- 1 Ağustos 2013
- 575
- 875
- 303
Erken lohusa depresyonu mu oldun kiBn hic iyi degilim surekli agliorum icim acio bebegimi kucagima alamicakmisim hic dogum yapamicakmisim gbi hissediroum hep aglamakli halim var kendi icime kapandim kimsegle konusmak istemiorum uyku denen sey zaten bi aydir yok hic hazir hissetmiorum kendimi cok caresiz hissediorum kendimi hepimuzin sikintilari artti onlardan oldgu dusunmuorum cunku hic sikayet etmedim kizim iyi olsun saglikli.olsun dedim cok agrilarim oluo nst de sanci da cikio ama duzenli deil dogum.icin yeterli deil . Kafam bombos sanki dusunemuorum saglikli bana bi akil berin pskologa mi gtmeliyim
Güzel sözlerin dileklerin için çok sağol canım.inşallah sen de bebeğine kavusursun. Ailenle ve swvdikleeinle mutlu sağlıklı hayırlı bir ömrün olur..korkutma kendıni..eşinde korkunca sen ıyıce evhamlanmışsın..
ALLAH ömür verecek olursa hiçbişey önüne geçmez..
bak bn hamileyken ameliyat oldum..şükür geldık 34. haftaya
benımde bır arkadaşın başına geldı..o dönem yakından gördük acısını..çok zor..
RABBİM kimseye yaşatmasın..
ama eşinede lütfen şunu ilet ve sende benimse;
bu güzel hamilelik ve bebeğin tatlı telaşları geri gelmeyecek..anı yaşayın biraz..at üstünden korkuyu..RABBİM ailenize ödül vermiş..tadını çıkar hamilelik zorda olsa..
ALLAH yardımcınız olsun
Ay gelmesin bizmkiler daha erkenMerhaba kızlar bir iki haftadır okuyorum ama yazamıyorum netimde sorun vardı doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün sıkıntıları olan arkadaşlarında Allah yardımcısı olsun bende şükür bu aralar sıkıntı kalmadı sürekli uyuyorum kasılmada kalmadı hep karnımda kalcak herhalde benim minişim :) ayy yazcak birsürü şeyim vardı unuttumm :)
Ben muayene oldum, bebeğin kilosu, başının maşallahı varmışAmin canim inşallah
Saol cnm hepimizinkini inşallah kavuştursun allahALLAH hayırla,sağlıkla kavuştursun :)
Evet bende öyle yapıcam inşallah 3 martı bekliyorum arkadaş sanki 37. Hafta bitmeli gibi demişte ben ondan dedim..Slm benim bu pazartesi 37+0 dı rapor aldım işi bıraktım izne ayrıldım resmi olarak canım
Ellerine sağlık@nimet4 bilgilerini güncelledim :)
2016 MART ANNELERİ TOPİĞİNDE GERÇEKLEŞEN DOĞUMLAR LİSTEMİZ
1- @Meleğimkorusun --- 36+1 --- ----- 06.02.2016 Cumartesi
2- @harme = ikiz bebekler --- 36+2 - 07.02.2016 Pazar
3- @ttu89 ------------------------------- 10.02.2016 Çarşamba
4- @bskn ----------------------37+3----- 12.02.2016 Cuma
5- @azerikizi91 --------------------------- 12.02.2016 Cuma
6- @nimet4 ------------------------------ 12.02.2016 Cuma
7- @srrbkl ------------------------------- 14.02.2016 Pazar
EKSİK VE GEDİK VARSA DÜZELTEBİLİRİM..HERKESE HAYIRLI DOĞUMLAR DİLERİM :)
Doguma yakin bi enerji gelirmis insana acaba oyle bisey mi seninki. Bende hic haxir gibi degilim sanki aylar varmis gibi daha ama minigimiz gelicegi zamani bilir ve geldiginde tum bu dusunceleri unutturmayi da☺ canim rahat olmaya calis duayla hersey olcagina varirdün çatı muayenesi oldum bugün öğleden beri sümüksü kahverengi akıntım var doktoru aradım nişan olabilir sancın olursa hemen gel dedi şimdilik bir şeyim yok ama kendimi hiç hazır hissetmiyorum aşırı gerginlik üzerimde dünden beri zaten var ve birde 24 saat temizlik yapasım var aranızda bana benzer şeyler hisseden yada yaşayan var mı
Ama tatil dönüşü ben çalıştım okul açıktı da biz mi gitmedik. Bana ne ben çalışabilirdinim açsaydılar okuluvala ben 40 haftanın sonuna 8+5 ekleyip hesapladığımda seminer dahil tüm dönem bitiyor inşallah bi aksilik çıkmaz dediğin gibi olmaz senin ki de. Olmazsa yine yeniden rapor peşinde koşucaz
Dr unla konus ki dogar dogmaz senin kucagina koysunlar ustune aralayip hemen emziririverirsin icinde kalsin kayinvalidenin:)ne dusunceler var yahuuKızlar gecenin bu saatinde sinir krizi geçiriyorum resmen. Kayınvalide cıldırmıs. Bana diyor ki Bebek doğar doğmaz anne sütü emmeden ağzına limon sıkacakmış ki ağzı kokmasınmış. Hatta gözüne Bile sıkılırmış. Çıldırcam vallahi. Dedim kesinlikle böyle bişeye izin vermiyorum. Benim çocuğum. Sen görmeden ben hallederim diyor. Kafayı yiyeceğim azkaldı
hemşireye söyle canım doğumda çocuğu kayınvalidene bırakmasınlar küçücük çocuğun gözüne ne limonu doğar doğmaz Allah korusun, ama ağzına hurma sürmek sünnetmiş anne sütünden daha hızlı kana karıştığı için sarılık riskini azaltırmış, o yüzden belki kayınvalidene o görevi verip limondan vazgeçirebilirsin, Allah yardımcın olsun ne deyim.Kızlar gecenin bu saatinde sinir krizi geçiriyorum resmen. Kayınvalide cıldırmıs. Bana diyor ki Bebek doğar doğmaz anne sütü emmeden ağzına limon sıkacakmış ki ağzı kokmasınmış. Hatta gözüne Bile sıkılırmış. Çıldırcam vallahi. Dedim kesinlikle böyle bişeye izin vermiyorum. Benim çocuğum. Sen görmeden ben hallederim diyor. Kafayı yiyeceğim azkaldı
bu takvimde yazan 1 hafta önden gidiyor canım 37. haftadayız normalde ve ben de senin gibi bu kötü haberi aldığımda 34-35. haftalardaydım sürekli takipteyim 2-3 güne bir hastaneye gidiyorum sürekli test yapılıyor kolum delik deşik oldu artık. Allah bizlere şifa versin sağlıcakla alalım bebeklerimizi kucağımıza, sen normal mi düşünüyordun sezeryan mı bu arada ben normal taraftarıydım o yüzden korkum ve üzüntüm birazda.Sanada cok gecmis olsun 38 hafta olman cok guzel bebek gelisimini tamamlamis
Ya böyle saçma sapan seyler söylüyor. Ve ben bu kadına okul açılınca çocuğumu temelli emanet edeceğim. Annem kardeşimin bebeğine bakıyor. Mecburen bizimkine kayınvalidem bakacak. İçim hiç rahat değilhemşireye söyle canım doğumda çocuğu kayınvalidene bırakmasınlar küçücük çocuğun gözüne ne limonu doğar doğmaz Allah korusun, ama ağzına hurma sürmek sünnetmiş anne sütünden daha hızlı kana karıştığı için sarılık riskini azaltırmış, o yüzden belki kayınvalidene o görevi verip limondan vazgeçirebilirsin, Allah yardımcın olsun ne deyim.
Dr unla konus ki dogar dogmaz senin kucagina koysunlar ustune aralayip hemen emziririverirsin icinde kalsin kayinvalidenin:)ne dusunceler var yahuu
Ya böyle saçma sapan seyler söylüyor. Ve ben bu kadına okul açılınca çocuğumu temelli emanet edeceğim. Annem kardeşimin bebeğine bakıyor. Mecburen bizimkine kayınvalidem bakacak. İçim hiç rahat değil
vallahi ne yapacağımı şaşırdım. Sinir oldum. Eşime çatacağım o da uyudu. Hırsımdan uyuyamıyorum da
Ya böyle saçma sapan seyler söylüyor. Ve ben bu kadına okul açılınca çocuğumu temelli emanet edeceğim. Annem kardeşimin bebeğine bakıyor. Mecburen bizimkine kayınvalidem bakacak. İçim hiç rahat değil
vallahi ne yapacağımı şaşırdım. Sinir oldum. Eşime çatacağım o da uyudu. Hırsımdan uyuyamıyorum da
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun..sağlık ve güç versin..
İnşallah ...Allah kurtarsın...kolaylıkla kurtulmayı nasip etsin...Kizlar benim bu gece suyum geldi.sancim yok ama.suan hastanedeyim ve yatisim yapildi normal dogum olacak insallah bi aksilik cikmazsa.minigim ve benim icin dua edin nolur bir sonra ki mesajim bebegimin dogum mujdesi olsun insallah:)
Allah yardımcın olsun güzel haberler bekliyoruzKizlar benim bu gece suyum geldi.sancim yok ama.suan hastanedeyim ve yatisim yapildi normal dogum olacak insallah bi aksilik cikmazsa.minigim ve benim icin dua edin nolur bir sonra ki mesajim bebegimin dogum mujdesi olsun insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?