2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Erken lohusa depresyonu mu oldun ki bazen ben de acaba becerebilecek miyim ki diye düşünüyorum ama sonuçta yapamazsam annemden eşimden destek alırım ölüm yok ya sonunda diye kendimi rahatlatıyorum. Ama asla doğumla ilgili yok kucağıma alacak mıyım almayacak mıyım diye aklıma bile getirmiyorum senin gibi. Sen de yapma şükret Allah yardımcımız olsun olacakta zaten allahın izniyle kucağımıza alıcaz sağlıkla

Güzel sözlerin dileklerin için çok sağol canım.inşallah sen de bebeğine kavusursun. Ailenle ve swvdikleeinle mutlu sağlıklı hayırlı bir ömrün olur..
Ben de perşembe günü doktora gidecem.inşallah güzel şeyler olur.bana dua et

Ay gelmesin bizmkiler daha erkenben kendimi hep 39. Haftaya alıştırdım. Daha bavulum hazır değil , bebeğimin giysileri yıkandı ama ütülü değil. Daha odası tam bitmedi duvar kağıtları yapılcak.bikaç eksiğimiz var alıncak ufak tefekhatta 40. Hafta bile olabilir benim de çok sıkıntım yok şükür alıştım yani durabilir daha içerde ne kadar geç okadar iyi

Ellerine sağlık..mart anneleri şubat'a kaydı resmen bakalım kaçımız martta doğuracak

Doguma yakin bi enerji gelirmis insana acaba oyle bisey mi seninki. Bende hic haxir gibi degilim sanki aylar varmis gibi daha ama minigimiz gelicegi zamani bilir ve geldiginde tum bu dusunceleri unutturmayi da☺ canim rahat olmaya calis duayla hersey olcagina varir

Umarim dedigin gibidir ve sorun yasamazsin benim ogretmenlerden duydugum bu yoksa ben ogretmen değilim kendimden oturu bi bilgim yok. Ben yillik izin kullanmayi goze alamadim hem aktaramicam hem yillik iznim azalacak hem de doner sermayem kesintiye uğrayacak diye bosver kizim calisiver sanki cok yoruluyon da diye motive ettim kendimi sonuna kadar calistim.

Kızlar gecenin bu saatinde sinir krizi geçiriyorum resmen. Kayınvalide cıldırmıs. Bana diyor ki Bebek doğar doğmaz anne sütü emmeden ağzına limon sıkacakmış ki ağzı kokmasınmış. Hatta gözüne Bile sıkılırmış. Çıldırcam vallahi. Dedim kesinlikle böyle bişeye izin vermiyorum. Benim çocuğum. Sen görmeden ben hallederim diyor. Kafayı yiyeceğim azkaldı

Dr unla konus ki dogar dogmaz senin kucagina koysunlar ustune aralayip hemen emziririverirsin icinde kalsin kayinvalidenin:)ne dusunceler var yahuu

hemşireye söyle canım doğumda çocuğu kayınvalidene bırakmasınlar küçücük çocuğun gözüne ne limonu doğar doğmaz Allah korusun, ama ağzına hurma sürmek sünnetmiş anne sütünden daha hızlı kana karıştığı için sarılık riskini azaltırmış, o yüzden belki kayınvalidene o görevi verip limondan vazgeçirebilirsin, Allah yardımcın olsun ne deyim.

Sanada cok gecmis olsun 38 hafta olman cok guzel bebek gelisimini tamamlamis
bu takvimde yazan 1 hafta önden gidiyor canım 37. haftadayız normalde ve ben de senin gibi bu kötü haberi aldığımda 34-35. haftalardaydım sürekli takipteyim 2-3 güne bir hastaneye gidiyorum sürekli test yapılıyor kolum delik deşik oldu artık. Allah bizlere şifa versin sağlıcakla alalım bebeklerimizi kucağımıza, sen normal mi düşünüyordun sezeryan mı bu arada ben normal taraftarıydım o yüzden korkum ve üzüntüm birazda.

Ya böyle saçma sapan seyler söylüyor. Ve ben bu kadına okul açılınca çocuğumu temelli emanet edeceğim. Annem kardeşimin bebeğine bakıyor. Mecburen bizimkine kayınvalidem bakacak. İçim hiç rahat değil
Dr unla konus ki dogar dogmaz senin kucagina koysunlar ustune aralayip hemen emziririverirsin icinde kalsin kayinvalidenin:)ne dusunceler var yahuu

vallahi ne yapacağımı şaşırdım. Sinir oldum. Eşime çatacağım o da uyudu. Hırsımdan uyuyamıyorum da

üzülme etrafımızda abuk sabuk konuşacak insanlar çok olacak bu dönemde, çok bilgili değil ki böyle şeyler yapmayı düşünebiliyor sürekli yönlendirirsin onu, mesela benim teyzeminde torununda doktoru hiç su vermeyin 6 ay anne sütü yetrli demiş gelinine, bizde yıllar öncesi bilmediğimiz için çok şaşırıp üzülmüştük çocuk susuz kalacak diye , teyzem gelininden gizli arada su vermişti bu zararsız bir şey sonuçta , kayınvalidenin iyi bakamayacağına inanıyorsan da 1 yaşına kadar en azından bakmasına izin ver büyüyüp ayaklanınca annen artık 2 torununa bakma fedakarlığında bulunur

eşini de tembihlersin, yazık bırak uyusun o da doğru karşılamayacaktır güzelce yarın konuşursun böyle abuk sabuk şeylerde annesini o engeller

Kizlar benim bu gece suyum geldi.sancim yok ama.suan hastanedeyim ve yatisim yapildi normal dogum olacak insallah bi aksilik cikmazsa.minigim ve benim icin dua edin nolur bir sonra ki mesajim bebegimin dogum mujdesi olsun insallah:)
İnşallah ...Allah kurtarsın...kolaylıkla kurtulmayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…