• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar varmi doguran?

M melek_anne ydi galiba sancısı vardı doktora gidicem Dedi Bi daha haberimiz olmadı ne yaptı acaba, bettunaz bettunaz var sırada sanki her an doğurabilir gibime geliyo ..

Benimde durum karmaşık :KK53:
2 gündür adet sancılarım sıklaştı, Bebişi sanki biraz daha aşağılarda hissediyorum artık, kasılmalar bazen şiddtini artırıyo, bence benimki doğuma hazırlanıyo artık :-) hep böyle diyorum kontrole gidince, ne sancı çıkıyo, ne de herhangi bir doğum belirtisi :KK51:

Günaydın herkeseee :KK68:
Bebişlerimiz karnımızda iken belki de son günlerimiz .. Çok duygusallaştım bu ara, sanki doğum yaptıktan sonra çok özlicem karnımda olmasını :KK42:

Günaydın bayanlar,benim ödemlre iyice arttı.Günlük tansiyon takibi yapıyorum.Artık ayakkabılar olmuyor ayağıma .Bilindik bi model var ugg onlarla idare ediyorum .Doğumdan hemen sonra ayakkabılarımı giyebilecekmiyim.Havalar sıcaklaştı ayaklarım pişiyor.Zaten koca ayaklıyım 40 no giyiyorum .Ya büyürse ayaklarım doğumdan sonra :KK57::KK61::KK61:

kuşummelek 17. cüz kahvemin köpüğü 23. cüz jeepers 24. aeaeinan 19. alk-can 9. melek anne 6. melekasil 12. aaxyz 27.cüz gasoline 3. cüz, bettünaz 4. smile53 16. srbkl 11. BABY 23 8. irem0730 20. ben 1-28-29-30.cüz huzurum 7. gasolina 18. denizzeynep 22. ışık27 21. andramm 5.cüz mawi16 2. cüz bitti Allah kabul etsin bu da bitirenler
25 ve 26 da bitti canim

Nst den canlı bildiriyorum :)))
Bu sefer çok çıkmadı sanki, bi 10 dk falan oldu bir kez 50 iki kez de 30 falan oldu, daha sakin bıdığım bugün, devam ediyoruz bakalım bugün ne dicek dr :)

Ama şöyle bişey var işte sonuçta bana diyo doktor 4 kg üstü olursa sezeryan olur, E salı günü gidince tam 4 kilo olucak, of anlamadım ki ben sezeryanı istesem şimdi bile isterdim sonuçta beklemez bu hafta alın derdim, E şimdi beni kendisi bekletiyor, 4 kg üstü kendi diyor sakıncalı vakumla alınması gerek ve biz yapamayız diyor, sezeryanı kendi söyledi bana zaten, Yinede normali deneyelim istersen açılman olursa Dedi, yani ben illa o sancıları acıları çekip bebeği strese sokup sonra gelmezse sezeryana alıcaklar bu mu zorunlu sezeryan oluyo, yani bunları hiç denemeyelim desem kendim seçmiş olucam öyle mi, konuşucam doktorla zaten ama anlayamadım ya kaç gündür Nasıl olucak diye, fiyat konusunda kafam karışıyo çünkü zorunlu sezeryan 2700, isteğe bağlı sezeryan 6000 lira, çok saçma rakamlar olduğu için doktorumda sağolsun açıklama yapmadı tam
Ohâaaaaaaa 6000 ne ya kafayi yemisler nasil hastahane orasi bee

Herkese merhaba. Bugün hic keyfim yok . agrim sizimda yok. Hem disari cikasim var hem de yalniz cikmak istemiyorum . sanki calisiyorken zaman daha hizli geçiyordu. Simdi günler gecmiyooooo

Bende soğan kürü yapmıştım aşırı iltihap var diye o ay hamile kaldım zaten ama bende hiç kan fln gelmedi canım ağrıda regli dönemi regli olcakmışım gibi ağrı oldu günüm geçince hamile olduğumu öğrendim bu dediklerin bende hiç olmadı ağrı için tekrar doktora git istersen farklı doktorlar deneyebilirsin inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebek haberi alırsın
Saol cnm allah razı olsun bilgi verdiğin içinde teşekkür ederim cnm

Her gece 3 te uyananlar :anneadayı: merhaba :eek::eek::eek::eek::KK53:

Bendee uyandım 3 te ama öcü gibi gitti wc yr ve hemen tekrar yattım öcü gibi:KK8:

Günaydınnn :KK31:
Günaydın yan yatmaktan ağrıyan yanlarım, sana da günaydın kasık ağrım, bugün hepimiz birlikte oğluşumu görmeye gidiyoruzzz:KK55:

Acaba yine alttan bakar mı, en son rahim ağzın yumuşamış demişti, yoksa nst sonucuna göre mi yine karar veriro_O:KK51:

Bakalım kaç gr olmuş sıpam, boyu 1 haftada uzar mı ki acep 48di en son:KK48:

Ay ne güzeell, maşallah sizee nazar değmesin :)

Benimki bir yumurta bile kıramayan cinslerden, çok acıkırsa ve ben yanında yoksam ancak dolaptan dilimli peyniri alır, ekmekle onu yiyebilir, ocağı yakıp çayı bile ısıtamaz :KK45: benim için en fazla yapabileceği şey portakal sıkabilir, düşünüyorummm ı ıh, yapabileceği başka bisey yok gider hazır alır gelir, hayatta becerip yapamaz :KK48: ev işlerine gelince bikaç kez çamaşır astı ama benim refakatimde, yoksa anasını ağlatır çamaşırların ağzı yüzü kayar:KK53:
Beceremiyo ama iki seferdir evi süpürüyo, şimdi bu aksam cam silecek bakalım :KK70:
Ona erkek işi olsun, yapamadığı iş yok, ama ev işi konusunda gram fikri yok :confused:

Sorana dr daha karar vermedi de geç, amaan :KK47:

Gündüz uyuyabiliyo musun bari? Ben bazı haftalar gece hiç uyuyamıyorum ama gündüz 1er saat falan 1-2 kez oturduğum yerde uyuklayınca iyi geliyo, insallah gündüz uyuyabiliyosundur sen de:)

Yumuşama varsa yine çıkarır o çatala:KK53: artık beni her gittiğimd o odaya yönlendiriyor :oops: allahtan karanlık bi o da nide hemşire yardımcı oluyor ışıl ışıl ışık altında baksaydı çok sıkılırdım....
benim kocamda senin versiyondan yapmak istiyor ama yapmasa daha iyi :KK48: hanileliğimn başndan beri çamaşırları o atar makinaya çalıştırır sonra çıkarır asmaya başlar ama kırış kırış oluyor o yüzden hemen ben müdahale ederim,ev süpürmeye kalkar ama sadece gördüğü tozları alır ortalardan :confused:, yemek hazırlar tezgah ida bulaşık 3. Kata çıkar saolsun yapıyor ama peşnde koşuyorum bende mecbur:KK74:

M melek_anne ydi galiba sancısı vardı doktora gidicem Dedi Bi daha haberimiz olmadı ne yaptı acaba, bettunaz bettunaz var sırada sanki her an doğurabilir gibime geliyo ..

Benimde durum karmaşık :KK53:
2 gündür adet sancılarım sıklaştı, Bebişi sanki biraz daha aşağılarda hissediyorum artık, kasılmalar bazen şiddtini artırıyo, bence benimki doğuma hazırlanıyo artık :-) hep böyle diyorum kontrole gidince, ne sancı çıkıyo, ne de herhangi bir doğum belirtisi :KK51:

Canım bence biz seninle aynı zamanda doğuracaz öyle hissediyorum sankim:KK19: gece her uyandığımda sancıyla kalktım çok sıklaşı ama düzenli başlıyor bi zaman sonra sönüyor sabah 6 gibi dakika tuttum 20 sakkada bir sancılandım sonra dedimki amannn ben uyuyim 10 dakka ya 8 dakkaya inene kadar saat 10 olur.:cool: yeni uyandım hala ağrıyor karnım ama düzensiz :KK53:

Nst den canlı bildiriyorum :)))
Bu sefer çok çıkmadı sanki, bi 10 dk falan oldu bir kez 50 iki kez de 30 falan oldu, daha sakin bıdığım bugün, devam ediyoruz bakalım bugün ne dicek dr :)

Ooo naklen yayıncılığada başladın sn bu gidişle doğumhanedende yazarsın :KK71:

Günaydın kızlar doktordayim.birazdan sıra gelir.az önce bi anne adayi muayeneden ağlayarak çıktı.ben de ağlıyorum.dua edin bana ne olur.inşallah güzel haberler veririm size

Aaa ceylo da doğuruyoo :))
Hadi hayırlı olsun, sağlikla gelsin insallah, 37 nin içindeymişsin çok da erken değil aslında, benim dr 37den sonra bebekler gelebilir, sıkıntı olmasını beklemeyiz demişti.

Benim kanim biraz düşük oldugu için ben günde 2 kullanıyorum ve devam ediyorum, hatta yarın kontrolümden önce hemogram baktırıcam bakalım nolmuşum ama kuvvetle muhtemel kanım yükselmişse bile devam ettirir kan ilacına.

Canim benim, maddi sıkıntı da yok madem canın ne istiyosa yaptır bence, o boş buna ne gerek var diyenlere bakma sen, eğer hevesin varsa hiçbir şeyi pas geçme kocanın da her konuda senin kadar hevesli olmasını bekleme(acı ama gerçek:))) ) sen doğuracaksın, oda senin odan, ikram istiyosan o da senin, süslü terlik istiyosan o da senin, sonradan içinde kalmasın hiçbirşey..
Ben içimde kalmasını istemediğim herşeyi yapıyorum çok şükür, hepsini de kendi zevkime göre yapıyorum, çünkü benim odunum da anlamaz ve bunlara ne gerek var bakışıyla bakar arada, amaaaa kim takar onu :))))

Ay noldu naptın meraklardayım..

Bacak araları dediğin kasık ağrısı ise çoğumuzda var aslında, benim son haftalarda arttı iyice, eğer vajinadaki bi ağrıdan bahsediyosan da bazen ayağa kalktığımda alttan bıçak saplanıyo gibi oluyo o an bacaklarımı kapatıp olduğum yerde pısıp kalıyorum ve en yakın yere oturuyorum, uzunca bir süre dinlenince geçiyo, dr bunların normal olduğunu söylemişti geçen haftaya kadar

Canım senin solda yuvarlak dediğin büyükçe olan şey sırt veya poposu da olabilir, sağ altta tekme atıyo dediģin şey de yumruk olabilir, çok kesin ayırt edemeyebiliriz yani merak etme belki de hala kafası aşağidadır bıdığın :)

Ya sanırım şöyle, 4kg üstü demek illa normal dogamaz veya vakumla doğar demek değil, yani sadece haliyle 3kg bir bebege gore biraz daha zor ve fazla dikisli olabilir o kadar, dr.lar artik agiz birligi etmis 4kg uzeri olursa bebek seni zorlayabilir sez.tercih edebilirsin diye ama bu fizyolojik bir zorunluluk değil aslında, bir suru dogum var 4kg üstü ve normal normal gerceklesen, o yuzden isteğe bağlı olabilir bu durum, seni tek kurtaran şey bebeğin kafa büyüklüğü olabilir belki, o da fazlaca önden gittiği için ama emin olmak için salı mıydı ne zamandı o kontrolde mutlaka dr.una sor, benim durumum zorunlu mu iatege bagli mi diye :)

Ay sorma hadi bugün ağrılı sancılı hallettim yarın dr var diye ama bikaç günde bir tekrarlamak lazım doğum bu zamani belli olmaz, bende de kaşıntı başlamasa barii :/
Akşam yaklaşık iki saat devam etti canım sanci şeklinde babamiz gelene kadar bekleyim dedim o arada azaldı çok şükür sanirim şu yalanci sancilardan birini yaşadım simdi iyiyiz Allaha Şükür :KK54:

Gunaydin arkadaslar. Bisey sormak istiyorum sezeryan olacaklara da cati muayenesi yapiliyor mu? Rahimde acilma yumusama varmi diye bakiliyor mu doktorum bisey demedi ama merak ettim

Benimkinin elinden normalde hiçbişey gelmez. Eline de yakışmaz:) ama hamileliğimin ilk zamanları zaten çok zor geçti kafamı kaldıramadan yattım:KK43: Eşim bana bebekler gibi baktı yedirdi içirdi evi derledi topladı ayy sütlaç bile yaptı ben ev sütlacı istiyorum diye sıcak sıcak yiceem diye kapris yapmıştım:psonra ağırlaştıkça yardımlarını esirgemedi sağolsun. İsteyince herşey yapılıyormuş valla ben onu gördüm. Elektrik süpürgesi tutar banyo temizler:) çamaşırları asıver diyorum asıyor:)bana pek bişey yaptırmaz. birkez daha aşık oldum kocişkoma:KK36:hamilelik döneminde her defasında iyi ki sevmişim bu adamı iyi ki evlenmişiz dedim :KK200:
Ayy Allah bozmasin kuzumm:21: bu kadr anlayis bi esim oldugunu bilmezdim ben ve titiz:KK70: kiz dogumdan sonrada bole olurlar ins.:KK71:

doktorum bana vitaminleri bırak dedi , bir hafta önden gidiyoruz ve bebeğimin kafası yukarıda:KK46: normal olmaz dedi bakalım napıcaz .. vitamin hapları magnezyum kullanan var mı hala bana neden öyle dedi acaba o_O

doktorum bana vitaminleri bırak dedi , bir hafta önden gidiyoruz ve bebeğimin kafası yukarıda:KK46: normal olmaz dedi bakalım napıcaz .. vitamin hapları magnezyum kullanan var mı hala bana neden öyle dedi acaba o_O
Ben kullaniyorum hala demir vitamin ve magnezyum ilacimi benimde kontrol yarin.. Sanirim daha fazla kilo aldirmasin diye kestirmistir

Back
X