1,70 boyunda kocaman yatak oldu. Bazen babasiyla bazen benimle yatiyo uyurken düşün ne kadar sağlam. Genc odasi gibi nerdeyse. Tasindik soktuk taktik hala tas gibi :)

Back
X