- 15 Kasım 2015
- 230
- 386
- 33
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim yardimciniz olsun hayirli haberlerini bekliyoruz bebisler yabas yabas gelmeye basliyorKizlar benim bu gece suyum geldi.sancim yok ama.suan hastanedeyim ve yatisim yapildi normal dogum olacak insallah bi aksilik cikmazsa.minigim ve benim icin dua edin nolur bir sonra ki mesajim bebegimin dogum mujdesi olsun insallah:)
Normal doğum çok istiyorum. Eğer normal olur ise, epidural almayı düşünmüyorum. Tüm herşeyiyle hissetmek o anı yaşamak istiyorum.Gunaydinlar biz bugun erkenciyiz yine Kizlar bisey sorucam Normal dogum yapmayi dusunenler epidural hakkinda ne dusunuyorsunuz alicak misiniz yoksa tamamen ilacsiz mi istiyorsunuz doğumu?
pardon yanlış söyledim canım. 37 e giricez. okulum uzak her gün iki sat üç saat ders için gitmek çok saçma geliyor.araba kullanıyyorum ama riskli ani hareket yapma riski emniyet kemerinin sıkması riski trafiğin stresi felan hertürlü risk. bi de dönem başında bi iki hafta daha gelicem dedimidareye arkadaşlara herkes dört gözle gitmemi bekliyormuş gibi hergün beni görünce yine mi geldin sen diyorlar artık sıkıldım. bugün öğrenciler de çok strese soktu beni ben nasıl katlanmışım bunlara bir dönem doğum izni olmasa bi dönem dahaa ne yaparmışım. velhasıl aile hekimiinden rica edicem verir inş keyfi me bakcam. bence sende dene. senin okulunda uzakmış ve otobüsle gitmek de zor. arkadaşların dediğiine göre bu önce alınan rapor doğum iznini etkilemiyornuş
Güvenilir bi anestezi uzmanı varsa bilip arstirdaysaniz neden olmasın bnce güzel bi fırsat . Ama bn kendi hastanemdekini pek tanımadığım ve guvenmedigim için risk almak istemiyorum cunki çok önemli işin ehli olmalı. Ama guvenduginiz bildiginiz yer varsa bnce olmalı imkan varsa neden degeelendirilmesinGunaydinlar biz bugun erkenciyiz yine Kizlar bisey sorucam Normal dogum yapmayi dusunenler epidural hakkinda ne dusunuyorsunuz alicak misiniz yoksa tamamen ilacsiz mi istiyorsunuz doğumu?
benim gittigim hastane buranin en iyisi olarak biliniyor Orda dogum yapan herkes memnun ve anestezi uzmanlarini sahsen tanimasamda guvenilir oldugunu dusunuyorum o yuzden epidural alicam ben Cunku agri ve saanciyi tolere edemeyecegimi dusunuyorum Travma yasamak istemiyorum daha sakin kontrollu olmak istiyorum dogum anindaGüvenilir bi anestezi uzmanı varsa bilip arstirdaysaniz neden olmasın bnce güzel bi fırsat . Ama bn kendi hastanemdekini pek tanımadığım ve guvenmedigim için risk almak istemiyorum cunki çok önemli işin ehli olmalı. Ama guvenduginiz bildiginiz yer varsa bnce olmalı imkan varsa neden degeelendirilmesin
Hadi ins gönünüzce olurbnde yaptrmak isterdim ama kısmetbenim gittigim hastane buranin en iyisi olarak biliniyor Orda dogum yapan herkes memnun ve anestezi uzmanlarini sahsen tanimasamda guvenilir oldugunu dusunuyorum o yuzden epidural alicam ben Cunku agri ve saanciyi tolere edemeyecegimi dusunuyorum Travma yasamak istemiyorum daha sakin kontrollu olmak istiyorum dogum aninda
Sıkma canını bu kadar, evet saçma sapan bişey bu, aslında annedir varsa kendine göre doğru bildiği birşey sana teklif edebilir ama istemediğini söylüyosan çocuk gibi inat edip banane banane yapıcam işte gibi uzatmaması lazım yani hatta yapmayı kafaya koyduysa bile sen görmeden hallederim deyip seni germesine gerek yok, hüsnü niyet göstergesi değil bu, çıkıntılık yapmayı marifet zannediyo belliki kv.n, bazı insanlar öyledir napıcaksın, yanındaki diğer insanları tembihlemekten başka çaren yok malesef canım benim yaKızlar gecenin bu saatinde sinir krizi geçiriyorum resmen. Kayınvalide cıldırmıs. Bana diyor ki Bebek doğar doğmaz anne sütü emmeden ağzına limon sıkacakmış ki ağzı kokmasınmış. Hatta gözüne Bile sıkılırmış. Çıldırcam vallahi. Dedim kesinlikle böyle bişeye izin vermiyorum. Benim çocuğum. Sen görmeden ben hallederim diyor. Kafayı yiyeceğim azkaldı
Tansiyonum yuksek diye sezeryan olacgm mecburen yoksa kesinlikle normal dogum olsun isterdim bebegin sagligi onemli bende haftada 2 kez kontrollerdeyim hayirlisiyla sagsalim kucaklarimiza alalimda bebisleri gerisi hic onemli degil hic uzulme ben bebegin hareketlerini takip ediyorum surekli bir problem var mi yasiyor mu diye sezeryan kesigide neymis diyorum sonra onlar iyi olsunda bizde toparlariz ins hic uzme kendini moral cok onemlibu takvimde yazan 1 hafta önden gidiyor canım 37. haftadayız normalde ve ben de senin gibi bu kötü haberi aldığımda 34-35. haftalardaydım sürekli takipteyim 2-3 güne bir hastaneye gidiyorum sürekli test yapılıyor kolum delik deşik oldu artık. Allah bizlere şifa versin sağlıcakla alalım bebeklerimizi kucağımıza, sen normal mi düşünüyordun sezeryan mı bu arada ben normal taraftarıydım o yüzden korkum ve üzüntüm birazda.
allahım kolaylıkla kurtulmayı nasıp etsın ve saglıcakla bebegını elıne almayıİnşallah ...Allah kurtarsın...kolaylıkla kurtulmayı nasip etsin...
Normalde saygısızlık etmemeye çalışırım. Tamam anne der kapatırım konuyu ama söz konusu bebeğim olursa yeminle çirkefe bağlayacağım. Benim bebeğim ya ne haddine sen görmeden yaparım denek. Keşke kendi annem bakabilse. Öyle cok üzülüyorum kiTansiyonum yuksek diye sezeryan olacgm mecburen yoksa kesinlikle normal dogum olsun isterdim bebegin sagligi onemli bende haftada 2 kez kontrollerdeyim hayirlisiyla sagsalim kucaklarimiza alalimda bebisleri gerisi hic onemli degil hic uzulme ben bebegin hareketlerini takip ediyorum surekli bir problem var mi yasiyor mu diye sezeryan kesigide neymis diyorum sonra onlar iyi olsunda bizde toparlariz ins hic uzme kendini moral cok onemli
Ben aslında epidural istiyo gibiyim ama imkansız çünkü eşim ve annem eski kötü hikayelerin etkisiyle karşılar epidurale, eşim zaten izin vermiyo direk, benim kısmetimde de sancı çekmek varmış napalımGunaydinlar biz bugun erkenciyiz yine Kizlar bisey sorucam Normal dogum yapmayi dusunenler epidural hakkinda ne dusunuyorsunuz alicak misiniz yoksa tamamen ilacsiz mi istiyorsunuz doğumu?
Bebeğin gelişimi haftasıyla uyumlu mu yoksa önde gidiyo mu?Kizlar Günaydın nasib olursa bnde Mart annesiyim şu an 36 +1 haftaligim .pztesi dr gittik kontrole ara sıra kasiklarimda sanci olduğunu söylemiştim muayene etti 1 cm açıklık var mis nst ye girdim sancim sık .çıktı . Serum verdi iğne yapıldı ciğer geliştirici ve sakinleştirici daha sonra nst tekrar girdim sancin azalmisti . Salı günü yaptrmak üzere iki iğne daha verdi ve sürekli yatış dedi . Sürekli uzaniyirum .kasiklarim gergin bu gece iki defa sağ sol kaşıga şiddetli bıçak batması gibi oldu uzun sürdü korktum . İlk bebeğim tecrübe sifirkorkuyorum erken olmasndan hiç beklemiyordum biraz şok oldum . Benim gibi tehlikesi olan arkadslar var mı? ????veya daha onceden yaşamış? ??? Herkese saglikli günler diliyorum meleklerinizle dua edin teyzeler bizede olur mu üzüldük biraz
Hadi yaa benimde bu pazartesi çatı muayenesi bakalım bana ne diyecek. Ben alanında çok iyi bir doktora sordum bana dedi ki baş çevresinin önemi yok. Önemli olan 4 kiloyu geçmiş olmaması ve çatinin normal doğuma uygun olması dedi. Senin çatin nasılmış kilosu nasıl bebisinBen muayene oldum, bebeğin kilosu, başının maşallahı varmışsuyumda sınıra gelmiş, normale karar verirsen rahimden ciddi problemlerin olur dedi
![]()
Maşallah sizin isminizde çok uyumlu olmuş adları gibi güzel ömürleri olsun inşallahAnammm bizde adaş olucaz bende Alp Deniz koycam canım