2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydinlar biz bugun erkenciyiz yine Kizlar bisey sorucam Normal dogum yapmayi dusunenler epidural hakkinda ne dusunuyorsunuz alicak misiniz yoksa tamamen ilacsiz mi istiyorsunuz doğumu?
Eğer normal olursa ben epidural almayı düşünüyorum canım anca öyle cesaret edebilirim zaten başka türlü cesaretim yok benim

Ben bizim idari işlere sormuştum 32. haftadan sonra alınan raporlar doğum izninden düşüyomuş istersen sende bir sor
Bugün kan vermek için hastaneye gideceğimi söylediğim de idareci arkadaş istersen gelmeye çalış biz raporlu diye giriyoruz bi günün gitmesin dedi ama ben onu tamamen yıllık rapor hakkı gibi düşünmüştüm. Evet ben en iyisi idareye sorayım canım tşkler

Gunaydin kizlar bisey sorcam emzik ve biberonlari kaynatip mi cantaya koydunuz
Evet ben öyle yaptım canım aniden hastanede lazım olurda kaynar su bulmazsam diye hazırladım ama eğer imkan olursa bi kez daha elden geçirmekte fayda var

Günaydın herkese ..
Dün akşam yürüyüşten sonra belime sırtıma kasıklarıma Ağrı'lar girdi hala devam ediyo, adet olucakmışım gibi kasıklarım ağrıyo, acaba benim bebiş normal doğum için mi hazırlanıyo, yoksa üşüttüm de onun Ağrı'sı mı, yoksa yalancı sancılar mı dicem ama dünden beri geçmedi hiç bel kasık Ağrı'm

anlıyorum Rabbim kolaylıklar versin herkese benim bebeğim de haftasıyla uyumlu çok şükür ama dr mutlaka bu hafta durmalı dedi .

Kizlar dun kontroldeydim 36. Haftam. Bebek hala ters duruyo donmemis. Benim haftamda olup bebegi donmeyen varmiiiii
Cnm benimde aynı senin gibiydi yürüyüş yap internette egzersiz var dönmesi için onlarınyap bide rahminin atına klasik müziği tut dinlet bebebeğe işe yaradı ve benim kızım döndü dr çok şaşırdı dönmez demişti

Kizlar benim bu gece suyum geldi.sancim yok ama.suan hastanedeyim ve yatisim yapildi normal dogum olacak insallah bi aksilik cikmazsa.minigim ve benim icin dua edin nolur bir sonra ki mesajim bebegimin dogum mujdesi olsun insallah:)
Allah bir avazda kurtarsn saglikli bir sekilde kucaginiza alin bebisinizi hayirli haberlerinizi bekliyoruz

Bebeğim şimdiden 3,750 kg, daha 3 haftamız var boyda, kafasını da söyledi sayılarını, aklımda tutamadım, 41 haftaya göre çıktı ama çatın normal, normal olursa bol dikişle atlatırsın demeye getirdi. Su işide var, bekleyelim dedik. Çatı muayenesi de başlatıyor doğumu diyorlar...

mirasi Benim hastanenin doğum katındaki hemşireleriyle görüşmüştüm ne lazım ne değil diye, biberon emzik boşuna getirmeyin çünkü kullanmıyoruz kesinlikle dedi, o yüzden hastane cantama koymadım ama götürecek olsaydım tabi evde sterilize eder öyle götürürdüm mutlaka.

Bel, kasık agrısı, adet sancısı gibi ağrı.. bunlar yorgunluktan da olur doğum hazırlığı için isaret de olur
Bugün dinlen, geçer veya hafiflerse yorgunluktandir, ben de azicik fazla ayakta dursam bi isin ucundan tutsam oluyo bende de, dün aksam hep bel ağrısı çektim çünkü yorulmuştum, bugün geçti kısmen.. belki de iki sebeple de oluyodur işte bilemiyoruz ki manyak olduk iyice

Kadın olmak çok zor, hamile bi kadın olmak ayrı zor..
Yarın kontrolüm var hazırlık yapayım dedim, ayna karşısında iki büklüm oldum sekilden şekle girdim işimi halledicem diye, bacaklarım kasıklarım daha da ağrıdı pöffff

Gunaydinlar biz bugun erkenciyiz yine Kizlar bisey sorucam Normal dogum yapmayi dusunenler epidural hakkinda ne dusunuyorsunuz alicak misiniz yoksa tamamen ilacsiz mi istiyorsunuz doğumu?
Günaydıın normal çok istiyorum Allah izin verirse. Epidurali son çare olarak görüyorum, dayanabilirsem sonuna kadar her şey doğal olsun istiyorum

Valla kafayı yicez belirti aramaktan
Şimdi düşünüyorum, hamile kalmadan önce test yapmadan önce belirti arayıp duruyoduk, ay şu oldu ay bu oldu kesin hamileyim falan, şimdide ay bu oldu şuram ağrıdı doğum başlıyo acaba gelicek mi falan
Benimki ayaklarına ağzımdan çıkarıcak nerdeyse ya aşağı değil yukarı tırmanıyor bu aralar, bende düşünüyorum Ağrı'm sızım olunca belki kanala yerleşiyordur diye kendimi kandırıyorum
Oyyyy oyyy daha doğmadan bu çocuk beni strese sokuyor doğunca neler yapıcak acaba

Oh maşallah canım, Bi şişko bebiş de senden yani .. Bizimkide 2 gün önce 3650 kg idi, benimkininde kafası 41haftada, haftaya salı günü son muayene olucak, açılma yumuşama falan yoksa sezeryan için gün vericek dr bana, salı gününe kadar bekliyorum bende belki normal yolla gelir diye :s
Çatım benimde normalmiş ama 4 kilo üstünü doğuramazsın çok dikiş vs olur zorlanırsın Dedi bende kabul etmiyorum bu durumu tabiki, beklemenin Bi anlamı yok haftaya da gelmezse paşamız sezeryan olucak

Kızlar bi gece 12 ye kadar oturuyorum diğer gece 9 da uykum geliyor, iyice sarhoş gibiyim artık her gece 3te tuvalete kalkıyorum bir de. Of Nasıl zor geliyor göbüşü kaldırmak

Eğer normal olursa ben epidural almayı düşünüyorum canım anca öyle cesaret edebilirim zaten başka türlü cesaretim yok benim
Benim de aklımda sürekli bu düşünce var.. Hem diyorum ki böyle güzel bir imkan varken neden degerlendirilmesin hem de pişman olur muyum diye korkuyorum.. Etraftaki büyüklerin onaylamamasi da cabası..
Dayanamazsam isterim diye düşünüyordum hastanenin eğitimine gittim öyle 7cm açıklıkla istemeyin yapamayız dediler.. Önceden karar verip en fazla 5cm oluncaya kdr iğne yapılmalıymış

Kızlar bi gece 12 ye kadar oturuyorum diğer gece 9 da uykum geliyor, iyice sarhoş gibiyim artık her gece 3te tuvalete kalkıyorum bir de. Of Nasıl zor geliyor göbüşü kaldırmak
Gece 3te buluşalım canım hiç şaşmadan o saatte tuvalete kalkıyorum ben de göbüşü kaldırmak birkaç dakikami alıyor ama tembellik edeyim tutayim demenin imkanı yok

Bende 12-1 gibi yatıyorum bazen aynen öyle aşırı uykum geliyo erken yatıyorum :)))
Gece de 3te-5te-7de tuvalate kalkıyorum çok dakik bir insanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…