Gunaydin kizlar bende bugun su agda isini halletcem.haftaaya cati muayenm var.Maşallah sizin isminizde çok uyumlu olmuş adları gibi güzel ömürleri olsun inşallah
Eğer normal olursa ben epidural almayı düşünüyorum canım anca öyle cesaret edebilirim zaten başka türlü cesaretim yok benimGunaydinlar biz bugun erkenciyiz yine Kizlar bisey sorucam Normal dogum yapmayi dusunenler epidural hakkinda ne dusunuyorsunuz alicak misiniz yoksa tamamen ilacsiz mi istiyorsunuz doğumu?
Bugün kan vermek için hastaneye gideceğimi söylediğim de idareci arkadaş istersen gelmeye çalış biz raporlu diye giriyoruz bi günün gitmesin dedi ama ben onu tamamen yıllık rapor hakkı gibi düşünmüştüm. Evet ben en iyisi idareye sorayım canım tşklerBen bizim idari işlere sormuştum 32. haftadan sonra alınan raporlar doğum izninden düşüyomuş istersen sende bir sor
Evet ben öyle yaptım canım aniden hastanede lazım olurda kaynar su bulmazsam diye hazırladım ama eğer imkan olursa bi kez daha elden geçirmekte fayda varGunaydin kizlar bisey sorcam emzik ve biberonlari kaynatip mi cantaya koydunuz
anlıyorum Rabbim kolaylıklar versin herkese benim bebeğim de haftasıyla uyumlu çok şükür ama dr mutlaka bu hafta durmalı dedi .Ben aslında epidural istiyo gibiyim ama imkansız çünkü eşim ve annem eski kötü hikayelerin etkisiyle karşılar epidurale, eşim zaten izin vermiyo direk, benim kısmetimde de sancı çekmek varmış napalım
Bebeğin gelişimi haftasıyla uyumlu mu yoksa önde gidiyo mu?
Bu arada burda benzer seyleri yasayan arkadaslar var hatta bazısı 20li haftaların ortalarından başladılar kasılmalara serumlara ilaçlara, açılmalara, ciger geliştirici oldular falan ama masallah bebişler hala bekliyo tehlikeli bi durum olmadı çok şükür, seninki de bekler annesi merak etme Allah ın izniyle
Bi de benim gibi bebeği önde gidip, nstde de sancısı çıkıp heralde bu sebepten bikac hafta önceden doğumu beklenenler var, her türlümüz var yani
Allah yardımcın olsun. Sağlıkla kavuştursun Allah yavrunuza.Kizlar benim bu gece suyum geldi.sancim yok ama.suan hastanedeyim ve yatisim yapildi normal dogum olacak insallah bi aksilik cikmazsa.minigim ve benim icin dua edin nolur bir sonra ki mesajim bebegimin dogum mujdesi olsun insallah:)
Cnm benimde aynı senin gibiydi yürüyüş yap internette egzersiz var dönmesi için onlarınyap bide rahminin atına klasik müziği tut dinlet bebebeğe işe yaradı ve benim kızım döndü dr çok şaşırdı dönmez demiştiKizlar dun kontroldeydim 36. Haftam. Bebek hala ters duruyo donmemis. Benim haftamda olup bebegi donmeyen varmiiiii
Allah bir avazda kurtarsn saglikli bir sekilde kucaginiza alin bebisinizi hayirli haberlerinizi bekliyoruzKizlar benim bu gece suyum geldi.sancim yok ama.suan hastanedeyim ve yatisim yapildi normal dogum olacak insallah bi aksilik cikmazsa.minigim ve benim icin dua edin nolur bir sonra ki mesajim bebegimin dogum mujdesi olsun insallah:)
Bebeğim şimdiden 3,750 kg, daha 3 haftamız varHadi yaa benimde bu pazartesi çatı muayenesi bakalım bana ne diyecek. Ben alanında çok iyi bir doktora sordum bana dedi ki baş çevresinin önemi yok. Önemli olan 4 kiloyu geçmiş olmaması ve çatinin normal doğuma uygun olması dedi. Senin çatin nasılmış kilosu nasıl bebisin
Bel, kasık agrısı, adet sancısı gibi ağrı.. bunlar yorgunluktan da olur doğum hazırlığı için isaret de olurGünaydın herkese ..
Dün akşam yürüyüşten sonra belime sırtıma kasıklarıma Ağrı'lar girdi hala devam ediyo, adet olucakmışım gibi kasıklarım ağrıyo, acaba benim bebiş normal doğum için mi hazırlanıyo, yoksa üşüttüm de onun Ağrı'sı mı, yoksa yalancı sancılar mı dicem ama dünden beri geçmedi hiç bel kasık Ağrı'm
Günaydıın normal çok istiyorum Allah izin verirse. Epidurali son çare olarak görüyorum, dayanabilirsem sonuna kadar her şey doğal olsun istiyorumGunaydinlar biz bugun erkenciyiz yine Kizlar bisey sorucam Normal dogum yapmayi dusunenler epidural hakkinda ne dusunuyorsunuz alicak misiniz yoksa tamamen ilacsiz mi istiyorsunuz doğumu?
mirasi Benim hastanenin doğum katındaki hemşireleriyle görüşmüştüm ne lazım ne değil diye, biberon emzik boşuna getirmeyin çünkü kullanmıyoruz kesinlikle dedi, o yüzden hastane cantama koymadım ama götürecek olsaydım tabi evde sterilize eder öyle götürürdüm mutlaka.
Bel, kasık agrısı, adet sancısı gibi ağrı.. bunlar yorgunluktan da olur doğum hazırlığı için isaret de olur
Bugün dinlen, geçer veya hafiflerse yorgunluktandir, ben de azicik fazla ayakta dursam bi isin ucundan tutsam oluyo bende de, dün aksam hep bel ağrısı çektim çünkü yorulmuştum, bugün geçti kısmen.. belki de iki sebeple de oluyodur işte bilemiyoruz ki manyak olduk iyice
Bebeğim şimdiden 3,750 kg, daha 3 haftamız varboyda, kafasını da söyledi sayılarını, aklımda tutamadım, 41 haftaya göre çıktı ama çatın normal, normal olursa bol dikişle atlatırsın demeye getirdi. Su işide var, bekleyelim dedik. Çatı muayenesi de başlatıyor doğumu diyorlar...
Gunaydinlar biz bugun erkenciyiz yine Kizlar bisey sorucam Normal dogum yapmayi dusunenler epidural hakkinda ne dusunuyorsunuz alicak misiniz yoksa tamamen ilacsiz mi istiyorsunuz doğumu?
Güvenilir bi anestezi uzmanı varsa bilip arstirdaysaniz neden olmasın bnce güzel bi fırsat . Ama bn kendi hastanemdekini pek tanımadığım ve guvenmedigim için risk almak istemiyorum cunki çok önemli işin ehli olmalı. Ama guvenduginiz bildiginiz yer varsa bnce olmalı imkan varsa neden degeelendirilmesin
Benim de aklımda sürekli bu düşünce var.. Hem diyorum ki böyle güzel bir imkan varken neden degerlendirilmesin hem de pişman olur muyum diye korkuyorum.. Etraftaki büyüklerin onaylamamasi da cabası..Eğer normal olursa ben epidural almayı düşünüyorum canım anca öyle cesaret edebilirim zaten başka türlü cesaretim yok benim
Gece 3te buluşalım canımKızlar bi gece 12 ye kadar oturuyorum diğer gece 9 da uykum geliyor, iyice sarhoş gibiyim artıkher gece 3te tuvalete kalkıyorum bir de. Of Nasıl zor geliyor göbüşü kaldırmak
Kızlar bi gece 12 ye kadar oturuyorum diğer gece 9 da uykum geliyor, iyice sarhoş gibiyim artıkher gece 3te tuvalete kalkıyorum bir de. Of Nasıl zor geliyor göbüşü kaldırmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?