- 27 Şubat 2011
- 4.871
- 724
- 363
ALLAH şifa versin,yardımcınız olsun..Şimdi bebek kuvezde o olsaydı benim çektiklerim çok önemli değil solunumunda sıkıntı var canım dua edin lütfen bebeğime
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ALLAH şifa versin,yardımcınız olsun..Şimdi bebek kuvezde o olsaydı benim çektiklerim çok önemli değil solunumunda sıkıntı var canım dua edin lütfen bebeğime
Mrb kizlar dun konturolum vardi doktoruma ayagimdaki sisiklikleri gosterdim oda hemen idrar tahlili yapalim dedi birde tansiyon olcelim dedi neyse yaptirdik gerekenleri tansiyonum 15/8 lerdeydi idrar tahlilimde protein kacagi cikti ayaklarimdaki odemlerde derken teshis preeklampsi 36.haftamdayim doktor bebegi alabiliriz sezeryanla dedi simdilik tansiyon hapi kullaniyorum pazartesiye kadar tansiyonumu surekli olcup doktora gidecgimm bana dua edin kizlar ins tansiyonum duzelir bebegimi zamaninda dogururum ayrica ayaklardaki sisiklikleride ihmal etmeyin odem vardir hamilelikten deyip gecistirmeyin
korkutma kendıni..eşinde korkunca sen ıyıce evhamlanmışsın..Kızlar bu akşama bebek.mağazasına gidip yatak bakacaktik.esim şimdi almayalim dedi.sebebini sorduğumda hem söylemedi...sonda işte açıklamasını yaptı
Korkuyorum kizimiza bir şey olursa diye.Allah korusun o durumda beşiğe bakıp bakıp aglarsin.korkuyorum diyince ben de ağladım.arkadaşının başına gelmiş...neyse gidip.Baltık.ama.almadik...
Bu dusunce beni çok korkutuyor. Esimi.çok.iyi anlıyorum.bu aralar kabus da görüyorum.Uç gundur çok Yoruldum.sürekli kızımı düşünüyorum.çok istiyorum beşiğini almayı ama.ne bileyim korkuyorum.perşembe.randevumuz var.inşallah hayırlı mutlu haberler alırız...bana da.dua edin...
hayırlı haberler al inşallah..Canım geçen hafta salı gittiğimde 2100 gramdaplesantasından beslenemiyor olabilir dedi. Perşembe günü de alım yavaşsa ne olacak bilmiyorum
(
amin :)Artik bizimde bi listemiz var dogurabiliriz o zaman☺ yok saka tabi bi kac hafta daha beklesin kuzucuk vaktinde gelsinler insallah. Ellerine saglik yapan arkadasimizn. Dogumlarimiz da baslamis. Ne mutlu onlara. Allah ayirmasin guc kuvvet kolaylok versin bizede nasip etsin zamaninda insallah. Kizlar bisey sorucam benim kizimin kafasi hep sol tarafimda yanlamasina yatiyo yani disardan bakildigindada karnim sola dogru sizde boyle olan var mi ya gorenler farkediyo o tarafa dogru yamulmus sanki karnim. Bunu taktim simdi kafaaya yarin gidicem insallah doktora sorucam ama.belki siz rahatlatirsiniz beni
amin :)Selam tatlı anne ve cici bebişleribebegı doganlar hayırlı mutlu olsun,darısı kolaylısundan bızlerın basına agrısı sıkıntısı olan anneler ALLAH yardımcımıx olsun.bn dun aksam 10 dan sabah 7 ye kadar karın agrısından uyuyamadım.malum eşimde arada uyanıyordu.sabah dru aradım drumun 14 e kadar amelıyatları oldugu ıcın bakamm dedı.ama gel radyolojı uxmanı gorsun ult baksın o bana bilgı verr dedı.nyse karın agrım gectı ve 14 de gıttık dra.agrılarıma normal dedı adalat gunde 3 kere içeceksın deddi bn 1 içiyordum yanliş yapmşm
adalat ıcmesem erkn dogum olur dedı ve bebek yogun bakımda yatar dedı.bugun 33+5 gunlugum 18 gun dınlen iş yapma dayan dedı 18 gun sonra olursa sıkıntı olmaz dedı.saclarımın uclarını boyatablır mıyım dedım.hepsını boyatabılırsn dedı ! İlk 3 ay boya olmazmiş.akşamında camasırım ıslanmıstı neden bılen var mı? Ama hm onden hmde arka kısmıda ıslanmştı drumu aramak ıstemedım.
ve aleykümselam :)Günaydın kızlar.. Günümüz güzel hayırlı mutlu sağlıklı ve güzel haberlerle geçsin inşallah.....biz kizimla ise gidiyoruz...kızım arkadaşlarına cooookk selam söylüyormuş :) :)/
üzülme..sezeryan gibi çaresi varmış..RABBİM şifasız dert vermesin..yardımcınız olsun..Bizim moralimiz vok bozuk esimden bana kondilom denilen hpv virisu gecmisti doktor virüs vicuttan temizlenmez vajina yolunda. Hala olabilir normal dogumda vebek o kanaldan geçerken bebeğe gecebilirmis oda ses tellerindealla h korusun kansere sebap olabilirmis bu riski goz onunde bulundur yda direk sezeryan ol dedicok üzgünüm
geçmiş olsun..RABBİM şifa versin..Herkes gunaydin . dun gece oğlum rahatsizlandi. Ateşi yokken üşüme titreme tuttu. Sabah babasi doktora götürdü bakalim ne diyecek.
bn varım Mart sonuna inşallah :)Saglikli dogumlar olur hepimize kizlar allah yardimcimiz osun varmi sezeryan olacak olan
Ben çok kasıyorum smear de bile canım acıyor ama o kadar çok smear verdim o kadar çok alttan muayene oldum ki onu takmiyorum ama elini parmağını sokuyorsa o kötü işte benim çok canım yanar.
ALLAH yardımcın olsun canım..38 haftami bitiriyor oldugum şu salı gununde gribal enfeksiyona yakalandim. Geceleri zaten bel agrisindan rahat uyuyamiyorum. Gunduzleri de sagolsun oglusum 1 dk beni yalniz birakmiyor ve hep yaramazlik peşinde. Cok yorgunum cokk
Slm benim bu pazartesi 37+0 dı rapor aldım işi bıraktım izne ayrıldım resmi olarak canım2 mart çarşamba dan itibaren 37i hafta da olunuyo yani 37+1 falan ve işten ayrılmak gerekiyo
yoo..rahim doğuma hazırlanıyor..bebek etkilenmez..kizlar sizin de 5dk da bir kasilmalariniz oluyor mu dün baya pes pese oldu ama sancim yoktu paniklemek istemedim bu kasilmalar bebislere zarar vermez degil mi
şiddetliyse bu duygular ve mutsuz hissediyorsan elbette yardım almalısın..hamilelik depresyonu olabilir..lohusalıkta artabilir.. şiddetli ise yardım al bnce..Bn hic iyi degilim surekli agliorum icim acio bebegimi kucagima alamicakmisim hic dogum yapamicakmisim gbi hissediroum hep aglamakli halim var kendi icime kapandim kimsegle konusmak istemiorum uyku denen sey zaten bi aydir yok hic hazir hissetmiorum kendimi cok caresiz hissediorum kendimi hepimuzin sikintilari artti onlardan oldgu dusunmuorum cunku hic sikayet etmedim kizim iyi olsun saglikli.olsun dedim cok agrilarim oluo nst de sanci da cikio ama duzenli deil dogum.icin yeterli deil . Kafam bombos sanki dusunemuorum saglikli bana bi akil berin pskologa mi gtmeliyim
ALLAH yardımcın olsun canım..hayırlı ve kolay doğumlar olsun..ayy ne güzel bende pazartesi sabah saat 8 de kucağıma alacam allah kısmet ederse![]()
geçmiş olsun canım..bünyen yorgun düşmüş..ya şekerin düşüyor ya da tansiyon..dikkat et kendine..herkese merhaba :)
bizim kontrolümüz cumartesi günü ayın 20sinde ..
bende dünden beri bi halsizlik var kendimi salsam bayılacak gibi dün kahvaltı yaptıktan sonra birden sofrada basım dondu ellerim ayaklarım uyustu uzandım sonra uyumusum esım işe gitmişti uyusuklugum gecmeyınce ızın aldı geldı düne göre bugun daha iyiyim en azından ayaga kalkabılıyorum .. Pazar gunu 2 saate yakın yurumustum sanırım bana yuruyus yaramadı bılmıyorum normal mı bu yasadıgım durum .. geceleri uykusuzlugum cabası .. sabahı sabah yapıyorum agrılarımdan .. bacaklarımı sanki biri koparırcasına canım yanıyor .. Neyseki az kaldı. Sağlıkla alalım inşallah Kucagımıza ..
Sanada cok gecmis olsun 38 hafta olman cok guzel bebek gelisimini tamamlamisgeçmiş olsun bende de kolestaz başlangıcı dediler elim ve ayaklarım feci derecede kaşınıyordu doktorun verdiği ilacı günde 3 kez içiyorum kaşıntıyı hafifletti ama alp diye bir değer var yükselmeye devam ediyor böyle giderse sezeryanla almamız gerekebilir dedi doktor bebeğe zarar verebiliyormuş bu rahatsızlık çünkü; Allah şifa versin bizlere kızlar dua edin bize hatimleri de bitirelim artık doğumlar çoğaldı okumaya fırsat kalmaz ben kimlere dağıttığımızın listesini ve okuyanları yayınlayayım okuyamayacklar varsa onları da isteyenlere dağıtıp bitirelim inşallah