• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doguma yakin bi enerji gelirmis insana acaba oyle bisey mi seninki. Bende hic haxir gibi degilim sanki aylar varmis gibi daha ama minigimiz gelicegi zamani bilir ve geldiginde tum bu dusunceleri unutturmayi da☺ canim rahat olmaya calis duayla hersey olcagina varir
Bende 3 gün öncesine kadar hep tıp tarihine geçeceğim görceksiniz hiç doğurmayacağım falan derdim o derece hissetmiyordum ömrümün sonuna kadar böyle olacağım gibi geliyordu ama işte bikaç gündür inanın stresten mi artık bilmiyorum sürekli orayı burayı temizliyorum eşim hiç normal değilsin diyor habire :110:

Kızlar gecenin bu saatinde sinir krizi geçiriyorum resmen. Kayınvalide cıldırmıs. Bana diyor ki Bebek doğar doğmaz anne sütü emmeden ağzına limon sıkacakmış ki ağzı kokmasınmış. Hatta gözüne Bile sıkılırmış. Çıldırcam vallahi. Dedim kesinlikle böyle bişeye izin vermiyorum. Benim çocuğum. Sen görmeden ben hallederim diyor. Kafayı yiyeceğim azkaldı
Canım seni okadar iyi anlıyorumki bnm kv de diyorki yok tuzlayalım yok kukusunu ballayalım sebebini söyleyeyimde az gülün neymiş efendim ballı olsunmuşmuş yok ilk kakası bişi olurmuş bunlar şimdilik duyduğum bakalım doğunca ne diyecekler ama ben hepsine kulağımı tıkar :KK47: duamı eder Allahıma bırakırım herşeyi sende asla gözüne bir şey sıkmasına izin verme asit var sonuçta

kizlar kontrolum vardi doktor yarik dudaktan suphelendi binde bir bi şüphe dedi ama icin icimi yedi sindi baska bi doktora daha geldim onun fikrini alayim diye ben simdi kalan haftalar bu kaygiyla nasil beklicem bir bugüne kadar yoktu bisey son anda olur mu anlamadim

Gece 3te buluşalım canım :KK70: hiç şaşmadan o saatte tuvalete kalkıyorum ben de :KK56: göbüşü kaldırmak birkaç dakikami alıyor ama tembellik edeyim tutayim demenin imkanı yok :KK30:
Hahaha aynen aynen :KK53: kendimle pazarlık ediyorum yataktan kalkmamak için, tutabilirim bence diye ama daha hiç başarılı olamadım :KK70:

kızlar 35. 37. hafta aralarında size vajinadan küllür testi ypıldı mı. hafta hafta gelişim okurken yabancı kaynakta gördüm. bi bakteri için bu haftalarda kültür tsti ypılır diyor. ama ben hiç birinizden de duymadım doktorumdan da duymadım. bi sorayım dedim.

Tansiyonum yuksek diye sezeryan olacgm mecburen yoksa kesinlikle normal dogum olsun isterdim bebegin sagligi onemli bende haftada 2 kez kontrollerdeyim hayirlisiyla sagsalim kucaklarimiza alalimda bebisleri gerisi hic onemli degil hic uzulme ben bebegin hareketlerini takip ediyorum surekli bir problem var mi yasiyor mu diye sezeryan kesigide neymis diyorum sonra onlar iyi olsunda bizde toparlariz ins hic uzme kendini moral cok onemli[/QUOTE
hakkımızda hayırlısı olsun , Allah yardımcımız olsun, bende takipteyim hareket ediyor mu diye sürekli baktım sizin için konulan teşhisle benimkinin riskleri benzer, netleşti mi sizin sezeryan tarihi çünkü bu gibi durumlarda son ana bırakmak istemiyorlar, benim de yarın doktorumla randevum var önce suni sancıyla normali deneriz demişti ama doğum şeklinin 2 türlüsünü yaşamak zorunda bırakabilir bu durum doğum gerçekleşmezse bakalım ne diyecek

var mi tanıdıklarında böyle bisey olan ailede falan yok Rabbim esirgesin :KK43:

Panik yapma canım, ayrıntılıya girmişmiydin ayrıntılıda herşey net gözüküyodu zaten, Bi tanıdığım vardı geçen sene ayrıntılıda teşhis edildi zaten her kontrolde belli olurdu bence son haftalarda Nasıl böyle Bi şüpheyle yaklaşmış doktorun anlamadım ..

kızlar 35. 37. hafta aralarında size vajinadan küllür testi ypıldı mı. hafta hafta gelişim okurken yabancı kaynakta gördüm. bi bakteri için bu haftalarda kültür tsti ypılır diyor. ama ben hiç birinizden de duymadım doktorumdan da duymadım. bi sorayım dedim.
Yapılmadı bişey canım bana da ..

canım hemen panik yapma ayrıntılı ultrason yaptırmış mıydın

Panik yapma canım, ayrıntılıya girmişmiydin ayrıntılıda herşey net gözüküyodu zaten, Bi tanıdığım vardı geçen sene ayrıntılıda teşhis edildi zaten her kontrolde belli olurdu bence son haftalarda Nasıl böyle Bi şüpheyle yaklaşmış doktorun anlamadım ..
kizlar ordan hemen baska hasteneye ve doktora gittim Rabbime şükür yokmus bisey doktor kesinlikle yok dedi hatta 4 boyutlu da acti gördüm.kuzumu ama o bi saat yetti bana yani son haftalarim olmasa degistircem doktorumu ya yuregime inecekti ayrintili yapildi yoktu bisey Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimiza saglik sihhat versin her daim

Nişan gelmesi nasıl bişi akintiyla karışık kan gelmesi mi çok su içiyorum bidee ee haliyle wcyede cok çıkıyorum suyum gelioda ben mi anlamıyorum kasiklarimdada adet agrisi oluo geceleri :110:

[Boğa. E="Jeepers, post: 45192248, member: 657477"]Çok geçmiş olsun cnm allah korusun kötü şeyler düşünme eşinle birlikte oturup en doğru kararı alırsınız inş

Size de geçmiş olsun cnm önemli bir şey değildir inş[/QUOTE]

Bogaz enfeksiyonuymus agir geciriyormus. 6tane iğne ardından antibiyotik basliycaz. İğneleri yiyince kendine geldi çok sukur

Ay gelmesin bizmkiler daha erken:KK17:ben kendimi hep 39. Haftaya alıştırdım. Daha bavulum hazır değil , bebeğimin giysileri yıkandı ama ütülü değil. Daha odası tam bitmedi duvar kağıtları yapılcak.bikaç eksiğimiz var alıncak ufak tefek:KK51:hatta 40. Hafta bile olabilir:KK46: benim de çok sıkıntım yok şükür alıştım yani durabilir daha içerde ne kadar geç okadar iyi:KK45:
Bende aynı durumdayım canım yıkandı ütülencek aynen 39 dan sonra bekliyorum bakalım sağlıkla gelsinlerde imşallah :) her gün bende hazır drğilim sonuna kadar kalsın içerde diyorum :)

Bende 3 gün öncesine kadar hep tıp tarihine geçeceğim görceksiniz hiç doğurmayacağım falan derdim o derece hissetmiyordum ömrümün sonuna kadar böyle olacağım gibi geliyordu ama işte bikaç gündür inanın stresten mi artık bilmiyorum sürekli orayı burayı temizliyorum eşim hiç normal değilsin diyor habire :110:
Aynen aynen bende doğurmucam demiştim.

Doğumun çok yakın :D
Bende temizlikten gündelikçilere dönmüştüm.
Kandi odamı (annemlerdekini) hazırladım ertesi sabah doğum :D

Back
X