Bende 3 gün öncesine kadar hep tıp tarihine geçeceğim görceksiniz hiç doğurmayacağım falan derdim o derece hissetmiyordum ömrümün sonuna kadar böyle olacağım gibi geliyordu ama işte bikaç gündür inanın stresten mi artık bilmiyorum sürekli orayı burayı temizliyorum eşim hiç normal değilsin diyor habireDoguma yakin bi enerji gelirmis insana acaba oyle bisey mi seninki. Bende hic haxir gibi degilim sanki aylar varmis gibi daha ama minigimiz gelicegi zamani bilir ve geldiginde tum bu dusunceleri unutturmayi da☺ canim rahat olmaya calis duayla hersey olcagina varir
Canım seni okadar iyi anlıyorumki bnm kv de diyorki yok tuzlayalım yok kukusunu ballayalım sebebini söyleyeyimde az gülün neymiş efendim ballı olsunmuşmuş yok ilk kakası bişi olurmuş bunlar şimdilik duyduğum bakalım doğunca ne diyecekler ama ben hepsine kulağımı tıkarKızlar gecenin bu saatinde sinir krizi geçiriyorum resmen. Kayınvalide cıldırmıs. Bana diyor ki Bebek doğar doğmaz anne sütü emmeden ağzına limon sıkacakmış ki ağzı kokmasınmış. Hatta gözüne Bile sıkılırmış. Çıldırcam vallahi. Dedim kesinlikle böyle bişeye izin vermiyorum. Benim çocuğum. Sen görmeden ben hallederim diyor. Kafayı yiyeceğim azkaldı
canım hemen panik yapma ayrıntılı ultrason yaptırmış mıydınvar mi tanıdıklarında böyle bisey olan ailede falan yok Rabbim esirgesin
Hahaha aynen aynenGece 3te buluşalım canımhiç şaşmadan o saatte tuvalete kalkıyorum ben de göbüşü kaldırmak birkaç dakikami alıyor ama tembellik edeyim tutayim demenin imkanı yok
Ooo 3 defa kalksam bi daha uyuyamam heraldeBende 12-1 gibi yatıyorum bazen aynen öyle aşırı uykum geliyo erken yatıyorum :)))
Gece de 3te-5te-7de tuvalate kalkıyorum çok dakik bir insanım
Tansiyonum yuksek diye sezeryan olacgm mecburen yoksa kesinlikle normal dogum olsun isterdim bebegin sagligi onemli bende haftada 2 kez kontrollerdeyim hayirlisiyla sagsalim kucaklarimiza alalimda bebisleri gerisi hic onemli degil hic uzulme ben bebegin hareketlerini takip ediyorum surekli bir problem var mi yasiyor mu diye sezeryan kesigide neymis diyorum sonra onlar iyi olsunda bizde toparlariz ins hic uzme kendini moral cok onemli[/QUOTE
hakkımızda hayırlısı olsun , Allah yardımcımız olsun, bende takipteyim hareket ediyor mu diye sürekli baktım sizin için konulan teşhisle benimkinin riskleri benzer, netleşti mi sizin sezeryan tarihi çünkü bu gibi durumlarda son ana bırakmak istemiyorlar, benim de yarın doktorumla randevum var önce suni sancıyla normali deneriz demişti ama doğum şeklinin 2 türlüsünü yaşamak zorunda bırakabilir bu durum doğum gerçekleşmezse bakalım ne diyecek
Ben alıştım artık bölük pörçük uyumaya :) o yüzden yatağa döner dönmez uyuyorum hemen :))))Ooo 3 defa kalksam bi daha uyuyamam heraldebi kez kalkınca bile çok zor uykuya dalıyorum tekrar
var mi tanıdıklarında böyle bisey olan ailede falan yok Rabbim esirgesin
Yapılmadı bişey canım bana da ..kızlar 35. 37. hafta aralarında size vajinadan küllür testi ypıldı mı. hafta hafta gelişim okurken yabancı kaynakta gördüm. bi bakteri için bu haftalarda kültür tsti ypılır diyor. ama ben hiç birinizden de duymadım doktorumdan da duymadım. bi sorayım dedim.
canım hemen panik yapma ayrıntılı ultrason yaptırmış mıydın
kizlar ordan hemen baska hasteneye ve doktora gittim Rabbime şükür yokmus bisey doktor kesinlikle yok dedi hatta 4 boyutlu da acti gördüm.kuzumu ama o bi saat yetti bana yani son haftalarim olmasa degistircem doktorumu ya yuregime inecekti ayrintili yapildi yoktu bisey Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimiza saglik sihhat versin her daimPanik yapma canım, ayrıntılıya girmişmiydin ayrıntılıda herşey net gözüküyodu zaten, Bi tanıdığım vardı geçen sene ayrıntılıda teşhis edildi zaten her kontrolde belli olurdu bence son haftalarda Nasıl böyle Bi şüpheyle yaklaşmış doktorun anlamadım ..
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşur uz yavrularımızaRABBİM yardımcın olsun..ferah tut içini..bol dua et..
Ben epidural isterim. Tamamen ilaçsız doğurabilecek kadar cesur değilimGunaydinlar biz bugun erkenciyiz yine Kizlar bisey sorucam Normal dogum yapmayi dusunenler epidural hakkinda ne dusunuyorsunuz alicak misiniz yoksa tamamen ilacsiz mi istiyorsunuz doğumu?
Bende aynı durumdayım canım yıkandı ütülencek aynen 39 dan sonra bekliyorum bakalım sağlıkla gelsinlerde imşallah :) her gün bende hazır drğilim sonuna kadar kalsın içerde diyorum :)Ay gelmesin bizmkiler daha erkenben kendimi hep 39. Haftaya alıştırdım. Daha bavulum hazır değil , bebeğimin giysileri yıkandı ama ütülü değil. Daha odası tam bitmedi duvar kağıtları yapılcak.bikaç eksiğimiz var alıncak ufak tefek hatta 40. Hafta bile olabilir benim de çok sıkıntım yok şükür alıştım yani durabilir daha içerde ne kadar geç okadar iyi
Evet nuk alman mali. Olmazsa bir tanede silikon alirim duruma goreözellikle kauçuk alın diyen uzmanlar var daha sağlıklıymış. sanırım nuk da alman malı iyidir diye düşünüyorum, hatta bende kauçuk olan emzik arıyordum aventte bulamamıştm, sağlıklı günlerde kullansın bebeğiniz .
Aynen aynen bende doğurmucam demiştim.Bende 3 gün öncesine kadar hep tıp tarihine geçeceğim görceksiniz hiç doğurmayacağım falan derdim o derece hissetmiyordum ömrümün sonuna kadar böyle olacağım gibi geliyordu ama işte bikaç gündür inanın stresten mi artık bilmiyorum sürekli orayı burayı temizliyorum eşim hiç normal değilsin diyor habire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?