2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar varmi doguran?

M melek_anne ydi galiba sancısı vardı doktora gidicem Dedi Bi daha haberimiz olmadı ne yaptı acaba, bettunaz var sırada sanki her an doğurabilir gibime geliyo ..

Benimde durum karmaşık
2 gündür adet sancılarım sıklaştı, Bebişi sanki biraz daha aşağılarda hissediyorum artık, kasılmalar bazen şiddtini artırıyo, bence benimki doğuma hazırlanıyo artık hep böyle diyorum kontrole gidince, ne sancı çıkıyo, ne de herhangi bir doğum belirtisi

Günaydın herkeseee
Bebişlerimiz karnımızda iken belki de son günlerimiz .. Çok duygusallaştım bu ara, sanki doğum yaptıktan sonra çok özlicem karnımda olmasını

Günaydın bayanlar,benim ödemlre iyice arttı.Günlük tansiyon takibi yapıyorum.Artık ayakkabılar olmuyor ayağıma .Bilindik bi model var ugg onlarla idare ediyorum .Doğumdan hemen sonra ayakkabılarımı giyebilecekmiyim.Havalar sıcaklaştı ayaklarım pişiyor.Zaten koca ayaklıyım 40 no giyiyorum .Ya büyürse ayaklarım doğumdan sonra

25 ve 26 da bitti canim

Nst den canlı bildiriyorum :)))
Bu sefer çok çıkmadı sanki, bi 10 dk falan oldu bir kez 50 iki kez de 30 falan oldu, daha sakin bıdığım bugün, devam ediyoruz bakalım bugün ne dicek dr :)

Ohâaaaaaaa 6000 ne ya kafayi yemisler nasil hastahane orasi bee

Herkese merhaba. Bugün hic keyfim yok . agrim sizimda yok. Hem disari cikasim var hem de yalniz cikmak istemiyorum . sanki calisiyorken zaman daha hizli geçiyordu. Simdi günler gecmiyooooo

Saol cnm allah razı olsun bilgi verdiğin içinde teşekkür ederim cnm

Her gece 3 te uyananlar merhaba

Bendee uyandım 3 te ama öcü gibi gitti wc yr ve hemen tekrar yattım öcü gibi

Yumuşama varsa yine çıkarır o çatala artık beni her gittiğimd o odaya yönlendiriyor allahtan karanlık bi o da nide hemşire yardımcı oluyor ışıl ışıl ışık altında baksaydı çok sıkılırdım....
benim kocamda senin versiyondan yapmak istiyor ama yapmasa daha iyi hanileliğimn başndan beri çamaşırları o atar makinaya çalıştırır sonra çıkarır asmaya başlar ama kırış kırış oluyor o yüzden hemen ben müdahale ederim,ev süpürmeye kalkar ama sadece gördüğü tozları alır ortalardan , yemek hazırlar tezgah ida bulaşık 3. Kata çıkar saolsun yapıyor ama peşnde koşuyorum bende mecbur

Canım bence biz seninle aynı zamanda doğuracaz öyle hissediyorum sankim gece her uyandığımda sancıyla kalktım çok sıklaşı ama düzenli başlıyor bi zaman sonra sönüyor sabah 6 gibi dakika tuttum 20 sakkada bir sancılandım sonra dedimki amannn ben uyuyim 10 dakka ya 8 dakkaya inene kadar saat 10 olur. yeni uyandım hala ağrıyor karnım ama düzensiz

Nst den canlı bildiriyorum :)))
Bu sefer çok çıkmadı sanki, bi 10 dk falan oldu bir kez 50 iki kez de 30 falan oldu, daha sakin bıdığım bugün, devam ediyoruz bakalım bugün ne dicek dr :)

Ooo naklen yayıncılığada başladın sn bu gidişle doğumhanedende yazarsın

Günaydın kızlar doktordayim.birazdan sıra gelir.az önce bi anne adayi muayeneden ağlayarak çıktı.ben de ağlıyorum.dua edin bana ne olur.inşallah güzel haberler veririm size

Akşam yaklaşık iki saat devam etti canım sanci şeklinde babamiz gelene kadar bekleyim dedim o arada azaldı çok şükür sanirim şu yalanci sancilardan birini yaşadım simdi iyiyiz Allaha Şükür

Gunaydin arkadaslar. Bisey sormak istiyorum sezeryan olacaklara da cati muayenesi yapiliyor mu? Rahimde acilma yumusama varmi diye bakiliyor mu doktorum bisey demedi ama merak ettim

Ayy Allah bozmasin kuzumm bu kadr anlayis bi esim oldugunu bilmezdim ben ve titiz kiz dogumdan sonrada bole olurlar ins.

doktorum bana vitaminleri bırak dedi , bir hafta önden gidiyoruz ve bebeğimin kafası yukarıda normal olmaz dedi bakalım napıcaz .. vitamin hapları magnezyum kullanan var mı hala bana neden öyle dedi acaba

doktorum bana vitaminleri bırak dedi , bir hafta önden gidiyoruz ve bebeğimin kafası yukarıda normal olmaz dedi bakalım napıcaz .. vitamin hapları magnezyum kullanan var mı hala bana neden öyle dedi acaba
Ben kullaniyorum hala demir vitamin ve magnezyum ilacimi benimde kontrol yarin.. Sanirim daha fazla kilo aldirmasin diye kestirmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…